Изгледа да нисте регистровани са наше заједнице. За регистрацију кликните овде ...

Global Oneness Community          
Аутоматски Преводи направио Гоогле:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобална Јединство заједнице > Тумачење снова > Сан дељење
Блогови Чланци Фотографије Видео Додаци Најчешћа питања Листа чланова Данашњи Постови Означи форуме као прочитане Цхат Соба

Сан дељење Шта си сан синоӕ? Поделите своје снове и њихово значење разговарати са другима. »Старт Хере!

Брзо Вести
Добродошли на глобалне Једност Заједнице! Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са: Форум почетна, Социјалне групе, Блогови, Чланци, Фотографије, Видео, Видео сеарцх, Контакт, Најчешћа питања , Статистике. Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!

Напомена: Овај оглас се не приказује за регистроване чланове

Тагс
Теме: Сањарење, Снови, Четрдесет, Интерпретације, Лифелине ", Доживотно, Размишљања, Година
Видео: Сањарење ,Снови ,Четрдесет ,Интерпретације ,Лифелине " ,Доживотно ,Размишљања ,Година ,

ЛинкБацк Алати тхреад
Old 08-27-2008, 01:10 АМ  
Члан
Јуниор члан
Points: 689, Level: 13Points: 689, Level: 13Points: 689, Level: 13
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

RonPrice's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 sssssss16
Локација: Џорџтаун Тасманија Аустралија
Текстова у блогу: 2
Хвала: 0
Захваљено 8 пута на 3 порука
RonPrice is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to RonPrice

Размишљања неких четрдесет година снова

ПРЕАМБУЛА

Следећа два есеја су први писани у неком тренутку у 2004, око пет година након што сам повукао са пуно радно време. Ја их ревидирати у два наврата: 25. марта 2005 и 16. фебруара 2008. До мај 2005 година, 60 година, имао сам ја ослободио мог пуним радним временом, скраћеним радним временом и већина мојих активности волонтера. Издање испод сам називамо моје 3. издање ових есеја. 1. издање ових есеја је написао десетак година након што сам почео да организује белешке о сновима и сањају живот (1), сан-живот ми се да на време вратио неких 40 година 1952 / 3. Иако сам држао белешке и детаљне референце у мој сан датотеку Часопис: Волумен 1.3 снова 1952 до данас, нема фусноте се налазе овде, само имена извора.
-------------------- ФУСНОТЕ --------------------------

(1) Мој први сан је забележена 21. марта 1986, али само три снова су снимљени до 19. априла 1992. 1992 године сам снимио десетак снови и тако то да видим 1992 како озбиљне почетка до моје водјење белешки на организован моје снове.
__________________________________________________ ______________________

Тумачење снова: ЕСЕЈ Но.2
После 22 година (1986-2008) прикупљање искустава мој сан, да их прикупља еписодицаллы, јер сам прикупио само пар, неки седамнаест-4 страна, након покушаја да се сетимо и напиши свој сан искуства да се вратим у првој години моје Крајем детињства у 1952 / 3 када сам имао осам / девет година, око педесет и пет година након 16 година (1992-2008) да покусава да анализира моје искуство сан, шта бих овде да се прошири први есеј сам написао на овој теми у 2004, а које сам ревидиран друго издање у 2005 и треће издање у 2008.

Лорд Бајрон каже снова "изгледа као весници вечности" и "Абду'л-Баха често се односи на свет снова да илуструју постојање душе, да илуструје да се душа не зависи од тела, као илустрација поголем интензитет осећања, схватања и среће након ослобађања духа или душе из тела, али 'Абду'л-. Баха, такође се односи на "збуњени колаж снова" "неактиван снови" и "празни снови" снови. могу се пророчки За ". Абду'л-Баха су предсказала своје смрти.

"То је истина често импартед кроз снове нико ко је упознат са историјом, а нарочито верске историје, могу да сумњам", тако да је речено у писму написаном у име старатеља. "У исто време, снове и визије су увек обојени и под утицајем мање или више од ума сањар и морамо чувајте се придаје превише значаја да их чистији и слободнији од предрасуда и жеље наших срца и умове. Постану, вероватније је да ће наше снове преносе поуздани истину, али ако имамо јаке предрасуде, личне ликингс и аверсионс, лоша осећања или зло мотиве, те ће се деформишу и искриви било инспиративно утисак да долази до нас.

У многим случајевима, снови су средство окупи људе да истину или потврђује их у одређеном система веровања. Ми морамо да тежимо да постанемо чисти у срцу и "слободан од свих сачувате Бога, и ово није лако питање. Никада нисам био посебно импресиониран чистоти мога ума, мој дух или душа моја, тако да никад ми изненађења кад сам снове који су збуњени, комплекс, бизарна, узнемири се, чак и болесни и додир са различитим врстама очаја. Мојим сновима, као и моје буђење мисли често су далеко од чисте и истините. "Смећа и смећа ван", као један од речи из деценије мог живота иде, говорећи што сам поново и поново чујем током година.

Ми треба да тестирате приказа добијамо кроз снове, визије и надахнућа, поредећи их са откривено Уорд или неки орган мудрости књижевности ми драги држите, држите као стандард, ако имамо било каквих стандарда уопште. Треба проверити искуства кроз сан просијавањем механизам ове мудрости, ова књижевност и видети да ли наши снови су у пуном складу с тим. У другом писму у Бахајски књижевног корпуса у сличним вена нађемо :"... Гардијан саветујем да врло пажљиво проучавање изјаву Абду'л-Баха у вези са питањем визије, снови, итд , као Абду'л-Баха је веома потпуности објаснио овој осетљивој теми ћете наћи референце за то "Баха́'у'лла́х и нове ере". "Неке одговарали на питања и књиге Таблете Гардијана исто тако је коментарисао. по овом питању.

"Укратко, нема сумње да визије повремено долазе у појединаца, који су прави и имају значај С друге стране., То долази до појединца кроз милост Божију, а не кроз вршење било људских факултета. То није ствар која особа би требало да развије када особа настоји да развије факултетима како би они могли да уживају визије, снове и сл, заправо шта они раде. слабљење је неке од својих духовних капацитета, а тиме и под таквим околностима, снови и визије нема реалности, и на крају довести до уништења карактер особе. "

Наравно, постоји много људи сам срео у животу који се не би сложили са овим цитатом. Они имају различите мудрост књижевност просијавањем механизам. Сваком своје, ја кажем. Међутим, овај механизам је део моје, механизам ми је преради више од пола века сада. Није ми намера да једноставно цитат из многих извора о разумијевању на ову тему, Бахајски и не-Бахајски извора, мада ћу учинити с времена на време. Такође сам развио датотеку, два прстена везиво на предмет који ми омогућава да покушају да добијем неке синтезе на теоријске оријентације у снове. Време не дозвољава ми да овде завршим овај есеј. Ја ћу се вратити на ову тему касније.

Рон Цена
16. фебруар 2008
3. издање

У Бахајски Свети Година 1992-1993 сам почео да озбиљније прикупи искуства мој сан. Свети Година која је, као универзални Кућа правде изјавио: "... прилика за размишљање о унутрашњем делу душе." Мојим сновима прије 1992 је имао готово нестала из моје меморије, осим можда шест великих снова и снова секвенце иде назад на почетак мог живота Бахајски у години 1952/1953. У 1992 сам такође почео да организује напомена сам прикупио у претходних шест година. Имао сам неке напомене које сам почео да прикупља у последњих месеци живећи у Катарина НТ почетком 1986. Ставови коментатора на снове и сан-теорија, есеји о сновима и напомене из књиге које сам прочитао, повремено књигу која је релевантна за претрагу у моје снове и њихово значење су почели да преузме ниша збирке.

Сада, након шеснаест година (1992-2008) за снимање неких од мојих снова, вођење бележака о сновима и пружа сажет преглед претходних четрдесет година мој сан живот (1952-1992), сам поставио базу разумевања, основа за интеграцију мојих снова у моју аутобиографију, у мери у којој је то могуће. Овај есеј је покушај преглед, разумевање, адекватност перспективе, контексту да почне испитивање основних питања-Вис Вис-мој живот сан.

Оно што ја заправо радити са резултатима из овог иницијалног прегледа, ове почетне обраде, моје разумевање и оних других имам нацртан је на питање тек треба да буде разрађен. Шта год да сам "не", вероватно ће се развијати временом, ако се развија на све. Као и многи мисли, они и даље само то - размишљања и деловања никад резултата. Можда сам већ направио старт у области деловања са неким од мојих песама које Позивати се, као што често раде, на снове и мој сан живот. Три од ових песама се могу наћи у моја два-прстена везиво право --Часопис: Волумен 1.3 снова 1952 до данас. Нисам их пронаћи овде у овом уводном есеју. Морам овде рећи, као нека врста отварања у виду да рад Џон Дејвидсон, професор психологије на Универзитету у Тасманији и Бахајски, који је предавао на курс снова 1980-их и 1990-их, је нешто инспирација овде.

То је више од века, јер Фројд је објавио своју Тумачење снова (1900) и, наравно, историју снова у западној цивилизацији сеже и Грцима и Јеврејима, између осталог, али није ми циљ овде да иде у ову историју. Фројд је рекао да су снови краљевски пут до нечијег унутрашњег живота, али је заплет мисли и осећања у сновима и да краљевски пут није раван и једноставан пут. Јунг, рекао је помогао да превазиђе Самодопадност инхерентне у својој аутобиографији и у свој живот сан процеса. Он је такође осетио снова помогла нам се обратите само сенке. Адлер је, насупрот томе, видео снове као антитеза здравог разума и стварности, заиста, као лук-непријатеља. Наш стил живота често се добија из додир са реалношћу и здравим разумом и снови могу да нам помогну да видим нереалност у овом контексту, Адлер је отишао даље.

Научно-оријентисани људи ретко сан је речено. То је свакако истина како моја супруга и мој син, ни од кога изгледа да су много догађа у животу и снова од којих су обе много научни приступ у свом животу. Мој живот није сан да за разлику од моје млађе ћерке корак који је много више на хуманистичких наука и уметности од стране интелектуалног спектра. Тешко носа реализма научник резултата у приступу сновима да стоји као оштром контрасту са многим другим тумачења снова, као што видите глимпсес бесмртности, фрагменти басне, прототип, итд. Из тог разлога сам атрактивним пронашли овај реализам као интерпретативне система или не-систем. Познати цитат из Шекспира у којем се односи на сновима као "деца мировања мозак", подржава овај став.

Али то није све. Литература на тему снова је сада бургеонинг и није ми намера да обезбеди чак и површан преглед тог материјала, а не овде у овом есеју, нити на неком другом месту. Осећам има потенцијала у свету снова, потенцијални једва су после овог фатхомед шеснаест година студија и анализа. Брајан Фини каже да снови пробудити "очекивања од значаја које остају неиспуњене, због њихове приватне и индиректне природе." Страна мог сна фајл ће открити неке од тих очекивања и неке од мојих радикалних одступања од здравог разума и стварности, бацајући светло, уверен сам, на аутобиографија сам написао и чији наслов је: Пионирски преко четири епохе: студија и Студија о Аутобиографија.

Многи од цитата и текстова сада доступан на тему снова из разних извора су релевантни за моје разумевање и искуство снова. Ја их прочитати с времена на време када ја покушавам да средити сан и његово значење. Литератури је, као што сам рекао горе, бургеонинг. У последњих пет година, 2003-2008, и почели су да акумулирају колекција таквих текстова у мој сан датотеку. Али, морам да признам да је тема за мене мање кључ у велику симфонију живота, велики симфонију мојих културу учења, као и постигнућа и достигнућа ума. Ја ретко долазе у проучавању снова, као предмет, а ја ретко запис сан. Постоји само превише остало дешава у мом интелектуалном животу да је од већег интереса и вредности Томе у мом раду.

У моје двадесет и две године сна збирке и описа (1986-2008) и шеснаест година, година студија и анализа (1992-2008) Чини ми не долазе често из мојих снова свету и ставља ми оловку у руци. Само када постоји неки утичу на остатак који остаје у мојој глави после буђења, можда два или три пута годишње у већини и у просеку. У скоро девет година од доласка на Тасманији, 1999 до 2008, сам направио само 29 ставки или три године. Након свих ових 22 година сам снимио само седамнаест страна писаних и откуцане белешке о специфичним снови, мање од 1 страница годишње. Ако се користи временски период 1952 до 2008, педесет и шест година, као моја база података, ја сам о једној страни сваке три године, 170 речи години, 14 речи месеца, 3,5 недеље и, вероватно, једна реч на свака два дана.

У последњих годину дана, од маја 2007, када сам почео да се против еффексор Депресанти, мој живот је сан оживи са активностима Сјећам се сваке ноћи. Али, имам само четири снове снимљен у овом периоду од скоро десет месеци. Овај ниво снимања је добар показатељ степена мог систематског напора да студира мој живот сан. Надам се, међутим, да ће овај кратак есеј и материјал који је постављен у мој сан фајл, иако нису укључени у све детаље, бити од користи неким ко долази на њему. То је само почетак да буде од неке користи за мене као да унесем ове године касно зрело доба. Можда више озбиљних студија у пољу снова тих првих неколико година мог покојног одраслих, старости 60 до 65, на хоризонту. Време ће показати.

Ова активност, овај фајл, те идеје, пружају задовољства ресурса и остваривање размишљање с времена на време, као што сам играти са стварима од мојих снова, као што уђу у мој живот од буђења Рем и не-РЕМ спавање. Рем сна је откривен 1953. Ово је први продор у сну емпиријске науке. Чини ми се, међутим, да се подацима које сам стиче је једноставно сувише површно да буде од велике вредности. Мој научни интереси за највећим делом лежи у другим дисциплинама живота, а не сан-студија.

1953 је била значајна година, уз Царство Божје као што је то учинио почетком те године, из Бахајски перспективе. Наравно, у више од пола века од тада (1953-2008), дошло је до огромне повећање Емпиријска студија снова, сан и повезана питања и проблеме. Али то није моја намера овде да остане на овом бургеонинг књижевности, проблеме спавања или, заиста, већина проблема који су се појавили у проучавању снова. Ова датотека је више лични осврт, да тако кажемо. Можда у будућности, у праћењу есеј на тему, ја ћу проширити обим свог студија. Као 'Абду'л-Баха каже "најлепших и узбудљиво кретање се појавила у свету у тој години постојања 1953, мирабиле дицту Нека се види шта продора и сазнања се појављују у касним годинама мог зрелог доба и старости од. даље студије из снова и развој Бахаи вера са којом сам био повезан преко тог истог пола века.

16. фебруар 2008
3. издање
(Објављено у: ГЛОБАЛНА јединство
ЗАЈЕДНИЦЕ О: 26 / 8 / '08)
RonPrice está offline  
Old 08-27-2008, 02:13 АМ  
Члан
Јуниор члан
Points: 2,732, Level: 33Points: 2,732, Level: 33Points: 2,732, Level: 33
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Belgarath's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss189
Хвала: 0
Захваљено 43 пута на 33 порука
Belgarath is on a distinguished road

Одг: Неки Размишљања четрдесет година снова

Врло занимљива есеја. Ја не води евиденцију о мојим сновима, али ја могу да почну. Може се показати вредне мени и мојој духовног раста, када гледа уназад током година, као што се чини да уради за вас.
Belgarath está offline  

Сличне теме
Низ Тему Започео Форум Одговора Последњи пост
Старт Хере! Увод у тумачење снова Jonas1 Сан дељење 87 10-09-2009 185
Живо Снови Из тела mysticbee Сан дељење 5 09-10-2009 04:52 АМ
Снови и визије - Упозорења? heart4peace 01-18-2009 7 07-23-2008 07:26 АМ
Удобност из снова kingskid Сан дељење 2 07-22-2008 2.163
чудно застрашујуће снове ily Сан дељење 0 06:35 01:42 АМ

Тагс
Сањарење, Снови, Четрдесет, Интерпретације, Лифелине ", Доживотно, Размишљања, Година
Сањарење ,Снови ,Четрдесет ,Интерпретације ,Лифелине " ,Доживотно ,Размишљања ,Година ,

Алати тхреад

Правила Постања
Ти не могу постављати нове теме
Ти не могу Пост одговори
Ти не могу Пост прилоге
Ти не могу едитовати ваше постове

ВБ код је Укључено
Смајлији јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
[ДИР] код Укључено
ХТМЛ код је Искључено
Трацкбацк јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
Пингбацкс јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
Рефбацкс јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено

Сва времена су ГМТ. Тренутно време је 04:08 АМ.

ББ предузећа преводилац НЛП-ЕР
Поуеред бы вБуллетин ® Верзија 3.8.1
Цопыригхт © 2000 - 2009, Јелсофт Ентерприсес Лтд
Оптимизација за претраживаче стране Мацхинес 3.1.0
Ад управљања према РедТыгер
Неактивни Подсетници По Мисхед.цо.ук
Google