Global Oneness Community          
Αυτόματη Μετάφραση γίνει από Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Κοινότητα > Ερμηνεία ονείρου > Ανταλλαγή Dream
Εγγραφή Blogs Άρθρα Φωτογραφίες Βίντεο Έξτρα Ερωτήσεις Μελών Σημερινά μηνύματα Αναζήτηση Σημερινά μηνύματα Mark Forums Read Κανάλι

Ανταλλαγή Dream Τι έκανες όνειρο χτες το βράδυ; Μοιραστείτε τα όνειρά σας και να συζητήσετε τις έννοιές τους με άλλους. »Ξεκινήστε εδώ!

Quick News
Welcome to the Global Oneness Community! Global Oneness Κοινότητα είναι ένας τόπος για την ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών για την εσωτερική και εξωτερική αλλαγή και μετασχηματισμό. Για να σας θέση πρέπει να εγγραφείτε εδώ. Ορισμένες συνδέσεις για να ξεκινήσει με: Αρχική Σελίδα Φόρουμ, Κοινωνικές ομάδες, Blogs, Άρθρα, Φωτογραφίες, Βίντεο, Video Search, Επικοινωνία, Ερωτήσεις , Στατιστικές. Καλή διασκέδαση και αισθάνομαι πραγματικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για την κοινότητα!

Σημείωση: Αυτή η διαφήμιση δεν εμφανίζεται για τα εγγεγραμμένα μέλη

Ετικέτες
Threads: Dreams , ΑΛΗΘΕΙΑ
Βίντεο: Dreams , ΑΛΗΘΕΙΑ ,

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 12-04-2008, 04:21 πμ   #10 (Permalink)
PWC
Τα
Junior Member
Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3Points: 177, Level: 3
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18
Ευχαριστήθηκε 0 Φορές σε 0 Posts
PWC is on a distinguished road

Re: Όνειρα που έχουν γίνει πραγματικότητα

Έστειλα μόνο μια απάντηση στο μπλε ... δεν είναι σίγουρος γιατί δεν προβάλλεται. Σκέψη αν μου έστειλε άλλη θέση ... ίσως θα ισχύει η τελευταία μέσω .... Γι αυτό είναι μια δοκιμή .... ευχαριστώ και πάλι μπλε

PWC
PWC está offline   Reply With Quote
Old 12-04-2008, 04:29 πμ   #11 (Permalink)
PWC
Τα
Junior Member

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18

Μπλε,
Μοιάζει με την αρχική θέση μου να σας δεν περάσουν ... ίσως θα έπρεπε να σκεφτούμε ξανά αυτό το μήνυμα. Είμαι κατάπληκτος από το μήνυμά σας. Μ ήταν ένας ξάδερφος μου ότι ήμουν πολύ κοντά με αυτό θεωρείται ως θεία της. Πέθανε από καρκίνο του πνεύμονα, αλλά δεν ήταν και η τελευταία έκανε έρωτα για να διασκεδάσουν. Η επέτειος του μίλησε είναι περίπου πατριός μου ... το ένα από το όνειρο μου. Ονειρεύτηκα για το θάνατο 6 μήνες πριν από τον θάνατο, αλλά δεν γνώριζα ότι θα είμαι εκείνος. Η κίτρινη αίθουσα πιστεύω ότι είναι κρεβατοκάμαρά μου ... αυτό θα είναι βαμμένα σύντομα και σκεφτόμουν του κίτρινου ... commment της σχετικά με τη λευκή ακούγεται ακριβώς σαν κι αυτήν. Δεν είστε σίγουροι τι πρόκειται να συμβεί σε februrary ... βρήκες κανένα νόημα ... είναι ένας θάνατος; Πραγματικά, εκτιμώ σας περνώντας το μήνυμα αυτό.

Ευχαριστώ

PWC
Old 12-04-2008, 04:46 πμ   #12 (Permalink)
PWC
Τα
Junior Member

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18

Μπλε,

Ένα τελευταίο πράγμα ... Είναι λογικό ότι M θα σας πάρω ... αυτή ήταν πάρα πολύ από την Ιρλανδία.

Ευχαριστώ

PWC
Old 12-04-2008, 07:25 PM   #13 (Permalink)
Τα νέα
Junior Member
Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1Points: 73, Level: 1

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 ssssssss8
Ευχαριστήθηκε 2 Φορές σε 2 Posts
blue0000 is on a distinguished road

Hey PWC μεγάλη για να σας από εδώ!

Χαίρομαι τόσο που πήρατε το μήνυμα εντάξει και χαρούμενος θα μπορούσα να το δώσετε. Νομίζω ότι η εκδήλωση στο febraury είναι κάποιο είδος εορτασμού .. σαν μια δέσμευση ή γάμο ή κάτι τέτοιο. Είναι λογικό τώρα αυτό που είπατε για να είναι ένα ξάδελφο που ήταν σαν lol θεία. Μεγάλωσα με τη γιαγιά και η θεία μου και έτσι έπαιρνα την ίδια αίσθηση με αυτό το i κυρία μόλις αισθάνθηκε είναι δύσκολο να προσδιοριστεί η οποία όπως φάνηκε τόσο η ίδια lol. I wasn't σίγουρος, αλλά ήξερα ότι ήταν κοντά σε εσάς θα μπορούσα να αισθανθώ συγκίνηση ότι ήταν μου δίνει ότι αισθανθήκατε με το πέρασμά της. Νομίζω ότι απλά ήθελε να πει shes πρόστιμο .. και ότι θα είναι εκεί τον Φεβρουάριο ... είχα ένα συναίσθημα που δεν μπορεί να ξέρει τι είναι αυτό αιτία ήταν το γέλιο σαν να πρόκειται να είναι μια έκπληξη κάποιου είδους. αλλά αυτή είναι χαρούμενος και είναι μαζί σας τακτικά έλεγχο ok σας. Im τόσο ευτυχής, i wasn't σίγουροι για τίποτα, αλλά λέγοντας ένιωθα πως έπρεπε να μόλις περάσουμε το μήνυμα ... im ευτυχής έτσι εντάξει και το ιρλανδικό σύνδεση και σας ευχαριστώ για ότι πιθανόν να με βοηθήσει να καταστεί η αιτία σύνδεση αισθάνθηκε όπως i γνώρισα και thats ίσως γιατί lol έμοιαζε πραγματικά υπέροχη και δεν είναι σε αντίθεση με τη δική μου στη θεία προσωπικότητα ... ευχαριστώ για την επανάκτηση της PWC ευτυχής θ θα μπορούσε να βοηθήσει
blue0000 está offline   Reply With Quote
Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον blue0000 για αυτό το χρήσιμο Post:
PWC (12-04-2008)
Old 12-04-2008, 10:02 PM   #14 (Permalink)
PWC
Τα
Junior Member

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18

Μπλε,

Σας ευχαριστώ πολύ, Ανησύχησα Φεβρουάριο θα είναι μια άλλη ποινή και τώρα είμαι Προσβλέπω σε κάποια χαρά στο Φεβρουάριο Το μήνυμα που σήμαινε τόσα πολλά για μένα και πραγματικά εκτιμώ το κάνεις αυτό. Ελπίζω να συνδεθεί μαζί σας και πάλι .... Σας εύχομαι καλή τύχη και την ευτυχία .....

Ο Θεός ευλογεί

PWC
Old 12-11-2008, 11:57 pm   #15 (Permalink)
PWC
Τα
Junior Member

PWC's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 sssssss18

Μπλε,

Σας ευχαριστώ πολύ για το μήνυμα. Αυτό σημαίνει τόσα πολλά για μένα και θεωρώ άνεση σε γνώση αυτή είναι εντάξει. Ανησύχησα για Φλεβάρη ... σκέφτηκα ότι θα μπορούσε να είναι ένας θάνατος. Μπορώ τώρα να προσβλέπουμε σε κάποια χαρά και σας εύχομαι πολύ ευτυχία και χαρά. Ήθελα να σας ρωτήσω σχετικά με τη μετάβασή σας από τη λήψη μηνυμάτων στα όνειρά σας για την παραλαβή τους, όταν είναι ξύπνιος. Μιλήσατε διαμεσολάβησης ... κάθε άλλη λεπτομέρεια που θα μπορούσατε να μοιραστείτε; Είχα μερικά όνειρα που γνώριζα και εν γνώσει τους .... ένιωσα εκτός του ονείρου και ased ερωτήσεις. Το όνειρο που προβλέπεται stepfathers θάνατό μου ... ήμουν σε μια θέση στο χρόνο μάρτυρες ενός αυτοκινήτου σταυρό η κίτρινη γραμμή ... εγώ τρίβεται τα μάτια μου στο όνειρο και είδαν το αυτοκίνητο ... Έξι μήνες αργότερα, το βράδυ του θανάτου του, ήμουν σε αυτό το αυτοκίνητο και τη χρονική στιγμή ... ο αδερφός μου ήταν οδήγηση ... αυτός έξυσε τη μύτη του και διέσχισε την κίτρινη γραμμή στο ακριβές σημείο που είδα στο όνειρο ... Have Έχετε δοκιμάσει κάτι παρόμοιο;

Ευχαριστώ

PWC

Old Re: Το κακό της Νέας Τάξης   #16 (Permalink)
Τα νέα
Junior Member

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 ssssssss8

Έχω βιώσει αυτό το ίδιο είδος της εκδήλωσης, όταν το Τρίκλινο θάνατος συνέβη σε κύκλο οικογένειά μου. Ι couldnt κάνουν καλή αίσθηση του ότι κατά τον χρόνο που ήταν πολύ σύγχυση, αλλά το όνειρο με είχε ενοχλήσει τρομερά αιτία ήξερα ότι ήταν signifigant. Ήμουν σε ένα δωμάτιο που γέμιζε με νερό και θυμάμαι αίσθημα παγιδευμένα πήγα από το αντιμετωπίζετε αυτό για να δείτε τρία κλειστά φέρετρα άρχισε να σκοτεινιάζει και ακρόαση τρομερό θορύβους και ένα τρομερό συναίσθημα να συνειδητοποίηση ότι αυτό ήταν το τέλος .... και στη συνέχεια ξύπνησα. Αυτό το όνειρο ήταν σχεδόν κάθε βράδυ για περίπου σε μία εβδομάδα μέχρι το πρωί, όταν σηκώθηκα ήρθα από τις σκάλες όταν ήμουν μοιράζονται το ίδιο σπίτι με τον συνάδελφό μου δουλειά και ο φίλος μου και διαχειριστής εργαστεί από κοινού με την ύπαρξη και εγώ για κάποιον άγνωστο λόγο φαινόταν να Ποτέ δεν τα νέα για την οποία έχασα και έτσι προσπάθησα έλεγχο του i τηλεκειμενογραφίας κάτι έκανε και είδα καράβι που λείπει από την ακτή και ήξερα ότι ήταν ο θείος μου και δυο ξαδέλφια ηλικίας 54, 32, και 8, δεδομένου ότι εκεί έξω για τον εγγονό ενδιάμεση διακοπή του από το σχολείο και το πλοίο επρόκειτο να decomissioned ή καταστραφεί. i χρησιμοποιούνται για την αλιεία με αυτούς σχετικά με αυτό το μηχανότρατες αλιείας.
Οι φίλοι μου ότι ήταν στο σπίτι συγκλόνισε επειδή γνώριζαν μου είχαν με το i όνειρα τηλεφώνησε σπίτι για να ελέγξετε την ελπίδα μου ήταν λάθος, αλλά ανακάλυψα εγώ, δυστυχώς, ήταν σωστή και ότι είχαν προσπαθήσει να επικοινωνήσετε μαζί μου και έζησα περίπου 100 μίλια μακριά ως τότε έζησα στο νότιο τμήμα της Ιρλανδίας, κοντά στο Δουβλίνο. Τότε όλα τα i οράματα είχε έπεσε στη θέση που ανακαλύφθηκαν κοντά σε εννέα εβδομάδες αργότερα 7 μίλια από την ακτή στην καμπίνα του σκάφους. Αισθάνθηκα τόσο ένοχος .... Ήξερα το παράξενο έχω δει δωμάτιο ήταν η καμπίνα και το αίσθημα της έχουν παγιδευτεί και τους θορύβους και το σκοτάδι ήξερα αμέσως. Από τότε έχω μάθει να είναι πιο ανοιχτή σε οράματα μου, που με έχει κάνει να είναι πιο δεκτική και προσδιορίζεται σε κάνει κάτι θετικό για να είναι ευαίσθητη και νομίζω ότι πρέπει πάρα πολύ. Πιστεύω ότι έχετε πραγματικά ένα δώρο και αίσθηση εάν θα επιθυμούσατε να αναπτύξει τότε συλλογίζομαι. Χρησιμοποιώ απαλή μουσική, όπως τους ήχους της γης και το φως των κεριών που χρειάζεται κάποιο χρονικό διάστημα για να μπει, αλλά προσπαθήστε αφήστε το μυαλό σας πάει κενό και αφήστε τον εαυτό σας παρασύρουν σε ένα σχεδόν σε κατάσταση έκστασης επικέντρωση σε αργή αναπνοή και από εν ενεργεία αυτό θα αρχίσει να ακούει τους ήχους και να νιώθουν που wouldnt κανονικά hear.it μπορεί να είναι δύσκολο σε πρώτη αλλά κολλήσει με αυτό. Διαβάστε και να προσπαθήσουμε να κατανοήσουμε σχετικά με το τσάκρα και συνδυάζει ότι με διαλογισμό σας ... Νομίζω youl δείτε με το χρόνο που πραγματικά να βελτιώσουμε την βλέπουμε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα. Έχω επίσης ένα βιβλίο όνειρο που κρατώ δίπλα στο κρεβάτι μου που γράφω το πότε έχω ένα όνειρο-αυτό ήταν το όνειρο; αυτό που νομίζω ότι σημαίνει; και όπως σημειώνει αυτό και νομίζω ότι αν το κάνετε αυτό θα είναι πραγματικά στο δρόμο σας σε μια πολύ ενδιαφέρουσα διαδρομή.
Ένα πράγμα εγώ θα πω ότι επίκλισης διάβασα την οικογένειά μου και τους φίλους σωστά λόγω της σύνδεσης ήταν πολύ κοντά να πάρω τις δικές μου σκέψεις επικάλυψη με τα μηνύματα που μου προκαλεί σύγχυση και νομίζω ότι οι περισσότεροι άνθρωποι που κάνουν μετρήσεις που αισθάνονται την ίδια του ευκολότερο να διαβάσει κάποιος you dont ξέρει γιατί μπορεί να διαβάσει τα μηνύματα που δεν τα ίδια σύγχυση ... αν και im ακόμα εξάσκηση και εργάζονται σε αυτό, αλλά του θα είναι πάντα μια δύσκολη περιοχή i αισθάνομαι.

Η ελπίδα αυτή είναι αρκετά χρήσιμη για να σας PWC νομίζω ότι θα πρέπει να εξετάσει την πρόοδο που έχω ένα συναίσθημα που είναι εξαιρετικά ευαίσθητα, αλλά όπως και εγώ κάποιες φορές να είναι σε υποκειμενικές κρίσεις στην ικανότητά σας. Καλή τύχη και εγώ θα σας βοηθήσει έτσι κι αλλιώς εγώ μπορώ .... και σας ευχαριστώ επίσης για μένα βοηθώντας im ευτυχής που έχουμε γίνει φίλοι

Μπλε
Old 12-16-2008, 01:07 πμ   #17 (Permalink)
Τα
Junior Member
Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8Points: 444, Level: 8

AlemcoDon's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 sssssss27
AlemcoDon is on a distinguished road

hi every1

Είχα πολλά όνειρα που γίνονται πραγματικότητα και μάλιστα σε αυτό θ ημέρα δούμε τέτοια όνειρα. περισσότερο από όταν ήμουν παιδί, όπως τότε εγώ δεν κατέβαλε την προσοχή όνειρά μου.

Προέρχομαι από ένα διαφορετικό είδος του τρόπου ζωής από τους περισσότερους από εσάς οι άνθρωποι έτσι αυτό μπορεί να φαίνεται πολύ περίεργο / τρελό να σας, lol, αλλά σας διαβεβαιώνω του δεν.

λοξοτομώ θυμάμαι τα περισσότερα εκ των οποίων πάνω από το κεφάλι μου, αλλά κακή προσπαθήσω ...

Είχα ένα όνειρο πάνω από τα δόντια μου ήταν χαλαρά (κορυφή δόντια άνδρες αντιπροσωπεύουν τα ποσά σε ur οικογένειας και των γυναικών κάτω δόντια), μία εβδομάδα αργότερα ο θείος μου εισήχθη στο νοσοκομείο με καρδιακά προβλήματα. δόντια αν πέσουν έξω αυτό σημαίνει ότι θα πεθάνουν, είχα ένα άλλο όνειρο λίγους μήνες πίσω ένα από τα κάτω προς τα δόντια μου έπεσε έξω, 2 εβδομάδες πριν τη γιαγιά μου πέθανε.

ένα άλλο όνειρο λίγα χρόνια πίσω πήρα σταμάτησε με το ποδήλατο ona αστυνομικός, σκέφτηκα πώς θα κάνουμε ένα δρομέα, αλλά αποφάσισε να μην πολύ καθώς υπήρχε μόνο μία ευθεία δρόμο μπροστά, και λοξοτομείτε ξεπεράσει μια μοτοσικλέτα σε δρόμο STR8. Μου καθοδηγείται σε ένα χώρο στάθμευσης αυτοκινήτων όπου υπήρχε σαν 50 μπάτσους. Μερικές εβδομάδες αργότερα πήρα σταμάτησε από αστυνομικό μοτοσικλέτα, σκέφτηκα για την εκκίνηση, αλλά υπήρχε πολύ μεγάλη κίνηση, ώστε να μην decied πάρα πολύ, και με πήγε σε ένα πάρκινγκ με wot υποθέτω; 50 αστυνομικοί περιμένουν να μου άξονα. που έπραξαν το ????????? πήρε το αυτοκίνητό μου από πάνω μου.

δύο φορές έχω δει όνειρα όπου βρέθηκαν τα χρυσά νομίσματα (αυτό είναι σημάδι των σκληρών οικονομικών φορές), και τις δύο φορές το χρόνο μετά ήμουν κάτω από εξαιρετικά δύσκολες οικονομικές πιέσεις. φέτος είναι ένας από αυτούς.

i τελευταία χρόνια είχε την αστυνομία σταμάτησε το όνειρό μου (και πάλι), που wouldnt πιστεύω εγώ είχα ασφάλιση έτσι τους πήρα στο σπίτι μου για να τους δείξω πιστοποιητικό ασφάλισης μου, 2 εβδομάδες αργότερα πήρα την αστυνομία σταμάτησε μου, πιστεύω ότι wouldnt είχα ασφάλιση, αλλά θ Το Didnt τα λάβει στο σπίτι μου, αντί να είχα τηλεφωνήσει στην πατρίδα του και να πάρετε τον αριθμό πολιτική μου έτσι θα μπορούσε να το τσεκάρω.

i δει ένα όνειρο μου και παλιός φίλος πολεμούσαν, λίγους μήνες αργότερα, φτάσαμε σε μια πάλη.

Είχα ένα όνειρο i δει αρουραίους στο χώρο εργασίας μου, αρουραίους αντιπροσωπεύουν unfaithfull γυναίκες, λίγες εβδομάδες αργότερα η φίλη μου μου αφήνει για έναν άλλο τύπο. (η ????) β

theres laods περισσότερες θ όνειρα είχε που έγινε πραγματικότητα, αλλά λοξοτομώ θυμάμαι τους τώρα, όταν και αν κάνω κακή em θέση.
AlemcoDon está offline   Reply With Quote
Old   #18 (Permalink)
Τα νέα
Junior Member

blue0000's Avatar

Activity Longevity
0/20 12/20
Today Posts
0/0 ssssssss8

γεια
μεγάλη για να ακούσουμε τις ιστορίες σας Alemcodon, ναι νομίζω ότι μπορεί να είναι αρκετά sensative και νομίζω ότι είναι μια πολύ ρεαλιστική πρόσωπο .. Νομίζω ότι τα οράματα σου definitley έρθει να σας μέσα από τα ορυχεία τα όνειρά σας έκανε πάρα πολύ, και όταν τους πρόσεξα, και μελέτησε τους, έγινα πιο ενήμεροι και δεκτικοί σε μηνύματα τα οποία στη συνέχεια προχώρησε σε οράματα και σε άλλες στιγμές της ημέρας.

Ο λόγος που πιστεύω ότι ένα ρεαλιστικό το i προκαλέσει πρόσωπο σκέφτονται όπως εγώ, εσείς μπορεί να αμφισβητήσει μερικές φορές αυτό που βλέπετε! και να ανακαλύψουν στη συνέχεια το βάρος της αληθοφάνειας μετά το συμβάν, αλλά νομίζω ότι με το διαλογισμό και την αυτογνωσία που θα εξελιχθεί σε ένα αρκετά «sensative»

Νομίζω οδηγό το πνεύμα σου είναι ήδη σας στέλνει τα μηνύματα και τη φροντίδα σας ..

Ελπίδα να συνομιλήσει μαζί σας σύντομα

Ευφυέστερους Blessings

Μπλε
Reply

Παρόμοια νήματα
Νήμα Εκκινητής Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Ξεκινήστε εδώ! Εισαγωγή στη Διερμηνεία Dream Jonas1 Ανταλλαγή Dream 100 12-03-2009 06:10 PM
True Religion 3Q κέρδους διπλασιάζεται σχεδόν - Forbes Editor Νέα - Θρησκεία 0 11-07-2008 03.10π.μ.
Mooji - True Religion Jonas1 Videos - Πνευματικότητα 0 09-14-2008 09:36 PM
Μερικές Σκέψεις από σαράντα χρόνια Dreams RonPrice Ανταλλαγή Dream 1 08-27-2008 03:13 PM
Tami Simon: Διαφανείς Επιχειρήσεις και έχοντας επίγνωση καπιταλισμός - Tami Simon, ήχοι True Jonas1 Βίντεο - Global Oneness 0 05-18-2008 06:30 PM

Ετικέτες
Dreams , ΑΛΗΘΕΙΑ
Dreams , ΑΛΗΘΕΙΑ ,

Thread Tools
Display Modes

Απόσπαση Κανονισμού
Εσύ δεν μπορεί δημοσιεύσετε νέα θέματα
Εσύ δεν μπορεί post απαντήσεις
Εσύ δεν μπορεί συνημμένα post
Εσύ δεν μπορεί επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

BB κωδικός είναι Σε λειτουργία
Smilies είναι Σε λειτουργία
[IMG] κωδικός Σε λειτουργία
HTML κώδικας Εκτός χρήσης
Trackbacks είναι Σε λειτουργία
Pingbacks είναι Σε λειτουργία
Refbacks είναι Σε λειτουργία

Όλες οι ώρες είναι GMT. Η ώρα τώρα είναι 10.52π.μ..

Χάρη στην NLP-er απολαύσετε αυτόματη μετάφραση