|
|
|
|||||||
| Blogid | Artiklid | Fotod | Videod | Goodies | KKK | Liikmete nimekiri | Tänased postitused | Märgi foorumid loetuks | Chat Room |
| Dream jagamine Mida sa unistus eile õhtul? Jaga oma unistused ja arutada nende tähendustest koos teistega. »Alusta siit! |
| Kiire Uudised |
| Welcome to Global ühtsus ühenduse!
Ülemaailmne ühtsus ühenduse koha jagamise mõtteid ja ideid sisemine ja välimine muutus ja ümberkujundamine. Postitamiseks pead registreeru kasutajaks. Mõned lingid alustada:
Foorumi avaleht,
Sotsiaalsete rühmade,
Blogid,
Artiklid,
Fotod,
Videod,
Video Search,
Kontakt,
KKK ,
Statistika.
Lõbus ja tundub väga tervitatav, et ühenduse!
|
| Sildid |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
|
|
|||
|
Liige
Junior Member
|
Re: unistused, mis on tõeksSinine,
Paistab, et minu esialgne postitus sulle ei lähe läbi ... äkki ma pidi mõtlema selle sõnumi uuesti. Ma olen üllatunud oma sõnum. M oli nõbu kaevanduse et olin väga lähedased, me pidada oma tädi. Ta suri kopsuvähki, kuid see ei olnud hiljuti ja ta tegi love to have fun. Aastapäeva Ta rääkis on minu kasuisa ... üks minu unistus. Uni umbes surma 6 kuud enne surma, kuid ma ei teadnud, oleks teda. Kollane tuba usun, on minu magamistoas ... see hakkab olema värvitud pea ja ma mõtlesin kollase ... tema commment umbes valge kõlab nagu tema. Ei ole kindel, milline on juhtub februrary ... sa mingit mõtet ... see surma? Ma tõesti hindan teid läbib see sõnum. Aitäh PWC |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Liige
Junior Member
|
Üks viimane asi ... On mõistlik, et M valiksid sina ... ta liiga oli Iirimaalt. Aitäh PWC |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Uus liige
Junior Member
|
Re: unistused, mis on tõeksHei PWC tore siin sind!
Mul on nii hea meel sul sõnum ok ja rõõmus, võiksin selle edasi. Ma arvan, et üritus febraury on mingi pidu .. like suhete või pulm või midagi sellist. On mõistlik nüüd, mida sa ütlesid ta on sugulane, kes oli nagu tädi lol. Ma kasvasin üles koos minu vanaema ja tädi ja nii ma saada sama tunne seda daami Ma lihtsalt tunda raske kindlaks määrata, mis on nii tundus sama lol. I wasn't kindel, kuid ma teadsin, et ta oli lähedal, et ma võiks tunda emotsiooni, et ta andis mulle, et sa leidsid temaga möödaminnes. Ma arvan, et ta lihtsalt tahtsin öelda, shes fine .. Ja ta on seal veebruar ... Mul oli tunne, et te ei tea, mis see põhjus oli ta naerma, nagu see saab olema üllatus, mingi. aga ta on õnnelik ja on teiega regulaarselt kontrollida teie ok. Im nii rõõmus, I wasn't kindel öelda midagi, kuid ma tundsin ma pidin lihtsalt edasi sõnumi ... im nii hea meel selle ok ja Iiri seotud ka aitäh, et ta ilmselt mind aidata muuta ühendus tekitada see tundus i teadsin teda ja thats ehk miks lol ta tundus tõesti armas ja ei erinevalt minu tädi on isik ... Täname, et saada tagasi PWC rõõmus, võin aidata ![]() |
||
|
|
|
| Pärast User Says Thank You to blue0000 For This Useful Post: | PWC (12-04-2008) |
|
|
|||
|
Liige
Junior Member
|
Tänan sind nii väga, olin mures veebruar oleks teise surm ja olen nüüd ootan mõned rõõmu veebruar sõnum tähendas nii palju ja ma tõesti hindan sa seda teed. Loodan, et ühendada teiega jälle .... Soovin teile õnne ja õnne ..... God Bless PWC |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Liige
Junior Member
|
Tänan sind nii palju, et sõnumist. See on tähendanud nii palju ja mulle leida mugavust teades, et ta on ok. Olin mures veebruar ... arvasin, et see võib lõppeda surmaga. Ma nüüd ootan mõned rõõmu ja soovin teile palju õnne ja rõõmu. Tahtsin küsida teie üleminekut sõnumeid oma unenägusid nende kättesaamist, kui olete ärkvel. Te mainisite vahenduse ... mis tahes muud andmed sa võiksid jagada? Mul on olnud mõned unistused, et olin teadlik ja olles teadlikud nende .... tundsin, lisaks on unistus ja ased küsimustele. Unistus, et ennustada minu stepfathers surma ... olin aset ajal tunnistajaks auto risti kollane joon ... ma hõõrutud mu silmad unistus ja vaatasin auto ... Kuus kuud hiljem, ööl tema surma olin seda autot ja hetkel ... mu vend sõitis ... ta kratsis oma nina ja ületanud kollane joon on täpselt punkt ma nägin unenägu ... Kas olete kogenud midagi sellist? Aitäh PWC |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Uus liige
Junior Member
|
Re: unistused, mis on tõeksOlen kogenud seda sama tüüpi sündmus kui tripple surma juhtus minu perekond. I couldnt teha otseses tähenduses seda ajal, mil see oli väga segane, kuid unistus oli mind häirib kohutavalt Sest ma teadsin, see oli signifigant. Olin toas, mis oli veega täitmise ja mäletan tunnet lõksus i läksime just see näha kolme suletud kirstu ta hakkas tume ja kuulmispuudega kohutav müra ja tunne on kohutav arusaam, et see oli lõpuks .... ja siis i ärkas. See unistus on peaaegu igal ööl umbes nädalaid, kuni ühel hommikul, kui sain kuni tulin trepist, kus ma olin jagamise maja minu töö kolleeg ja sõber ja koostöö juhi töötasin ma koos olin seal ja ma mingil teadmata põhjusel vaadanud on uudiseid mis ma olen unustanud ja nii ma püüdsin kontrollimiseks teletekst midagi, mida ma kunagi teinud ning ma näinud paadi puuduvad rannikust ja ma teadsin, et see oli minu onu ja kaks nõbu vanuses 54, 32 ja 8, sest nad olid seal pojapoeg läbi tema Kontrolltöö pausi koolist ja laev kavatsetakse decomissioned või lammutatakse. i, mida kasutatakse kala koos neile antud kalapüügi traaler.
Minu sõbrad olid majas olid šokeeritud, kui nad olid teadlikud Olin võttes unenäod i helistas koju, et kontrollida, lootes, et ma eksisin, kuid avastas olin kahjuks õigus ja et nad on püüdnud minuga nagu ma elanud umbes 100 miili ära nagu siis ma elanud Lõuna-Iirimaa, Dublin. Siis kõik visioonid olin langes kohas, kus nad olid avastanud, ümbruses üheksa nädalat hiljem 7 miili rannikust kabiinis paadiga. Tundsin end nii süüdi .... Ma teadsin, et imelik tuba i näha oli salongi ja tunne on lõksus ja müra ja pimedus Ma teadsin kohe. Sellest ajast alates olen õppinud olema rohkem avatud oma visioone, mis ta on teinud mulle rohkem vastuvõtlik ja kindlaks teinud midagi positiivset on tundlikud ja ma arvan, et sa peaks ka. Ma arvan, et teil tõesti on kingitus ja tunda, kui soovid töötada seejärel mediteeri. Ma kasutan pehmest muusikat nagu maakera heli ja küünlavalgel ta võtab samal ajal sattuda, kuid proovige lase oma meelt lähe tühjaks ja lase ennast triivida sisse peaaegu transsi riigi keskendudes aeglane hingamine ja harjutanud seda, kui hakkate kuulda heli ja tunne et te wouldnt tavaliselt hear.it võib olla raske esimesel kuid jääda temaga. Loe ja püüa aru umbes tšakrate ja kombineerida, et oma meditatsiooni ... Ma arvan, youl näha, kui te tõesti parem on näha asju selgemini. Mul on ka unistus raamatus, et hoian kõrvale minu voodi, mida ma kirjutada, kui mul on unistus-milline unistus oli? ma arvan, et see tähendas? ning märgib, meeldib see ja ma arvan, et kui sa seda siis tõesti teie viisil väga huvitav reis. Üks asi, mida ma öelda, et ma ei saa lugeda minu pere ja sõpradega korralikult, sest ühendus on nii lähedal saan enda mõtted kattuvad sõnumid paneb mind segadus ja ma arvan, enamik inimesi, kes lugemise tunnen sama oma lihtsam lugeda keegi Te dont tea, sest ma ei loe sõnumeid ilma sama segadus ... kuigi im jätkasid ja töötavad, kuid tema on alati raske ala tunnen. Loodan, et see on veidi abi sulle PWC Ma arvan, et sa peaksid kaaluma edeneb Mul on tunne, te olete väga tundlik, kuid nagu mulle alati, et subjektiivsetel oma võimete kohaselt. Õnne ja aitan teid nagunii saan .... ja aitäh ka mind aitad im meel, et oleme saanud sõbrad Sinine ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Liige
Junior Member
|
Re: unistused, mis on tõekshi every1
Mul on olnud palju unenägusid, mis on tõeks ja isegi täna ma näen selliseid unenägusid. seda enam, et kui kui ma olin laps on tagasi, siis ma ei pööranud tähelepanu mu unistused. Olen pärit teistsugust elustiili enamikust te inimesed nii see võib tunduda väga imelik / hull sulle, lol, aga ma kinnitan teile oma mitte. i cant mäleta enamik neist ülemise mu peas, kuid halva proovida ... Mul oli unistus üks minu hambad on lahti (ülevalt hambad moodustavad meeste arvud ur pere ja alumise hammaste naissoost), nädal hiljem mu onu oli haiglasse südame probleeme. kui hambad välja kukkuda see tähendab, et nad surevad, mul oli teise unenäo paar kuud tagasi üks minu alt hammaste langes läbi, 2 nädalat tagasi mu vanaema suri. teine unistus paar aastat tagasi sain peatas politseiametnik ona bike, i mõelnud teha koha, kuid otsustas mitte liiga, sest oli ainult sirge tee ees, ja te cant edestama mootorratas kohta str8 tee. ta juhindub mind parkla kus oli nagu 50 võmmid. paar nädalat hiljem sain peatatud mootorratas politseinik, ma mõelnud tõrjuda, kuid seal oli liiga palju liiklust, et decied mitte liiga, ja ta võttis mind parkla arvan wot? 50 võmmid ootab võlli mind. mida nad tegid ????????? võttis mu auto ära. kaks korda ma näinud unenägusid, kus ma leidsin kullast mündi (see on märk raske Financial Times), ja nii korda aasta pärast olin ekstreemsetes rahalist survet. Sel aastal on üks neist. Eelmisel aastal oli mul unistus politsei peatas mind (taas), nad wouldnt believe oli kindlustus nii ma võtsin need oma maja, et näidata neile oma kindlustuse tunnistust, 2 nädalat hiljem sain lõpetada minu politsei nad wouldnt believe oli kindlustus, kuid ma didnt võtta neil minu maja asemel olin telefoni koju ja saan poliisi number, et nad saaksid vaadata see üles. i näinud unes mind ja vana sõber võitlesid, paar kuud hiljem, oleme sattunud võidelda. Mul oli unistus i näinud rotid minu töökohas, rotid esindama unfaithfull naised, paar nädalat hiljem mu tüdruk jätab mind teine mees. (b ????) Theres laods rohkem unenäod mul oli, et tuli õige, kuid cant meenub kohe, millal ja kui ma halva pärast em. |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Uus liige
Junior Member
|
Re: unistused, mis on tõekstere
tore kuulda lugusid Alemcodon, jah Ma arvan, võite olla üsna sensative ja ma arvan, te olete väga reaalne inimene .. Ma arvan oma visioone definitley tulnud teid oma unistuste kaevandused ei too, ja kui ma märganud neid ja uuritud neid, sain teadlikumaks ja vastuvõtlik sõnumeid, mis siis edasi liikunud, et visioonide muudel kellaaegadel. Põhjus, miks ma arvan, teie reaalne isik Sest ma arvan nagu mina saab kindlasti mõnikord, mida näed! ja siis avastada oma kaalu tõepärasuse pärast sündmust, kuid ma arvan, on meditatsiooni ja enese teadlikkuse sa areneda üsna "sensative" Ma arvan oma vaimu juhend on juba sulle saadetud signaale ja hoolitsev sa .. ![]() Loodan, et vestelda teiega peatselt Targemaid õnnistagu Sinine ![]() |
||
|
|
|
Sarnased Threads
|
||||
| / | Viimane postitus | Foorum | Vaatamisi | Vastused |
| Alusta siit! Sissejuhatus Dream tõlgendamine | Jonas1 | Dream jagamine | 82 | 09-16-2009 06:21 |
| True Religion 3Q kasum peaaegu kahekordistub - Forbes | Editor | Uudised - Religioon | 0 | 11-07-2008 02:10 |
| Mooji - True Religion | Jonas1 | Videod - Vaimsus | 0 | 09-14-2008 08:36 |
| Mõned peegeldused nelikümmend aastat Dreams | RonPrice | Dream jagamine | Rating: | 08-27-2008 02:13 |
| Tami Simon: Läbipaistvad Ettevõtted ja teadvustab Kapitalism - Tami Simon Sounds True | Jonas1 | Videod - Ülemaailmne ühtsus | 0 | 05-18-2008 05:30 |
| Sildid |
| Thread Tools | |
|
|
|
|