|
|
|
|||||||
| Registrovať | Blogy | Články | Fotografie | Videá | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešné príspevky | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Chat Miestnosť |
| Dream zdieľanie Čo sa ti zdalo minulú noc? Podeľte sa o svoje sny a ich význam diskutovať s ostatnými. »Začnite tu! |
| Rýchle správy |
| Vitajte na globálnu jednotu spoločenstva!
Globálne jednotu spoločenstva je miestom na zdieľanie myšlienok a nápadov o vnútorné a vonkajšie zmeny a transformácie. Ak chcete post musíte registrovať tu. Niektoré odkazy na začiatok:
Forum Home,
Sociálne skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videá,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Štatistika.
Bavte sa a cítim sa naozaj privítal na komunitu!
|
| Tagy |
![]() |
|
|
LinkBack | Nástroje témat | Zobrazovacie módy |
|
|
#10 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Sny, ktoré sa stanú skutočnosťouPráve som poslal odpoveď na modrú ... nie ste istí, prečo sa nezobrazuje. Myslela, že keď som poslal iné miesto ... možno, že by platnosť poslednej prostredníctvom .... Tak tohle je test .... ešte raz vďaka modrá
PwC |
||
|
|
|
|
|
#11 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Sny, ktoré sa stanú skutočnosťouModrá,
Vyzerá to, že moje pôvodné miesto, aby ste sa prejsť ... možno by som mala premýšľať o tom, túto správu znova. Som ohromený tým, svoju správu. M bol môj bratranec, že som bol veľmi blízko sme sa za ňou teta. Zomrela na rakovinu pľúc, ale to nebolo posledné a ona má rada zábavu. Výročie hovorila ze je asi môj nevlastný otec ... jeden z mojich snov. Zdalo sa mi o smrti 6 mesiacov pred smrťou, ale nebol som si vedomý, že by sa mu. Žltý izba Verím, že je môj pokoj ... to je bude namaľované skoro a ja som myslel zo žltého ... jej commment o bielych znel rovnako ako ona. Nie ste si istí, čo sa bude diať v februrary ... ses dostal nejaký zmysel ... je to smrť? Cením si okolo tejto správy. Forum: PwC |
||
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Ešte posledná vec ... Je pochopiteľné, že M by vám vybrať ... ona bola z Írska. Forum: PwC |
||
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Sny, ktoré sa stanú skutočnosťouHey PWC skvelé, že tu od teba!
Som tak rád, že máš pošta v poriadku a rád, že som mohol poslať ďalej. Myslím, že akcia v febraury je akási oslava .. ako zákazky alebo svadbu alebo niečo podobné. Dáva to zmysel teraz, čo ste hovoril o tom že bratranec, ktorý bol ako teta lol. Vyrastala som s babičkou a tetou, a tak som bol stále rovnaký pocit s touto dámou já jednoducho cítil, že je ťažké určiť, ktorý vyzeral ako obaja rovnaký lol. I wasnt istý, ale vedel som, že blízko vás cítil som, emócie, že mi dáva pocit, že ste s ňou míňa. Myslím, že len chcel povedať, shes pokuty .. a ona tam bude vo februári ... já měl pocit, možno neviete, čo to je dôvod sa smeje rád, že bude nejaké prekvapenie. ale ona je šťastná a je s vami pravidelne kontrolovať vaše ok. Im moc ráda, i wasnt istí nepovedal nič, ale som cítil, že len odovzdať posolstvo ... im so its ok radosť a írčina pripojenie a ďakujem vám za to, že asi mi pomohol urobiť spojenie spôsobiť pocit, ako ja a vedela, že to je možno dôvod, prečo lol vyzerala naozaj krásne a nie na rozdiel od svojej vlastnej tety v osobnosti ... Thanks for getting back PWC rád, že som mohol pomôcť ![]() |
||
|
|
|
| Po užívateľov hovorí k blue0000 Thank You For This Užitočné post: |
PwC (12-04-2008)
|
|
|
#14 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Byť vďačný tebe toľko, bol som strach februára bude ďalší smrť a ja sa teraz teším na nejaké radosti v februári správy ako toľko znamenal pre mňa a ja som veľmi oceňujem to robíte. Dúfam, že sa spojil s vami zase .... Želám vám veľa šťastia a šťastie ..... God Bless PwC |
||
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Mockrát vám ďakujem za správu. To znamená toľko, aby ma a ja nájsť útechu v vedela, že je v poriadku. Bál som sa o februári ... myslel, že to môže byť smrť. Teraz môžem tešiť na radosť a želám vám veľa šťastia a radosti. Chcel som sa vás opýtať na váš prechod z príjmu správ vo svojich snoch do ich prijatia, keď ste nahor. Spomenuli ste sa o sprostredkovanie ... ďalšie detaily mohol zdieľať? Mal som niekoľko sny, ktoré som si bol vedomý, a vedomie v nich .... som cítil, okrem toho sna a ased otázky. Môj sen, ktorý predpovedal stepfathers smrť ... Bol som na mieste v čase svedkami auto cez žltá ... som si promnul oči vo sne a sledoval, ako auto ... O šesť mesiacov neskôr, v noci o jeho smrti som sa do toho auta a okamihom ... môj brat išiel ... on poškrabkal na nose a prešiel po žltej značke na presnom mieste som videl vo sne ... Have zažili ste niečo podobné? Forum: PwC |
||
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Sny, ktoré sa stanú skutočnosťouMám skúsenosti to rovnaký typ udalosti, keď tripple smrti stalo s mojou rodinou kruhu. I couldnt aby pravom slova zmysle, že v čase, keď to bolo veľmi mätúce, ale sen sa mi hrozne naštvaný pretože som vedel, že je signifigant. Bol som v miestnosti, ktorá bola naplnením vodou a Pamätám si pocit, pasce som šla z zažíva to vidieť tri uzavreté rakvy sa začalo smrákat a rokovania strašné zvuky a pocit strašné poznanie, že to bol koniec .... a potom som sa prebudil. Tento sen bol takmer každú noc o niekoľko týždňov až do jedného rána, keď som vstal som dole po schodoch, kde som bol zdieľať dom s mojou prácou kolega a môj priateľ a manažér pracoval aj čo sa tam bol, a ja z nejakého neznámeho dôvodu sa pozrel na sa správy, na ktorých mi chýbala a tak som sa snažil kontrolovať aj teletext niečo, čo nikdy neurobil a ja videl loď chýba pobrežia a ja vedel, že to bol môj strýko a dve sesternice vo veku 54, 32 a 8, pretože tam sa o vnuka Priebežné jeho prestávka od školy a loď sa bude decomissioned alebo vyradené. Použil som na ryby s nimi na tomto rybolove trawleru.
Moji priatelia, ktorí boli v dome bol šokovaný, pretože si boli vedomí aj trpel sny Volal som domov skontrolovať, dúfal, že sa mýlim, ale zistil som bohužiaľ pravdu a že sa snažil ma kontaktovať, keď som žil asi 100 míľ ďaleko, tak som býval na juhu Írska neďaleko Dublinu. Potom všetky vízie mal som sa dostal do miesta, ktoré boli objavené takmer deväť týždňov neskôr 7 míľ od pobrežia v kabíne lode. Cítila som sa tak previnilo .... Vedel som, že podivné miestnosti bolo vidieť aj v kabíne a pocit bol uväznený a hluky a tmy som vedel hneď. Od tej doby som sa naučil byť otvorenejší a moje predstavy, že ma urobil byť vnímavejší a určia robiť niečo pozitívne na tom, byť citlivý a myslím, že by ste mali tiež. Mám pocit, že je to naozaj dar a cítiť sa, ak chcete, aby ho potom meditovať. Používam soft hudbu ako krajinu, zvuky a svetlo sviečok to chvíľu trvá, než sa dostať do ale skúste nechať ísť svoju myseľ a nechajte prázdne posunu do takmer tranze zamerané na pomalé dýchanie a praktizovanie tejto začnete počuť zvuky a cítiť pocity že to by som normálne hear.it môže byť ťažké na prvý, ale držať sa ho. Prečítajte si a pokúsiť sa pochopiť, o čakrách a kombinovať, že s vašou meditácie ... Myslím, že youl vidieť s časom sa vám naozaj dostanete lepšie vidieť veci jasnejšie. Tiež mám sen, že som knihu držať vedľa mojej postele, ktoré píšem, keď mám sen-sen, čo bolo? Myslím, že to, čo to znamená? a konštatuje, ako je táto, a myslím, že ak si to budete naozaj sa na vašej ceste na veľmi zaujímavé ceste. Jedna vec, poviem, že aj cant čítať moja rodina a priatelia správne, pretože spojenie bolo tak blízko, že som si svoje vlastné myšlienky prekrývajúce sa správy, ktoré mi spôsobuje zmätok a myslím, že väčšina ľudí, ktorí cítia rovnaké čítanie jeho čitateľnosti niekoho you dont know, pretože som si prečítať správy, bez toho by rovnaký zmätok ... aj keď im ešte cvičiť a pracovať na tom ale bude vždy ťažké oblasti aj cítiť. Hope this is trochu pomôcť, aby si PWC Myslím, že by ste mali zvážiť, postupuje mám pocit, že sú extrémne citlivé ako ja, ale občas sa na vašu schopnosť úsudku. Veľa šťastia a ja vám pomôže tak ako tak môžem .... a ďakujem, že ste tiež pomáha mi im radi, sme sa stali priateľmi Modrá ![]() |
||
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Sny, ktoré sa stanú skutočnosťouhi every1
Mal som veľa snov, ktoré sa stanú skutočnosťou, a dokonca k tomuto dňu aj keby takéto sny. viac, ako keď som bola dieťa, rovnako ako vtedy aj nevenoval pozornosť mojich snov. aj pochádzajú z rôznych typov životného štýlu, od väčšiny z vás, ľudí, tak to môže zdať čudné / blázon vám, lol, ale uisťujem vás, jeho nie. i cant remember väčšina z nich nad hlavu, ale zlé skúsiť ... Mal som sen, jeden z mojich horné zuby bola voľná (horné zuby predstavujú mužskej postavy v ur rodine a spodné zuby žena), o týždeň neskôr môj strýko bol prijatý do nemocnice s problémami so srdcom. Ak zuby vypadnú to znamená, že zomrie, mal som ďalší sen niekoľkými mesiacmi jeden z mojich spodné zuby vypadli, 2 týždne moja babička zomrela. iný sen niekoľkými rokmi som sa ona zastavila polícia na bicykli, som premýšľal o tom bežec, ale rozhodne nie príliš, ako tam bol len priamu cestu pred sebou, a you cant utiecť na motorke STR8 ceste. viedol ma na parkovisku, kde bolo asi 50 policajtov. niekoľko týždňov neskôr som sa zastavil motocykel policajný dôstojník, já myslel na rozjazd, ale tam bol príliš veľký prevádzku, takže decied nie moc, a on ma na parkovisku sa hádať wot? 50 policajti čakajú na hriadeli mňa. čo urobili ????????? sa moje auto preč. Dvakrát som videl sny, kde som našiel zlaté mince (to je znamenie tvrdé Financial Times), a v oboch prípadoch bol rok po tom, čo som bol zosilnenie finančného tlaku. tohto roka je jednou z nich. Minulý rok som mal sen, polícia ma zastavila (opäť), ale nechcel by som, že som mal poistenia, takže som ich vzal do svojho domu, aby im ukázal svojho potvrdenia o poistení, 2 týždne neskôr som sa zastavil som políciu, ale nechcel by som, že som mal poistenia, ale aj didnt brať ich do môjho domu, namiesto toho som musel volať domov a dostanem číslo politiky, aby sa mohli pozrieť hore. Videl som sen, já a starý priateľ bojovali, niekoľko mesiacov neskôr, sme sa dostali do boja. Mal som sen, ja videl potkany v mojej práci mieste, potkany predstavujú unfaithfull ženy, pár týždňov neskôr moja priateľka ma necháva pre iného chlapa. (b ????) theres laods ďalšie sny, ktoré som mal, že sa stalo skutkom, ale prevýšenie je zapamätať práve teraz, kedy a či som to zle po meste. |
||
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Sny, ktoré sa stanú skutočnosťounazdar
skvelé počuť vaše príbehy Alemcodon, áno, myslím, že môže byť docela sensative a myslím, že ste veľmi realistický osoba .. Myslím, že vaša vízia definitley prísť k vám skrze vaše sny sa príliš dole, a keď som si všimol je, a je neštudovali, stal som sa viac vedomí, a vnímavejší na posolstvá, ktoré potom sa presťahoval k videniu v iných obdobiach dňa. Preto si myslím, že reálny aj osoba spôsobiť myslieť ako ja, môžete občas pochybovať, čo vidíte! a zistiť jeho hmotnosť pravdivosti po udalosti, ale myslím, že sa meditácii a uvedomenie si seba vyvinie do celkom 'sensative' Myslím, že tvoj duch sprievodca je už odosiela signály a hľadajú po vás .. ![]() Dúfame, že s vami zhovárať čoskoro Najjasnejší Blessings Modrá ![]() |
||
|
|
|
![]() |