|
|
|
|||||||
| Blog-uri | Articolele | Poze | Filme | Goodies | Intrebari frecvente | Membri Membri | Today's Posts | Marchează forumurile citite | Chat Room |
| Ce ai visat azi-noapte? Partajaţi-vă visurile şi discutaţi despre semnificaţia lor cu alţii. Lemuriei »Start aici! |
| Quick News |
| Bine aţi venit la unitatea comunitare globale!
Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu:
Forum Home,
Social Groups,
Blog-uri,
Articolele,
Poze,
Filme,
Video Search,
Contactati-ne,
Intrebari frecvente ,
Statistici.
Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!
|
| Tag-uri |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
|
|
|||
|
Membru
Junior Member
|
Re: Dreams, care au devenit realitateAlbastru,
Se pare ca postul meu original pentru a nu le-aţi trece prin ... poate ca am fost menit să mă gândesc la acest mesaj din nou. Sunt uimit de mesajul. M a fost un văr de-a mea că am fost foarte aproape, cu am considerat o matusa ei. Ea a murit de cancer pulmonar, dar nu a fost recentă şi ea a făcut dragoste sa se distreze. Aniversarea a vorbit despre ea este de aproximativ tatălui meu vitreg ... una din visul meu. Am visat despre moartea 6 luni înainte de moarte, dar nu am fost conştient că ar fi el. Sala de galben cred ca este dormitorul meu ... acesta este mergi la a fi vopsit în curând şi mă gândeam de galben ... COMENTARIU ei despre alb suna la fel ca ea. Nu sunteţi sigur ce se va întâmpla în februrary ... ai luat nici un sens ... este o moarte? I într-adevãr appreciate vă trece acest mesaj. Mulţumesc PWC |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Membru
Junior Member
|
Un ultim lucru ... Este logic că M-ar veni să vă ... ea a fost prea din Irlanda. Mulţumesc PWC |
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Dreams, care au devenit realitateHei PWC mare aici de la tine!
Sunt atât de încântat ai primit OK mesajul şi am bucurat-ar putea să-l daţi. Cred că evenimentul în febraury este un fel de celebrare .. ca un angajament sau de nunta sau ceva de genul asta. Aceasta are sens acum ceea ce aţi spus despre ea fiind un văr care a fost ca o mătuşă lol. Am crescut cu bunica mea şi mătuşa şi, aşa că am fost obtinerea acelaşi sentiment cu această doamnă chiar am simţit că este dificil să se determine care părea atât lol acelaşi lucru. I wasnt dar am ştiut sigur că ea a fost aproape de tine i-ar putea simţi emoţie că ea a fost că mi-aţi simţit că odată cu moartea ei. Cred că ea a vrut doar să spun .. shes fine şi ea va fi acolo în februarie ... am avut un sentiment pe care nu s-ar putea şti ce aceasta este cauza, a fost râs ca acesta este mergi la a fi o surpriza de fel. dar ea este fericită şi este cu tine în mod regulat de verificare ok dumneavoastră. Im atât de bucuros, I wasnt sigur de a spune nimic, dar am simţit că trebuie să treacă doar pe mesaj ... im mulţumit atât de bine şi conexiunea irlandez de bine vă mulţumesc pentru că, probabil, ajuta-ma fac conexiunea cauza m-am simtit ca si cum as cunoscut-o si de ce lol thats poate părea într-adevăr minunat, şi nu spre deosebire de mătuşa mea în personalitate ... mulţumiri pentru a obţine înapoi I PWC bucuros-ar putea ajuta ![]() |
||
|
|
|
| În urma User says Thank You a blue0000 pentru acest post-uri utile: | PWC (12-04-2008) |
|
|
|||
|
Membru
Junior Member
|
Multumesc foarte mult, am fost îngrijorat februarie ar fi o altă moarte şi I sînt privire acum înainte într-o oarecare bucurie în februarie mesaj ca însemnat atât de mult pentru mine şi eu într-adevãr appreciate faci acest lucru. Sper să se conecteze cu tine din nou .... Vă doresc noroc şi de fericire ..... God Bless PWC |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Membru
Junior Member
|
Vă mulţumesc foarte mult pentru mesaj. Aceasta a însemnat atât de mult pentru mine şi mi se pare confortul de a şti ea este ok. Am fost îngrijorat feb ... gândit că ar putea fi o moarte. Nu pot uita acum înainte într-o oarecare bucurie şi vă doresc multă fericire şi de bucurie. Am vrut să vă întreb despre dvs. de tranziţie de la primirea de mesaje, în visele tale pentru a le primesc atunci când eşti treaz. Aţi menţionat de mediere ... orice alte detalii ai putea parts? Am avut câteva vise pe care am fost conştient şi de conştient în ele .... m-am simţit în afară de vis şi întrebări BAZATĂ. Vis pe care a prezis moartea mea tati vitregi ... am fost într-un loc în timp asistam la o masina trece linia de galben ... am frecat ochii în vis şi vizionat masina ... Şase luni mai târziu, în noaptea de moartea sa, am fost în acea maşină şi punctul în timp ... fratele meu a fost de conducere ... el scarpină nasul lui şi au traversat linia galbenă, la exact punctul am văzut în vis ... S-au aţi trăit aşa ceva? Mulţumesc PWC |
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Dreams, care au devenit realitateAm experimentat acest tip de acelaşi caz, în momentul decesului Tripple sa întâmplat cu cercul meu de familie. I a putut avea sens corectă a acesteia în momentul în care a fost foarte confuz, dar visul mi-au enervat teribil de cauza am ştiut ce a fost signifigant. Am fost într-o cameră care a fost umplere cu apă şi îmi amintesc am prins senzaţie de mers de la care se confruntă cu aceasta pentru a vedea trei sicrie închis acesta a început să se întunece şi auzul zgomote îngrozitoare şi o senzaţie de realizare a teribil că acest lucru a fost .... capăt şi apoi m-am trezit. Acest vis a fost aproape în fiecare noapte pentru cale de a săptămâni, până când o dimineaţă când am ajuns sus, am ajuns pe scări în cazul în care am fost de partajare o casă cu colegul meu de muncă şi prietenul meu şi i co manager a lucrat cu fost acolo şi am dintr-un motiv necunoscut pentru a privit au de ştiri pe care am pierdut şi aşa că am încercat verificarea i teletextul ceva niciodată nu a făcut şi am văzut barca lipsesc de pe coasta şi am ştiut că era unchiul meu şi doi veri în vârstă de 54, 32, şi 8, aşa cum au avut acolo pe nepotul pauza de la mijlocul perioadei lui de la şcoală şi barca a fost sa fie decomissioned sau casate. i folosit să pescuiască cu ei pe acest trawler de pescuit.
Prietenii mei care au fost in casa au fost şocaţi după cum am au fost conştienţi au fost având în vise am sunat acasa pentru a verifica sperând m-am inselat, dar am descoperit a fost trist drept şi că a încercat să mă contactaţi aşa cum am trăit aproximativ 100 mile departe ca şi atunci am trăit în partea de sud a Irlandei lângă Dublin. Apoi, toate i viziunile au căzut în locul ei, au fost descoperite în apropierea nouă săptămâni mai târziu 7 mile de coasta, in cabina barca. M-am simţit atât de vinovat .... Am ştiut-am vazut a fost ciudat sala de cabină şi sentimentul de a fost prins şi de zgomotele şi întunericul am ştiut imediat. De atunci am învăţat să fie mai deschis la viziunile mele, le-a făcut-mi fie mai receptiv şi se determină în a face ceva pozitiv despre a fi sensibil şi cred că ar trebui de asemenea. Eu simt că tu chiar au un dar şi simţi dacă doriţi să dezvolte o apoi medita. Eu folosesc muzica moale ca sunetele pământ şi de lumina lumânării este nevoie de un timp pentru a lua into, dar încercaţi să lăsaţi mintea ta energie gol şi a te lăsa în derivă la o stare aproape de transa concentrându-se pe respiraţie lentă şi prin practicarea acestui începe de a auzi sunetele şi să simtă senzaţiile că tu trec.de la will hear.it în mod normal, poate fi dificil la început, dar stick cu it. Citiţi şi încercăm să înţelegem despre chakrele şi care combina cu meditaţia ta ... Cred că se vedea youl, în timp, într-adevăr a face mai bine să vadă lucrurile mai clar. Am de asemenea o carte de vis pe care am să păstreze pe lângă patul meu, pe care le scriu în cînd Eu am un vis ce-a fost visul? ce cred eu ca a însemnat? şi ia act ca acest lucru şi cred că, dacă aţi face acest lucru vă va fi într-adevăr pe drumul de pe o călătorie foarte interesantă. Un lucru i se va spune că i cant despre familia şi prietenii mei în mod corespunzător, din cauza conexiunii, aşa că am fost aproape de a lua propriile mele gînduri care se suprapun cu mesajelor pe care le provoacă confuzie şi eu cred ca cei mai multi oameni care fac citirile simt la fel de uşor de citit pe cineva tu dont know deoarece i poate citi mesajele, fără confuzie aceeaşi ... deşi încă mai im practica şi de muncă de pe ea, dar ei vor fi mereu o zonă dificilă i simt. Sper că acest lucru este de unii pentru a vă ajuta PWC cred că ar trebui să ia în considerare progresia bolii Am un sentiment vă sunt extrem de sensibil, dar ca mine uneori fi de a judeca asupra capacităţii dumneavoastră. Good Luck º i i va va ajuta sa oricum i a putea .... şi vă mulţumesc pentru, de asemenea, m-ai ajutat IM mulţumit am devenit prieteni Albastru ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Membru
Junior Member
|
Re: Dreams, care au devenit realitatehi every1
Am avut o mulţime de vise care au devenit realitate şi chiar şi la această zi i se vedea astfel de vise. cu atât mai mult decât atunci când am fost un copil ca spate apoi m-am plătit nici o atenţie la visele mele. Eu vin de la un tip diferit de stilul de viaţă de la cele mai multe dintre voi, oameni buni, astfel acest lucru poate părea foarte ciudat / nebun pentru tine, lol, dar vă asigur sa nu. i cant aminti cele mai multe dintre ele partea de sus a capului meu, dar bolnav try ... Am avut un vis al meu dintii de top a fost moi (dintii de sus reprezintă cifrele de sex masculin în familie ur şi partea de jos de sex feminin dinţi), o săptămână mai târziu, unchiul meu a fost admis la spital cu probleme cardiace. în cazul în dinţi Fall Out aceasta înseamnă că ei vor muri, am avut un alt vis câteva luni, unul din dinţii mei de jos a căzut, 2 săptămâni în urmă bunica mea a murit. un alt vis câţiva ani spate m-am oprit cu bicicleta ofiţer de poliţie Ona, m-am gândit să faci un alergator, dar a decis să nu prea as acolo a fost doar un drum drept înainte, iar tu cant scap de o motocicleta pe un drum str8. el ma ghidat într-un parc auto acolo unde a fost ca 50 politisti. câteva săptămâni mai târziu m-am oprit de către un ofiţer de poliţie motocicleta, m-am gândit de conducere departe dar nu a fost prea mult trafic, asa ca nu prea decied, iar el mi-a luat într-un parc auto cu wot ghicit? 50 poliţişti care aşteaptă să ax mine. pe care le-a făcut ????????? a luat masina mea de pe mine. Am văzut de două ori pe visele în cazul în care am găsit monede de aur (aceasta este un semn de greu de ori financiare), şi ambele ori an după ce am fost sub presiune extremă financiare. în acest an fiind unul dintre ei. Am de anul trecut a avut de poliţie vis oprit mine (din nou), ei trec.de la will cred ca am avut de asigurare, aşa că am dus la casa mea să le arate certificatul meu de asigurare, 2 săptămâni mai târziu, m-am oprit de poliţie mea, ei trec.de la will cred că am avut de asigurare, dar am didnt să-i ducă la casa mea, în schimb a trebuit să sune acasă şi a obţine numărul meu de politică astfel încât acestea ar putea verifica it sus. Am văzut un vis mine şi prieten vechi au fost de luptă, câteva luni mai târziu, am ajuns într-o lupta. Am avut un vis-am văzut şobolani în locul de munca mea, şobolani reprezintă femeile unfaithfull, câteva săptămâni mai târziu prietena mea lasă-mă pentru un alt tip. (b ????) acolo laods-am mai avut vise care a venit adevărat, dar cant a le amintesc chiar acum, când şi dacă i a face em bolnav post. |
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Dreams, care au devenit realitateSalut
foarte bună de a vă aud povesti Alemcodon, da, cred că pot fi destul de sensative şi cred că eşti o persoană foarte realist .. Cred că viziunile voastre definitley veni la dumneavoastra prin intermediul minelor visele a făcut, de asemenea şi atunci când le-am observat, si a studiat-le, am devenit mai conştienţi şi receptivi la mesaje care, apoi, sa mutat la viziuni la alte momente ale zilei. Motivul pentru care cred că dumneavoastră o persoană realistă cauza cred ca-mi ca se poate îndoi, uneori, ceea ce vezi! şi apoi descoperi greutatea sa de veridicitate după eveniment, dar cred că, cu meditaţie şi mai mult de conştientizare de sine te va dezvolta într-o destul de "sensative" Cred că ghidul tău spirtoase este deja vă trimite semnale şi căutaţi după ce aţi .. ![]() Sper să converseze cu voi în curând Debordantă Binecuvântările Albastru ![]() |
||
|
|
|