Čini se da još niste registrirani naše zajednice. Za registraciju kliknite ovdje ...

Global Oneness Community          
Automatsko Prijevodi made by Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Community > Dream Interpretation > Što si san sinoć? Podijelite svoje snove i njihova značenja razgovarati s drugima.
Register Blogovi Članci Fotografije Videos Goodies FAQ Članstvo Today's Posts Pretraživanje Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Što si san sinoć? Podijelite svoje snove i njihova značenja razgovarati s drugima. Lemuria »Start Here!

Quick News
Welcome to the Global Oneness Community! Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa: Forum Home, Social Groups, Blogovi, Članci, Fotografije, Videos, Video Search, Kontaktirajte nas, FAQ , Statistiku. Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!

Napomena: Ovaj oglas se neće prikazati za registrirane članove

Tags
Threads: Dreams , ISTINITO
Videos: Dreams , ISTINITO ,

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-04-2008, 04:21   #10 (permalink)
PWC
Member
Junior Member
Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 sssssss18
PWC is on a distinguished road

Re: Snovi koji su došli istina

Upravo sam poslao odgovor na plavo ... ne siguran zašto se ne prikazuje. Misao ako sam poslao još jedan post ... možda bi snagu od jedan do zadnje .... Pa ovo je test .... hvala opet plava

PWC
PWC está offline   Reply With Quote
Old 12-04-2008, 04:29   #11 (permalink)
PWC
Member
Junior Member

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 sssssss18

Plavo,
Izgleda kao moj originalni post da vam ne ide preko ... možda sam je trebao misliti na ovu poruku. Ja sam zadivljen svoju poruku. M je bio rođak moje da sam bio vrlo blizak s smatrali smo joj tetka. Umrla je od raka pluća, ali to nije nedavno i ona nije ljubavi da se zabavite. Obljetnica je govorio je o mom stepdad ... jedan od mojih snova. Sanjao sam o smrti 6 mjeseci prije smrti, ali sam nije bio svjestan da će ga biti. Yellow room vjerujem da je moja soba ... to će biti uskoro i naslikao sam mislio na žuto ... joj commment o bijelom zvučalo baš poput nje. Niste sigurni što će se dogoditi u februrary ... Jeste li dobili bilo kojem smislu ... to je smrt? JA stvarno poštovati te donošenje ovu poruku.

Hvala

PWC
Old 12-04-2008, 04:46   #12 (permalink)
PWC
Member
Junior Member

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 sssssss18

Plavo,

Jedna stvar ... Ima smisla da M bi Vas ... i ona je iz Irske.

Hvala

PWC
Old 12-04-2008, 06:53   #13 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Pohvaljen 2 Puta u 2 Postova
blue0000 is on a distinguished road

Hej PWC velik da ovdje od vas!

Ja sam tako drago što je dobio poruku ok i zadovoljna sam mogao ići dalje. Mislim da je događaj u febraury je neki vrsta od slavlja .. kao angažman ili vjenčanje ili nešto slično tome. Ima smisla sad ono što je rekao o tome da bratića koji je bio kao tetka lol. Odrastao sam sa moja baka i tetka i tako sam se isti osjećaj s ovim dama ja samo osjetio je teško odrediti koji je, kao i činilo isto lol. I wasnt siguran ali sam znao da je bila blizu da vam ja mogao osjetiti osjećaj da je ona bila mi je davanje koje ste se osjećali s njom prolaze. Mislim da je samo željela reći shes fino .. i ona će biti tamo u veljači ... imao sam osjećaj da ste možda ne znate što je to uzrok je bila smijeh kao da će biti iznenađenje neke vrste. ali ona je sretna s tobom i redovito provjeravanje tvoj ok. Im tako drago, ja wasnt sigurni o govoreći ništa, ali osjećao sam je to samo prođe na poruke ... pa im je ok i drago irski vezu i hvala vam za vrlo je vjerojatno da mi pomogne napraviti vezu uzrok to osjetio kao ja znao je i taj možda zašto lol joj se činilo stvarno lijep, a ne za razliku od mog tetka u vlastitu osobnost ... hvala za dobivanje natrag PWC drago mi mogao pomoći
blue0000 está offline   Reply With Quote
Nakon User Says Thank You to blue0000 Za Ovaj Koristan Post:
PWC (12-04-2008)
Old 12-04-2008, 07:25   #14 (permalink)
PWC
Member
Junior Member

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 sssssss18

Plavo,

Hvala vam toliko, JA je zabrinut veljače će biti još jedan smrt i ja sad veselim nekim radost u veljači poruku kao značio toliko da me i JA stvarno poštovati to radiš. Nadam se da povezati s vama opet .... Želim vam sreću i radost .....

God Bless

PWC
Old 12-04-2008, 10:02   #15 (permalink)
PWC
Member
Junior Member

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 sssssss18

Plavo,

Hvala vam toliko za poruku. To je značilo toliko da me i ne mogu naći utjehu u znajući da je u redu. Bio sam zabrinut veljače ... mislio da bi moglo biti smrt. Ja sada mogu gledati prema naprijed neke radosti i želim vam puno sreće i radosti. Htjela sam vas pitati o vašim prijelaz od primanja poruka u svoje snove da ih prima kada ste budni. Spomenuli ste ... posredovanja bilo koje druge informacije koje su vam mogao dijeliti? Imao sam malo snova koje sam bio svjestan i svijesti u njima .... osjećao sam pored sna i ased pitanja. San koji je predvidio stepfathers moje smrti ... bio sam na mjesto na vrijeme svjedoci auto križ žutu liniju ... ja počeškala oči u snu i gledao auto ... Šest mjeseci kasnije, u noći njegove smrti bio sam u taj auto i točka u vremenu ... moj brat je vozio ... on počešao nos i prešao žutu liniju na točno stvar koju sam vidjela u snu ... Have ste doživjeli ništa slično?

Hvala

PWC

Old 12-05-2008, 02:01   #16 (permalink)
New Member
Junior Member

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssssss8

Sam doživio taj isti tip događaja kada tripple smrti se dogodilo mojoj obitelji krug. JA mogao napraviti pravi smisao je u to vrijeme bilo je vrlo zbunjujuće, ali san je ojađen mene užasno nanijeti ja znao da je signifigant. Bio sam u sobi koja je punjenje vodom i sjećam se osjeća zarobljen sam otišao iz iskusiti to vidjeti tri zatvorene lijesove ga poceo sam dobivati tamno i sluh strašnu buku i osjećaj da strašna realizacija da je to bio kraj .... a onda ja probudim. Taj san je bio u blizini svake noći za oko za tjedni dok jedno jutro kad sam ustala sam se niz stepenice gdje sam bio šerif kuća sa mojim radom kolega i moj prijatelj a ko voditelj radio sam tamo bio sa i ja za nekog nepoznatog razloga gledao su vijesti na kojima sam propustila i na taj način ja pokušao provjere ja teletekst nešto nikada nije vidio i sam brod nedostaje od obale i znao sam da je moj stric i dva rođaci u dobi od 54, 32, i 8 jer su tamo unuk se na njegova sredina semestra izbiti iz škole, a brod je bio idući u biti decomissioned ili otpisan. ja iskorišten za ribe s njima na ovom ribarenje ribarski brod.
Moji prijatelji koji su bili u kući bili su šokirani kao što su bili svjesni ja je bila vlasništvo snove ja telefonom kuće u nadi da postoji sam bio u krivu, ali otkrio sam bio žalosno pravo i da ih je pokušavao da me kontaktirate jer sam živio oko 100 milja daleko kao i onda sam živio u južnoj Irskoj u blizini Dublina. Tada svi vizije ja je pao u mjesto oni otkriveni su blizu devet tjedna kasnije 7 milja od obale u kabini broda. Osjećao sam se na taj način kriv .... Znao sam čudna sobi sam vidio bio kabinom i osjećaj bio zarobljen i buke i mraka znao sam odmah. Od tada sam naučio kako biti više otvoreni za moje vizije, Internet je napravio mene biti više sluha i određuje u događaj nešto pozitivno o tome osjetljivu i ja misliti te bi trebao previše. Osjećam da stvarno ima dar i osjećaj, ako želite razviti ga onda meditirati. Koristim meke glazbe kao što su zvuci zemlje i svjetlost svijeća je potrebno neko vrijeme da biste dobili u, ali pokušajte pustiti svoje misli ići prazan i prepustite se besciljno u gotovo stanje transa koncentrirajući se na sporo disanje i vježbajući ovaj počnete čuti zvukove i osjetiti senzacije da wouldnt normalno hear.it može biti teško u početku, ali štap sa Internet. Pročitajte i pokušati shvatiti o čakre i kombinirati to sa svojim meditacija ... Ja mislim youl vidjeti s vremenom stvarno ne dobiti bolji na viđenje stvari jasnije. Ja sam također knjigu koju san ja držati uz moj krevet u kojem pišem kada imam san, što je bio san? ono što mislim da to znači? bilješke i ovako i ja mislim ako to stvarno će biti na putu na vrlo zanimljiv put.
Jedna stvar ja ću reći da ja licemjerje čitanje moja obitelj i prijatelji pravilno zbog veza bila tako blizu ja dobiti svoje vlastite misli preklapa s porukama to izaziva zbunjenost mene i ja mislim da većina ljudi ne osjeća isto čitanja njegove lakše pročitati netko te dont znati, jer ja mogu pročitati poruke sa istim konfuzije ... iako im još uvijek trenira i radi na tome, ali to je uvijek biti teško prostoru i osjećam.

Uzdanica ovaj je od neke pomoći vam PWC ja misliti te bi trebao uzeti u obzir napreduju imam osjećaj da su vrlo osjetljivi, ali me s vremena na vrijeme kao da se osuđuju na vašu sposobnost. Sretno i ja ću ti pomoći bilo kako ja mogu .... i hvala vam na isto mi pomaže im drago postali smo prijatelji

Plavo
Old 12-11-2008, 11:57   #17 (permalink)
Member
Junior Member
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8

AlemcoDon's Avatar

Activity Longevity
0/20 13/20
Today Posts
0/0 sssssss27
AlemcoDon is on a distinguished road

hi every1

Imao sam mnogo snova koji su došli istina, pa čak i do danas vidim takve snove. više nego kad sam bila dijete kao back onda ja ne plaća pozornost na moje snove.

ja dolaze iz različitih vrsta života od većine vas ljudi pa ovaj svibanj izgledaju vrlo čudno / lud do vas, lol, ali ja vas uvjeravam its not.

ja licemjerje sjećati se većina njih vrhu moje glave, ali bolestan probati ...

ja san imala jedan od mojih top zuba bio labav (gornji zubi muške figure predstavljaju u ur obitelji i donji zubi ženski), tjedan dana kasnije, moj ujak je bio primljen u bolnicu sa srčanim problemima. ako se zubi ispasti, to znači da će umrijeti, ja je još san nekoliko mjeseci nazad jedan od mojih dnu zuba ispala, prije 2 tjedna mi je baka preminula.

još san nekoliko godina dobio sam zaustavljen od strane policijskih službenika biciklom ona, ja mislio o događaj trkač, ali je odlučio ne previše jer je bilo samo ravno cestu ispred, te vam ne mogu pobjeći motocikl na cesti str8. on me vodio na parkiralište gdje je bilo kao i 50 policajaca. Nekoliko tjedana kasnije sam dobio od strane zaustavio policijski službenik motocikl, ja mislio o vožnji daleko, ali je bilo previše prometa, pa decied ne previše, i on me uzeo na parkiralištu uz pogodak wot? 50 cops čeka da me vratilo. koji su činili ????????? uzeo auto od mene.

dva puta sam vidio snove gdje sam našao zlatni novac (to je znak tvrdi Financial Times), i oba puta godinu dana nakon što sam bio pod ekstremnim pritiskom financijski. ove godine, što je jedan od njih.

prošle godine sam imao san me zaustavila policija (opet), one wouldnt vjeruju da sam imala osiguranje pa sam ih odveo u moju kuću da im pokazati moje uvjerenje o osiguranju, 2 tjedna kasnije dobio sam prestao moj policije, oni vjeruju wouldnt sam imala osiguranje, ali ja nije ih odvesti do moje kuće, umjesto toga morao sam telefon home i dobiti moj broj politike kako bi check it up.

ja vidio san mi je i stari prijatelj su se borili, nekoliko mjeseci kasnije, dobili smo u borbu.

ja je san ja vidio štakora na mom radnom mjestu, štakori predstavljaju unfaithfull žene, nekoliko tjedana kasnije moja djevojka me ostavlja za drugi tip. (b ????)

theres laods više snova ja je došao to istina, ali ne mogu sjetiti sada, kada i ako ja ne bolesna post em.
AlemcoDon está offline   Reply With Quote
Old 12-16-2008, 01:07   #18 (permalink)
New Member
Junior Member

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 11/20
Today Posts
0/0 ssssssss8

bok
velik to čuti vaše priče Alemcodon, da, mislim da možete biti prilično sensative i mislim da su vrlo realno osoba .. Mislim da vaše vizije definitley dolaze do vas kroz svoje snove mina nije previše, i kad sam ih primijetio, te ih proučavali, postao sam svjestan i više sluha kako poruke koje potom se preselili na vizije i na drugim puta na dan.

Razlog JA misliti tvoj stvaran uzrok Mislim da osoba poput mene ne možete sumnjati ponekad ono što vidite! i tada otkriti svoju težinu za istinitost nakon događaja, ali mislim da sa meditacijom i više sebi svijest da će se razviti u prilično 'sensative'

Mislim da je tvoj duh vodič već šalje vam signale i brine vas ..

Nadam se da s tobom razgovarati uskoro

Najsjajniji Blagoslovi

Plavo
Reply