Изглежда, все още не сте регистрирани в нашата общност. За да се регистрирате моля, кликнете тук ...
|
|
|
|||||||
| Блогове | Членове | Снимки | Видео | Goodies | Често задавани въпроси | Потребители | Днешните постове | Марк Форуми Прочети | Канал |
| Dream споделяне Какво сънува снощи? Сподели мечтите си и да се обсъдят техните значения с други хора. »Start тук! |
| Бързи новини |
| Добре дошли в Световния единство на Общността!
Глобален единство на Общността е място за споделяне на мисли и идеи за вътрешната и външната промяна и трансформация. За да публикувате трябва да Регистрирайте се тук. Някои връзки да започне с:
Начало на форума,
Социални групи,
Блогове,
Членове,
Снимки,
Видео,
Video Search,
За контакти,
Често задавани въпроси ,
"Статистика".
Забавлявайте се и се чувствам наистина добре дошъл към обществото!
|
| Тагове |
|
|
LinkBack | Thread Инструменти |
|
|
|||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: Мечти, които са се сбъдватСин,
Изглежда, че първоначалното ми пост да не мина през ... може би е трябвало да се мисли за това съобщение отново. Аз съм удивен от съобщението си. М е братовчед на мината, че бях много близък с които взехме под внимание си леля. Тя почина от рак на белия дроб, но това не е новата и тя го направи обичам да се забавлявам. Годишнината е тя говори за моя stepdad ... една от моя мечта. Сънувах за 6 месеца преди смъртта на смъртта, но не бях наясно, че ще го бъде. Жълтата стая смятам, че е спалнята ми ... тя ще бъде боядисана скоро и аз мислех за жълт ... commment си за бяла звучи като нея. Не съм сигурен какво ще се случи през февруари ... влязохте никакъв смисъл ... това е смъртта? Аз наистина оценявам ти преминаване на това съобщение. Благодарности PWC |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Държавите
Младши държави
|
Едно последно нещо ... Логично е, че М ще те взема ... тя също е от Ирландия. Благодарности PWC |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Новите държави -
Младши държави
|
Re: Мечти, които са се сбъдватЕй PWC много до тук от вас!
Аз съм доволен ли съобщението добре и се радвам да го препредават. Мисля, че в случай febraury е някакъв празник .. като ангажимент или сватба или нещо подобно. Логично е сега това, което каза за него е братовчед, който беше като леля хаха. Израстнал съм с моята баба и леля и така аз получавах същото чувство с тази дама Просто почувствах, че трудно да се определи кои тъй като и двете стори същото хаха. I wasn't сигурен, но знаех, че тя е близо до вас и да изпитват чувство на вълнение, че тя ми дава, че сте почувствали с нея преминаване. Мисля, че просто исках да кажа shes глоба .. и тя ще бъде там през февруари ... Имах чувството, че може и да не знаят за какво става причина тя се смееше като това ще бъде изненада от някакъв вид. но тя е щастлив и е с редовно да си проверявате OK. Им Толкова се радвам, аз wasn't сигурни за да казвам нищо, но се чувствах аз трябваше да премине само на съобщение ... IM доволен си добре и на ирландски връзка и ви благодаря за това, че вероятно ми помогне да направят връзка причина се чувствах сякаш съм знаех си и този LOL може би затова тя изглеждаше наистина прекрасно, не и за разлика от моя леля в личността ... благодаря за получаване обратно PWC Радвам се, че може да помогне ![]() |
||
|
|
|
| Следния потребител казва, благодаря ти за blue0000 За това полезно мнение: |
PWC (12-04-2008)
|
|
|
|||
|
Държавите
Младши държави
|
Благодаря ви много, беше притеснен февруари I ще бъде друга смърт, и сега гледам напред към някои радост в февруари съобщението като означаваше толкова много за мен и аз наистина оценявам го правиш. Надявам се да се свърже с вас отново .... Желая ти късмет и щастие ..... Бог да благослови PWC |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Държавите
Младши държави
|
Благодаря ви много за съобщението. Това означаваше толкова много за мен и аз намирам утеха в знаейки, тя е ОК. Бях притеснен за февруари ... помислих, че може да бъде смърт. Сега мога да гледам напред към някои радост и ви желая много щастие и радост. Исках да ви попитам за прехода си от получаване на съобщения в сънищата си да ги получи, когато сте будни. Споменахте посредничество ... всички други детайли, които може да споделите? Имам няколко сънища, че съм запознат и съзнание в тях .... чувствах с изключение на съня и ased въпроси. Мечтата ми stepfathers прогнозира, че смъртта ... Бях на място, по време свидетели на кола пресичат жълта линия ... Аз търкат очите ми в съня и гледах колата ... Шест месеца по-късно, в нощта на смъртта си, аз бях в колата и момент ... брат ми е управлявал ... той се почеса по носа и преминава жълтата линия на точното точка видях в съня ли ... си преживял нещо подобно? Благодарности PWC |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Новите държави -
Младши държави
|
Re: Мечти, които са се сбъдватИмам опит същия тип на събитието, когато тройна смърт се случи с моето семейство кръг. Аз нямаше как да правилното смисъл от нея в момента е много объркващо, но сънят ме ядоса страшно защото знаех, че е signifigant. Бях в една стая, която се изпълва с вода и аз помня усещането капан отидох изпитва от това да видите три затворени ковчези започна стъмнява и слуха ужасен шум и усещането за ужасен разбиране, че това ще е краят и тогава .... Събудих се. Тази мечта е била близо до всяка вечер в продължение на около седмица, докато за една сутрин, когато станах слязох стълби, където аз бях споделяне къща с работата ми колега и мой приятел и аз работи съвместно с управителя беше там и аз кой знае защо да погледна има новини, които съм пропуснал и затова аз се опитах проверка на телетекст и нещо и никога не съм виждала липсват на лодката на брега и аз знаех, че е чичо ми и двама братовчеди, на възраст 54, 32 и 8, тъй като те са там внук върху междинния си починете от училище и лодката щеше да бъде decomissioned или бракуват. и са използвани за риболов с тях по този риболов траулер.
Мои приятели, които бяха в къщата, бяха шокирани, тъй като те са знаели и са били с мечтите и се обади дома, за да проверите надявам че съм сгрешил, но е открит и тъжно право, така че те се опитваха да се свържете с мен, както аз живял около 100 мили далеч както тогава съм живял в южната част на Ирландия, близо до Дъблин. Тогава всички видения и е паднал в място, за което са били открити близо до девет седмици по-късно 7 мили от брега в кабината на лодката. Чувствах се толкова виновна .... Знаех, че съм странен стая наблюдавани е в кабината и чувството за били хванати и шумове и тъмнината Знаех, веднага. От тогава се научих да бъдат по-отворени към моите виждания, той ме накара да бъдат по-отзивчиви и се определя в правиш нещо положително за чувствителни и аз мисля, че трябва също. Имам чувството, че наистина има дар и се чувствали, ако искате да развиват това медитираме. Използвам нежна музика звучи като земята и светлината свещ отнема известно време да влезе, но опитайте да споделите мнението си отивам чист и нека си спрея в почти транс състояние бавно се концентрира върху дишането и чрез практикуването на това да започнете да чувате звуци и се чувстват усещания , която уж нормално hear.it може да бъде трудно в началото, но остана с него. Прочетете и се опитват да разберат за чакрите и комбинират, че с вашата медитация ... Мисля, че youl видите с времето наистина се получи по-добре да виждаш нещата по-ясно. Аз също имам една книга мечта, която аз държа до леглото ми, което ви пиша, когато съм в сън-мечта какво беше? Мисля, какво означава това? и отбелязва, като това и мисля, че ако направите това наистина ще бъде по пътя на едно много интересно пътуване. Едно нещо, аз ще кажа, че аз арго прочетете моето семейство и приятели правилно, защото на връзката са толкова близо да получа моите собствени мисли се припокрива с това съобщение, ми причинява объркване и аз мисля, че повечето хора се чувстват същото показанията си по-лесно да се чете някой Не знам ти, защото може да прочетете съобщения без да е същото объркване ... въпреки че все още практикуват IM и работи по него, но му винаги ще бъде трудно и площ чувствам. Надявам се това да е от полза да ви PWC Мисля, че трябва да се помисли за напредва Имам чувството, че са изключително чувствителни, но мен като на моменти да се преценки върху способността Ви. Късмет и аз ще ви помогне във всеки случай аз мога .... и ви благодаря за също ми помага IM доволни сме станали приятели Син ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Държавите
Младши държави
|
Re: Мечти, които са се сбъдватЗдравейте every1
Имам много мечти, които са се сбъдват и дори до ден днешен аз виждам такива мечти. повече, отколкото, когато бях дете, като тогава аз не обърна внимание на моите мечти. Аз идвам от различен тип в начина на живот на повечето от вас, хора, така че това може да изглежда много странно / луд за вас, LOL, но ви уверявам, не си. аз арго помня повечето от тях върха на главата ми, но болен опитвам ... Имах мечта един от моите най зъби е хлабав (най зъби представляват мъжки фигури в Ур семейството и дъното зъби женски), една седмица по-късно чичо ми беше приет в болница със сърдечни проблеми. ако зъби падат това означава, че ще умрат, аз имах друг сън няколко месеца една от моите зъби дъното падна, преди 2 седмици баба ми почина. друг сън няколко години назад Имам спрян от полицейски офицер под наем О Н, аз мислех за това на второ, но реши да не прекалено, тъй като има само един прав път напред, а вие жаргон изпреварвам мотор по пътя str8. Той ме ръководи в паркинга, където е имало около 50 полицаи. Няколко седмици по-късно имам спрян от полицейски офицер мотор, аз мислех за шофиране, но далеч не е прекалено много трафик, така че не decied също, и той ме заведе в паркинга с Предполагам знаеш? 50 ченгета чакам да ми вал. , които те направиха на ????????? Взеха ми колата там мен. два пъти съм виждала мечти, където открих златни монети (това е знак на твърди "Файненшъл таймс"), и двата пъти на година след като бях при екстремни финансов натиск. тази година е една от тях. Последното, което трябваше мечта години полицията ме спря (отново), те уж вярвам аз трябваше застраховка така аз ги взех с къщата ми да ги покажа застрахователен сертификат, 2 седмици по-късно имам ми спря полицията, те уж повярвам, че е застраховка, но аз didn't ги закара до дома ми, а аз трябваше да се обади вкъщи и да си номер политика, така че те да го проверявам. съм виждала ми мечта и стар приятел се бореха, няколко месеца по-късно, ние имаме в борбата. Имах мечта бях виждал плъхове в моето работно място, плъхове представлява unfaithfull жени, няколко седмици по-късно приятелката ми ме оставя за друг човек. (Б ????) там laods повече и мечтите са, че се сбъдват, но арго ги помня точно сега, когато и ако аз правя лошо ги пост. |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Новите държави -
Младши държави
|
Re: Мечти, които са се сбъдватздрасти
Радвам се да чуя вашите истории Alemcodon, да мисля, че може да бъде доста sensative и аз мисля, че са много реалистични човек .. Мисля си видения definitley дойда при вас чрез мечтите си мини е също, и когато ги забелязали, и да ги учи, станах по-добре информирани и възприемчиви към посланията, които след това се премести към видения в останалото време на деня. Причината Мисля, че си реална причина, че съм човек като мен, можете да съмнение понякога това, което виждате! и след това останат теглото си от истинността след събитието, но мисля, че с медитация и широкото осъзнаване на себе си, ще се превърне в доста "sensative" Мисля, че си дух ръководство, е вече ви изпраща сигнали и грижи за вас .. ![]() Надявам се да говорите с скоро Ярките Благословения Син ![]() |
||
|
|
|
Подобни Теми
|
||||
| Нишка | Thread начинаещи | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Старт тук! Въведение в сънотълкуването | Jonas1 | Dream споделяне | 91 | 10-22-2009 07:16 ч. |
| Истинската религия 3Q печалбата почти се удвоява - Форбс | Editor | Новини - Религия | 0 | 11-07-2008 02:10 AM |
| Mooji - истинската религия | Jonas1 | Видео - Израстване | 0 | Просвещението и медитация 08:36 ч. |
| Някои разсъждения на четиридесетте години на мечтите | RonPrice | Dream споделяне | 1 | 08-27-2008 02:13 ч. |
| Tami Саймън: Прозрачна Бизнесът и съзнават капитализма - Tami Саймън, звуци True | Jonas1 | Видео - Global единство | 0 | 05-18-2008 05:30 ч. |
| Тагове |
| Thread Инструменти | |
|
|
|
|