|
|
|
|||||||
| Dream apmaiņa Ko jūs sapnis šonakt? Dalieties savos sapņos un apspriest to nozīmju ar citiem. »Start here! |
| Quick News |
| Welcome to Global nedalāmība community!
Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar:
Forum Home,
Sociālajām grupām,
Blogs,
Raksti,
Fotogrāfijas,
Video,
Video Search,
Contact Us,
FAQ ,
Statistiku.
Have fun un justies tiešām vēlama community!
|
| Tags |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
|
|
|||||||||||
|
Loceklis
Junior Member
Paldies par iespaidīgo savākšanas resources.-Ron Cena, Austrālija
Blog Entries: 2
Pateicās 8 Times 3 Posts
![]() |
Daži Četrdesmit gadi Dreams PārdomasPREAMBULA
Divas esejas bija pirmais rakstveida kaut kad 2004.gadā apmēram piecus gadus pēc tam, kad biju pensijā no pilna laika darbu. Es pārskatītu tos divas reizes: no 25 marts 2005, un 16 februāris, 2008. Līdz 2005.gada maijā, 60 gadu vecumā, man bija atbrīvots pats mans pilnu darba laiku, nepilna darba laika darbu, un lielākā daļa manu brīvprātīgo darbību. Izdevums zemāk Es runāju par manu 3rd edition šīs esejas. 1st edition šo eseju bija rakstīts divpadsmit gadus pēc tam, kad sāku regulāri organizē piezīmes par sapņiem un sapņu dzīvē (1), sapnis dzīves man, ka laikam ejot atpakaļ dažus 40 gadiem līdz 1952 / 3. Lai gan man ir izdevies saglabāt piezīmes un precīzas atsauces mans sapnis failu Žurnāls: Volume 1,3 Dreams 1.952 lai Present, nē zemsvītras piezīmes ir atrodams šeit, tikai nosaukumus avotiem. -------------------- FootNotes -------------------------- (1) Mana pirmā ieraksta sapnis bija 21.martā 1986, bet tikai trīs sapņi tika reģistrētas līdz 19 aprīlis 1992. In 1992 I reģistrēti desmit sapņi un lai ir tā, ka es redzu, 1992 nopietns sākums manam tur organizētās piezīmes par saviem sapņiem. __________________________________________________ ______________________ INTERPRETATION OF DREAMS: eseja NO.2 Lord Byron saka dreams "izskatās kā vēsta par mūžību" un "Abdu'l-Baha bieži atsaucas uz pasaules sapņi, lai pierādītu, ka pastāv dvēsele, pierāda, ka dvēsele nav atkarīga no ķermeņa, lai ilustrētu intensīvāk jūtas, uztveri un laime pēc garu un dvēseli atbrīvot no ķermeņa. Bet "Abdu'l-Baha arī atsaucas uz" jaukt nevienveidīgs sapņu "," idle sapņiem "un" tukšs sapņus. "Sapņi arī var būt pravietiski. Par "Abdu'l-Baha viņi pareģoja Viņa nāves. "Tas patiesība bieži izlietot caur sapņiem neviens, kas nav pazīstami ar vēsturi, īpaši reliģijas vēsturi, var apšaubīt," tā tas ir teikts rakstīts burts vārdā Guardian. "Tajā pašā laikā sapņi un vīzijas ir vienmēr krāsas un ietekmē vairāk vai mazāk prātā sapņotājs, un mums ir Uzmanieties no pārāk lielu nozīmi tiem. Purer un brīva no aizspriedumiem un vēlmi mūsu sirdīs un prātos kļuvusi biežāk ir tā, ka mūsu sapņi būs sniegtu ticamu patiesību, bet, ja mums ir spēcīga aizspriedumi, personīgā likings un aversions, slikti jūtas vai ļaunu motīvi, tās būs šķēru un sagrozītu visas iedvesmojošu iespaidu, ka nāk pie mums. Daudzos gadījumos sapņi ir līdzekli, lai vestu cilvēkus uz patiesību vai apstiprināt tām īpaši ticības sistēmas. Mums ir jācenšas kļūt tīra sirds un "bez visiem izņemot Dievu," un tas nebūt nav vienkāršs jautājums. Es nekad neesmu bijis īpaši pārsteidza ar tīrību, manuprāt, mans gars vai manu dvēseli, tāpēc nekad pārsteigumu man, kad man ir sapņi, kas ir sajaukts, sarežģīti, jocīgi, satraukumu, pat slimības un pieskārās ar dažāda veida izmisums. Mani sapņi, kā arī mana nomoda domas bieži vien ir tālu no tīra un patiesa. "Atkritumu un atkritumu out," kā vienu no savas dzīves desmitgades teicieni iet, sakot, ko es dzirdu atkal un atkal pa gadiem. Mums jāpārbauda iespaidi mēs caur sapņiem, vīzijām vai iedvesmai, salīdzinot tos ar atklāja Word vai kāda struktūra gudrības literatūras mums ir mīļš, turiet kā standartu, ja mums ir visu standarta vispār. Mums vajadzētu pārbaudīt mūsu sapnis pieredzi caur sijājot mehānismu šīs gudrības, šī literatūra un redzēt, vai mūsu sapņi ir pilnīgā saskaņā ar tiem. In bahaju literatūras corpus cits burts Līdzīgā garā mēs atrodam :"... Guardian ieteiktu jums pētījumā ļoti rūpīgi pārskata Abdu'l-Baha saistībā ar jautājumu, vīzijas, sapņus, uc kā Abdu'l-Baha ir ļoti izskaidrot šo delikāto jautājumu. atradīsiet atsauces uz to "Baha'u'llah un Jaunais laiks" "Daži Atbildētie jautājumi" un grāmatas tabletes. Guardian tāpat ir komentēja par šo jautājumu. "Īsumā, nav šaubu, ka vīzijas dažkārt to come personām, kas ir patiesi un ir nozīme. No otras puses, atsevišķas tas nāk caur Dieva žēlastību un nevis caur izmantot jebkuru cilvēka spējas. Tā nav lieta, kas personai būtu jācenšas attīstīt. Ja personas cenšas attīstīt spējas, lai viņi varētu baudīt vīzijas, sapņus utt patiesībā, ko viņi dara, ir vājināt dažu to garīgo spēju, un tādējādi šādos apstākļos, sapņi un vīzijas nav realitāte, un galu galā to iznīcināšanu rakstura cilvēku. " Protams, ir daudz cilvēku, esmu saticis dzīvē kurš nepiekrīt cenas. Tām ir dažādas gudrības literatūras atsijāšanas mehānismu. Katram savas, es saku. Taču šis mehānisms ir daļa no raktuves, mehānisms esmu rafinēšanai, vairāk nekā pusi gadsimta tagad. Tas nav mans nolūks vienkārši citātu no daudziem avotiem un izpratni par šo tēmu, Baha'i un bez bahaju avotiem, lai gan es to laiku pa laikam. Man ir arī izstrādājusi datni, divi gredzenveida stiprinājuma par tēmu, kas ļauj man mēģināt iegūt kādu sintēzi par teorētisko orientāciju sapņi. Laiks neļauj man pabeigt šo eseju šeit. Es atgriezties pie šīs tēmas ir vēlāk. Ron Cena 16 februāris 2008 3rd edition __________________________ INTRODUCTION TO MY EXPERIENCE OF DREAMS: 1952/3-2007/8 In bahaju Svētā gads 1992-1993 sāku nopietnāk savākt mans sapnis pieredzi. Ka Svētais gads bija kā Vispārējās tiesas namā paziņoja: "iespēja ... iekšējas pārdomas par daļu no dvēseles." Mani sapņi līdz 1992 bija gandrīz pazudis no manas atmiņas, izņemot varbūt seši galvenie sapņiem un sapņu sekvences atgriezties uz manu bahaju dzīves sākuma gads 1952/1953. 1992 Es arī sāka organizēt atzīmē, man bija iegūti iepriekšējos sešos gados. Man bija daži atzīmē, ka es sāku uzkrāties pēdējo mēnešu laikā dzīvo Katherine NT, sākumā 1986. Komentētāji par sapņiem un sapņu viedokļi teorija, esejas par sapņiem un piezīmes no grāmatas, ka man bija jālasa, gadījuma rakstura grāmatu, kas bija saistīti ar meklēšanu saviem sapņiem un to nozīmi bija sākusi pieņemt savākšanas nišu. Tagad, pēc sešpadsmit gadiem (1992-2008) reģistrācijas daži mani sapņi, saglabājot piezīmes par sapņiem un sniedzot īsu kopsavilkumu par iepriekšējo četrdesmit gadiem mana sapņu dzīve (1952-1992), man ir izstrādājušas pamatu izpratnei, pamatu integrācijai mani sapņi manā autobiogrāfijā, lai tiktāl, ciktāl tas ir iespējams. Šī eseja ir mēģinājums pārskatu, sapratni, pietiekamību perspektīvas kontekstā, lai sāktu pārbaudi pamatjautājumi attiecībā pret manu sapņu dzīvi. Ko es patiesībā darīt ar no šīs sākotnējās pārbaudes rezultātiem, šo sākotnējo izstrādi, manu izpratni un tiem citiem esmu izrakstīti ir jautājums, kas vēl jāizstrādā. Neatkarīgi no I "do", tas droši vien laika gaitā attīstīsies, ja tā attīstās vispār. Tāpat kā daudzas domas, viņi paliek vienkārši, ka - domas un rīcību nekad rezultātus. Varbūt man jau ir uzsākta valstībā rīcības daži mani dzejoļi, kas netieši norāda, jo tie bieži vien, lai sapņi un manu sapņu dzīvi. Trīs no šiem dzejoļiem var atrast mana divu gredzenveida stiprinājuma tiesības --Žurnāls: Volume 1,3 Dreams 1.952 lai Present. Man nav iekļautas tās šeit, šajā ievada eseju. Man jāsaka, šeit kā sava veida atvēršanas ņemiet vērā, ka darbs John Davidson, psiholoģijas profesore datubāzēs un Baha'i, kurš mācīja kursu uz sapņu 1980 un 1990 Universitāte, ir kaut kas iedvesma šeit. Tas ir vairāk nekā gadsimtu kopš Freids publicēja savus Interpretation of Dreams (1900) un, protams, sapņu Rietumu civilizācijas vēsture iet atpakaļ gan grieķiem un ebrejiem, inter alia, bet tas nav mans mērķis šeit, lai nokļūtu šajā vēsturi. Freids teica, ka sapņi bija Karaļa ceļš uz savu iekšējo dzīvi, bet tur ir juceklis, domas un jūtas sapņos un lai karalisko ceļu nav taisna un vienkāršu ceļu. Jungs teica, viņš palīdzēja pārvarēt egotisms raksturīgi viņa autobiogrāfija un viņa dzīves sapnis process. Viņš arī uzskatīja, sapņi palīdzēja mums sazināties ēnu sev. Adler, pretēji, redzēja sapņus kā antitēze veselais saprāts un realitātes, patiešām, kā to arch-ienaidnieki. Mūsu dzīves stilu bieži izpaužas ārpus saskares ar realitāti un veselajam saprātam un sapņi var palīdzēt mums redzēt šo unreality kontekstā, Adler devās. Zinātniski domājošiem cilvēkiem reti kad sapnis tā teica. Tas noteikti ir taisnība, gan mana sieva un mans dēls, ne no tiem, šķiet, ir daudz kas notiek viņu sapni dzīvē un kuriem abiem ir daudz vairāk zinātnisku savu attieksmi pret dzīvi. Mana sapņu dzīve nav atšķirībā no sava jaunākā soli meitu, kas ir daudz vairāk uz humanitāro un mākslas pusē intelektuālā spektru. Grūti degunu reālisma zinātnieks rezultātus pieeju sapņi, kas stāv kā krasi kontrastē ar daudzu citu interpretāciju, kas redz sapņus, kā ieskatu par nemirstību, fragmenti fabula, arhetips, etcetera. Šī iemesla dēļ es uzskatu, ka tas reālisms pievilcīga kā interpretācijas sistēmai vai bez sistēmas. Slavens citāts no Šekspīra, kurā viņš atsaucas uz sapņu kā "no dīkstāves smadzenes bērniem," atbalsta šo viedokli. Bet tas vēl nav viss. Par kuriem sapņu literatūras tagad plaukstošais un tas nav mans nolūks pat sniegt virspusējas pārskatu par šo materiālu, kas nav šeit šajā rakstā, ne arī citur. Es jūtu potenciāls ir sapnis pasaulē, potenciāls esmu tikko saprata pēc šīs sešpadsmit gadus ilgas studijas un analīze. Brian Finney saka, ka sapņi modina "sagaida būtisks, ka joprojām nav sakarā ar to privāto un netieša. Manu sapņu fails lapās atklāj dažas no šīm iecerēm un daži mani radikālām novirzēm no veselā saprāta un realitātes, throwing light, es ticu, par autobiogrāfija es esmu uzrakstījis, un kuras nosaukums ir: Vadošo četru laikmetos: Pētījums un Study of Autobiography. Daudzi no kotācijām un raksti tagad pieejams sapņu subjektam, no dažādiem avotiem, kas attiecas uz manu izpratni un pieredzi par sapņiem. Es izlasīju tās laiku pa laikam, kad es cenšos atrisināt sapni un tā nozīmi. Literatūrā tagad ir, kā jau es teicu iepriekš, plaukstošais. Kas pēdējos piecos gados, 2003-2008, man ir sācis uzkrāt kolekcija šādu izstrādājumu mans sapnis failu. Bet, man ir jāatzīstas, ka jautājums ir man neliela atslēga lielā simfonija dzīves lielā simfonija mana mācīšanās kultūru, kā arī sasniegumus un sasniegumus prātā. Es reti nonāk sapņu pētījuma tēmu; es reti ieraksts sapnis. Ir pārāk daudz kas cits notiek manā intelektuālo dzīvi, kas ir lielāka interese un vērtības tome manā darbā. Manā divdesmit divus gadus no sapņa savākšanas un apraksts (1986-2008) un sešpadsmit gadiem un studiju un analīze (1992-2008) šķiet, man bieži vien nāk no manas sapņu pasaulē un nodot manu pildspalvu rokā. Tikai tad, ja ir daži atliekas ietekmēt šo paliek manā prātā pamostoties, iespējams, divas vai trīs reizes gadā ir visvairāk un vidēji. Kas gandrīz deviņi gadi kopš tuvojas Tasmania, 1999 līdz 2008 Esmu tikai 29 ierakstus vai trīs gadu. Pēc visiem šiem 22 gadiem esmu reģistrē tikai septiņpadsmit lapas rakstveida un drukātas piezīmes par konkrētiem sapņiem, mazāk par 1 lapu gadā. Ja izmantot laika periodā 1952-2008, piecdesmit seši gadi, kā mana datu bāzes, man ir aptuveni vienā lapā reizi trijos gados, 170 words gada 14 vārdi mēnesi, 3,5 nedēļas un, varbūt, vienu vārdu ik pēc diviem dienas. Jo pagājušajā gadā, kopš maija 2007 Laiks, kad es sāku veikt antidepresants effexor, mana sapņu dzīve ir dzīva ar aktivitāti Es atceros, katru nakti. Bet man tikai reģistrēti četri sapņi šajā periodā gandrīz desmit mēneši. Šis ieraksts līmenis ir labs rādītājs pakāpi manu sistemātiskus centienus, lai izpētītu manu sapņu dzīvi. Es ceru, gan, ka šo īso eseju un materiālu, kas ir izklāstīts mans sapnis failu, kaut arī šeit nav iekļauti nevienā detalizēti būs noderīga whomever nāk pēc tam. Tas ir tikai sākums būt noderīgas, lai mani ievadīt šīs vēlu pieaugušā vecumā gadiem. Varbūt vēl nopietns pētījums lauka sapņu šajos pirmajos gados manā vēlu brieduma gadiem, vecumu 60-65 ir uz horizonta. Laiks rādīs. Šī darbība, šo failu, šīs idejas, nodrošina patīkamu resursiem un to izmantošanu kontemplācija laiku pa laikam man spēlēties ar stuff no maniem sapņiem, jo tie buksēšana manā nomoda dzīvē no REM un ne-REM miega. REM miega tika atklāts 1953. Šī bija pirmā empīriskais izrāviens sapnis zinātnē. Man šķiet, lai gan, ka dati man iegādāties ir pārāk vispārīga, lai būtu liela vērtība. Mans zinātniskie intereses lielākā daļa atrodas citās disciplīnās dzīves, nevis sapnis studiju. 1.953 bija nozīmīgs gads, ar Dieva sākuma kā tas notika šajā gadā, no bahaju viedokļa. Protams, vairāk nekā pusi gadsimta, kopš tā laika (1953-2008) ir bijis plašs pieaugums empīrisku pētījumu par sapņiem, miegu un saistītie jautājumi un problēmas. Bet tas nav mans nolūks šeit kavēties pie šīs plaukstošās literatūras, miega problēmas vai pat lielākā daļa no jautājumiem, kas aktuāli pētījumā sapņi. Šis fails ir lielāks par personas retrospektīvu, lai runāt. Varbūt nākotnē,-pēcpārbaudes eseju par tēmu, es paplašināt jomu savu pētījumu. Kā "Abdu'l-Baha saka:" brīnišķīgā un aizraujošs kustība parādījās pasaules eksistences minētajā gadā, 1953, Mirabile dictu. Ļaujiet tā būtu redzējuši to, ko atklājumus un atziņas parādās manas vēlu pieaugušā vecumā un vecuma gadiem no turpināt studijas sapņu un no attīstības bahaju ar kuriem esmu bijusi saistīta vairāk nekā šajā pašā pusgadsimta laikā. 16 februāris 2008 3rd edition (Publicēts: GLOBAL vienotība KOPIENAS ON: 26 / 8 / '08) |
||||||||||
|
|
|