Atrodo dar nesate užsiregistravęs mūsų bendruomenės. Norėdami užsiregistruoti, spauskite čia ...

Global Oneness Community          
Automatinis vertimas atliktas Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Išskirtinis Bendrijos > Sapnas > Dream pasidalijimo
Dienoraščiai Straipsniai Nuotraukos Vaizdo Gėrybės DUK Vartotojai Šiandien Žinutės Pažymėti forumus kaip skaitytus Pokalbių Kambarys

Dream pasidalijimo What did you dream last night? Pasidalinkite savo svajones ir aptarti jų reikšmę su kitais. »Pradėkite čia!

Greita Naujienos
Sveiki atvykę į Global Išskirtinis bendruomenės dalimi! Global Išskirtinis Bendrijos pasidalyti mintimis ir idėjomis apie vidinės ir išorinės pokyčius ir konvertuoti vietoje. Norėdami rašyti turite Registruokitės čia. Keletas nuorodų pradėti: Forum Home, Socialines grupes, Dienoraščiai, Straipsniai, Nuotraukos, Vaizdo, Video Search, Kontaktai, DUK , Statistika. Smagiai ir jaustis tikrai pasveikino bendruomenę!

Pastaba: Šis skelbimas nėra rodomas registruoti nariai

Žymos
Temos: Dreaming, Dreams, Keturiasdešimt, Interpretacijų, Lifeline, Atspindžiai, Dreaming, Metų
Video: Keturiasdešimt ,Dreams ,Interpretacijų ,Lifeline ,Lifetime ,Atspindžiai ,08-27-2008, 01:10 ,Metų ,

LinkBack Temos įrankiai
Old Vieta: George Town Tasmania Australija  
Valstybės
Legionierius
Points: 689, Level: 13Points: 689, Level: 13Points: 689, Level: 13
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

RonPrice's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 sssssss16
Padėkojo 8 kartus 3 Žinutės
Blog Entries: 2
Ačiū: 0
PREAMBULĖ
RonPrice is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to RonPrice

Kai keturiasdešimt metų Svajonių Reflections

Šių dviejų esė pirmą kartą buvo parašyta kai kuriuose 2004 metais laiku apie penkerius metus po to, kai aš išėjusiems iš darbo visą darbo dieną. 2005 m. gegužės mėn, 60 metų, aš išlaisvino save mano visą darbo dieną, ne visą darbo dieną, ir dauguma mano savanorio veikla. Toliau aš vadinu leidimas, kaip mano 3rd edition šių esė. 1st edition šios esė buvo parašyta po kelerių metų aš pradėjau laikyti organizuoto Pastabos apie sapnus ir svajones gyvenimas (1), svajonė ir gyvenimo už mane, kad tuo metu grįžo apie 40 metų 1952 / 3. Nors aš nuolat pastebi ir išsamios nuorodos į "Mano svajonė failą

Journal: Volume 1,3 Dreams 1952 iki dabar, nėra išnašos yra čia, tik šaltinių pavadinimus. -------------------- Išnašose --------------------------
(1) Mano pirmoji svajonė buvo užregistruotas kovo 21 d. 1986 m., tačiau tik trys sapnai buvo užfiksuoti iki 19 balandis 1992. 1992 m. I registruojami dešimčiai svajones ir todėl, kad matau, 1992 m. pradžioje rimtą mano palaikymo organizuoto pažymi mano svajones.

__________________________________________________ ______________________
AIŠKINIMAS dreams: esė NO.2

Po 22 metų (1986-2008) rinkti mano svajonė patirtį, rinkti jas epizodiškai, nes aš renkami tik kelios, kai septyniolika-4 puslapių, vėliau bandė prisiminti ir užrašyti savo svajonę patirtimi grįžta į pirmųjų metų mano vėlai vaikystę 1952 / 3, kai aš buvau aštuonerių / devynerių metų, kai penkiasdešimt penkerius metus, po 16 metų (1992-2008) ir bando analizuoti mano svajonė patirtimi, ką noriu daryti, čia yra išplėsti pirmosios esė aš rašė apie tai 2004 m., ir kurie man peržiūrėta antrasis leidimas 2005 m., o trečiasis leidimas 2008 metais.
Lord Byron sako sapnai "atrodyti šaukliai amžinybę" ir "Abdu'l-Baha dažnai kalbama apie svajonių pasaulį parodyti, kad siela egzistuoja, parodo, kad siela nėra priklausoma nuo kūno, parodyti didesnio intensyvumo jausmų, suvokimo ir laimės po dvasios ar sielos išsilaisvinimas iš kūno. Tačiau "Abdu'l-Baha taip pat nurodo, kad" supainiojo Medley of Dreams "," prastovos sapnai "ir" tuščių svajonių. "Sapnai taip pat gali būti pranašiškas. Skyriuje "Abdu'l-Baha jie Prognozuoti savo mirtį.

"Tai tiesa perteikta per dažnai svajoja ne vienas, kurie yra susipažinę su istorija, ypač religinių istoriją, galima abejoti", todėl jis sakė laiške parašyta vardu Guardian ". "Tuo pačiu metu, svajones ir vizijas, visada yra spalvoti ir įtakos daugiau ar mažiau iš Dreamer protas ir mes turime saugokitės suteikiant per daug svarbos jiems. Grynesnis ir be išankstinio nusistatymo ir nori mūsų širdis ir protus tapti Labiau tikėtina yra tai, kad mūsų svajonės bus perduoti patikimas tiesos, bet jei mes turime tvirtą prietarus, asmens pomėgiai ir aversions, blogas jausmas, ar blogas motyvų, jie bus deformuoti, iškreipti bet įkvepiantis įspūdis, kad ateina pas mus.

Daugeliu atvejų sapnai buvo pareikšti žmonėms tiesą ar patvirtinti jas ypač tikėjimo sistemų. Turime siekti tapti grynos širdies ir "laisvas nuo visų išgelbėti Dievas," ir tai nėra lengva. Aš dar niekada nebuvo itin sužavėti mano protas, mano siela, ar mano siela, grynumo, todėl niekada stebina mane, kai aš turiu svajonę, kad yra painiojami, sudėtingas, keistas, neramus, nors serga ir kreipėsi su įvairių rūšių neviltį. Mano svajonė taip pat mano bunda mintys dažnai buvo toli nuo gryno ir teisinga. "Šiukšlės ir šiukšlių out", kaip vieną iš mano gyvenimo dešimtmečius posakiai eina, sakydamas, kuri girdi dar ir dar kartą per metus.

Mes turime bandymas įspūdžiais mes per sapnus, vizijas ar pomėgius, jas palyginant su atskleidė Word arba kai išminties literatūros kūno mes branginame, palaikykite kaip standartą, jeigu turime visus standartus visiems. Mes turime patikrinti mūsų svajonė patirtimi per sijojimo mechanizmas šios išminties, tai literatūroje ir pamatyti, ar mūsų svajonės yra visiškai harmonijos su jomis. Kitoje Bahajų literatūros Corpus laišką Panašiai randame :"... Guardian būtų teigti, kad jūs tyrimą labai kruopščiai ir Abdu'l pareiškimą Baha ryšium su vizijų klausimą, svajones, ir tt kaip Abdu'l-BAHA labai išsamiai paaiškinta šio subtilus dalykas. rasite nuorodas į šį `Baha'u'llah ir Naujoji Era", "Kai kurie atsakė į daugelį klausimų", o tablečių Knygos. Guardian "taip pat turi komentarų šiuo klausimu.

"Trumpai sakant, nėra jokių abejonių, kad vizijos kartais tai ateina su asmenimis, kurie yra teisinga ir turi reikšmę. Kita vertus, tai ateina į atskirus per Dievo malonę, o ne per visus žmogaus fakultetų veiklą. Tai nėra dalykas, kuris asmuo turi stengtis vystyti. Kai asmuo stengiasi kurti fakultetai, kad jie galėtų džiaugtis vizijas, svajones ir tt, iš tikrųjų, ką jie daro yra susilpninti tam tikras jų dvasinį potencialą, o todėl tokiomis aplinkybėmis, svajonės ir vizijos yra ne realybė, ir galiausiai į asmens savybių sunaikinimas.

Žinoma, yra daug žmonių, aš sutikau gyvenime kuris nesutinka su šia citata. Jie skiriasi išminties literatūra sijojimo mechanizmas. Kiekvienam savo, sakau. Tačiau šis mechanizmas yra dalis mano, mechanizmas buvau Valymo daugiau nei pusę amžiaus dabar. Tai ne mano ketinimą tiesiog citata iš įvairių šaltinių supratimą šiuo klausimu, bahajų ir ne Bahajų šaltinių, nors aš tai laikas nuo laiko. Aš taip pat sukūrė failą, dviejų žiedinių segtuvų su tema, kuris leidžia man pabandyti gauti šiek tiek teorinės kryptys į svajonių sintezę. Komanda neleidžia man baigti šio rašinio čia. Grįšiu į šią temą vėliau.

Ron Kaina

16 vasaris 2008
3rd edition
Į bahajų šventa 1992-1993 metų aš pradėjau rimčiau rinkti mano svajonė patirtimi. Tai Šventoji metai buvo, kaip Universal House of Justice pareiškė: "... galimybė dėl vidinių svarstymų apie sielos dalis. Mano sapnai iki 1992 m. buvo beveik dingo iš mano atminties, išskyrus galbūt šešis pagrindinius sapnai ir sapnų sekas grįžta į savo Bahajų gyvenimo pradžios metai 1952/1953. 1992 m. aš taip pat pradėjo rengti pažymi turėjau surinkta per paskutinius šešis metus. Turėjau kai pastebi, kad aš pradėjau rinkti per pastaruosius mėnesius gyvendamas Katherine NT, pradžioje 1986. Ir komentatoriai apie sapnus ir svajones peržiūros teorijos, esė apie sapnus, ir pažymi iš knygų, kad aš skaityti, kartais knyga, kuri buvo susijusi su į mano svajones paieškos ir jų reikšmė pradėjo manyti, kolekcijos nišą.

Dabar, po šešiolikos metų (1992-2008) registravimo some of my dreams, laikydami Pastabos apie svajones ir teikti glaustą santrauką Ankstesnis keturiasdešimt metų mano svajonė gyvenimas (1952-1992), turiu nustatytas supratimo pagrindą pagrindą savo svajonių integracijos į mano autobiografijos, kiek tai įmanoma. Ši esė yra ne apžvalga, supratimą, perspektyvos tinkamumą, kontekstą bandyti pradėti pagrindinių klausimų nagrinėjimas VIS-A-VIS, mano svajonė gyvenime.

Journal: Volume 1,3 Dreams 1952 Present

. Aš neįskaičiuoti jų čia šiuo įvadinis esė. Turiu čia pasakyti, kaip atidaryti įrašą, rūšiuoti, kad John Davidson, psichologijos profesorius, Tasmanija ir bahajų, kuris mokė apie svajones 1980-aisiais ir 1990-ųjų kursas universitete, darbas buvo kažkas įkvėpimas čia.Jis buvo daugiau nei šimtmetį nuo Freudo paskelbti savoInterpretation of Dreams (1900)

ir, žinoma, sapnai Vakarų civilizacijos istorija siekia tiek graikams ir žydams, inter alia, tačiau tai nėra mano tikslas čia norėdami pereiti į šią istoriją. Froidas sakė, kad sapnai buvo karališkasis kelias į savo vidinį pasaulį, bet yra mintis ir jausmus ir svajones raizginys ir tt, kad karališkasis kelias yra ne tiesus ir paprastas kelias. Jungas sakė, kad jis padėjo įveikti egoizmas būdingas jo autobiografiją ir jo gyvenimo svajonė procesas. Jis taip pat mano svajones padėjo susisiekti šešėlis savarankiškai. Adler, priešingai, matė sapnai, kaip sveiko proto ir realybės, iš tiesų antitezė, kaip jų arch-priešai. Mūsų gyvenimo stilius dažnai pasireiškia atitrūkusios nuo realybės ir sveiko proto ir sapnai gali padėti mums pamatyti šiame kontekste nerealu, Adleris išvyko. Moksliškai mąstančių žmonių svajonė retai tai sakė. Tai ypač aktualu tiek mano žmona ir mano sūnus, nei iš jų atrodo kur kas vyksta jų gyvenimo svajonė, ir abu yra daug mokslinių savo požiūrį į gyvenimą. Mano gyvenimo svajonė yra ne kitaip, kad mano jaunesnis žingsnis dukra, kuris yra daug daugiau humanitarinių mokslų ir meno pusėje intelektinės spektrą. Kietas realizmas mokslininkas rezultatai požiūris į sapnus, kad stovi kaip kontrastas į daugelį kitų aiškinimų, kad pamatyti, kaip sapnai keliaudami nemirtingumą, fragmentai, Fable, Archetipas, etcetera. Dėl šios priežasties manau tai realizmas patrauklus kaip interpretacinis sistema ar ne sistema. Garsiąją citatą iš Šekspyro, kuriame jis nurodo, kad sapnai kaip "neveikimo smegenys vaikams", pritaria šiai nuomonei. Bet tai dar ne viskas. Apie svajones tema literatūroje dabar kylant ir tai ne mano ketinimus net pateikti glaustai apžvelgti šios medžiagos, o ne čia, šioje esė, nei kitur. Manau, ten yra potencialas svajonių pasaulį, galimas turiu beveik fathomed po šio šešiolika metų tyrimas ir analizė. Brian Finney sako, kad sapnai kelia "lūkesčių svarbą, kad lieka nerealizuotas dėl jų asmeninio ir netiesioginio pobūdžio." Mano svajonė failas puslapių atskleidžia kai kuriuos iš šių lūkesčių ir kai kurie mano radikalių nukrypimų nuo sveiko proto ir realybės, susiduriama su šviesa, aš tikiuosi, dėl autobiografijos parašiau, ir kurio pavadinimas yra:

Ateities per ketverius epocha: studija ir iš Autobiografija tyrimas.

Daugelis biržos ir straipsnių dabar prieinami sapnai tema iš įvairių šaltinių, kurie atitinka mano supratimą ir patirtį, svajones. Aš perskaičiau jų laikas nuo laiko, kai aš bandau sureguliuoti miegas ir jo reikšmę. Literatūros dabar yra, kaip aš sakau tai, kylantis. Per pastaruosius penkerius metus, 2003-2008, aš pradedu kaupti šių dirbinių kolekcija, mano svajonė failas. Bet, turiu prisipažinti, kad tema yra man nepilnametis raktas puikus simfoninis gyvenimo Didžiosios simfonijos mano mokymosi kultūrą bei pasiekimus ir laimėjimus proto. Aš retai ateina į svajonių tyrimą, kaip objektas; aš retai rezultatai svajonė. Čia yra tiesiog per daug dar vyksta intelektinės mano gyvenime, kuri yra didesnė palūkanų ir vertė Tome mano darbas. Mano dvidešimt dvejų metų Dream rinkimo ir aprašymo (1986-2008) ir šešiolika metų studijų metus ir analizė (1992-2008) atrodo, aš ne dažnai ateina iš mano svajonių pasaulio ir padėkite savo rašikliu rankoje. Tik kai yra tam likusių įtakos, kad būna mano nuomone apie bunda, galbūt du ar tris kartus per metus labiausiai ir vidutiniškai. Iš beveik devynerius metus nuo atvykimo į Tasmanija 1999 m. iki 2008 m., aš padariau tik 29 įrašų ar tris metus. Po visų tų 22 metų aš registruojami tik septyniolika puslapių raštu ir atspausdinti Pastabos dėl konkrečių sapnai, mažiau kaip 1 puslapį per metus. Jei aš naudoju laikotarpį 1952-2008, penkiasdešimt šešerių metų, kaip mano duomenų bazę, aš apie vieną puslapį per trejus metus, 170 words metų, 14 žodžiai mėnesį, 3,5 savaitei, ir, tikriausiai, vienu žodžiu, kas dvi dienų.

Per pastaruosius metus, nuo 2007 m. gegužės, kai aš pradėjau imtis antidepresantas effexor, mano svajonė gyvenimas Herrera su veikla Prisimenu kiekvieną naktį. Bet aš turiu tik įrašyti keturi sapnai šioje beveik dešimt mėnesių. Tai įrašymo lygis yra geras rodiklis mano sistemingas pastangas mokytis mano svajonė gyvenimo lygį. Ir aš tikiuosi, tačiau, kad šis trumpas esė, ir medžiagos, kuri yra išdėstyta mano svajonė byla, nors čia neįtraukiama į jokias detales bus naudinga tuos, kas ateina į jį. Tai tik pradžia, kad reikia kokios nors man, kaip turėčiau įvesti šių metų pabaigoje jau suaugus. Patikrinkite rimtesni tyrimas svajonių srityje Pirmosios šių metų pabaigoje mano suaugus, 60 metų amžiaus iki 65, tai dėl horizonto. Laikas parodys.

Ši veikla, šis failas, šias idėjas, suteikti malonų išteklių ir naudojimosi kontempliacija laikas nuo laiko aš žaisti su mano svajones Daiktai, kaip jie slydimo į mano gyvenimą bunda iš REM ir ne-REM fazėje. REM miego buvo atrastas 1953 metais. Tai buvo pirmas empirinis laimėjimas svajonė mokslas. Man atrodo, nors, kad duomenys galiu įsigyti yra paprasčiausiai pernelyg paviršutiniškai turi didelę vertę. Mano moksliniai interesai daugiausia tenka kitų dalykų gyvenime, ne svajonė studijoms.

1.953 buvo svarbūs metai, su Dievo karalystės pradžioje, kaip ji tuos metus, nuo Bahajų perspektyvos. Žinoma, daugiau nei pusė amžiaus nuo to laiko (1953-2008), buvo didžiulis augimas empirinio sapnai, miegas ir susijusių klausimų ir problemų. Bet tai nėra mano tikslas čia gyventi šiame augančiame literatūra, miego problemos, ar iš tiesų, dauguma klausimų, kurie iškilo į sapnų tyrimas. Šis failas yra daugiau asmeninio atgaline data, todėl kalbėti. Galbūt ateityje, o tolesnės esė tema "Aš plėsti savo tyrimų sritį. Kaip "Abdu'l-Baha sako" yra puikus ir įdomus pasiūlymas pasirodė egzistavimo tais metais, 1953, Mirabile dictu pasaulyje. Tegu tai bus matyti kas atradimų ir įžvalgų pasirodys mano vėlai suaugus ir senatvėje metai nuo toliau mokytis svajones ir nuo Bahajų tikėjimas, kuris man buvo susiję per tą pačią pusę amžiaus vystymuisi.

16 vasaris 2008

3rd edition

(Įtraukta: GLOBAL vienybę
BENDRIJOS: 26 / 8 / '08)
08-27-2008, 02:13
Padėkojo 43 kartų 33 Žinutės
RonPrice está offline  
Old Re: Keletas keturiasdešimt metų Svajonių Reflections  
Valstybės
Legionierius
Points: 2,732, Level: 33Points: 2,732, Level: 33Points: 2,732, Level: 33
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Belgarath's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss189
Ačiū: 0
Labai įdomus esė. Nemanau registruoja savo sapnus, bet aš pradžios. Tai gali būti naudinga ir man ir mano dvasinio augimo Prisiminus daugelį metų, nes atrodo, kad padarėme už jus.
Belgarath is on a distinguished road

Dreams and Visions - įspėjimai?

Komfortas Nuo Dreams
Belgarath está offline  

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Start Here! Įvadas į sapnas Jonas1 Dream pasidalijimo 82 09-16-2009 06:21
Ryškūs sapnai iš kūno mysticbee Dream pasidalijimo 5 09-10-2009 04:52
07-22-2008 heart4peace Support & Suggestions 7 07-23-2008 07:26
Dreaming kingskid Dream pasidalijimo 2 Keturiasdešimt 04:22
Keista Baisūs sapnai ily Dream pasidalijimo 0 06-29-2008 01:42

Žymos
Interpretacijų, Dreams, Lifeline, Lifetime, Atspindžiai, Dreaming, Keturiasdešimt, Metų
Interpretacijų ,Dreams ,Lifeline ,Lifetime ,Atspindžiai , , ,Metų ,

Temos įrankiai

Siunčiamos Taisyklės
Tu negali kurti naujas temas
Tu negali rašyti atsakymus
Tu negali pašto priedai
Tu negali redaguoti savo žinutes

BB kodas yra Ant
Horoskopai yra Ant
[IMG] kodas Ant
HTML kodas Išjungta
Trackback yra Ant