Global Oneness Community          
ترجمه های خودکار ساخته شده توسط گوگل:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   جامعه جهانی یگانگی > تعبیرخواب > به اشتراک گذاری رویایی
ثبت نام بلاگ ها مقالات عکس فیلم کننده موضوعات پرسش و پاسخ لیست اعضا امروز پست جستجو امروز پست علامت بفرم خوانده شده اتاق گپ

به اشتراک گذاری رویایی چه شما رویای شب گذشته؟ رویاهای خود را تقسیم و بحث در معانی خود را با دیگران است. »شروع کنید!

اخبار شرکت
خوش آمدید به یگانگی جامعه جهانی! جامعه جهانی یگانگی جایی برای به اشتراک گذاری افکار و ایده های در مورد تغییر درونی و بیرونی و تحول است. برای شما تنها نیاز به اینجا ثبت نام کنیدبعضی از لینک های با شروع : صفحه نخست انجمن ها، گروه های اجتماعی، بلاگ ها، مقالات، عکس، فیلم، کلیپ های جستجو، تماس با ما، پرسش و پاسخ ، آمار. آیا احساس لذت و واقعا به جامعه ، استقبال!

توجه : این تبلیغ برای اعضای ثبت نام نشان داده نمی شود

برچسب ها
موضوعات : رویاها ، واقعی
فیلم : رویاها ، واقعی ،

Reply

LinkBack ابزارهای موضوع حالت نمایش
Old 12-04-2008 ، 04:21   #10 (permalink)
PWC
عضو
کاربر جدید
Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18
PWC is on a distinguished road

پاسخ : رویاهای است که تحقق یابد

من فقط خبر پاسخ به این آبی... مطمئن نیستم و چرا از آن نشان داده نمی شود. فکر کنم اگر خبر دیگری تنها... شاید آن را از طریق یکی از آخرین.... پس این یک تست است.... با تشکر دوباره نیروی آبی

تبادل نظر
PWC está offline   Reply With Quote
Old 12-04-2008 ، 04:29   #11 (permalink)
PWC
عضو
کاربر جدید

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18

آبی ،
شبیه پست اصلی من برای شما انجام را از طریق رفتن نیست... شاید من در این باره فکر می کنم دوباره به معنی پیام است. من پیام خود را شگفت زده هستم. م یکی از بستگانم از معدن بود که من خیلی با ما در نظر گرفته عمه او نزدیک شد. او از سرطان ریه فوت کرد اما این اخیر نیست و او مشکلی پیش نیامد عشق از آن لذت ببرید. سالگرد او از صحبت در مورد stepdad من است... یکی از رویای من. من در مورد مرگ dreamt 6 ماه قبل از مرگ بود اما من آن را آگاه نمی خواهد به او باشد. اتاق زرد من اعتقاد دارم که اتاق من است... از آن می گذرد به رنگ آمیزی و به زودی من از رنگ زرد فکر نکرده بود... commment خود را در مورد سفید صدا درست مثل او. هنوز مطمئن شوید چه می گذرد ، در februrary رخ می دهد... آیا گرفتن هر گونه احساس است... مرگ؟ من واقعا به شما قدردانی گذراندن این پیام را.

با تشکر

تبادل نظر
Old 12-04-2008 ، 04:46   #12 (permalink)
PWC
عضو
کاربر جدید

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18

آبی ،

یکی از آخرین چیزی... این منطقی است که م به شما خواهد... او هم از ایرلند انتخاب شد.

با تشکر

تبادل نظر
Old 12-04-2008 ، 06:53   #13 (permalink)
عضو جدید
کاربر جدید
Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
یافتن همه پست های تشکر شده joea
blue0000 is on a distinguished road

Hey عالی برای تبادل نظر در اینجا از شما!

من تا شما را خوشحال کردم و پیام تایید من خوشحال می تواند از آن منتقل می شود. من فکر می کنم واقعه در febraury است نوعی جشن.. مانند اشتغال و یا ازدواج و یا چیزی شبیه به این. آن را حس می کند در حال حاضر گفت : آنچه شما در مورد این که یکی از بستگانم بود که مانند عمه lol. من با مادربزرگ و عمه ام و بنابراین من بزرگ شد گرفتن با همان احساس بانوی من فقط این احساس را دشوار مشخص که به عنوان هر دو lol مشابه به نظر می رسید. من مطمئن wasn't اما من می دانستم که او نزدیک به شما من می توانم احساسات او بود که به من دادن احساس می کنید که شما را با عبور خود را احساس می شود. من فکر می کنم او فقط می خواستم بگم.. shes جریمه و او آنجا خواهد بود... من در ماه فوریه به حال احساس شما نمی دانید چه ممکن است این علت او آن را دوست دارم خنده بود است خواهد تعجب برخی از مرتب کردن. اما او خوشحال است و با تایید شما به طور مرتب چک کنید. Im بنابراین خوشحالم ، من هر چیزی در مورد گفتن ولی من احساس می کنم مطمئن wasn't بود فقط در پیام منتقل... im تا خوشحال تایید آن و اتصال ایرلندی به خوبی برای شما که احتمالا به علت اتصال به کمک آن می خواهم من احساس را به من متشکرم او می دانست و شاید thats چرا lol او واقعا دوست داشتنی به نظر می رسید و بر خلاف عمه من در شخصیت خود نیست... برای تشکر از برگشت من خوشحال می تواند به تبادل نظر
blue0000 está offline   Reply With Quote
پس شما نمی توانید به blue0000 برای این پست سودمند :
تبادل نظر (12-04-2008)
Old 12-04-2008 ، 07:25   #14 (permalink)
PWC
عضو
کاربر جدید

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18

آبی ،

تشکر از شما بسیار زیاد است ، من یدلایمخیرات فوریه خواهد بود مرگ دیگری است و من در حال حاضر منتظر بعضی از شادی در یدلایمخیرات فوریه به عنوان پیام به معنای بسیار به من و من واقعا درک شما انجام این کار نگران بود. من امیدوارم که شما با وصل دوباره.... برای شما آرزو دارم شانس و خوشبختی.....

خدا نگهدار

تبادل نظر
Old 12-04-2008 ، 10:02   #15 (permalink)
PWC
عضو
کاربر جدید

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18

آبی ،

تشکر از شما آنقدر برای پیام. این خیلی برای من معنا و آسایش پیدا کنم به دانستن او تایید شده است. من در مورد یدلایمخیرات فوریه نگران بود... فکر آن ممکن است اعدام محکوم کرد. من اکنون می تواند به جلو نگاه به بعضی از شادی و آرزو دارم شما را خوشبختی و شادی بسیار. من می خواستم به شما درباره انتقال خود را از دریافت پیامهای خود را در خواب به دریافت آنها را بخواهید وقتی که شما بیدار. شما از میانجیگری... هر جزئیات دیگری که می تواند سهم؟ من به حال خواب چند که من آگاه شد و آگاهانه در آنها احساس.... من جدا از رویا و سوالات ased. رویایی که پیش بینی مرگ من stepfathers... من را در یک محل را در زمان شاهد یک ماشین بود خط متقاطع به رنگ زرد... من rubbed چشم من در خواب و تماشا خودرو... شش ماه بعد ، شب از مرگ او را در آن نقطه و خودرو در زمان... برادر من بود رانندگی او بود... او را بینی و خش و خط زرد رنگ در نقطه عبارت عبور من در خواب دیدم... آیا شما با تجربه هر چیزی مثل این؟

با تشکر

تبادل نظر

Old 12-05-2008 ، 02:01   #16 (permalink)
عضو جدید
کاربر جدید

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 ssssssss8

را تجربه کرده ام این نوع رویداد را از همان هنگام مرگ به طور اتفاقی به tripple دایره خانواده را نداشتم. من couldnt را حس مناسب از آن را در زمان بسیار گیج کننده بود ولی من به حال رویای وحشتناکی باعث اذیت من می دانستم که آن را signifigant بود. من در یک اتاق است که پر کردن با آب و من احساس به دام افتاده بود به یاد من بود رفت و از تجربه این سه تابوت برای دیدن بسته شدن آن آغاز شده و شنوایی نویزهای تاریک و وحشتناک به تحقق احساس وحشتناک که که این پایان بود.... و سپس من awoke. این رویا در نزدیکی هر شب حدود به چند هفته تا یک صبح بود که بلند شدم من آمد پایین پله ها جایی که من در منزل به اشتراک گذاری با همکار کار من و دوست من و مدیر شرکت من کار می کرد با وجود دارد و من به دلایلی ناشناخته بود نگاه به اخبار در را که من از دست رفته و بنابراین من سعی چک کردن تله تکست من هرگز چیزی دیده و من قایق گم شده از سواحل و من می دانستم که این عموی من و دو پسرعموهای سن 54 ، 32 بود و 8 تا به حال آنها وجود دارد نوه اش را در شکستن میاندورهای خود را از مدرسه و قایق خواهد بود decomissioned یا scrapped. من با آنها را به ماهی در این کرجی ماهیگیری ماهیگیری استفاده می شود.
دوستان من بودند که در خانه به آنها آگاه شده است با من بود من خواب phoned صفحه اصلی برای بررسی این امید من غلط بود ، ولی متاسفانه حق من کشف شد و تلاش شده است که آنها به حال برای تماس با من زندگی می کردند که من در حدود 100 مایل شوکه شد دور تا من زندگی می کردند و سپس در جنوب در نزدیکی دوبلین ایرلند. سپس تمام چشم انداز من به حال سقوط در نزدیکی آنها را به محل نه هفته بعد از 7 مایل از ساحل در داخل کابین از قایق کشف شد. بنابراین من احساس گناه.... من می دانستم که اتاق من عجیب دیده بود داخل کابین و احساس شده است به دام افتاده و نویزهای و تاریکی من می دانستم که حق دور. از آن به بعد من یاد گرفته بیشتر باشد باز به سند چشم انداز من ، آن را ساخته است مرا بیشتر پذیرا و مصمم در انجام کاری مثبت در مورد حساس بودن و من فکر می کنم شما هم باید. احساس می کنم که شما واقعا هدیه و احساس اگر شما می خواهم به منظور توسعه آن و سپس تفکر. من استفاده از موسیقی برای تلفن های موبایل نرم مانند زمین و نور شمع آن طول می کشد در حالی که برای دریافت به سعی ، اما اجازه بدهید ذهن شما را خالی بروید و اجازه دهید خود را در به حالت تقریبا بیخودی تمرکز بر تنفس آرام و راندگی توسط این تمرین شما شروع به شنیدن صدا و احساس احساس که شما به طور معمول wouldnt hear.it می تواند مشکل باشد اما در ابتدا آن را با چوب. دفعات بازدید کنید و سعی کنید در مورد chakras درک و ترکیب است که با تمرکز خود را... من فکر می کنم youl با گذشت زمان به شما واقعا بهتر در دیدن چیزهای با روشنی بیشتری را ببینید. من یک کتاب رویای که من در کنار تخت من نوشتن که من در زمانی که من رویایی دارم ، رویای آنچه را که حفظ بود؟ آنچه من فکر می کنم آن را به معنای؟ و این یادداشت می خواهم و من فکر می کنم اگر شما انجام این کار شما واقعا خواهد شد در راه خود را در سفر بسیار جالب توجه باشد.
من یک چیزی خواهند گفت که من cannot دفعات بازدید : خانواده ام و دوستان به درستی به علت ارتباط نزدیک شده است ، بنابراین من گرفتن من با هم تداخل دارند افکار خود را با پیام های آن را باعث سردرگمی من و من فکر می کنم اکثر مردم که از خوانش آن همان احساس ساده تر برای خواندن کسی شما dont دانم چون من می توانید پیام بدون سردرگمی همان دفعات بازدید : im... هر چند هنوز به تمرین و کار بر روی آن ، اما خود را همواره خواهد شد من منطقه دشوار را حس کند.

امیدواریم که این است برخی از شما برای کمک به تبادل نظر من فکر می کنم شما باید در نظر پیشرفت من احساس شما را بسیار حساس اما مثل من در زمان می شود به توانایی شما در judgemental. موفق باشید و من شما را کمک کند به هر حال من می توانم.... و تشکر از شما برای کمک به im نیز مرا خوشحال و در حال حاضر تبدیل به دوستان

آبی
Old 12-11-2008 ، 11:57   #17 (permalink)
عضو
کاربر جدید
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8

AlemcoDon's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 sssssss27
AlemcoDon is on a distinguished road

سلام every1

من مجبور بوده اند از رؤیاهای زیادی است که تحقق یابد و حتی به من این روز را چنین آرزو. تا بیشتر از زمانی که من به عنوان یک کودک در آن زمان من پرداخت توجه جدی به رویاهای من بود.

من از یک نوع سبک زندگی متفاوت از بسیاری از شما آمده است بنابراین این افراد ممکن است بسیار عجیب به نظر می رسد / دیوانه برای شما ، lol ، اما من به شما اطمینان دهم و آن نیست.

cannot من به یاد داشته باشید بسیاری از آنها بالای سر من ، اما بد امتحان کنید...

من مجبور بودم یکی از دندان های بالا رویای من بود سست (دندان های بالا نشان دادن چهره مرد در خانواده ur زن و پایین دندان) ، هفته بعد ، عموی من بود به بیمارستان قلب بستری با مشکلات. اگر دندان اتفاق افتادن این معنی است که آنها خواهند مرد ، من به حال رویای دیگری چند ماه پشت دندانهای پایین من یک نفر ، 2 هفته پیش مادر بزرگ من سرانجام سقوط کرد.

رویای چند سال دیگر به من افسر پلیس دوچرخه Onâ متوقف کردم ، با خودم فکر کردم در مورد کار دوم نیست ، اما تصمیم گرفت بیش از حد به عنوان تنها راه راست وجود داشت جلو ، و شما cannot پیش افتادن موتور در جاده str8. من او را به پارک خودرو هدایت شد که در آن مانند 50 پولیس وجود دارد. چند هفته بعد من با یک افسر پلیس موتور متوقف کردم ، با خودم فکر کردم در مورد رانندگی دور بود ، اما بیش از حد ترافیک وجود ندارد ، لذا decied بیش از حد ندارند ، و من او را به پارک خودرو با wot حدس گرفت؟ 50 پولیس در انتظار به من شفت. که آنها نتوانستند؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ماشین من شدن من انجام گرفته است.

من دو بار خواب دیده که من پیدا کردم که در آن سکه های طلا (این نشانه ای از بار مالی سخت است) ، و در هر دو بار سال بعد از من بود تحت فشار شدید مالی است. امسال که یکی از آنها.

من در سال گذشته بود پلیس متوقف رویای من (مجددا) ، آنها wouldnt باور من بود بیمه تا من آنها را گرفت به خانه من به آنها نشان گواهی نامه بیمه من ، من 2 هفته بعد از پلیس من را متوقف کردم ، آنها wouldnt بیمه باور من بود ، اما من didn't آنها را به خانه من ، به جای من بود به خانه تلفن کرده و سیاست های من شماره و بنابراین آنها می توانند آن را بررسی می کند.

من خواب دیده من و دوست قدیمی بودند دعوا ، چند ماه بعد ، ما را به مبارزه شدم.

من به حال رویای من موش در محل کار من دیده ، موش نمایندگی unfaithfull زنان ، چند هفته بعد دوست دخترم به من برگ دیگری پسر. (؟؟؟؟) ب

theres laods بیشتر رویاهای من بود که آمد صادق است ، اما به یاد داشته باشید cannot آنها را در حال حاضر ، و اگر هنگامی که من دریافت پیام ارسال شده بیمار است.
AlemcoDon está offline   Reply With Quote
Old 12-16-2008 ، 01:07   #18 (permalink)
عضو جدید
کاربر جدید

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 ssssssss8

سلام
عالی برای شنیدن داستان های شما Alemcodon ، بله ، من فکر می کنم شما می توانید کاملا sensative و من فکر می کنم شما فردی بسیار واقع گرایانه.. من فکر می کنم چشم انداز شما definitley برای شما از طریق شما آرزوهای معادن آمده بود بیش از حد ، و زمانی که من به آنها متوجه شده ، و آنها را مورد مطالعه قرار ، من بیشتر آگاه پذیرا شد و به پیامهای که در آن زمان به بعد به سند چشم انداز در زمان های دیگر در روز منتقل شد.

دلیل من فکر می کنم شما من فرد واقع بینانه موجب مثل من فکر می کنم گاهی اوقات شما شک می تواند آنچه می بینید! و سپس وزن خود را از حقگویی پس از واقعه کشف اما من با تمرکز و آگاهی بیشتر از خود شما به توسعه فکر می کنم کاملا 'sensative'

من فکر می کنم راهنمای روح خود را در حال حاضر شما ارسال سیگنال و مراقبت از شما..

امید را به گپ زدن با شما به زودی

درخشان Blessings

آبی
Reply

تاپیک های مشابه
موضوع نویسنده موضوع تالار گفتگو پاسخها آخرین ارسال
شروع کنید! مقدمه ای بر رویای تفسیر Jonas1 به اشتراک گذاری رویایی 100 12-03-2009 06:10
مذهب 3Q سود واقعی نزدیک به دو برابر -- فوربز Editor خبر -- مذهب 0 11-07-2008 03:10
Mooji -- واقعی مذهب Jonas1 فیلم -- عرفان 0 09-14-2008 09:36
برخی از بازتاب از چهل سال از رویاهای RonPrice به اشتراک گذاری رویایی 1 08-27-2008 03:13
تامی سایمون : شرکت ها شفاف و سرمایه داری آی -- تامی سیمون ، اصوات واقعی Jonas1 فیلم -- جهانی یگانگی 0 05-18-2008 06:30

برچسب ها
رویاها ، واقعی
رویاها ، واقعی ،

ابزارهای موضوع
حالت نمایش

قوانین ارسال
شما ممکن است ارسال موضوع جدید
شما ممکن است پست پاسخ ها
شما ممکن است ارسال فایل پیوست
شما ممکن است ویرایش پست های خود را

کد فعال است در
شکلک ها هستند در
[IMG] فعال است در
کد اچ است خاموش
Trackbacks هستند در
Pingbacks هستند در
Refbacks هستند در

یافتن همه پست های. زمان هم اکنون : 08:42.

با تشکر از - er ان لذت ببرید ترجمه های درخواست شده اتوماتیک
شده توسط انجمن ® نسخه 3.8.1
کپی رایت © 2000 -- 2009 ، Jelsoft موسسات Ltd.
موتورهای جستجو بهینه سازی شده توسط میباشد 3.1.0
آگهی توسط مدیریت RedTyger
غیر فعال با یادآوری Mished.co.uk
Google