Se pare că nu aveţi încă înregistrat cu comunitatea noastra. Pentru a va inregistra, vă rugăm să faceţi clic aici ...

Global Oneness Community          
Traduceri automate efectuate de către Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Unitatea comunitare > Interpretarea viselor > Ce ai visat azi-noapte? Partajaţi-vă visurile şi discutaţi despre semnificaţia lor cu alţii.
Blog-uri Articolele Poze Filme Goodies Intrebari frecvente Membri Membri Today's Posts Marchează forumurile citite Chat Room

Ce ai visat azi-noapte? Partajaţi-vă visurile şi discutaţi despre semnificaţia lor cu alţii. Lemuriei »Start aici!

Quick News
Bine aţi venit la unitatea comunitare globale! Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu: Forum Home, Social Groups, Blog-uri, Articolele, Poze, Filme, Video Search, Contactati-ne, Intrebari frecvente , Statistici. Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!

Notă: Acest anunţ nu este afişat pentru membrii inregistrati

Tag-uri
Fire: Visand, Visele, Patruzeci de, Interpretările, Lifeline, Durata de viaţă, Reflections, De ani
Videos: Visand ,Visele ,Patruzeci de ,Interpretările ,Lifeline ,Durata de viaţă ,Reflections ,De ani ,

LinkBack Thread Tools
Old 08.27.2008, 01:10  
Membru
Junior Member
Points: 689, Level: 13Points: 689, Level: 13Points: 689, Level: 13
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

RonPrice's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 sssssss16
Blog Entries: 2
Mulţumit de 8 ori în 3 Posts
RonPrice is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to RonPrice

Unele Reflecţii de patruzeci de ani de ani de Dreams

Preambul

Următoarele două eseuri scrise au fost mai întâi la un moment dat, în 2004 cu aproximativ cinci ani după ce am retras de la ocuparea forţei de muncă cu normă întreagă. Le-am revizuit în două rânduri: la 25 martie 2005 şi în februarie 2008 16. Până în mai 2005, o vârstă de 60, am avut eu eliberat complet de lucru mi-time, munca cu timp parţial şi cea mai de activitate de voluntariat meu. Ediţie de mai jos, mă refer în continuare ediţie meu 3a din aceste eseuri. 1st ediţie a acestor eseuri a fost scris de o duzină de ani după ce am început să păstreze note organizat pe vise şi viaţă de vis (1), un vis-viata pentru mine faptul că la data s-au întors aproximativ 40 de ani, pentru 1952 / 3. Deşi am păstrat note şi referinţe detaliate în dosarul visul meu, Oficial: volum 1.3 Dreams 1952 până în prezent, nici notele de subsol se gasesc aici, doar numele de surse.
-------------------- SUBSOL --------------------------

(1) prima Visul meu a fost înregistrată la 21 martie 1986, dar numai trei visele s-au înregistrat până la 19 aprilie 1992. În 1992 am înregistrat zece vise şi aşa, este că am vedea 1992 ca la începutul serioase pentru a-mi păstrarea note organizate pe visele mele.
__________________________________________________ ______________________

Interpretarea visurilor: NO.2 ESEU
După 22 ani (1986-2008), de colectare de experienţe visul meu, colectarea acestora episodic, pentru am colectat doar câteva, unele şaptesprezece A-4 pagini; după încercarea de a aminti şi scrie experienţele visul meu merge înapoi la primul an al meu copilărie târziu în 1952 / 3, când am fost opt / nouă de ani, unele cincizeci şi cinci ani, după 16 de ani (1992-2008), de a încerca să analizeze experienţele visul meu, ceea ce aş dori să fac aici este extinde primul eseu I a scris pe această temă în 2004 şi în care am revizuit într-o a doua ediţie, în 2005, şi într-o a treia ediţie, în 2008.

Lord Byron spune vise "arata ca vestitori de eternitate" şi "Abdu'l-Baha de multe ori se referă la lumea de vise pentru a ilustra existenţa sufletului, pentru a ilustra faptul că sufletul nu depinde de organism, pentru a ilustra mai mare intensitate de sentimente, percepţiile şi fericirea, după eliberare a spiritului sau sufletului de trup. Dar 'Abdu'l-Baha, de asemenea, se referă la "un potpuriu confuz de vise", "vise inactiv," şi "vise desarte." Dreams poate, de asemenea, Abdu'l fi profetice. Pentru "-Baha au prezis propria sa moarte.

"Că adevărul este de multe ori, transmise prin vise nici unul care este familiarizat cu istoria, mai ales religioase istorie, se poate îndoi," aşa se spune într-o scrisoare scrisă în numele Guardian. "În acelaşi timp, visele şi viziunile sunt întotdeauna de culoare şi au influenţat mai mult sau mai puţin de către mintea visător şi trebuie să ai grijă de acordând o importanţă prea mare pentru ei. Pure şi mai mult fără a aduce atingere şi dorinţa inimile si mintile noastre devin, mai probabil este ca visurile noastre vor transmite adevărul de incredere, dar dacă ne-am prejudecăţi puternice, gusturile personale şi aversions, sentimentele rău sau de motive rău, acestea vor urzeală şi denatura orice impresie de inspiratie care vine la noi.

În multe cazuri, au fost vise mijloacele de a aduce oameni la adevărul sau de a confirma-le în sistemele lor convingeri special. Noi trebuie să depună eforturi pentru a deveni cu inima curată, şi de "liber de orice salva lui Dumnezeu,", iar aceasta nu este o chestiune uşor. Nu am fost niciodată deosebit de impresionat, cu puritate de mintea mea, spiritul meu sau de sufletul meu, aşa că niciodată nu mă surprinde, atunci când am vise care sunt confuze, complexe, bizar, cu probleme, chiar bolnav şi a atins, cu diferite tipuri de disperare. Visele mele, precum şi gândurile mele veghe au fost de multe ori departe de a fi pur şi adevărat. "Gunoi în şi gunoiul afară," ca unul dintre cuvintele de la zeci de ani din viaţa mea merge, o vorbă pe care am auzit din nou şi din nou a lungul anilor.

Noi ar trebui să testeze impresii ajungem prin vise, viziuni sau inspiraţii, prin compararea lor cu Cuvântul revelat sau unele corp de literatură înţelepciune noi deţinem dragi, ţineţi ca un standard, dacă avem vreun standard la toate. Noi ar trebui să verificaţi experienţele visul nostru prin intermediul mecanismului de trecere de această înţelepciune, această literatură şi a vedea dacă visele noastre sunt în deplină armonie cu aceasta. Intr-o alta scrisoare, în Corpus Baha'i literar într-o venă similară găsim :"... "The Guardian" ar sugera că aţi studiu foarte atent declaraţia de Abdu'l-Baha, în legătură cu problema de viziuni, vise, etc , astfel cum a Abdu'l-Baha-a explicat foarte pe deplin acest subiect delicat. Veţi găsi trimiteri la prezenta în "Bahá'u'lláh si Era Noua," "Unii răspund la întrebări" şi Cărţi de tablete. The Guardian ", de asemenea, a comentat privire la această chestiune.

"Pe scurt, nu există nici o îndoială că viziunile, ocazional, nu vin la persoane fizice, care sunt adevărate şi care au semnificaţie. Pe de altă parte, aceasta ajunge la un individ, prin harul lui Dumnezeu, şi nu prin exercitarea oricare din facultăţile umane. Acesta nu este un lucru care o persoană ar trebui să încerce să se dezvolte. Atunci când o persoană depune toate eforturile pentru a dezvolta facultăţi, astfel încât acestea s-ar putea bucura de viziuni, vise, etc, de fapt ceea ce fac este slăbirea anumite a capacităţilor lor spirituale; şi, astfel, în astfel de condiţii, visele şi viziunile nu au nici o realitate, şi în cele din urmă duce la distrugerea caracterul persoanei. "

RON Pret

16 februarie 2008
3rd Edition
În Baha'i Sfânt Anul 1992-1993 am început să mai serios colecta experienţele visul meu. În acel an Sfânt a fost, după cum Casa universal de Justiţie a declarat, "o oportunitate ... de reflecţie pe partea interioară a sufletului." Visele mele înainte de 1992 a dispărut practic din memoria mea, cu excepţia, poate, şase vise majore şi secvenţe de vis merge înapoi la începutul vieţii mele Baha'i din anul 1952/1953. In anul 1992 am început, de asemenea, organizarea notele am avut colectate în ultimii şase ani. Am avut unele constată că am început să colecteze, în ultimele luni în timp ce trăiesc în Katherine NT, în 1986 începutul anului. Punctele de vedere de comentatori pe vise şi vis-teorie, eseuri despre vise şi observă din cărţile pe care am citit, cartea ocazional, care a fost relevante pentru căutarea în visele mele şi de sensul lor au început să-şi asume o nişă de colecţie.

Ce voi face de fapt cu rezultatele de la această primă examinare, acest elaborarea iniţială, de înţelegeri mea şi cele ale altora am desenat pe o întrebare este încă urmează să fie elaborat. Oricare ar fi I "a face", el va evolua, probabil, în timp, în cazul în care evoluează de la toate. Ca de multe ganduri, ei rămâne doar că - gândurile şi acţiunile niciodată rezultate. Poate că am făcut deja un start în sfera de acţiune, cu unele din poeziile mele ca aluzie, aşa cum fac de multe ori, pentru a visele şi viaţa mea de vis. Trei dintre aceste poeme pot fi găsite în două mi-Binder inel, intitulată --

Oficial: volum 1.3 Dreams 1952 până în prezent

. Nu m-am le-a inclus aici, în acest eseu introductiv. Trebuie să spun aici, ca un fel de deschidere notă, că lucrarea lui John Davidson, un profesor de psihologie la Universitatea din Tasmania şi un Baha'i, care a predat un curs despre visele în anii 1980 şi 1990, a fost ceva de o sursă de inspiraţie aici.Acesta a fost mai mult de un secol de la Freud, a publicat saleInterpretare of Dreams (1900)

şi, bineînţeles, de vise, în istoria civilizaţiei occidentale merge înapoi la atât grecii şi Evrei, printre altele, dar nu este scopul meu aici pentru a merge în această istorie. Freud a spus că visele au fost drumul regal de a-şi da viaţa interioară, dar există o încurcătură de gândire şi de sentiment, în vise şi în aşa fel încât drumul regal nu este o cale dreaptă şi simplu. Jung a spus el a fost ajutat la depăşirea egoismul inerente în autobiografia sa şi în viaţa sa prin procesul de vis. De asemenea, el simţea vise ne-a ajutat de contact de sine umbra. Adler, în schimb, a văzut visele ca antiteza de bun-simţ şi realitate, într-adevăr, astfel cum a arc lor duşmani. Viaţa noastră-stil de multe ori iese din contactul cu realitatea şi bunul simţ şi visele ne poate ajuta să vedeţi acest irealitate în context, Adler, a mers mai departe. Punct de vedere ştiinţific-minded oameni foarte rar de vis se spune. Aceasta este cu siguranţă adevărat atât soţia mea şi fiul meu, nici unul dintre ei par a fi mult mai întâmplă în viaţa lor de vis şi ambii sunt mult mai ştiinţifice în abordarea lor de la viaţă. Viaţa mea de vis, nu este, spre deosebire de cea a pas meu mai mic-fiica, care este mult mai mult pe umaniste şi arte parte a spectrului de frecvenţe intelectuale. Hard-realismul nas a rezultatelor om de ştiinţă într-o abordare a vise care reprezintă un contrast puternic cu multe alte interpretări care vad ca visele glimpses de nemurire, fragmente de o fabulă, un arhetip, etcetera. Din acest motiv mi se pare acest realismului atractiv ca un sistem de interpretare sau non-sistem. Un citat celebru din Shakespeare, în care el se referă la vise ca "copiii de creier mers în gol", susţine acest punct de vedere. Dar acest lucru nu este tot. Literatura de specialitate cu privire la subiectul de vise este plină dezvoltare de acum şi nu este intenţia mea de a oferi o imagine de ansamblu, chiar sumare a respectivului material, nu aici, în acest eseu, nici în altă parte. Mă simt există un potenţial în lume de vis, un potenţial am fathomed abia după această şaisprezece ani de studiu şi de analiză. Brian Finney spune că visele trezi "aşteptările de semnificaţie care rămân nerealizate din cauza naturii lor private şi indirecte." Pagini de fişier visul meu va descoperi unele dintre aceste aşteptări şi unele dintre plecările mele radicale de la bunul simţ şi realitate, aruncarea de lumină, am încredere, pe de o autobiografie-am scris şi al cărui titlu este:

Pionierat peste patru epoci: un studiu în şi un studiu de autobiografie.

Multe dintre cotaţiile şi articole de acum disponibile pe subiect de vise din diferite surse sunt relevante pentru înţelegerea şi experienţa mea de vise. Le-am citit din timp în timp cînd I sînt trying la fel dintr-un vis şi sensul ei. Literatura de specialitate este acum, aşa cum am spus mai sus, în plin avânt. În ultimii cinci ani, 2003-2008, am început să acumuleze o colecţie de astfel de articole din fişierul visul meu. Dar, trebuie să mărturisesc că subiectul este pentru mine o cheie minoră în simfonie mare de viaţă, simfonie mare de cultura mea de învăţare, precum şi realizările şi realizările a minţii. Am rareori vin la studiul de vise ca subiect, am foarte rar a înregistra un vis. Nu este chiar prea mult altceva se întâmplă în viaţa mea intelectuală, care este de interes mai mare şi Tome valoare în munca mea. În douăzeci meu de doi ani de colectare vis şi descriere (1986-2008) şi şaisprezece ani de ani de studiu şi de analiză (1992-2008) s-ar părea eu nu vin de multe ori din lume, visul meu şi a pus pixul meu în mână. Numai atunci când există unele resturi afecta că rămâne în mintea mea de veghe, poate două sau trei ori pe an, la cea mai mare şi, în medie. În aproape nouă ani de la venirea la Tasmania, 1999 - 2008, am făcut doar 29 intrări sau trei pe an. După toţi aceşti 22 ani am inregistrat doar şaptesprezece pagini de note scrise si scris pe vise specifice, mai puţin de 1 pagină pe an. Dacă am folosi perioada de timp 1952 - 2008, cincizeci şi şase ani, ca baza de date mea, am aproape o pagină la fiecare trei ani, 170 de cuvinte de un an, 14 cuvinte de o luna, 3.5 de o săptămână şi, fără îndoială, un cuvânt la fiecare două de zile.

În ultimul an, începând din mai 2007, când am început să ia anti-hoodia de deprimare, viata mea de vis-a venit în viaţă cu o activitate îmi amintesc în fiecare noapte. Dar am înregistrat doar patru visele în această perioadă de aproape zece luni. Acest nivel de înregistrare este un bun indicator al gradului de eforturile mele sistematice de a studia viata mea de vis. Sper, totuşi, că acest eseu de scurtă durată şi material care este prevăzut în dosarul visul meu, deşi nu sunt incluse aici, în orice detaliu, vor fi de folos oricui vine pe el. Acesta este doar începutul a fi de unele utilizare pentru mine, ca am intra in acesti ani de maturitate tarziu. Poate că un studiu mai serios din câmpul de vise în aceste primii ani de maturitate meu târziu, de vârstă 60 - 65, este la orizont. Timpul va spune.

Această activitate, acest fişier, aceste idei, să ofere o resursă plăcută şi de exercitare a contemplaţiei din când în când aşa cum am juca cu chestii din visele mele, deoarece aluneca în viaţa mea waking de la REM şi somnului non-REM. Somnului REM a fost descoperit în 1953. Aceasta a fost prima descoperire empirice în domeniul ştiinţei vis. Mi se pare, totuşi, că datele de care am achiziţiona este pur şi simplu prea sumare să fie de mare valoare. Interesele mele ştiinţifice pentru cea mai mare parte se află în alte discipline de viaţă, nu-vis de studiu.

1953 a fost un an semnificativ, cu Regatul lui Dumnezeu, care începe aşa cum a făcut acel an, dintr-o perspectivă Baha'i. Desigur, în mai mult de o jumătate de secol de atunci (1953-2008), a existat o creştere mare în studiul empiric al vise, somn şi problemele asociate şi probleme. Dar nu este intenţia mea aici pentru a locui pe această literatură înmugurire, probleme de somn sau, într-adevăr, cele mai multe din problemele care au apărut în studiul de vise. Acest fişier este mai mult de o retrospectivă cu caracter personal, ca să spunem aşa. Poate că într-un viitor, într-un follow-up eseu pe această temă, voi lărgi domeniul de aplicare a studiului meu. Abdu'l As "-Baha spune" o mişcare cele mai frumoase şi palpitante a apărut în lume de existenţa în acel an, 1953, dictu mirabile. Să-l fi vazut ceea ce descoperiri şi descoperiri apar în anii de maturitate mele târzii şi limită de vârstă de la studiu ulterior de vise şi de dezvoltare a Credinta Baha'i cu care am fost asociate că peste jumătate de secol acelaşi lucru.

16 februarie 2008

3rd Edition

(Postat la: unitatea GLOBAL
Comunitare privind: 26 / 8 / '08)
08.27.2008, 02:13
Re: Reflecţii de patruzeci de ani de ani de Dreams
RonPrice está offline  
Old Eseuri Foarte interesant. Eu nu ţin evidenţa visele mele, dar eu pot începe. Acesta se poate dovedi valoroasă pentru mine şi de creştere meu spiritual atunci când caută înapoi peste ani, după cum se pare că au făcut-o pentru tine.  
Membru
Junior Member
Points: 2,732, Level: 33Points: 2,732, Level: 33Points: 2,732, Level: 33
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Belgarath's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss189
Mulţumit de 43 de ori în 33 Posts
Belgarath is on a distinguished road

Visele şi viziunile - Avertismente?