|
|
|
|||||||
| Zarejestruj się | Blogi | Artykuły | Zdjęcia | Filmy | Gadżety | FAQ | Użytkownicy | Dzisiejsze Posty | Szukać | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane | Chat Room |
| Dzielenie Dream What did you dream last night? Podziel się swoimi marzeniami i omówić ich znaczenie z innymi. »Start here! |
| Szybki News |
| Witamy w świecie Jedności Wspólnoty!
Global Jedności Wspólnota jest miejscem wymiany myśli i pomysłów na temat wewnętrznych i zewnętrznych zmian i transformacji. Aby wysłać musisz Zarejestruj się tutaj. Niektóre z linków na początek:
Strona główna forum,
Grupy społeczne,
Blogi,
Artykuły,
Zdjęcia,
Filmy,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statystyki.
Baw się dobrze i czuć się naprawdę pozytywnie do społeczności!
|
| Tagi |
![]() |
|
|
Linkback | Narzędzia wątku | Tryby wyświetlania |
|
|
#10 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Re: Sny, które się spełniająWłaśnie została wysłana odpowiedź na niebiesko ... nie wiesz, dlaczego nie jest wyświetlana. Myśli, jeśli wyślę inne stanowisko ... może to życie ostatniej drodze .... więc ten jest test .... thanks again niebieski
PWC |
||
|
|
|
|
|
#11 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Re: Sny, które się spełniająNiebieski,
Wygląda jak mój oryginalny post do was przejść nie może ... I miał myśleć o tej wiadomości. Jestem zdumiony wiadomości. M był kuzynem, że byłem bardzo blisko z uważaliśmy ją ciotki. Zmarła na raka płuc, ale nie ostatnie, a ona kochała się bawić. Rocznica mówiła jest o moim stepdad ... jeden z moich marzeń. Marzyłam o śmierci 6 miesięcy przed śmiercią, ale nie byłem świadomy byłoby go. Żółty pokój wierzę jest moja sypialnia ... to ma być malowane szybko i myślałem o żółty ... jej commment o białych brzmiał tak jak ona. Nie wiesz, co będzie się działo w februrary ... nie masz żadnego sensu ... to jest śmierć? I naprawdę wdzięczni za przekazywanie tej wiadomości. Dzięki PWC |
||
|
|
|
|
|
#12 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Jeszcze jedna sprawa ... To ma sens, że M będzie ciebie ... i ona z Irlandii. Dzięki PWC |
||
|
|
|
|
|
#13 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Sny, które się spełniająHey PWC wielkie tu od Ciebie!
Jestem bardzo zadowolony, masz ok wiadomość i cieszę, że można go przekazywać. Myślę, że wydarzenia w febraury jest jakieś święto .. jak zaangażowanie, wesele lub coś w tym rodzaju. To ma sens teraz, co pan powiedział o nim jako kuzyna, który był jak lol ciotki. Dorastałem z moja babcia i ciocia i tak ja był już samo uczucie z tym i pani tylko czuł, że trudno jest określić, które zarówno wydawało samym lol. I wasnt pewno, ale wiedziałem, że był blisko was i może poczuć emocje, jakie ona daje mi, że czujesz się z nią mijają. Myślę, że ona po prostu powiedzieć shes fine .. a będzie tam w lutym ... Miałem wrażenie, można nie wiedzieć, co to jest bo ona się śmieje, jak to ma być niespodzianka of some sort. ale jest szczęśliwy z Tobą regularnie sprawdzając OK. Im so glad, I wasnt pewni mówiąc nic, ale czułem się po prostu przekazać wiadomość ... im tak zadowolony its ok i irlandzkiego związku również dziękuję za to prawdopodobnie help me make powodować związku z tym czuł, jak i ją znali i ów może właśnie dlatego lol zdawała się naprawdę piękne, a nie w przeciwieństwie do mojej cioci na osobowości ... dzięki za powrót PWC się cieszę, że może pomóc ![]() |
||
|
|
|
| Po User Says Thank You to blue0000 ta wiadomosc: |
PWC (12-04-2008)
|
|
|
#14 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Dzięki tak dużo, byłem zmartwiony lutego będzie inny śmierci i jestem teraz czeka na niektórych radość w lutym wiadomości jako przeznaczone do mnie tak bardzo i naprawdę doceniam to robisz. Mam nadzieję, aby móc kontaktować się z wami jeszcze raz .... Życzę powodzenia i szczęścia ..... God Bless PWC |
||
|
|
|
|
|
#15 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Dziękuję bardzo za wiadomości. To oznaczało to dla mnie wiele i uważam komfort wiedząc, że jest OK. Byłem zaniepokojony lutego ... Pomyślałem, że może to być śmierć. Mogę teraz czekamy na niektórych radość i życzę dużo szczęścia i radości. Chciałem zapytać o przejście z odbierania wiadomości w swoje marzenia, że otrzyma je, gdy pojawi się na jawie. Wspomniał pan o mediacji ... żadnych innych szczegółów można podzielić? Miałem kilka marzeń, które miałem świadomość i świadomi ich .... czułam oprócz snu i pytania ased. Sen, który przewidział śmierci stepfathers ... Byłem w miejscu, w czasie świadkami samochodu cross żółtej linii ... Przetarłem oczy we śnie i patrzył samochodu ... Sześć miesięcy później, w noc jego śmierci byłem w samochodzie i momencie ... mój brat jechał ... on podrapał się w nos i przekroczył żółtą linię dokładnie w tym miejscu widziałem we śnie ... Czy doświadczyłeś czegoś takiego? Dzięki PWC |
||
|
|
|
|
|
#16 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Sny, które się spełniająDoświadczyłem tego samego typu w przypadku, gdy łóżkowy śmierci stało się z moim kręgu rodzinnym. I couldnt make właściwy sens w chwili była bardzo niejasna, ale sen miał mnie strasznie irytowało przyczyną wiedziałem, że to signifigant. Byłem w pokoju, który był napełniania wodą i pamiętam uczucie pułapce byłem wystąpieniem to zobaczyć trzy zamknięte trumny zaczęła się ciemno i słuchu straszny hałas i uczucie straszna świadomość, że to było .... końca, a następnie Obudziłem się. Ten sen był blisko co noc przez około tydzień, aż do pewnego ranka, kiedy wstałem I zszedł po schodach, gdzie się podział domu z moim kolegą pracy i mój przyjaciel i menedżer co pracował tam i ja nie wiadomo dlaczego patrzyli na ma wiadomości, na których brakowało mi i tak starałem kontroli i coś telegazety nigdy nie widziałem i łodzi brakuje wybrzeża i wiedziałem, że to mój wujek i dwie kuzynki w wieku 54, 32 i 8, jak oni tam wnuk się na Jego Średniookresowa przerwę od szkoły i łódź będzie decomissioned lub złomowaniem. i używane do łowienia ryb z nimi na ten trawler rybacki.
Moi znajomi, którzy byli w domu, byli zaszokowani, jak byli świadomi i był o marzeniach i zadzwonił do domu, aby sprawdzić nadzieję, że nie miałem racji, ale niestety została odkryta i prawo i że próbowali skontaktować się ze mną jak i żył około 100 mil daleko, jak wtedy żyłem w południowej Irlandii, niedaleko Dublina. Wtedy wszystkie wizje i nie spadł na miejsce ich odkryto dziewięć tygodni później 7 mil od brzegu w kabinie łodzi. Czułem się winny .... Wiedziałem, że dziwne widziałem pokój był w kabinie i uczucie zostało schwytanych i hałasy i ciemności wiedziałem od razu. Od tamtej pory nauczyłem się być bardziej otwarte na moje wizje, musi mnie być bardziej otwarci i zdecydowani w robi coś pozytywnego o byciu wrażliwym i myślę, że powinieneś też. Uważam, że naprawdę masz dar i czuję, jeśli chcieliby Państwo, aby rozwinąć medytujemy. Używać miękkiej muzycznych, takich jak dźwięki ziemi i świecach trochę czasu, aby dostać się ale spróbuj let your mind go blank i dajcie się porwać w prawie trance państwa koncentruje się na powolnym oddychaniem i uprawiania tego rozpoczęciem słychać i czuć odczucia który nie byłby normalnie hear.it może być trudne na początku, ale trzymać. Przeczytaj i spróbuj zrozumieć, o czakrach i łączenia tego z medytacji ... Myślę youl zobaczyć razem naprawdę lepiej widząc rzeczy jaśniej. Mam też marzenie, że książka i zachować przy moim łóżku, które piszę w przypadku I have a dream, co sen? co myślę to znaczy? i stwierdza, tak i myślę, że jeśli nie będzie to na pewno na swój sposób na podróż bardzo interesujące. Jedno i powie, że ja cantomat przeczytać moją rodziną i przyjaciółmi właściwego ze względu na połączenie zostało tak blisko, że otrzymam moje własne myśli pokrywają się z wiadomości, że sprawia mi błąd i myślę, że większość ludzi, że nie czuje tego samego czytania jego czytelności ktoś nie wiesz, bo mogą czytać wiadomości bez sam błąd ... ale im wciąż praktykujących i pracujemy nad tym ale zawsze będzie trudna i okolicy czuć. Nadzieja jest to pomocne dla Ciebie PWC Myślę, że należy wziąć pod uwagę postępy mam wrażenie, jesteś niezwykle delikatny, ale jak ja czasem się do osądu na zdolność. Good luck and I pomoże Anyway I Can .... i dziękuję za również pomaga mi im przyjemność staliśmy się przyjaciółmi Niebieski ![]() |
||
|
|
|
|
|
#17 (permalink) | ||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Re: Sny, które się spełniająhi every1
Miałem mnóstwo marzeń, które się spełniają, a nawet do tego i dzień zobaczyć takie marzenia. bardziej niż kiedy byłem dzieckiem, jak wtedy i nie zwraca uwagi na moje marzenia. Ja pochodzę z innego rodzaju życia większości z was ludzie tak może się to wydawać dziwne / crazy ci, lol, ale zapewniam cię, jej nie. cant remember większość z nich czubek mojej głowy, ale ill try ... Miałem sen z moich zębów luzem (top zęby mężczyzn stanowią dane w ur rodziny i dolne zęby żeńskiej), tydzień później mój wujek został przyjęty do szpitala z powodu problemów z sercem. jeśli zęby wypadają to znaczy, że umiera, i jeszcze jedno marzenie kilka miesięcy temu jeden z moich dole zęby wypadały, 2 tygodnie temu moja babcia zmarła. inny sen kilka lat temu dostałem zatrzymany przez funkcjonariusza policji na rowerze ona, myślałem o zrobieniu runner, lecz nie zdecydowała też, ponieważ było tylko prostą drogą przed siebie, a ty cantomat wyprzedzać motocykl na str8 drogowego. prowadził mnie na parkingu, gdzie nie było jak 50 policję. Kilka tygodni później dostałem zatrzymany przez policjanta motocykl, myślałem o ruszeniem, ale było za dużo ruchu, więc nie decied też wziął mnie na parkingu z wot guess? 50 policjanci czekają na wale mnie. które nie ????????? wziął mój samochód poza mną. dwa razy widziałem marzeń, gdzie znaleziono złote monety (jest to znak twardy Financial Times) i za każdym razem po roku i był niezwykle silne piętno. w tym roku jest jednym z nich. w zeszłym roku i miał sen policji zatrzymał mnie (znowu), ale nie byłby uwierzyć, że miał ubezpieczenie i zabrał je do swojego domu, aby pokazać im moje świadectwo ubezpieczenia, 2 tygodnie później dostałem zatrzymał mój policji, że nie byłby wierzyć miałem ubezpieczenie, ale didnt zabrać je do domu, a nie miałem zadzwonić do domu i dostać mój numer polisy, aby mogli sprawdzić ją. Widziałem sen mnie stary przyjaciel i były walki, kilka miesięcy później, mamy do walki. Miałem sen i widział szczury w moim miejscu pracy, szczury stanowią unfaithfull kobiet, kilka tygodni później moja dziewczyna daje mi innego faceta. (????) b theres laods bardziej, że miałem marzenia ziściły, ale cant remember je właśnie teraz, kiedy i czy zrobić źle em post. |
||
|
|
|
|
|
#18 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Sny, które się spełniającześć
Wspaniale jest słyszeć swoje historie Alemcodon, tak myślę, że można być całkiem sensative i myślę, że są bardzo realistyczne osoba .. Myślę, że Twoje wizje definitley przyjść do ciebie poprzez swoje marzenia kopalń nie zbyt, a gdy zauważył je i studiował je, i stał się bardziej świadomy i otwarci na komunikaty, które następnie przeniósł się na wizji w innych porach dnia. Dlatego myślę, że Twoje realne cause osoby pomyśleć jak mnie można czasami wątpliwości co widzisz! a następnie odkrywać jego masy prawdomówności po imprezie, ale myślę, że z medytacji i samoświadomości będzie rozwijać w dość "sensative" I think your przewodnika duchowego jest już przesyłam Ci sygnały i patrząc po .. ![]() Hope to chat with you soon Brightest Blessings Niebieski ![]() |
||
|
|
|
![]() |