|
|
|
|||||||
| Blogokat | Cikkekben | Photos | Video | Bónuszok | Kérdések | Memberlist | Mai hozzászólások | Kijelölés Fórumokat olvasottnak | Chat szoba |
| Mit álmodtál múlt éjjel? Oszd meg álmok és megvitassák azok jelentését másokkal. Lemuria »Start here! |
| Rövid News |
| Üdvözöljük a Globális Egység világában!
Globális Egység Közösség helyet megosztása kapcsolatos gondolatait és ötleteit a külső és belső változások és az átalakulás. Ha közzé szeretne regisztrálj itt. Néhány linkek kezdődnek:
Fórum kezdőlap,
Társadalmi csoportok,
Blogokat,
Cikkekben,
Photos,
Video,
Video Search,
Érdeklődjön,
Kérdések ,
Statisztikák.
Jó szórakozást, és úgy érzi, valóban üdvözölte, hogy a közösségben!
|
| Címkéket |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
|
|
|||
|
Tagjának
Junior Member
|
Re: Álmok, melyek valóra válnakKék,
Úgy néz ki mint az eredeti üzenet neked nem megy át ... talán meg kellett volna gondolni ezt az üzenetet újra. Én vagyok bűvölve el az üzenetet. M unokatestvére volt az enyém, hogy nagyon közel vagyunk a figyelembe vett neki egy nagynéni. A lány halt meg tüdőrákban, de nem volt friss és ő nem szeretnek szórakozni. Évfordulóján beszélt a mintegy mostohaapám ... az egyik az én álmom. Azt álmodtam, arról a halált megelőző 6 hónap a halál, de nem tudtam, hogy lenne neki. A sárga szoba Úgy gondolom, az én hálószoba ... ez lesz festve nemsokára és gondoltam sárga neki ... commment körülbelül fehér hangzott, mint neki. Nem biztos benne, mi fog történni ... februrary lettél semmi értelme ... ez a halál? Nagyon hálás vagyok neked halad ezt az üzenetet. Köszönöm PWC - |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Tagjának
Junior Member
|
Még egy utolsó dolog ... Logikus, hogy az M lenne Önért ... ő is Írországból. Köszönöm PWC - |
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Álmok, melyek valóra válnakHé PWC nagy ahhoz, hogy ide te!
Én vagyok annyira elégedett megvan az üzenet rendben van, és boldog tudtam továbbadását. Azt hiszem, az eseménysorozat febraury valamiféle ünnep .. elkötelezettség, vagy akár egy esküvő, vagy valami ilyesmi. Annak van értelme, most mit mondtak róla, hogy egy unokatestvérem, aki olyan volt, mint egy nagynéni lol. Nőttem fel, a nagymamám és nagynéném, és így már-már ugyanolyan érzés, ez a hölgy én csak úgy érezték, hogy nehéz meghatározni, hogy mely egyaránt tetszett az azonos lol. I wasnt biztos, de tudtam, hogy ő közel állt hozzád éreztem érzés, hogy ő adta nekem, hogy úgy érezte, vele halad. Azt hiszem, csak azt akartam mondani shes finom .. s ott lesz a február ... Úgy éreztem, talán nem is tudom, mi ez az oka volt, mint a nevetés, hogy lesz egy meglepetés néhány sort. de ő boldog, és veled van a rendszeres ellenőrzése ok. Im so boldog, i wasnt biztos mondok semmit, de úgy éreztem, hogy add az üzenetben ... im annyira elégedett, hogy rendben van, és az ír kapcsolat is köszönjük, hogy valószínűleg nekem segíteni, hogy a kapcsolat oka, hogy úgy éreztem, hogy én tudta, neki, és amit lehet, hogy miért lol mintha tényleg szép, és nem a saját nagynéném ellentétben a személyiség ... thanks for szerzés hát PWC örülök segíthet ![]() |
||
|
|
|
| A következő felhasználó Says Thank You For blue0000, hogy ez hasznos Post: | PWC - (12-04-2008) |
|
|
|||
|
Tagjának
Junior Member
|
Kösz szépen, én aggódtam február lenne egy halál és én most várom, hogy némi öröm február Az üzenet annyi, mint azt jelentette számomra, és én nagyon hálás csinálja ezt. Remélem, hogy csatlakozzanak a megint .... Szeretném, ha szerencsét és boldogságot ..... God Bless PWC - |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Tagjának
Junior Member
|
Nagyon köszönöm az üzenetet. Ez azt jelentette, annyira hozzám, és találok kényelmet, hogy tudjuk, ő is ok. Aggódtam február ... gondoltam, hogy talán a halál. Most már várom, hogy némi örömet és kívánom, hogy sok boldogságot és örömöt. Meg akartam kérdezni az átmenetet nem szeretnénk üzenetet kapni, hogy az álmaidban fogadására, amikor ébren van. Említetted a közvetítés ... minden egyéb adatot meg tudná megosztani? Van egy pár álom volt, amit tudott, és tudatos bennük .... úgy éreztem, túl az álom és ased kérdésekre. Az álmom, hogy én előre stepfathers halál ... Én egy olyan helyen, időben tanúi egy autót át a sárga vonalat ... én dörzsölni a szemem, az álom és nézte az autót ... Hat hónappal később, az éjszaka halála voltam abban az autóban, és pont időben ... a bátyám hajtott ... megvakarta az orrát, és átlépte a sárga vonalat a ponttól, láttam már az álom ... Ön már ilyesmit? Köszönöm PWC - |
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Álmok, melyek valóra válnakAzt tapasztaltam, ez ugyanolyan jellegű esemény, amikor a halál háromágyas történt a családi körben. ÉN nem tudott kellőképpen értelemben, hogy abban az időben volt nagyon zavaró, de az álom volt számomra szörnyen bosszús Mert tudta, hogy signifigant. Voltam egy szobába, amely megtelt vízzel, és emlékszem érzés elfogott i ment találkozott ezzel, hogy a három lezárt koporsók indult sötétedik és hallás zajok és a szörnyű érzés szörnyű felismerés, hogy ez volt a vége .... majd felébredtem. Ez az álom volt, majdnem minden éjjel körülbelül két hétben, amíg egyik reggel, amikor felkeltem, jöttem a lépcsőn, ahol voltam közös házban munkám kollégám és barátom, és együtt dolgoztam a vezető ott volt, és én ismeretlen okból nézett már a híreket, amit elmulasztott, és így próbáltam ellenőrzi a teletext valamit, amit soha nem látott csónak, és én eltűnt a parttól, és tudtam, hogy nagybátyám és két 54 éves unokatestvér, 32, 8, mert ott volt unokája ki a félidős szünet az iskolából, és a csónak lesz decomissioned vagy leselejtezett. Én is hal velük ezen a vonóhálós halászat.
Barátaim, hogy a házban volt döbbenve, mert tudták én volt, amelynek az álmok i telefonált haza, hogy ellenőrizze abban a reményben, hogy nem volt igazam, de sajnos kiderült voltam, és hogy jobb volna azokat megpróbálja felvenni a kapcsolatot velem, ahogy élt, mintegy 100 mérföld el, mint akkor éltem a Dél-Írország Dublin közelében. Akkor minden a látomások kellett a helyére került ők fedezték fel közel kilenc héttel később 7 mérföldre a parttól az utastérben a csónakból. Úgy éreztem, hogy bűnös .... Tudtam, hogy a furcsa szobában láttam volt a kabin és az érzés, csapdába került, és a zajokat, és a sötétség tudtam, azonnal. Azóta megtanultam, hogy nyitottabbak legyenek látomásaim, ez tett engem sokkal nyitottabbak és meghatározzák csinál valamit pozitívan nyilatkoztak, hogy az érzékeny és én gondol önnek kellene is. Úgy érzem, hogy valóban van egy ajándék, és úgy érzi, ha szeretné fejleszteni, majd meditálni. I use lágy zene, mint a földi hangok és gyertyafényes tart egy darabig, hogy kap-ba, de engedje meg az elméd elsötétül és hagyja magát drift-ben, hogy szinte transzba összpontosító lassú légzés és gyakorolják ezt elkezdi a hangokat, és érzéseket érezni amit akar rendesen hear.it nehéz lehet az első, de kibír vele. Olvasd el és próbálja megérteni a csakrák, és arról, hogy egyesítik az Ön meditáció ... Azt hiszem, youl látni alkalommal, amikor valóban javul tisztábban látni a dolgokat. Nekem is van egy álmom, hogy könyvet tartok az ágyam mellett, amit írni, ha nekem van egy álom, mi az álom volt? Azt hiszem, ez mit jelent? , és megjegyzi, mint ez, és azt hiszem, ha ezt megteszi akkor valóban útközben egy nagyon érdekes utazást. Egy dolgot fogok mondani, hogy én vidám olvasta a család és a barátok megfelelően, mert a kapcsolat nem olyan szoros én kap saját gondolataim átfedés üzeneteket zavart okoz nekem, és azt hiszem a legtöbb ember, hogy mért nem érzik ugyanazt, hogy könnyebben olvasható legyen valaki Ön dont tud, mert tud olvasni az üzeneteket, anélkül, hogy ugyanazt a zavart ... bár im csendes gyakorlás és dolgoznak rajta, de mindig egy nehéz területen érzem magam. Remélem, ez elég nagy segítségre van PWC Azt hiszem, meg kellene fontolnia halad, nekem van egy érzésem, rendkívül érzékeny, de mint én néha, hogy önkényes az a képesség. Sok szerencsét, és én akarat segít ön egyébként én is .... és köszönöm, nekem is segíti im örömmel lettünk barátok Kék ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Tagjának
Junior Member
|
Re: Álmok, melyek valóra válnakhi every1
nekem van egy halom az álmok, amelyek valóra válnak, és még a mai napig látom az ilyen álmok. inkább, mint amikor gyerek voltam, mint hát akkor én nem fordít figyelmet az álmaimat. jövök egy másfajta életmódra legtöbb ember van, így ez tűnhet, nagyon furcsa / bolond neked, lol, de biztosíthatom, hogy nem. én vidám emlékszik a legtöbb tetejére fejem, de rosszul próbáltam ... i álom volt az egyik legnépszerűbb volt, laza fogak (felső fogak képvisel férfi számok ur a családi és az alsó fogak nő), egy héttel később nagybátyám kórházba a szívbetegségek. ha foga kihull az azt jelenti, hogy meg fog halni, én egy másik álom pár hónapja az egyik alsó foga kiesett, 2 héttel ezelőtt nagymamám elhunyt. újabb álom néhány évvel ezelőtt kaptam le a rendőr ona kerékpár, gondoltam csinálás egy futó, de úgy döntött, nem is van, mivel ott csak az egyenes utat, és ön vidám lehagy egy motorkerékpár egy str8 úton. ő vezetett engem egy parkoló, ahol ott volt, mint 50 zsarukat. Néhány héttel később kaptam megállt egy motorkerékpár rendőr, azt gondoltam, az elindulás, de nem volt túl nagy forgalom, tehát nem túl decied, és ő elvitt egy parkoló hiszem wot? 50 zsaruk váró akna rám. amit meg is tettek az ????????? Elvették a kocsi le rólam. kétszer láttam, álmok, ahol én találtam aranyérme (ez a jele a kemény Financial Times), és mindkét alkalommal az év után én is miatt rendkívül nagy pénzügyi nyomás nehezedik. Idén is egy közülük. Tavaly még álmodni rendőrség megállított (ismét), hogy akar hinni kellett biztosítást vettem őket a házamba, hogy mutassa meg nekik a biztosításom bizonyítvány, 2 héttel később kaptam megszüntette a rendőrség, hogy akar hinni volt biztosítás, de én didnt felvegyék őket a házamba, hanem én is telefonálhat haza, és megkapom a politikai száma így tudták ellenőrizni az egészet. Láttam egy álom nekem és régi barátja volt verekedés, néhány hónappal később, van egy harcra. Volt egy álmom láttam patkányok a munkám is, patkányok képviselik unfaithfull nők, néhány héttel később a barátnőm hagy engem egy másik fickó. (a b ????) laods még ott volt, hogy az álom valóra vált, de vidám emlékszem most, mikor, és ha én ezt rosszul post em. |
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Álmok, melyek valóra válnakszia
jó hallani a történeteket Alemcodon, igen, azt hiszem lehet egész sensative és azt hiszem, te egy nagyon reális személy .. Azt hiszem, a látomások definitley jött végig álmaid bányák is tette, és amikor észrevette őket, és tanulmányozta őket, inkább tudatában lettem, és nyitottabbak az üzenetet, amelyet aztán mentek tovább, hogy látomásai más napszakokban. Azért gondolja, hogy a valós személy okoz, mint én azt hiszem, akkor kétséges, néha mit látsz! , majd felfedezni a súlya az igazmondás és az esemény után, de azt hiszem, a meditáció és a több önálló tudatosság akkor fejlődik elég "sensative" Azt hiszem, a lelked útmutató már a jeleket küld neked, és akik után .. ![]() Hope to chat with you soon Legfényesebb Blessings Kék ![]() |
||
|
|
|