|
|
|
|||||||
| Blogy | Články | Fotografie | Videa | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Chat Místnost |
| Dream sdílení Co se ti zdálo minulou noc? Podělte se o své sny a jejich význam diskutovat s ostatními. »Začněte zde! |
| Rychlé zprávy |
| Vítejte na globální jednotu společenství!
Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek:
Forum Home,
Sociální skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videa,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Statistika.
Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!
|
| Tagy |
|
|
|
LinkBack | Nástroje témat |
|
|
|||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Sny, které se stanou skutečnostíModrá,
Vypadá to, že mé původní místo, aby jste se projít ... možná bych měla přemýšlet o tom, tuto zprávu znovu. Jsem ohromen tím, svou zprávu. M byl můj bratranec, že jsem byl velmi blízko jsme se za ní teta. Zemřela na rakovinu plic, ale to nebylo poslední a ona má ráda zábavu. Výročí mluvila ze je asi můj nevlastní otec ... jeden z mých snů. Zdálo se mi o smrti 6 měsíců před smrtí, ale nebyl jsem si vědom, že by se mu. Žlutý pokoj Věřím, že je můj pokoj ... to je bude namalované brzy a já jsem myslel ze žlutého ... její commment o bílých zněl stejně jako ona. Nejste si jisti, co se bude dít v februrary ... ses dostal nějaký smysl ... je to smrt? Cením si kolem této zprávy. Díky PWC |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Členské
Junior Member
|
Ještě poslední věc ... Je pochopitelné, že M by vám vybrat ... ona byla z Irska. Díky PWC |
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Sny, které se stanou skutečnostíHey PWC skvělé, že tu od tebe!
Jsem tak rád, že máš vzkaz v pořádku a rád, že jsem mohl předat dál. Myslím, že akce v febraury je jakási oslava .. jako zakázky nebo svatbu nebo něco podobného. Dává to smysl nyní, co jste říkal o tom že bratranec, který byl jako teta lol. Vyrůstala jsem s babičkou a tetou, a tak jsem byl stále stejný pocit s touto dámou já prostě cítil, že je obtížné určit, který vypadal jako oba stejný lol. I wasnt jistý, ale věděl jsem, že blízko vás cítil jsem, emoce, že mi dává pocit, že jste s ní míjí. Myslím, že jen chtěl říct, shes pokuty .. a ona tam bude v únoru ... já měl pocit, možná nevíte, co to je důvod se směje rád, že bude nějaké překvapení. ale ona je šťastná a je s vámi pravidelně kontrolovat vaše ok. Im moc ráda, i wasnt jisti neřekl nic, ale jsem cítil, že jen předat poselství ... im so its ok radost a irština připojení a děkuji vám za to, že asi mi pomohl udělat spojení způsobit pocit, jako já a věděla, že to je možná důvod, proč lol vypadala opravdu krásné a ne na rozdíl od své vlastní tety v osobnosti ... Thanks for getting back PWC rád, že jsem mohl pomoci ![]() |
||
|
|
|
| Po uživatelů říká k blue0000 Thank You For This Užitečné post: | PWC (12-04-2008) |
|
|
|||
|
Členské
Junior Member
|
Být zavázán tebe tolik, byl jsem strach února bude další smrt a já se teď těším na nějaké radosti v únoru zprávy jako tolik znamenal pro mě a já jsem velmi oceňuji to děláte. Doufám, že se spojil s vámi zase .... Přeji vám hodně štěstí a štěstí ..... God Bless PWC |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Členské
Junior Member
|
Mockrát vám děkuji za zprávu. To znamená tolik, aby mě a já najít útěchu v věděla, že je v pořádku. Bál jsem se o únoru ... myslel, že to může být smrt. Teď můžu těšit na radost a přeji vám hodně štěstí a radosti. Chtěl jsem se vás zeptat na váš přechod z příjmu zpráv ve svých snech do jejich obdržení, když jste vzhůru. Zmínil jste se o zprostředkování ... další detaily mohl sdílet? Měl jsem několik sny, které jsem si byl vědom, a vědomí v nich .... jsem cítil, kromě toho snu a ased otázky. Můj sen, který předpověděl stepfathers smrt ... Byl jsem na místě v době svědky auto přes žlutá ... jsem si promnul oči ve snu a sledoval, jak auto ... O šest měsíců později, v noci o jeho smrti jsem se do toho auta a okamžikem ... můj bratr jel ... on poškrábal na nose a přešel po žluté značce na přesném místě jsem viděl ve snu ... Have zažili jste něco podobného? Díky PWC |
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Sny, které se stanou skutečnostíMám zkušenosti to stejný typ události, když tripple smrti stalo s mou rodinou kruhu. I couldnt aby pravém slova smyslu, že v době, kdy to bylo velmi matoucí, ale sen se mi hrozně naštvaný protože jsem věděl, že je signifigant. Byl jsem v místnosti, která byla zaplavením vodou a Pamatuji si pocit, pasti jsem šla z zažívá to vidět tři uzavřené rakve se začalo smrákat a jednání strašné zvuky a pocit strašné poznání, že to byl konec .... a pak jsem se probudil. Tento sen byl téměř každou noc o několik týdnů až do jednoho rána, když jsem vstal jsem dolů po schodech, kde jsem byl sdílet dům s mou prací kolega a můj přítel a manažer pracoval i co se tam byl, a já z nějakého neznámého důvodu se podíval na se zprávy, na kterých mi chyběla a tak jsem se snažil kontrolovat i teletext něco, co nikdy neudělal a já viděl loď chybí pobřeží a já věděl, že to byl můj strýc a dvě sestřenice ve věku 54, 32 a 8, jelikož tam se o vnuka Průběžné jeho přestávka od školy a loď se bude decomissioned nebo vyřazeny. Použil jsem na ryby s nimi na tomto rybolovu trawleru.
Moji přátelé, kteří byli v domě byl šokován, protože si byli vědomi i trpěl sny Volal jsem domů zkontrolovat, doufal, že se mýlím, ale zjistil jsem bohužel pravdu a že se snažil mě kontaktovat, když jsem žil asi 100 mil daleko, tak jsem bydlel na jihu Irska nedaleko Dublinu. Pak všechny vize měl jsem se dostal do místa, které byly objeveny téměř devět týdnů později 7 mil od pobřeží v kabině lodi. Cítila jsem se tak provinile .... Věděl jsem, že podivné místnosti bylo vidět i v kabině a pocit byl uvězněn a hluky a tmy jsem věděl hned. Od té doby jsem se naučil být otevřenější a moje představy, že mě učinil být vnímavější a určí dělat něco pozitivního na tom, být citlivý a myslím, že byste měli také. Mám pocit, že je to opravdu dar a cítit se, pokud chcete, aby jej pak meditovat. Používám soft hudbu jako zemi, zvuky a světlo svíček to chvíli trvá, než se dostat do ale zkuste nechat jít svou mysl a nechte prázdné posunu do téměř transu zaměřené na pomalé dýchání a praktikování této začnete slyšet zvuky a cítit pocity že to bych normálně hear.it může být obtížné na první, ale držet se ho. Přečtěte si a pokusit se pochopit, o čakrách a kombinovat, že s vaší meditace ... Myslím, že youl vidět s časem se vám opravdu dostanete lépe vidět věci jasněji. Také mám sen, že jsem knihu držet vedle mé postele, které píšu, když mám sen-sen, co bylo? Myslím, že to, co to znamená? a konstatuje, jako je tato, a myslím, že pokud si to budete opravdu se na vaší cestě na velmi zajímavé cestě. Jedna věc, řeknu, že i cant číst moje rodina a přátelé správně, protože spojení bylo tak blízko, že jsem si své vlastní myšlenky překrývající se zprávy, které mi způsobuje zmatek a myslím, že většina lidí, kteří cítí stejné čtení jeho čitelnosti někoho you dont know, protože jsem si přečíst zprávy, aniž by stejný zmatek ... i když im ještě cvičit a pracovat na tom ale bude vždy obtížné oblasti i cítit. Hope this is trochu pomoci, aby si PWC Myslím, že byste měli zvážit, postupuje mám pocit, že jsou extrémně citlivé jako já, ale občas je na vaši schopnost úsudku. Hodně štěstí a já vám pomůže tak jako tak můžu .... a děkuji, že jste také pomáhá mi im rádi, jsme se stali přáteli Modrá ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Sny, které se stanou skutečnostíhi every1
Měl jsem hodně snů, které se stanou skutečností, a dokonce k tomuto dni i kdyby takové sny. víc, než když jsem byla dítě, stejně jako tehdy i nevěnoval pozornost mých snů. i pocházejí z různých typů životního stylu, od většiny z vás, lidí, tak to může zdát podivné / blázen vám, lol, ale ujišťuji vás, jeho ne. i cant remember většina z nich nad hlavu, ale špatné zkusit ... Měl jsem sen, jeden z mých horní zuby byla volná (horní zuby představují mužské postavy v ur rodině a spodní zuby žena), o týden později můj strýc byl přijat do nemocnice s problémy se srdcem. Pokud zuby vypadnou to znamená, že zemře, měl jsem další sen několika měsíci jeden z mých spodní zuby vypadly, 2 týdny moje babička zemřela. jiný sen několika lety jsem se ona zastavila policie na kole, jsem přemýšlel o tom běžec, ale rozhodne ne příliš, jak tam byl jen přímou cestu před sebou, a you cant utéct na motorce STR8 silnici. vedl mě na parkovišti, kde bylo asi 50 policajtů. několik týdnů později jsem se zastavil motocykl policejní důstojník, já myslel na rozjezd, ale tam byl příliš velký provoz, takže decied ne moc, a on mě na parkovišti se hádat wot? 50 policisté čekají na hřídeli mě. což učinili ????????? se moje auto pryč. Dvakrát jsem viděl sny, kde jsem našel zlaté mince (to je znamení tvrdé Financial Times), a v obou případech byl rok poté, co jsem byl extrémnímu finančnímu tlaku. tohoto roku je jednou z nich. Minulý rok jsem měl sen, policie mě zastavila (opět), ale nechtěl bych, že jsem měl pojištění, takže jsem je vzal do svého domu, aby jim ukázal svého potvrzení o pojištění, 2 týdny později jsem se zastavil jsem policii, ale nechtěl bych, že jsem měl pojištění, ale i didnt brát je do mého domu, místo toho jsem musel volat domů a dostanu číslo politiky, aby se mohli podívat nahoru. Viděl jsem sen, já a starý přítel bojovali, několik měsíců později, jsme se dostali do boje. Měl jsem sen, já viděl krysy v mé práci místě, krysy představují unfaithfull ženy, pár týdnů později moje přítelkyně mě nechává pro jiného chlapa. (b ????) theres laods další sny, které jsem měl, že se stalo skutkem, ale převýšení je zapamatovat právě teď, kdy a jestli jsem to špatně po městě. |
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Sny, které se stanou skutečnostínazdar
skvělé slyšet vaše příběhy Alemcodon, ano, myslím, že může být docela sensative a myslím, že jste velmi realistický osoba .. Myslím, že vaše vize definitley přijít k vám skrze vaše sny se příliš dolů, a když jsem si všiml je, a je nestudovali, stal jsem se více vědomi, a vnímavější k poselství, která pak se přestěhoval k vidění v jiných obdobích dne. Proto si myslím, že reálný i osoba způsobit myslet jako já, můžete občas pochybovat, co vidíte! a zjistit jeho hmotnost pravdivosti po události, ale myslím, že se meditaci a uvědomění si sebe vyvine do zcela 'sensative' Myslím, že tvůj duch průvodce je již odesílá signály a hledají po vás .. ![]() Doufáme, že s vámi chatovat brzy Nejjasnější Blessings Modrá ![]() |
||
|
|
|
|