Šķiet vēl neesat reģistrēts mūsu kopienu. Lai reģistrētos, lūdzu uzklikšķiniet šeit ...

Global Oneness Community          
Automātiska Translations, ko Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global nedalāmība Kopienas > Dream Interpretācija > Dream apmaiņa
Reģistrēties Blogs Raksti Fotogrāfijas Video Noderīgi FAQ Memberlist Today's Posts Meklēt Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Dream apmaiņa Ko jūs sapnis šonakt? Dalieties savos sapņos un apspriest to nozīmju ar citiem. »Start here!

Quick News
Welcome to Global nedalāmība community! Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar: Forum Home, Sociālajām grupām, Blogs, Raksti, Fotogrāfijas, Video, Video Search, Contact Us, FAQ , Statistiku. Have fun un justies tiešām vēlama community!

Piezīme: Šī reklāma netiek rādīta reģistrētajiem biedriem

Tags
Threads: Sapņi, Patiess
Video: Sapņi ,Patiess ,

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-04-2008, 03:21   #10 (Permalink)
PWC
Loceklis
Junior Member
Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 sssssss18
Pateicās 0 Times 0 Posts
PWC is on a distinguished road

Re: Sapņi, kas piepildās

Es tikko nosūtīju atbildi uz zilā ... nav pārliecināts, kāpēc tā nav redzama. Nospriedu, ja es nosūtīju citā amatā ... varbūt tas būtu spēkā pēdējais cauri .... Tātad šis ir testa .... thanks again blue

PWC
PWC está offline   Reply With Quote
Old 12-04-2008, 03:29   #11 (Permalink)
PWC
Loceklis
Junior Member

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 sssssss18
Pateicās 0 Times 0 Posts

Zils,
Izskatās manu sākotnējo pastu neesat iet cauri ... varbūt man bija paredzēta, lai domāt par šo ziņojumu vēlreiz. Es esmu pārsteigts par jūsu ziņojumu. M bija brālēns mans, ka es biju ļoti cieši ar mums uzskata viņas tante. Viņa nomira ar plaušu vēzi, bet tā nebija nesena, un viņa mīlestība ir jautri. Gadadienas viņa runāja, ir par manu stepdad ... viena no mans sapnis. Es sapņojis nāves 6 mēnešu laikā pirms nāves, bet es nezināju, ka būtu viņam. Dzeltena istaba Es uzskatu, ka ir mana guļamistaba ... tā tiks nokrāsota drīz, un es domāju par dzelteno ... viņas commment par balto skanēja tāpat kā viņas. Nezināt, kas notiks ar februrary ... Jūs apguvāt kāda jēga ... tā ir nāve? I really appreciate jums garām šo vēstuli.

Pateicība

PWC
Old 12-04-2008, 03:46   #12 (Permalink)
PWC
Loceklis
Junior Member

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 sssssss18
Pateicās 0 Times 0 Posts

Zils,

Viens pēdējā lieta ... Ir loģiski, ka M varētu paņemt you ... viņa arī bija no Īrijas.

Pateicība

PWC
Old 12-04-2008, 05:53   #13 (Permalink)
New Member
Junior Member
Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Atrašanās vieta: Newry
Atrast visas ziņas pateicās ar joea
blue0000 is on a distinguished road

Hey PWC liels, lai šeit no jums!

Es esmu tik prieku jums ir ziņa ok un priecīgs es varētu dot. Es domāju, ka ar febraury notikums ir kaut kādas svinības .. piemēram, darbā vai kāzas vai kaut kas līdzīgs šim. Tā ir jēga tagad to, ko tu teici par to ir brālēns, kas bija kā tante lol. Es uzaugu kopā ar savu vecmāmiņu un tanti un tā man bija panākt, lai pati sajūta ar šo dāmu es vienkārši juta, ka ir grūti noteikt, kurš ir gan šķita pats lol. I wasn't pārliecināts, bet es zināju, ka viņa bija tuvu jums es varētu sajust emocijas, ka viņa dod man, ka tu filcs ar viņu garām. Es domāju, viņa vienkārši gribēja pateikt shes naudas .. un viņa būs tur februārī ... man bija sajūta, jūs varat nezināt, ko tas ir iemesls viņa smējās kā tas būs pārsteigums par sava veida. bet viņa ir laimīgi un ir ar jums regulāri pārbaudīt Jūsu ok. Im tik priecīgs, i wasn't pārliecināts par sevi saprotams, kaut kas, bet es jutos, man bija tikai nodot ziņu ... im tik prieku tā ok un īru savienojums labi paldies jums, ka tas, iespējams man palīdzēt padarīt savienojums iemesls tam jutos kā i zināja viņas un thats varbūt tāpēc lol viņa likās tiešām jauks un nevis pretēji mana tante personības ... thanks for Atgriešanās PWC priecīgs es varētu palīdzēt
blue0000 está offline   Reply With Quote
Pēc Lietotājs saka Paldies blue0000 Par šo noderīgo Post:
PWC (12-04-2008)
Old 12-04-2008, 06:25   #14 (Permalink)
PWC
Loceklis
Junior Member

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 sssssss18
Pateicās 0 Times 0 Posts

Zils,

Thanks you so much, es biju noraizējies februāris varētu būt vēl viens nāves, un es šobrīd gaida kādu prieku februāris ziņojumu, kā paredzēts tik daudz, lai man un I really appreciate jums darīt. Es ceru, ka, lai izveidotu savienojumu ar jums atkal .... Novēlu jums veiksmi un laimi .....

God Bless

PWC
Old 12-04-2008, 09:02   #15 (Permalink)
PWC
Loceklis
Junior Member

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 sssssss18
Pateicās 0 Times 0 Posts

Zils,

Thank you so much ziņu. Tas nozīmē tik daudz, lai mani un es uzskatu, komforts zināt viņa ir ok. Es biju noraizējies februāris ... domāju, ka tā varētu būt nāvi. Es tagad ceru uz kādu prieku, un es novēlu jums daudz laimes un prieka. Es gribēju jums jautāt par savu pāreju no saņemt ziņas savā sapņu saņemt tos, kad esat nomodā. Jūs minējāt starpniecību ... nekādu sīkāku informāciju jūs varat dalīties? Man bija daži sapņi, ka esmu informēts un apzinoties jo viņiem .... es jutu, izņemot par sapni un ased jautājumiem. Sapnis, ka prognozētais mana stepfathers nāve ... es biju vietā laikā piedzīvo auto pāri dzelteno līniju ... Es paberzējot acis ar sapni un noskatījos automašīnu ... Sešus mēnešus vēlāk, naktī viņa nāves es biju, ka automašīnu un brīdis ... mans brālis brauca ... viņš pakasīja degunu un šķērsoja dzeltenās līnijas precīzs punktā es redzēju sapni ... Vai Jums nācās kaut kas līdzīgs šim?

Pateicība

PWC

Old 12-05-2008, 01:01   #16 (Permalink)
New Member
Junior Member

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssssss8

Es esmu pieredzējis šī paša tipa gadījumā, kad tripple nāve ir noticis ar manu ģimenes lokā. I couldnt veikt pienācīgus sajūtu tai laikā, kad tas bija ļoti mulsinoši, bet sapnis bija mani kaitina briesmīgi iemeslu es zināju, ka tas signifigant. Man bija telpa, kas bija uzpildīšanas ar ūdeni un atceros sajūtu Ieslodzījuma aizgāju no radusies redzēt trīs slēgtās zārki tas sākās kļūst tumšs un dzirdes briesmīgu trokšņi un sajūta ir briesmīga apziņa, ka tas bija beigas .... un tad i pamodās. Šis sapnis bija gandrīz katru nakti aptuveni uz nedēļu, kamēr vienai no rīta, kad es piecēlos nācu pa kāpnēm, kur es biju dalīšanas mājas ar savu darba kolēģi un mans draugs un sadarbības vadītājs es strādāju ar bija tur, un man kāda nezināma iemesla dēļ mēģinājusi ir jaunumi, par kuriem es nokavēju, un tāpēc es mēģināju pārbaudīt teleteksta kaut es nekad nebija, un esmu redzējis laivu trūkst no krasta, un es zināju, ka tas bija mans tēvocis, un divi brālēni vecumā no 54, 32 un 8, kā viņi tur mazdēls pārbaudes uz viņa vidusposma pārtraukums no skolas un laivu bija tiks decomissioned vai nodoti lūžņos. i lieto, lai zivis ar tām šajā zvejas traleri.
Mani draugi, kas bija mājā bija šokēti, jo viņi zināja, man bija, kam sapņi man piezvanīja mājās, lai pārbaudītu, cerot, man nebija taisnība, taču atklāja, man bija skumji tiesībām un ka viņi centās sazināties ar mani, kā es dzīvoju apmēram 100 jūdzes projām, tad es dzīvoju dienvidu Īrijas netālu Dublin. Tad visas vīzijas man bija iekritis vietā tie tika atklāti pie deviņām nedēļām 7 jūdzes no krastu salonā laivas. Es jutu tā vainīgs .... Es zināju, dīvaini istabu esmu redzējis ir salonā un sajūta notvertas un trokšņi un tumsa es zināju uzreiz. Kopš tā laika esmu iemācījusies būt atvērti maniem vīzijas, ko tā ir devusi man draudzīgāku un noteikti kaut ko pozitīvi ir jutīga, un es domāju, ka jums ir pārāk. Man šķiet, ka Jums tiešām ir dāvana, un justos, ja jūs vēlētos attīstīt tad gudrot. I use soft music, piemēram, zemes skaņas un sveču gaismas, kas nepieciešams, lai gan iekļūt, bet mēģināt ļaut jūsu prātā iet tukšu un ļaut sevi drift līdz gandrīz transa stāvoklī koncentrējoties uz lēna elpošana un praktizējot šo sākat dzirdēt skaņas un justies izjūtas ka jūs wouldnt parasti hear.it var būt grūti sākumā, bet brauciet ar to. Lasīt un mēģināt saprast par čakrām un apvienot, ka ar jūsu meditācija ... Es domāju, ka youl redzēt ar laiku tu tiešām labāk, redzēt lietas vēl skaidrāk. Man ir arī sapņu grāmata, kas man turēt pie manas gultas ar ko i rakstīt kad man ir sapnis, kas sapni? ko es domāju, ka tas nozīmēja? un atzīmē, piemēram, un es domāju, ja jūs to izdarītu, jums būs tiešām pa ceļam uz ļoti interesantu ceļojumu.
Viena lieta, ko es teikšu, ka es nevar izlasīt manu ģimeni un draugiem pareizi, jo savienojums nav bijusi tik tuvu man savas domas sakrīt ar ziņojumiem, ko tā izraisa man apjukums, un es domāju, ka lielākā daļa cilvēku, kuri lasījumi sajust pats savu vieglāk lasīt kādu Jūs dont zināt, jo es varu izlasīt ziņas bez paša apjukums ... kaut gan im vēl praktizē un strādā pie tā, bet tās vienmēr būs grūti zonā man justies.

Hope dažu palīdzēt šim jums ir PWC Es domāju, ka jums vajadzētu apsvērt progresē Man ir sajūta, Jums ir ļoti jutīga, bet, piemēram, man dažreiz ir vērtējošiem jūsu spējas. Good Luck, un es jums palīdzēšu, vienalga es varu .... un paldies par palīdz arī man im prieku mēs esam kļuvuši par draugiem

Zils
Old 12-11-2008, 10:57   #17 (Permalink)
Loceklis
Junior Member
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8

AlemcoDon's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 sssssss27
AlemcoDon is on a distinguished road

hi every1

man bija daudz sapņu, kas ir piepildījušies un pat līdz šai dienai es redzu šādu sapņi. vairāk, nekā tad, kad biju bērns, kā toreiz man samaksās uzmanību saviem sapņiem.

Es nāku no cita veida dzīvesveidu no vairums no jums cilvēku, lai tas varētu likties ļoti dīvaini / crazy jums, lol, bet es apliecinu jums tās nav.

nevaru atcerēties lielākā daļa no tām top par manu galvu, bet slikti mēģināt ...

Man bija sapnis viens no maniem top zobi bija mīksti (top zobi ir vīrietis skaitļi ur ģimenes un apakšējos zobus sieviešu), nedēļu vēlāk mans tēvocis bija hospitalizēti ar sirds problēmām. ja zobi izkrist tas nozīmē, ka viņi nomirs, man bija vēl viens sapnis pāris mēnešus atpakaļ viens no maniem dibena zobi izkrita, 2 nedēļas pirms manas vecmāmiņu aizsaulē.

vēl sapnis dažus gadus atpakaļ es saņēmu aptur policists ona velosipēds, es domāju to darīt runner bet nolēma ne pārāk, jo bija tikai taisnu ceļu uz priekšu, un Jūs nevar aizbēgt motocikls uz Str8 ceļa. viņš vadās mani automašīnu parku, kur tur bija kā 50 turētājiem. Dažas nedēļas vēlāk i got pārtraukts motociklam policists, es domāju par braukšanu prom, bet bija pārāk daudz trafika, tāpēc decied ne pārāk, un viņš ņēma mani autostāvvietu ar minējums wot? 50 cops gaida vārpstas mani. ko tās izdarīja ????????? bija mans auto off me.

divreiz esmu redzējis sapņi, kur es atradu zelta monētas (tā ir pazīme grūti finanšu reizes), un abas reizes gadā pēc tam, kad es biju ārkārtējam finanšu spiedienam. šogad ir viens no tiem.

Pagājušajā gadā man bija sapnis policija pārtrauca mani (atkal), tās wouldnt uzskatu, ka es būtu apdrošināšanu, lai es viņiem savas mājas, lai parādītu viņiem mana apdrošināšanas sertifikāts, 2 nedēļām es saņēmu pārtraucu savu policija, wouldnt uzskatu, man bija apdrošināšana, bet es didn't ņemt tos ar savu māju, bet man bija zvans uz mājām un saņemt savu politiku numuru, lai viņi varētu pārbaudīt to.

esmu redzējis sapni mani un vecais draugs cīnījās, dažus mēnešus vēlāk, mēs nonāktu cīņā.

Man bija sapnis i novēroja žurkām, manā darba vietā, žurkām ir unfaithfull sievietes, dažām nedēļām mana draudzene atstāj man vēl puisis. (b ????)

theres laods vairāk sapņi man bija, ka bija taisnība, bet aprunāt atcerēties tos tieši tagad, kad un ja man slikti post em.
AlemcoDon está offline   Reply With Quote
Old 12-16-2008, 12:07   #20 (Permalink)
New Member
Junior Member

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssssss8

čau
lieliski dzirdēt Jūsu stāstus Alemcodon, jā, es domāju, ka jums var būt diezgan sensative, un es domāju, ka jums ir ļoti reāla persona .. Es domāju, ka jūsu vīzijas definitley nāku pie jums ar savu sapņu mīnas nebija pārāk, un kad es pamanīju tos, un pētītas tās, man kļuva zināms un uztvert ziņas, kas pēc tam pārvietotas uz vīzijām citos laikos dienā.

Iemesla dēļ es domāju, ka jūsu reāla persona izraisīt Es domāju, ka, piemēram, man varat šaubas dažreiz to, ko redzat! un tad atklāt tās svars patiesuma pēc notikuma, bet es domāju, ka ar meditāciju un sevis izpratni Jums izveidosies diezgan "sensative"

Es domāju, ka jūsu gars rokasgrāmata ir jau sūtīt jums signālus un rūpējas par jums ..

Hope to chat ar jums drīz

Zinošākos Blessings

Zils
Reply