נראה עדיין לא רשום עם הקהילה שלנו. כדי להירשם לחץ כאן ...

Global Oneness Community          
תרגומים אוטומטיים מתוצרת Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   גלובל האחדות קהילה > פשר החלומות > שיתוף חלום
בלוגים מאמרים תמונות וידאו Goodies שאלות נפוצות רשימת חברים ההודעות של היום סמן פורומים כנקראו ערוץ

שיתוף חלום מה חלמת אתמול בלילה? שתף את החלומות שלך ולדון המשמעויות שלהם עם אחרים. »התחל כאן!

Quick חדשות
ברוכים הבאים גלובל האחדות קהילה! גלובל באחדות הקהילה היא מקום של שיתוף מחשבות ורעיונות על שינוי וטרנספורמציה פנימית וחיצונית. כדי לכתוב אתה צריך הרשם כאן. כמה קישורים כדי להתחיל עם: פורום הבית, קבוצות חברתיות, בלוגים, מאמרים, תמונות, וידאו, Video Search, צור קשר, שאלות נפוצות , לסטטיסטיקה. תהנה ולהרגיש באמת לקהילה בברכה!

הערה: מודעה זו אינה מוצגת עבור חברים רשומים

תגיות
האשכולות: חלומות , נכון
קטעי וידאו: חלומות , נכון ,

LinkBack כלי פתיל
Old 12-04-2008, 03:21  
PWC
חבר
ג 'וניור חבר
Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 sssssss18
תודה: 1
הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
PWC is on a distinguished road

Re: כי יש חלומות מתגשמים

אני פשוט שלחה תשובה על כחול ... לא בטוח למה זה לא מראה. חשבתי אם שלחתי הודעה אחרת ... אולי זה יאלץ את האחרון .... אז זה דרך אחת היא לבדוק .... שוב תודה כחול

PWC
PWC está offline  
Old 12-04-2008, 03:29  
PWC
חבר
ג 'וניור חבר

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 sssssss18
הודה 0 פעמים ב 0 הודעות

כחול,
נראה כמו העברת המקורית שלי כדי לא לעבור ... אולי הייתי אמורה לחשוב על הודעה זו שוב. אני נדהם ההודעה שלך. ז היה בן דוד שלי כי הייתי קרוב מאוד עם שקלנו דודה שלה. היא נפטרה מסרטן הריאות אבל זה לא היה האחרונות והיא לא אוהבת לעשות כיף. יום השנה דיברה על זה החורג שלי ... אחד מן החלום שלי. חלמתי על מותו של 6 חודשים לפני מותו אבל לא ידעתי שזה יהיה אותו. החדר הצהוב אני מאמין הוא חדר השינה שלי ... זה הולך להיות צבוע בקרוב חשבתי על צהוב ... commment לה על לבן נשמע בדיוק כמו שלה. לא בטוח מה הולך לקרות ב februrary ... קיבלת שכל ... זה מוות? אני באמת מעריך אותך עובר הודעה זו.

תודה

PWC
PWC está offline  
Old 12-04-2008, 03:46  
PWC
חבר
ג 'וניור חבר

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 sssssss18
הודה 0 פעמים ב 0 הודעות

כחול,

דבר אחד אחרון ... זה הגיוני כי ז ירים לך ... היא גם היתה מאירלנד.

תודה

PWC
PWC está offline  
Old 12-04-2008, 05:53  
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
המשתמש קיבל 2 תודות ב 2 הודעות
blue0000 is on a distinguished road

היי PWC נהדר כאן ממך!

אני שמח על כך שקיבלת את ההודעה על אישור ואני שמח יכול לעבור על זה. אני חושב את האירוע febraury היא איזו חגיגה .. כמו אירוסים או חתונה או משהו כזה. עכשיו זה הגיוני מה שאמרת על זה להיות בן דודו שהיה כמו lol דודה. אני גדלתי עם סבתא ודודה שלי ולכן הייתי מקבל את אותה הרגשה עם הגברת הזאת אני פשוט הרגשתי את זה קשה לקבוע אילו הן נראו אותו lol. אני בטוח wasn't אבל ידעתי שהיא קרובה אליך יכולתי להרגיש רגש שהיא נותנת לי כי אתה חש עם חולפת לה. אני חושב שהיא רק רציתי להגיד .. shes בסדר והיא תהיה שם בחודש פברואר ... היתה לי הרגשה שאולי את לא יודעת מה זה בגלל שהיא צוחקת כמו זה הולך להיות הפתעה כלשהי. אבל היא שמחה עם זה שאתה בודק בקביעות אישור שלך. Im כל כך שמח, אני בטוח wasn't על לומר דבר אבל הרגשתי שאני צריך פשוט להעביר את המסר ... im כל כך מרוצה אישור שלה את הקשר האירי גם מודה לך על כך שזה כנראה לעזור לי לעשות את החיבור לגרום הרגשתי כאילו אני ידע אותה למה lol thats אולי היא נראתה ממש נהדר ולא בניגוד הדודה שלי באישיות ... תודה על לחזור PWC אני שמח לעזור
blue0000 está offline  
להלן פרטי אומר תודה כדי blue0000 על ההודעה המועילה הזאת:
PWC (12-04-2008)
Old 12-04-2008, 06:25  
PWC
חבר
ג 'וניור חבר

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 sssssss18
הודה 0 פעמים ב 0 הודעות

כחול,

תודה לך כל כך הרבה, דאגתי פבואר יהיה עוד מוות עכשיו אני מצפה בשמחה כלשהו פבואר המסר כפי התכוון לי כל כך ואני באמת מעריך את עושה את זה. אני מקווה להתחבר איתך שוב .... אני מאחל לך הצלחה ואושר .....

אלוהים ברך

PWC
PWC está offline  
Old 12-04-2008, 09:02  
PWC
חבר
ג 'וניור חבר

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 sssssss18
הודה 0 פעמים ב 0 הודעות

כחול,

תודה רבה לך על ההודעה. יש כל כך הרבה אמור לי ואני מוצא נחמה בידיעה שהיא בסדר. דאגתי פבואר ... חשבתי שאולי זה מוות. עכשיו אני יכול לצפות כמה שמחה ואני מאחל לך הרבה אושר ושמחה. רציתי לשאול אותך על המעבר שלך מפני קבלת הודעות בחלומות שלך כדי לקבל אותן כאשר אתה ער. הזכרת גישור ... כל שאר הפרטים אתה יכול לשתף? היה לי כמה חלומות שאני מודע מודעת להם .... הרגשתי מזה של החלום ואת השאלות ased. החלום ניבא כי המוות חורגים שלי ... הייתי במקום בזמן עדים המכונית לחצות את הקו הצהוב ... שיפשפתי את עיני בחלום וראיתי את המכונית ... כעבור שישה חודשים, בליל מותו הייתי כי המכונית נקודה בזמן ... אח שלי היה נוהג ... הוא גירד את אפו חצו את הקו הצהוב בנקודה המדויקת ראיתי בחלום ... האם אתה חווה דבר כזה?

תודה

PWC

PWC está offline  
Old 12-05-2008, 01:01  
משתמש חדש
ג 'וניור חבר

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssssss8

אני חוויתי את זה באותו סוג של אירוע כאשר המוות Tripple קרה מעגל המשפחה שלי. אני couldnt הגיוני התקין של אותו בזמן זה היה מאוד מבלבל אבל החלום היה נורא הרגיז אותי כי ידעתי שזה signifigant. הייתי בחדר שבו התחיל להתמלא במים ואני זוכרת שהרגשתי שאני לכוד הלך מתעוררת לראות שלושה ארונות סגורים זה התחיל כהה השמיעה רעשים נורא תחושה נורא ההבנה שזה הסוף ואז .... התעוררתי. החלום הזה היה קרוב כל לילה בערך עד שבועות עד אחת בבוקר כשקמתי ירדתי במדרגות שם אני חולק בית עם עמית לעבודה שלי חבר שלי ואני עובד עם מנהל שותף היה שם ואני מסיבה בלתי ידועה נראה יש את החדשות על אשר התגעגעתי ולכן ניסיתי לבדוק את טלטקסט משהו אני אף פעם לא ראיתי ואני הסירה חסר של החוף ידעתי שזה דודי שני בני דודים בני 54, 32, ו 8 כמו שעשו שם על הנכד לשבור אמצע הקדנציה שלו מבית הספר ואת הספינה היתה אמורה להיות decomissioned או Scrapped. נהגתי דגים עם אותם על ספינת דיג דיג זה.
חברים שהיו בבית שלי היו המומים כאשר אני מודע לכך שהם היו אחרי שאני חולם התקשר הביתה לבדוק מקווה שאני טועה, אבל גיליתי למרבה הצער היה נכון שהם היו מנסים לפנות אותי כמו שאני חי על 100 קילומטרים משם כמו אז אני גרה בדרום ליד אירלנד בדבלין. ואז אני כל חזיונות היה נקלע למקום הם התגלו ליד תשעה שבועות לאחר מכן 7 קילומטרים של חוף בתא של הסירה. הרגשתי אשמה כל כך .... אני ידעתי את החדר היה מוזר לראות את התא ואת ההרגשה של להיות לכוד את הקולות ואת החושך ידעתי מיד. מאז למדתי להיות יותר פתוחה חזיונות שלי, זה גרם לי להיות יותר קשוב ונחוש לעשות משהו חיובי בלהיות רגיש אני חושב שאתה צריך יותר מדי. אני מרגיש כי באמת יש לך מתנה ולהרגיש אם אתה רוצה לפתח את זה ואז מדיטציה. אני משתמש במוזיקה רכה נשמע כמו עפר לאור נרות זה לוקח זמן להיכנס אבל לנסות לתת את דעתך להתרוקן ולתת לעצמך להיסחף כדי המדינה כמעט טראנס להתרכז בנשימה איטית על ידי תרגול זה אתה מתחיל לשמוע קולות ולהרגיש תחושות כי אתה בדרך כלל wouldnt hear.it יכול להיות קשה בהתחלה אבל זה עם מקל. לקרוא ולנסות להבין על הצ 'אקרות, ולשלב את זה עם המדיטציה שלכם ... אני חושב youl לראות עם הזמן אתה באמת להשתפר ב רואה דברים בצורה ברורה יותר. יש לי גם ספר חלום שאני כל הזמן ליד המיטה שבה אני כותב כאשר יש לי חלום, מה החלום שלי? מה אני חושב שזה אומר? והערות כמו זה ואני חושב שאם אתה עושה את זה אתה תהיה באמת בדרכך למסע מעניין מאוד.
דבר אחד שעלי לומר צביעות אני קורא למשפחה ולחברים שלי כמו שצריך בגלל החיבור היה כל כך קרוב אני מקבל את המחשבות שלי חופפים עם הודעות זה גורם לי לבלבול אני חושב שרוב האנשים כי לעשות קריאות מרגיש אותו הדבר קל יותר שלה כדי לקרוא למישהו אתה לא יודע כי אני יכול לקרוא את ההודעות בלי בלבול אותו ... למרות im עדיין מתאמן ולא עובד על זה אבל רצונה להיות תמיד אני מרגישה אזור קשה.

מקווה שזה עזר לך קצת PWC אני חושב שאתה צריך לשקול התקדמות יש לי הרגשה שאתה רגיש כמוני אבל לפעמים כדי להיות שיפוטית על היכולת שלך. בהצלחה ואני אעזור לך בכל מקרה אני יכול .... ותודה גם עוזר לי im מרוצה הפכנו להיות חברים

כחול
blue0000 está offline  
Old 12-11-2008, 10:57  
חבר
ג 'וניור חבר
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8

AlemcoDon's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 sssssss27
תודה: 0
AlemcoDon is on a distinguished road

hi every1

היו לי הרבה חלומות התגשמו ואף זה היום אני רואה חלומות כאלה. יותר מאשר כשהייתי ילד כמו אז אני לא שמה לב החלומות שלי.

אני באה לסוג שונה של חיים מרוב אנשים שאתה כל כך זה אולי נראה מאוד מוזר / מטורף לך, LOL, אבל אני מבטיח לך לא שלה.

צביעות אני זוכר רובם העליון של הראש שלי אבל חולה לנסות ...

היה לי חלום אחד של השיניים הדף שלי היה רפוי (שיניים הדף מייצגים דמויות הגבר במשפחה ur השיניים התחתונה הנשי), כעבור שבוע הדוד שלי אושפזה בבית חולים עם בעיות לב. אם השיניים לנשור זה אומר שהם ימותו, היה לי עוד חלום אחד לפני כמה חודשים של השיניים התחתונה שלי נפלה, 2 שבועות סבתא שלי נפטרה.

עוד כמה שנים לאחור החלום קיבלתי עצר ליד האופניים קצין משטרה Ona, חשבתי על עושה רץ אבל החלטתי לא יותר מדי כמו היה רק כביש ישר, ואתה צביעות לברוח אופנוע בכביש Str8. הוא הוביל אותי לתוך הפארק מכונית שם היה כמו 50 שוטרים. כעבור כמה שבועות קיבלתי נעצר על ידי שוטר אופנוע, חשבתי על הנסה אבל לא היה שם יותר מדי תנועה, כך decied לא יותר מדי, והוא לקח אותי לפארק עם המכונית WOT לנחש? 50 שוטרים מחכים לי פיר. מה הם עשו ????????? לקח ממני את המכונית שלי.

פעמיים ראיתי חלומות ושם מצאתי מטבעות זהב (זה סימן של פעמים פיננסי קשה), ובשתי הפעמים השנה אחרי הייתי בלחץ פיננסי קיצוני. השנה להיות אחד מהם.

אני בשנה שעברה היה חלום המשטרה עצרה אותי (שוב), הם wouldnt מאמין לי ביטוח ולכן לקחתי אותם לבית שלי כדי להראות להם תעודת ביטוח שלי, 2 שבועות לאחר מכן קיבלתי עצרה המשטרה שלי, הם wouldnt מאמין לי ביטוח, אבל אני didn't לקחת אותם לבית שלי, במקום שאני צריך הביתה ולקבל מספר טלפון המדיניות שלי כדי שיוכלו לבדוק אותו.

ראיתי חלום אלי ידיד ותיק נלחמו, כמה חודשים לאחר מכן, יש לנו לריב.

היה לי חלום שאני ראיתי חולדות במקום העבודה שלי, חולדות לייצג נשים unfaithfull, כעבור כמה שבועות חברה שלי משאיר לי על בחור אחר. (ב ????)

Theres laods אני חולם יותר היה זה התגשם, אבל צביעות זוכר אותם עכשיו, אם וכאשר אני עושה להם פירסום חולה.
AlemcoDon está offline  
Old 12-16-2008, 12:07 am  
משתמש חדש
ג 'וניור חבר

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssssss8

הי
נהדר לשמוע את הסיפורים שלך Alemcodon, כן אני חושב שאתה יכול להיות די sensative ואני חושב שאתה אדם מאוד מציאותי .. אני חושב החזיונות שלך definitley לבוא אליך דרך מכרות החלומות שלך לא יותר מדי, וכאשר שמתי לב אליהם, ולמד אותם, אני נהיה יותר מודע להיענות הודעות אשר מכן עבר חזיונות בשעות אחרות של היום.

הסיבה אני חושב שאני אדם מציאותי לגרום שלך חושב כמוני אתה יכול לפקפק לפעמים מה שאתה רואה! ואז לגלות את משקלו של אמת אחרי האירוע, אבל אני חושב יותר עם מדיטציה מודעות עצמית תוכל להתפתח די 'sensative'

אני חושב מדריך הרוח שלך כבר שולח לך את האותות ואת דואג לך ..

מקווה לשוחח איתך בקרוב

המבריקים ברכות

כחול
blue0000 está offline  

האשכולות דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
התחל כאן! מבוא פשר החלומות Jonas1 שיתוף חלום 91 10-22-2009 07:16
והבנים: למה אני חושבת וייטס אהבה אמיתית Editor חדשות - דת 0 11-07-2008 02:10
Mooji - True Religion Jonas1 וידאו - רוחניות 0 09-14-2008 08:36
כמה הרהורים של ארבעים שנים של חלומות RonPrice שיתוף חלום 1 08-27-2008 02:13
תמי סיימון: עסקים שקוף קפיטליזם מודעת - תמי סימון, נשמע נכון Jonas1 וידאו - גלובל האחדות 0 05-18-2008 05:30

תגיות
חלומות , נכון
חלומות , נכון ,

כלי פתיל

פרסום כללים
אתה לא ייתכן לשלוח הודעה חדשה
אתה לא ייתכן העברת תגובות
אתה לא ייתכן העברת קבצים מצורפים
אתה לא ייתכן לערוך את ההודעות שלך

קוד BB הוא על
סמיילים הם על
[IMG] קוד על