Схоже, ви ще не реєструвалися на нашому суспільстві. Для реєстрації натисніть тут ...

Global Oneness Community          
Автоматичні переклади, виконані Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобальне співтовариство Єдності > Сонник > Мрія обмін
Блоги Статті Фотографій Відео Goodies ЧАВО Список користувачів Повідомлення за сьогодні Всі розділи прочитані Канал

Мрія обмін Що тобі снилося минулої ночі? Поділіться своїми мріями і обговорити їх з іншими значеннями. »Start Here!

Короткі новини
Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство! Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з: Головна сторінка форуму, Соціальні групи, Блоги, Статті, Фотографій, Відео, Пошук відео, Зв'язатися з Нами, ЧАВО , Статистика. Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!

Примітка: Ця об'ява не відображається для зареєстрованих членів

Мітки
Threads: Dreaming, Dreams, Сорок, Інтерпретації, Міст життя, Довічна, Reflections, Роки
Відео: Dreaming ,Dreams ,Сорок ,Інтерпретації ,Міст життя ,Довічна ,Reflections ,Роки ,

Linkback Пристосування для нарізання
Old 08-27-2008, 01:10 PM  
Користувач
Junior Member
Points: 689, Level: 13Points: 689, Level: 13Points: 689, Level: 13
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

RonPrice's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 sssssss16
Розміщення: George Town Австралія Тасмания
Записи блога: 2
Поблагодарили 8 раз на 3 повідомлень
RonPrice is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to RonPrice

Деякі міркування Сорок років Dreams

ПРЕАМБУЛА

Наступні два есе вперше були написані протягом 2004 року близько п'яти років після того як я пішов у відставку з повною зайнятістю. Я переглянули їх у два рази: 25 березня 2005 року і 16 лютого 2008. До травня 2005 року у віці 60 років, я звільнив себе мій повний робочий день, неповний робочий день і велика частина мого волонтерської діяльності. Видання нижче я називаю моїм 3rd Edition з цих есе. Була написана 1-е видання з цих есе десятка років після того як я почав тримати організований Нотатки про мрії і мрія життя (1), мрія життя для мене, що в той час повернулися близько 40 років у 1952 / 3. Хоча в мене зберігаються докладні примітки та посилання в моєму сні файлу, Journal: Том 1,3 Dreams 1952 по теперішній час немає виноски знаходяться тут, просто імена джерел.
-------------------- Виноски --------------------------

(1) Мої перші мрії були зареєстровані 21 березня 1986, але тільки три мрії були зареєстровані до 19 квітня 1992 року. У 1992 році я записав десять мрії і тому, що я дивлюся 1992 року в якості серйозного початком мого ведення організований наголошує на мої мрії.
__________________________________________________ ______________________

Тлумачення снів: есе NO.2
Після 22 років (1986-2008) від збору мрія мого досвіду, збираючи їх епізодично я зібрав лише декілька, деякі сімнадцять-4 сторінки; після спроби згадати і записати свою мрію досвідом Повертаючись до першого року мого дитинство в кінці 1952 / 3, коли мені було вісім / дев'ять років, деякі п'ятдесят п'ять років, після 16 років (1992-2008) у спробі проаналізувати досвід моєї мрії, що я хотів би зробити тут продовжити перший твір я писав з цього приводу в 2004 році і яке я переглянуті другим виданням в 2005 році і в третьому виданні в 2008 році.

Лорд Байрон говорить мрії "виглядають як вісники вічності" і "Абдул-Баха часто посилається на Світ сновидінь для ілюстрації існування душі, щоб показати, що душа не залежить від тіла, щоб проілюструвати більшою інтенсивністю почуття, сприйняття і щастя після виходу духу і душі від тіла. Але "Абдул-Баха також посилається на" плутають попурі з мрії "," пусті мрії ", і" порожні мрії. "Мрії можуть також пророчою. Для 'Абдул-Баха вони передбачав свою смерть.

"Це правда часто передається через сни не той, хто знайомий з історією, особливо релігійної історії, може бути сумніву", так сказано в листі, написаному від імені "Гардіан". "У той же час мрії та бачення завжди кольорові і впливом більш-менш на увазі мрійника, і ми повинні остерігатися кріплення дуже велике значення для них. Чище і вільним від забобонів і бажання наших серцях і умах, тим більша ймовірність того, що наші мрії будуть передати надійної істини, але якщо у нас є серйозні забобони, особистих симпатій та неприязні, погані почуття або злі мотиви, вони будуть і спотворити основи будь-якого надихає враження, що приходить до нас.

У багатьох випадках мрії були засобом залучення людей до істини, або підтверджують їх у конкретних систем переконань. Ми повинні прагнути, щоб стати чистим серцем і "вільний від усіх, крім Бога", і це не є легкою справою. Я ніколи не був особливо вражений з чистотою мій розум, мій дух чи душа, тому він ніколи не дивує мене, коли в мене є мрія, що бентежить, складний, дивний, заклопотаний, навіть хворим і звернувся з різними видами відчай. Мої мрії, а також мої думки неспання часто була далека від чисто і правильно. "Сміття і на сміття", як одне з висловлювань від десятиліть мого життя йде, говорить, що я чую знову і знову на протязі багатьох років.

Ми повинні перевірити вражень ми отримуємо через сни, видіння або натхнення, порівнюючи їх з показав Word або якої-небудь тіло мудрості літературі ми цінуємо, утримуючи як стандарт, якщо у нас будь-який стандартний на всіх. Ми повинні перевірити наш досвід мрії шляхом просіювання механізм цієї мудрості, і ця література чи наші мрії знаходяться в повній гармонії ними. В іншому листі в Бахаїзм корпус літератури, в тому ж дусі ми знаходимо :"... The Guardian припускає, що ви вивчаєте дуже ретельно заяву Абдул-Баха в зв'язку з питанням про бачення, мрії і т.д. , як Абдул-Баха дуже повне пояснення цього делікатного питання. Ви знайдете посилання на це в `Багаулла і Нова Ера '` Відповів Деякі питання "та книги таблеток. Guardian Аналогічним чином прокоментував з цього питання.

"Коротше кажучи, немає ніяких сумнівів, що бачення іноді приходять до осіб, які є справжніми і мають важливе значення. З іншого боку, це приходить до окремих благодаті Божої, а не через здійснення будь-яких людських здібностей. Це не річ, яку людина повинна намагатися розвивати. Коли людина прагне розробити факультетів, щоб вони могли насолоджуватися бачення, мрії тощо, на самом деле, що вони роблять це послаблення деяких їх духовний потенціал і, таким чином при таких обставинах, сни та видіння не реальність, а в кінцевому підсумку призвести до руйнування характер людини ".

Звичайно, є багато людей, яких я зустрічав у житті, хто не згоден з цією цитатою. Вони мають різну літературу мудрості просіювання механізм. Кожному своє, я говорю. Але цей механізм є частиною мого, механізм я був переробки понад півстоліття. Це мої наміри не просто цитата з багатьох джерел про взаєморозуміння з цього питання, Багаї та Non-Бахаїзм джерел, хоча я буду це робити час від часу. Я також розробив файл, два кільця сполучна по питанню, який дозволяє мені, щоб спробувати отримати з синтезу теоретичних орієнтацій у мріях. Час не дозволяє мені закінчити цю статтю тут. Я ще повернуся до цієї теми на більш пізній термін.

Рона ціни
16 лютого 2008
3-е видання

У рік Бахаїзм Святі 1992-1993 Я став більш серйозно збирати мій досвід мрії. Цей рік Святий був, як Всесвітній Дім Справедливості заявив, що "... можливості для внутрішнього відбиття з боку душі". Мої мрії до 1992 року практично зникли з моєї пам'яті, за винятком, можливо, шести основних мрії і мрії послідовності Повертаючись до початку свого життя Багаї в рік, 1952-1953 рр.. У 1992 році я почав також організація відзначає, я зібрав протягом останніх шести років. Я деякі зауваження, які я почав збирати в останні місяці, живучи в Кетрін NT, на початку 1986 року. Думки коментаторів про снах і мріють-теорія, нариси про мрії та виписки з книг, які я читав, іноді книгу, яка має відношення до пошуку в мої мрії, і сенс їх почали брати на себе збір нішу.

Тепер, після шістнадцяти років (1992-2008) запису деяких з моїх мріях, зберігаючи Нотатки про мрії та надання короткого резюме попередніх сорока років моєю мрією життя (1952-1992), я створив базу взаєморозуміння, базою для інтеграції моєї мрії у моїй автобіографії, в тій мірі, що це можливо. Дане есе є замахом на огляд, розуміння, адекватність перспективі, в контексті почати розгляд принципових питань VIS-A-VIS мрія мого життя.

Те, що я насправді робити з результатами цієї початкової експертизи, ця первісна розробка, мого розуміння і інших людей я звертав на це питання ще має бути проробити. Що б я не "робити", він буде, ймовірно, змінюватися з часом, якщо вона розвивається на всіх. Як багато думок, вони залишаються саме на це - думки і дії ніколи не приводить. Може бути, я вже зробив перші кроки в області дій з деякими з моїх віршів, які посилаються, як це часто роблять, щоб мрії і моя мрія життя. Три з цих віршів можна знайти в моєму два кільця сполучна має право: --Journal: Том 1,3 Dreams 1952 до сучасності. Я не включив їх тут, у цій вступній статті. Я повинен сказати тут, як свого роду відкриття зазначити, що робота Джона Девідсона, професор психології в університеті Тасманії і багаї, який читає курс лекцій з мрії в 1980-х і 1990-х роках, було щось натхнення тут.

Він був більш ніж сторіччя після Фрейд опублікував своє Тлумачення снів (1900) і, звичайно ж, історія мрії в західній цивілізації сходить як греки і євреї, зокрема, але це не моя мета тут, щоб перейти в цю історію. Фрейд каже, що мрії Королівській дорозі до свого внутрішнього життя, але є плутанина думки і почуття в мріях і так, що королівська дорога не є прямою і простий шлях. Юнг сказав, що він допоміг подолати егоїзм, закладені в його автобіографії, і в його життя мрію процесу. Він також вважає, мрія допомогла нам зв'язатися з тінню себе. Адлер, на відміну, мріях бачив, як протилежність здорового глузду і реальності, по суті, так як їх закляті вороги. Наш спосіб життя часто виходить із зв'язку з реальністю і здоровим глуздом і мрії можуть допомогти нам побачити це нереальне в контексті, Адлер пішов далі.

Науково-налаштовані люди рідко мрія це сказав. Це вірно як моя дружина і мій син, жоден з яких, схоже, багато чого робиться в життя свою мрію, і обидва з яких є набагато більш науково у своєму підході до життя. Моя власна життя мрію не схожа на ту моєї молодшої дочки крок, який набагато більше з гуманітарних наук і мистецтва бік інтелектуального спектру. Тверезий реалізм вченого результатів у підході до сниться, що стоїть як різке відміну від багатьох інших інтерпретацій, які бачать проблиски мрії про безсмертя, фрагменти з байки, архетип, та інше. З цієї причини я вважаю цей реалізм привабливі як система інтерпретації або не-системою. Відомі цитати з Шекспіра, в якій він посилається на мріях, як "діти дозвільного розуму," підтримує цю точку зору.

Але це ще не все. Літератури з даної теми знову і зростаючі зараз це не мій намір забезпечити навіть побіжний огляд цього матеріалу, не тут, в цій статті, ні в іншому місці. Я відчуваю, є потенціал у світ мрії, потенційні Мені навряд чи зрозумів це після шістнадцяти років вивчення та аналізу. Брайан Фінні каже, що сни викликають "очікування значення, які залишаються невиконаними через їх приватної і непрямий характер". Сторінки моєї мрії файлу буде виявити деякі з цих очікувань, і деякі з моїх радикальний відхід від здорового глузду і реальності, які проливають світло, я сподіваюся, на автобіографію я писав і чия назва: Новаторська Більше чотирьох епох: Навчання у дослідження та автобіографії.

Багато з пропозицій, а також статті тепер доступна на тему снів з різних джерел, що мають відношення до моїх розумінням і досвідом сновидінь. Я читав їх, час від часу, коли я намагаюся розібратися в сон і його значення. Література зараз, як я вже сказав вище, що ростуть. Протягом останніх п'яти років, 2003-2008, у мене почали накопичуватися колекція таких статей у моєму сні файлу. Але я повинен зізнатися, що ця тема є для мене мінорна у Великій симфонія життя, великі симфонії моїй культурі навчання, а також досягнень і досягнень розуму. Я рідко приходять до вивчення мрії в якості суб'єкта, я рідко запис сну. Існує занадто багато іншого відбувається в моєму духовному житті, яка має більший інтерес і цінність Томе у моїй роботі.

У моєму двадцять два роки збір мрії та опис (1986-2008) і шістнадцять років багаторічних досліджень і аналізу (1992-2008) Здавалося б, я не часто виходять з моєї мрії світ і покласти пером у руці. Тільки тоді, коли є деякі залишилися впливає, що залишається в моїй свідомості після пробудження, можливо, два або три рази на рік по самим і в середньому. Протягом майже дев'яти років з моменту приходу до Тасманії 1999 по 2008 рік я зробив тільки 29 записів або три роки. Після всіх цих 22 років я записав тільки сімнадцять сторінок письмових і записками на конкретні мрії, менш ніж на 1 сторінку в рік. Якщо я використовую періоду 1952 по 2008 рік, п'ятдесят шість років, як моя база даних, у мене є близько однієї сторінки кожні три роки, 170 слів на рік, 14 слів на місяць, 3,5 тижня і, можливо, одним словом кожні два днів.

Минулого року, починаючи з травня 2007 року, коли я почала приймати антидепресанти Effexor, моя мрія життя народжується з діяльністю пам'ятаю кожну ніч. Але в мене є тільки зафіксував чотири сни в цей період майже у десять місяців. Цей рівень запису є гарним індикатором ступеня моїх систематичних зусиль у справі вивчення моя мрія життя. Сподіваюся, однак, що це коротке есе і той матеріал, який викладений у моєю мрією файлів, хоча і не був включений в будь-яку деталь, будуть корисні людині спаде на нього. Це тільки початок, щоб бути корисним для мене, як я входжу ці роки пізнього зрілого віку. Можливо, більш серйозне дослідження поля знову в ці перші роки мого покійного дорослого життя, вік від 60 до 65, на горизонті. Час покаже.

Цей захід, в цьому файлі, ці ідеї, забезпечити приємне ресурсів та здійснення споглядання час від часу, як я грати з речами моєї мрії як вони крадуть у моєму житті наяву з REM та інші фази сну. REM сон був виявлений в 1953 році. Це був перший прорив в емпіричній науці мрії. Мені здається, однак, що дані, які я придбати просто занадто швидко, щоб мати велике значення. Мої наукові інтереси в основному лежать в інших сферах життя, а не мрія дослідження.

1953 має важливе значення, з Царства Божого початку, так як це зробили в цьому році, з точки зору Бахаїзм. Звичайно, у більш ніж півстоліття з тих пір (1953-2008), спостерігається значне збільшення емпіричне дослідження сновидінь, сон і пов'язані з цим питання і проблеми. Але я не маю наміру зупинятися тут на цій зростаючої літературою, проблеми сну і, по суті, більшість питань, які виникли у вивченні сновидінь. Цей файл більше особистого ретроспективної, так би мовити. Можливо, в майбутньому, в наступні есе на цю тему, я буду розширити сферу моїх досліджень. Як Абдул-Баха говорить: "найдивовижніше і захоплююче рух з'явився у світі існування в цьому році, 1953, Mirabile dictu. Нехай це буде видно, що проривів та ідеї з'являються в роки мого покійного дорослому і літньому віці від подальше дослідження снів і від розвитку Віри багаї, з якими я були пов'язані за той же півстоліття.

16 лютого 2008
3-е видання
(Розміщено на сайті: GLOBAL ЄДНОСТІ
Спільноти: 26 / 8 / '08)
RonPrice está offline  
Old 08-27-2008, 02:13 PM  
Користувач
Junior Member
Points: 2,732, Level: 33Points: 2,732, Level: 33Points: 2,732, Level: 33
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Belgarath's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss189
Поблагодарили 43 раза в 33 повідомленнях
Belgarath is on a distinguished road

Re: Деякі роздуми сорок років Dreams

Дуже цікаві нариси. Я не веду запису моєї мрії, але я можу почати. Воно може виявитися цінним для мене і мого духовного росту, коли Озираючись на роки, як здається, це зробили за вас.
Belgarath está offline  

Подібні нитки
Нитка Автор теми Форум Відповіді Останнє повідомлення
Початок тут! Введення в Сонник Jonas1 Мрія обмін 82 09-16-2009 06:21 PM
Яскраві сни Поза тілом mysticbee Мрія обмін 5 09-10-2009 04:52 PM
Сни і бачення - попередження? heart4peace 19 7 07-23-2008 07:26 PM
Комфорт Від мрії kingskid Мрія обмін 2 07-22-2008 04:22 PM
дивно Scary мрії ily Мрія обмін 0 06-29-2008 01:42 PM

Мітки
Dreaming, Dreams, Сорок, Інтерпретації, Міст життя, Довічна, Reflections, Роки
Dreaming ,Dreams ,Сорок ,Інтерпретації ,Міст життя ,Довічна ,Reflections ,Роки ,

Пристосування для нарізання

Правила користування
Ви не може Створювати нові теми
Ви не може Опублікувати відповіді
Ви не може Поштові вкладення
Ви не може Редагувати власні повідомлення

BB код бути На
Смайли є На
[IMG] код На
HTML код Поза
Trackbacks є На
PingBacks є На