Atrodo dar nesate užsiregistravęs mūsų bendruomenės. Norėdami užsiregistruoti, spauskite čia ...

Global Oneness Community          
Automatinis vertimas atliktas Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Išskirtinis Bendrijos > Sapnas > Dream pasidalijimo
Dienoraščiai Straipsniai Nuotraukos Vaizdo Gėrybės DUK Vartotojai Šiandien Žinutės Pažymėti forumus kaip skaitytus Pokalbių Kambarys

Dream pasidalijimo What did you dream last night? Pasidalinkite savo svajones ir aptarti jų reikšmę su kitais. »Pradėkite čia!

Greita Naujienos
Sveiki atvykę į Global Išskirtinis bendruomenės dalimi! Global Išskirtinis Bendrijos pasidalyti mintimis ir idėjomis apie vidinės ir išorinės pokyčius ir konvertuoti vietoje. Norėdami rašyti turite Registruokitės čia. Keletas nuorodų pradėti: Forum Home, Socialines grupes, Dienoraščiai, Straipsniai, Nuotraukos, Vaizdo, Video Search, Kontaktai, DUK , Statistika. Smagiai ir jaustis tikrai pasveikino bendruomenę!

Pastaba: Šis skelbimas nėra rodomas registruoti nariai

Žymos
Temos: Dreams , Tiesa
Video: Dreams , Tiesa ,

LinkBack Temos įrankiai
Old 12-04-2008, 04:21  
PWC
Valstybės
Legionierius
Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18
Padėkojo 0 Times in 0 Posts
PWC is on a distinguished road

Re: Svajonės, kurios išsipildė

Aš ką tik išsiunčiau atsakymą į mėlyną ... nežinote, kodėl ji nerodoma. Maniau jei aš pasiuntė kitą darbą ... gal tai jėga naujausia per .... Taigi tai vienas bandymas .... Thanks again mėlynos

PWC
PWC está offline  
Old 12-04-2008, 04:29  
PWC
Valstybės
Legionierius

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18

Mėlynas,
Looks like my original post jums ne praeiti ... gal turėjo pagalvoti apie šį pranešimą dar kartą. Esu sužavėtas jūsų pranešimą. M buvo ir mano pusbrolio, kad man buvo labai artima su mūsų nuomone jos teta. Ji mirė nuo plaučių vėžio, tačiau jis buvo ne neseniai ir jis nebuvo meilė have fun. Osioms ji kalbėjo apie savo stepdad ... mano svajonė vieną. Aš svajojo apie mirties 6 mėnesius iki mirties, bet aš nežinojo, kad būtų jam. Geltona kambarį Manau yra mano miegamasis ... tai bus nuspalvintos netrukus ir aš galvoju apie geltona ... jos commment apie baltojo skambėjo kaip jos. Nežinote, kas vyksta įvykti februrary ... gavote kokią nors prasmę ... tai mirtis? Aš tikrai vertiname jūsų artimųjų šį pranešimą.

Ačiū

PWC
PWC está offline  
Old 12-04-2008, 04:46  
PWC
Valstybės
Legionierius

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18

Mėlynas,

Ir paskutinis dalykas ... Tai turi prasmę, M turėtų pick you ... ji irgi buvo iš Airijos.

Ačiū

PWC
PWC está offline  
Old 12-04-2008, 06:53  
Naujosios valstybės
Legionierius
Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Padėkojo 2 kartus 2 Žinutės
blue0000 is on a distinguished road

Ei PWC didelė, kad čia iš jūsų!

Man labai malonu, turite žinutė OK ir malonu galėčiau Pass it on. Manau, febraury įvykis yra tam šventės rūšiuoti .. kaip vestuvinius ar kažkas panašaus. Tai turi prasmę dabar, ką pasakė apie jį yra pusbrolis, kuris buvo kaip teta lol. Aš užaugau su mano močiutė ir teta ir tt man buvo gauti tą patį jausmą su šia panele aš tiesiog manė, kad sunku nustatyti, kokios ir kaip atrodė pats lol. I wasnt tikrai, bet aš žinojau, ji buvo arti tavęs gali jaustis emocija, kad ji buvo duoti man, kad jūs veltinis su savo artimųjų. Manau, ji tiesiog norėjo pasakyti, shes bauda .. ir ji ten bus vasarį ... man buvo jausmas, galbūt nežino, kas tai yra priežastis ji buvo juoko kaip jis bus kai Rūšiuoti siurprizas. tačiau ji yra laiminga ir yra su jumis reguliariai tikrinti savo OK. Im taip malonu, I wasnt tikrai apie ką nors, bet aš jaučiausi turėjau tik perduoti žinutė ... im so patenkintas jo ok ir Airijos ryšio pat dėkojame už tai, kad turbūt man padėti padaryti ryšys sukelti ji jautėsi kaip aš ją pažinti ir galbūt kodėl lol thats ji atrodė labai gražus, o ne priešingai nei savo teta asmenybės ... Thanks for getting back PWC džiaugiuosi galėčiau padėti
blue0000 está offline  
Šis vartotojas Says Dėkojame blue0000 Už šią naudingą Post:
PWC (12-04-2008)
Old 12-04-2008, 07:25  
PWC
Valstybės
Legionierius

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18

Mėlynas,

Thanks you so much, man buvo neramu vasaris bus kitą mirtis, ir aš tikiuosi, kad kai kurie vasaris džiaugsmo pranešimą, kaip yra tiek daug, kad man ir aš labai vertiname tai darai. Tikiuosi, kad prisijungti jums vėl .... Linkiu sėkmės ir laimės .....

God Bless

PWC
PWC está offline  
Old 12-04-2008, 10:02  
PWC
Valstybės
Legionierius

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18

Mėlynas,

Thank you so much for žinutę. Tai reiškia, kad daug man ir man nusiraminti žinoti, ji yra ok. Buvau susirūpinęs vasaris ... maniau jis gali būti mirties. Galiu dabar laukia kai džiaugsmas ir linkiu daug laimės ir džiaugsmo. Aš norėjau paklausti apie jūsų perėjimą gauti pranešimus į savo svajones, kad juos gauti, kai esate atsibunda. Minėjote tarpininkavimas ... bet kita informacija galite pasidalinti? Turėjau keletą svajonių, kad aš žinojo ir sąmoningas jais .... pajutau išskyrus iš miego ir Taikymas klausimus. Mano svajonė, kad prognozuojama stepfathers mirties ... Man buvo atlikti laiku stebime automobiliu kirsti geltona linija ... Aš trinamas mano akis svajonė ir stebėjo automobilių ... Šeši mėnesiai po jo mirties naktį buvau, kad automobilių ir momentą ... Mano brolis buvo vairavimo ... jis subraižyti savo nosies ir kirsti geltoną liniją, tiksli vieta aš mačiau sapnas ... Ar Jūs patyręs nieko panašaus?

Ačiū

PWC

PWC está offline  
Old 12-05-2008, 02:01  
Naujosios valstybės
Legionierius

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 ssssssss8

Turiu patirties šioje tos pačios rūšies atveju, kai triviečiai mirties nutiko mano šeimos ratą. I couldnt padaryti tinkamą jausmas, kad jis tuo metu buvo labai paini, bet sapnas buvo man annoyed siaubingai Cause I žinojo, kad jis signifigant. Buvau į kambarį, kuris buvo pripildomi vandens ir prisimenu jausmą spąstais aš iš patiria tai matau tris uždarytas karstai ji pradėjo gauti tamsus ir klausos baisiausias triukšmas ir jausmas siaubingas suvokimas, kad tai buvo pabaigos .... tada I ocknąłem. Ši svajonė buvo beveik kiekvieną naktį, maždaug iki kelių savaičių iki vieno ryto, kai kėliau aš nusileisti laiptais, kai buvau pasidalijimas namuose su mano darbo kolega ir mano draugas ir kartu vadybininkas dirbau su ten buvo ir man kai nežinoma priežastis, pažvelgė į kad naujienos apie kurį aš praleidau ir aš bandėme patikrinti, teleteksto nors aš niekada ir mačiau valtis trūksta nuo kranto, ir aš žinojau, tai buvo mano dėdė ir du pusbroliai amžius 54, 32 ir 8, nes ten anūkas ant savo vidutinės trukmės pertrauka nuo mokyklos ir valtis bus decomissioned ar sunaikintas. I used to žuvis su jais šis žvejybos traleris.
Mano draugai, kurie buvo namuose, buvo sukrėstas, kaip jie supranta, aš jau turintys svajones aš skambinau namo patikrinti tikiuosi aš klydau, bet atrado buvau liūdnai teisės ir kad jie bando susisiekti su manimi, kaip aš gyveno apie 100 mylių atstumu, kaip tada aš gyveno Airijoje netoli Dublino pietuose. Tada visi vizijų turėjau nukrito į vietą, jie atrado beveik devynių savaičių 7 mylių nuo kranto į laivo kajutę. Aš jaučiausi taip kaltas .... Žinojau keistai kambarys mačiau buvo salone ir jausmas buvo spąstais ir triukšmo ir tamsos Aš žinojau, iš karto. Nuo tada aš sužinojau, kad reikia daugiau atvirų mano vizijos, ji padarė man labiau imli ir nustatomas daro kažką teigiamai yra jautrūs ir manau, kad jūs turite per daug. Manau, kad tikrai yra dovana ir pajusti, jeigu norite jį sukurti ten medituoti. Aš naudoju minkštą žemę Panašiai skambanti muzika ir žvakių šviesoje ji priima, o patekti į bet pabandykite let your mind go tuščią ir tegul sau drift į beveik Trance valstybės dėmesio skiriama lėtai kvėpuoti ir praktikuojančių šį pradėsite girdėti garsus ir jaučia pojūčius kad wouldnt paprastai hear.it gali būti sunku, tačiau pirmiausia Stick su juo. Skaityti ir bandyti suprasti apie čakrų ir derinti, kad su savo meditacijos ... Manau youl rodyti su laiku tu tikrai geriau ne rodytis tiksliau. Aš taip pat turiu svajonių knygą, kad aš nuolat šalia savo lovos, kurią aš rašau kai turiu svajonę-kas buvo sapnas? ką aš manau tai reiškė? ir pažymi, kaip tai ir aš manau, jei tai padarysite jūs tikrai savo būdu labai įdomi kelionė.
Vienas dalykas, pasakysiu, kad i cant read my šeima ir draugai teisingai, nes ryšys buvo taip arti, kad mano pačios mintys sutampa su pranešimų, jis sukelia man painiava, ir manau daugelis žmonių, kurie rodmenis jaustis pačiu jos lengviau skaityti ką nors you dont know nes galiu skaityti žinutes be paties painiavos ... nors jiems vis dar taikė ir su juo dirbti, tačiau jos visada bus sunku plotas jaučiu.

Tikiuosi, kad tai yra gana padėti Jums PWC Manau, jūs turėtumėte apsvarstyti pažangą turiu jausmas esate labai jautrus, bet kaip man kartais būti kritiškas savo sugebėjimus. Sėkmės ir aš jums padėti bet kuriuo atveju galiu .... ir ačiū už taip pat padeda man im malonu mes tapome draugais

Mėlynas
blue0000 está offline  
Old 12-11-2008, 11:57  
Valstybės
Legionierius
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8

AlemcoDon's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 sssssss27
Ačiū: 0
AlemcoDon is on a distinguished road

hi every1

Turėjau daug svajonių, kurios išsipildė, ir net iki šios dienos nematau tokių sapnų. daugiau, nei kai buvau kaip anuomet atkreipė jokio dėmesio į mano svajones vaikui.

Aš atvykau iš kito tipo gyvensenos dauguma iš jūsų žmones, kad tai gali atrodyti labai keistai / Crazy jums, lol, bet aš jus patikinti, jos nėra.

I cant remember dauguma viršų galvą, bet blogai pabandyti ...

Aš turėjau svajonę vienas iš mano top dantys buvo palaidi (viršutinis dantis rodo vyras skaičiai UR šeimos ir apatiniame dantų moteris), savaitę vėliau, mano dėdė buvo paguldyta į ligoninę dėl širdies problemų. jei dantys iškristi tai reiškia, kad jie mirs, aš dar vienas sapnas keletą mėnesių atgal viena mano dugno dantų iškrito, 2 savaites mano močiutė mirė.

dar vienas sapnas keletą metų atgal aš sustabdė policijos pareigūnas ona nuoma, aš maniau apie daro bėgikas, bet nusprendė ne per daug, nes buvo tik tiesus kelias į priekį, o jūs cant aplenkti motociklą ant str8 kelio. jis vadovaujasi mane į automobilių stovėjimo aikštelę, kur buvo, kaip 50 farams. Po kelių savaičių aš sustojo motociklas policijos pareigūnas, aš maniau apie važiuoti, tačiau buvo per daug srauto, todėl decied ne per daug, ir jis paėmė mane į automobilių stovėjimo aikštelę su atspėti nežinau? 50 šeivos laukia veleno mane. kurioje jie ????????? paėmė mano automobilį man.

du kartus mačiau sapnai kur radau aukso monetas (tai yra ženklas, kietos Financial Times "), ir abu kartus per metus po to, kai buvau kelia nepaprastų finansinių sunkumų. Šiais metais yra viena iš jų.

Praėjusiais metais turėjau svajonę policija sustabdė mane (ir vėl), jie wouldnt manau turėjo draudimą, kad aš juos paėmė į savo namus, parodyti jiems savo draudimo pažymėjimas 2 savaičių aš sustojo mano policija, jie wouldnt manau turėjo draudimą, o aš didnt priimti juos į savo namus, o man teko skambinti namo ir pasiimti savo poliso numerį, kad jie galėtų patikrinti ją.

Mačiau sapnas man ir senas draugas kovojo, o po kelių mėnesių, mes gavome į kovą.

I had a dream I seen žiurkių mano darbo vieta, žiurkių atstovauti unfaithfull moterims, po kelių savaičių mano mergina palieka mane kitą vaikiną. (b ????)

Theres laods daugiau sapnų Aš turėjau, kad išsipildė, bet cant remember juos dabar, kai ir jeigu aš blogai post em.
AlemcoDon está offline  
Old 12-16-2008, 01:07  
Naujosios valstybės
Legionierius

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 ssssssss8

labas
malonu išgirsti jūsų pasakojimus Alemcodon, taip manau, kad galite būti gana sensative ir manau, esate labai realus asmuo .. Manau, kad savo vizijas definitley ateiti pas jus per savo sapnus min padarė per daug, o kai aš pastebėjau juos, ir tiriamas jų, aš tapo labiau žinoma ir žiūrėjo į pranešimus, kuriuos po to persikėlė į vizijas kitu paros metu.

Todėl aš manau, jūsų realus asmuo sukelti Manau, kaip mane galite abejo, kartais tai, ką matote! tada atrasti savo svorio tiesos po įvykio, bet manau, kad su meditacija ir savęs suvokimą galėsite sukurti į gana "sensative"

Manau, kad jūsų dvasia vadovas jau siunčiu jums signalų ir po to, kai jūs ieškote ..

Tikiuosi, kad pokalbio su Jumis

Ryškiausia Blessings

Mėlynas
blue0000 está offline  

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Start Here! Įvadas į sapnas Jonas1 Dream pasidalijimo 0,00 11-12-2009 02:00
Love & Relationships: Kur Rasti True Love Editor Naujienos - dvasingumas 0 11-07-2008 03:10
Mooji - tikroji religija Jonas1 Video - dvasingumas 0 08-10-2008 09:36
Kai keturiasdešimt metų Svajonių Reflections RonPrice Dream pasidalijimo 1 08-27-2008 03:13
Tami Simon: Skaidri Verslas ir sąmoningas Kapitalizmas - Tami Simon Sounds True Jonas1 Video - Global Išskirtinis 0 05-18-2008 06:30

Žymos
Dreams , Tiesa
Dreams , Tiesa ,

Temos įrankiai

Siunčiamos Taisyklės
Tu negali kurti naujas temas
Tu negali rašyti atsakymus
Tu negali pašto priedai
Tu negali redaguoti savo žinutes

BB kodas yra Ant
Horoskopai yra Ant
[IMG] kodas Ant