נראה עדיין לא רשום עם הקהילה שלנו. כדי להירשם לחץ כאן ...

Global Oneness Community          
תרגומים אוטומטיים מתוצרת Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   גלובל האחדות קהילה > פשר החלומות > שיתוף חלום
בלוגים מאמרים תמונות וידאו Goodies שאלות נפוצות רשימת חברים ההודעות של היום סמן פורומים כנקראו ערוץ

שיתוף חלום מה חלמת אתמול בלילה? שתף את החלומות שלך ולדון המשמעויות שלהם עם אחרים. »התחל כאן!

Quick חדשות
ברוכים הבאים גלובל האחדות קהילה! גלובל באחדות הקהילה היא מקום של שיתוף מחשבות ורעיונות על שינוי וטרנספורמציה פנימית וחיצונית. כדי לכתוב אתה צריך הרשם כאן. כמה קישורים כדי להתחיל עם: פורום הבית, קבוצות חברתיות, בלוגים, מאמרים, תמונות, וידאו, Video Search, צור קשר, שאלות נפוצות , לסטטיסטיקה. תהנה ולהרגיש באמת לקהילה בברכה!

הערה: מודעה זו אינה מוצגת עבור חברים רשומים

תגיות
האשכולות: חולם, חלומות, ארבעים, פרשנויות, חבל הצלה, Lifetime, השתקפות, שנים
קטעי וידאו: חולם ,חלומות ,ארבעים ,פרשנויות ,חבל הצלה ,Lifetime ,השתקפות ,שנים ,

LinkBack כלי פתיל
Old 08-27-2008, 01:10  
חבר
ג 'וניור חבר
Points: 689, Level: 13Points: 689, Level: 13Points: 689, Level: 13
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

RonPrice's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 sssssss16
רשומות בלוג: 2
תודה: 0
הודה 8 פעמים ב 3 הודעות
RonPrice is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to RonPrice

כמה הרהורים של ארבעים שנים של חלומות

המבוא

להלן שני מאמרים נכתבו הראשון בזמן כלשהו בשנת 2004, כחמש שנים אחרי אני כבר פרש מעבודה במשרה מלאה. אני המתוקן מהם בשתי הזדמנויות: על 25 מרס 2005 ו -16 ב פבואר 2008. עד מאי 2005, בגיל 60, היה לי לשחרר את עצמי מלא שלי עבודה במשרה חלקית, עובדים במשרה חלקית ביותר של פעילות ההתנדבות שלי. המהדורה להלן אני מתייחס כמו מהדורה 3 שלי של המאמרים האלה. המהדורה ה -1 של המאמרים האלה נכתב תריסר שנים אחרי שהתחלתי לשמור על ההערות מאורגנות על חלומות ועל החיים חלום (1), חלום חיים בשבילי כי בזמן חזר כמה שנים 40-1952 / 3. למרות שיש לי כל הזמן הערות והפניות מפורט בקובץ החלום שלי, Journal: Volume 1.3 חלומות 1952 ועד היום, הערות השוליים לא נמצאו כאן, רק שמות של מקורות.
-------------------- שוליים --------------------------

(1) החלום הראשון שלי היה נרשם ב -21 במרץ 1986, אך רק שלושה חלומות נרשמו עד 19 אפריל 1992. בשנת 1992 רשמה אני עשר חלומות אז זה כי אני רואה -1992 תחילת רציני כדי לשמור על ההערות שלי מאורגנות על החלומות שלי.
__________________________________________________ ______________________

פשר החלומות: No.2 מאמר
אחרי 22 שנים (1986-2008) של איסוף חוויות החלום שלי, לאסוף אותם episodically, עבור אספתי רק כמה, כמה השבע 4 עמודים; לאחר שניסה להיזכר ולרשום חוויות החלום שלי לחזור בשנה הראשונה שלי ילדות בשלהי 1952 / 3 כשהייתי בן שמונה / בת תשע, איזה חמישים וחמש שנים, לאחר 16 שנים (1992-2008) בניסיון לנתח את חוויות החלום שלי, מה הייתי רוצה לעשות כאן הוא להרחיב את החיבור הראשון אני כתבה בנושא זה ב -2004 ואשר אני המתוקן במהדורה השנייה בשנת 2005 במהדורה שלישית בשנת 2008.

לורד ביירון אומר החלומות "נראה מבשר הנצח" ו "עבדול בהא לעתים קרובות מתייחס בעולם של חלומות כדי להמחיש את קיומה של הנשמה, כדי להמחיש כי הנשמה אינה תלויה בגוף, על מנת להמחיש את עוצמת גדול של רגשות, תפישות אושר לאחר שחרורו של הרוח או הנשמה מהגוף. אבל "עבדול בהא מתייחסת גם" בליל מבולבל של חלומות "," חלומות סרק, "ואת" חלומות ריק. "חלומות יכולים גם עבדול להיות נבואי. עבור 'בהאא הם מוות ידוע מראש שלו.

"האמת היא הנחילה זה לעתים קרובות באמצעות חלומות אף אחד שמכיר את ההיסטוריה, בעיקר היסטוריה דתית, יכול ספק," כך אמר במכתב בכתב מטעם השומר. "באותו זמן החלומות אותם חזיונות צבעוניים הם תמיד והשפיע פחות או יותר על ידי המוח של החולם ואנחנו חייבים להיזהר מצרף חשיבות רבה מדי אליהם. פורר ועוד ללא דעה קדומה ורצון הלבבות המוחות שלנו להפוך את סביר יותר כי זה החלומות שלנו יהיה להעביר האמת אמין, אבל אם יש לנו דעות קדומות חזקות, likings אישי סלידה, הרגשה רעה או מניעים הרע, יהיו אלה עיוות ולעוות כל השראה הרושם כי מגיע לנו.

בחלומות במקרים רבים להיות אמצעי להביא אנשים לאמת או של המאשר אותן מערכות אמונה מסוימת שלהם. עלינו לשאוף להיות טהור לב `ללא כל להציל את אלוהים," וזה לא עניין קל. מעולם לא הייתי מתרשם במיוחד עם הטוהר של הנפש שלי, הרוח שלי או הנשמה שלי, כך שזה לא מפתיע אותי כאשר יש לי חלומות כי הם מבולבלים, מורכב, מוזר, מוטרד, אפילו חולה נגע עם סוגים שונים של ייאוש. חלומות כמו גם המחשבות שלי הערות שלי לא פעם רחוקה מלהיות טהורה ואמיתית. "זבל ואת הזבל," כמו אחת האמרות של עשרות שנים של חיי הולך, אמירה אשר אני שומע שוב ושוב במשך השנים.

אנחנו צריכים לבדוק הופעות שאנחנו מקבלים דרך חלומות, חזיונות, או ההשראה, על ידי השוואה עם Word או כמה חשף גוף של ספרות החוכמה אנו להוקיר, להחזיק מידה, אם יש לנו כל תקן בכלל. אנחנו צריכים לבדוק חוויות החלום שלנו באמצעות מנגנון ניפוי של חוכמה זו, זו ספרות ולראות אם החלומות שלנו נמצאים אליהן בהרמוניה מלאה. במכתב נוסף של הקורפוס הספרותי הבהאית ברוח דומה אנו מוצאים :"... The Guardian היו מציעים לך ללמוד בזהירות רבה את ההצהרה של עבדול בהאא בקשר לשאלה של חזיונות, חלומות וכו ' , כמו עבדול בהאא מאוד יש מלא הסביר את הנושא הזה עדין. תוכלו למצוא התייחסויות זה Bahá'u'lláh `ו את העידן החדש, '` כמה לשאלות "לבין ספרים של טבליות. גרדיאן כמו כן, יש תגובות בעניין זה.

"בקצרה, אין ספק כי חזיונות לעשות מדי פעם מגיעים אנשים, אשר מתקיימים ויש להם משמעות. מצד שני, זה מגיע לאדם דרך חסדו של האל, ולא באמצעות מימוש של כל הפקולטות האדם. זה לא דבר שבו אדם צריך לנסות לפתח. כאשר אדם מאמציה לפתח פקולטות, כדי שיוכלו ליהנות חזיונות, חלומות וכו ', בעצם מה שהם עושים היא היחלשות מסוימת של היכולת הרוחנית שלהם; ולכן בנסיבות כאלה, חלומות חזיונות אין המציאות, ובסופו של דבר להוביל להרס של אופיו של האדם. "

כמובן, יש הרבה אנשים שפגשתי בחיים מי שלא מסכים עם הציטוט הזה. יש להם ספרות החוכמה שונים מנגנון ניפוי. אחד משלהם, אני אומרת. אבל המנגנון הזה הוא חלק שלי, מנגנון הייתי הזיקוק במשך חצי מאה עכשיו. זה לא הכוונה פשוט לצטט ממקורות רבים של הבנה בנושא זה, בהאי ולא מקורות הבהאית שלי, למרות שאני יעשה זאת מפעם לפעם. יש לי גם פותח קובץ, שני האוגדן טבעת על הנושא אשר מאפשר לי לנסות לקבל כמה סינתזה על נטיות תיאורטי חלומות. הזמן אינו מאפשר לי לסיים את המאמר הזה כאן. אשוב לנושא זה במועד מאוחר יותר.

רון מחיר
16 פבואר 2008
3rd edition

בשנת הלימודים 1992-1993 הבהאית הקודש התחלתי ברצינות רבה יותר לאסוף חוויות החלום שלי. באותה שנה היה הקודש, כמו בית יוניברסל המשפטים נאמר, "הזדמנות ... למחשבה על החלק הפנימי של הנשמה." החלומות שלי היו לפני 1992 נעלמה כמעט לחלוטין מהזיכרון שלי למעט אולי שישה חלומות חלום גדול רצפים חוזרים תחילת החיים שלי הבהאית בשנת 1952/1953. בשנת 1992 גם אני התחלתי לארגן את ההערות שאספתי את הקודמת שש שנים. היו לי כמה הערות שאני התחיל לאסוף בחודשים האחרונים תוך חיים קתרין NT, בשנת 1986 המוקדמות. הדעות של הפרשנים על חלומות וחולמים-תיאוריה, מאמרים על חלומות רשימות ספרים שיש לי לקרוא, כי הספר מדי פעם היה רלוונטיים לחיפוש לתוך החלומות שלי ועל המשמעות שלהם התחיל להניח נישה אוסף.

עכשיו, אחרי שש עשרה שנים (1992-2008) של ההקלטה כמה החלומות שלי, שמירה על חלומות הערות ומתן סיכום תמציתי של ארבעים שנה החלום של החיים הקודמים (1952-1992) שלי, יש לי הקים בסיס של הבנה, בסיס אינטגרציה של החלומות שלי לתוך האוטוביוגרפיה שלי, עד כדי כך זה אפשרי. מאמר זה ניסיון סקירה, הבנה, הלימות של פרספקטיבה, הקשר להתחיל בחינה של שאלות עקרוניות פנים אל מול החיים החלום שלי.

מה אני בעצם עושה עם תוצאות בדיקה זו הראשונית, זה עיבוד ראשוני, של הבנות שלי ושל אחרים אני מצייר על שאלה עדיין לא הסתדר. מה אני "לא," זה יהיה כנראה להתפתח עם הזמן, אם בכלל זה מתפתח. כמו הרבה מחשבות, פשוט כי הם שרידי - מחשבות פעולה לעולם תוצאות. אולי אני צריכה להתחיל כבר עשה בתחום פעולה עם כמה שירים שלי לרמוז כי, כהרגלם, את החלומות ואת החיים החלום שלי. שלושת השירים ניתן למצוא שני שלי-האוגדן טבעת זכאי --Journal: Volume 1.3 חלומות 1952 ועד היום. אני לא כלל אותם כאן במאמר זה המבוא. אני חייב לומר כאן, מעין פתיחת לב, כי עבודה של ג 'ון דוידסון, פרופסור לפסיכולוגיה באוניברסיטת טסמניה ואת הבהאית, שלימד קורס על חלומות In the 1980s and 1990s, יש משהו של השראה כאן.

זה כבר יותר ממאה שנה מאז פרויד לאור שלו פשר החלומות (1900) וגם, כמובן, את ההיסטוריה של החלומות בתרבות המערבית, וחוזר גם היוונים העברים, בין היתר, אבל זה לא המטרה שלי כאן להיכנס להיסטוריה זו. פרויד אמר שחלומות הם דרך המלך בחייו של אדם הפנימי, אבל יש סבך של מחשבה ורגש בחלומות ועל כך דרך המלך אינו נתיב ישר ופשוט. יונג אמר שהוא עזר להתגבר על האנוכיות הטבועה באוטוביוגרפיה שלו בחייו על ידי תהליך החלום. הוא גם חש חלומות עזר לנו ליצור קשר עם עצמי צל. אדלר, לעומת זאת, ראיתי חלומות כמו אנטיתזה של תחושת מציאות משותפת, אכן, כמו הקשת שלהם אויבים. סגנון החיים שלנו לעיתים קרובות יוצא מהמציאות והשכל הישר ועל חלומות יכולים לעזור לנו לראות את זה בהקשר ממשות, אדלר המשיך.

מדעית אופקים אנשים לעיתים רחוקות החלום הוא אמר. זה בהחלט נכון של אשתו וגם שלי הבן שלי, שאיש מהם לא נראה שיש הרבה קורה בחיים שלהם חלום שניהם הרבה יותר מדעיים בגישתם לחיים. החיים החלום שלי הוא דומה לזה של צעד הצעיר שלי בת הרבה יותר על הרוח אמנויות צד של הקשת רוחני. הקשה ריאליזם חרטום של תוצאות מדען גישה אל חלומות העומדת בניגוד חריף כמו רבים של פרשנויות אחרות לראות חלומות כמו הבזקים של חיי נצח, שברים של המשל, אבטיפוס, וכו '. מסיבה זו אני מוצא את זה ריאליזם אטרקטיבי כמערכת או שאינם הפרשנית מערכת. ציטוט מפורסם של שייקספיר, שבו הוא מתייחס חלומות כמו "הילדים של המוח פעיל," תומך בתצוגה זו.

אבל זה לא הכל. הספרות בנושא החלומות עכשיו נביטה וזה לא כוונה לספק אפילו סקירה שטחית של חומר זה, לא כאן ולא במקום אחר המאמר הזה שלי. אני מרגיש שיש פוטנציאל בעולם החלום, פוטנציאל יש לי בקושי fathomed אחרי זה שש עשרה שנים של לימוד וניתוח. בריאן פיני אומר כי חלומות לעורר "הציפיות של משמעות שנותרו מסופקת בגלל האופי הפרטי עקיפה שלהם." דפי הקובץ החלום שלי יגלה כמה וכמה ציפיות אלה היציאות הקיצוני שלי ואת תחושת מציאות משותפת, זורקים אור, אני סומך, על האוטוביוגרפיה שכתבתי ואשר הכותרת היא: החלוץ על פני ארבע תקופות: חקירה ולאחר עיון אוטוביוגרפיה.

רבים של ציטוטים ומאמרים זמין כעת על הנושא של חלומות ממקורות שונים הרלוונטיים ההבנה שלי החוויה של חלומות. אני קורא אותם מדי פעם כאשר אני מנסה למיין את חלום ומשמעותו. הספרות כרגע היא, כפי שאמרתי לעיל, נביטה. ב בחמש השנים האחרונות, 2003-2008, התחלתי לצבור אוסף של מאמרים כאלה בקובץ החלום שלי. אבל, אני חייב להודות כי הנושא הוא לי מפתח מינור בסימפוניה הגדולה של החיים, את הסימפוניה הגדולה של התרבות שלי, של למידה, כמו גם הישגים והישגים של המוח. רק לעתים רחוקות אני בא ללמוד את החלומות כסובייקט; אני כמעט שיא חלום. יש פשוט יותר מדי אחר קורה בחיים שלי, כי הרוחני הוא בעל עניין רב יותר Tome ערך העבודה שלי.

שלי בעוד עשרים ושתיים שנים של חלום אוסף ותיאור (1986-2008) ולאחר שנים שש עשרה שנים של לימוד וניתוח (1992-2008) היה נראה אני לא לעתים קרובות יוצאים מתוך עולם החלום שלי ולשים את העט שלי ביד. רק כאשר יש כמה שאריות להשפיע שנשאר במוחי על היקיצה, אולי שתיים או שלוש פעמים בשנה לכל היותר בממוצע. של כמעט תשע שנים מאז בא טסמניה, 1999 עד 2008, עשיתי רק 29 כניסות או שלוש בשנה. אחרי כל השנים האלה יש לי 22 רשמה רק עשרה עמודים של הערות בכתב מודפס על חלומות מסוימים, פחות מ 1 דף בשנה. אם אני משתמש תקופה 1952-2008, חמישים ושש שנים, בסיס הנתונים שלי, יש לי על עמוד אחד כל שלוש שנים, 170 שנה מילים, מילים 14 חודש, 3.5 בשבוע, ניתן לטעון, מילה אחת בכל שני ימים.

בשנה האחרונה, מאז מאי 2007 כאשר התחלתי לקחת את האנטי דיכאונית effexor, החיים החלום שלי הגיע חי עם פעילות אני זוכר כל לילה. אבל יש לי רק ארבעה חלומות רשמה בתקופה זו של כמעט עשרה חודשים. רמה זו של הקלטת הוא אינדיקטור טוב של מידת המאמצים שיטתי ללמוד החיים שלי החלום שלי. אני מקווה, עם זאת, במאמר קצר זה את החומר אשר יצא בקובץ החלום שלי, אף לא כלולים כאן בפירוט כלשהו, יהיה שימוש למי מגיע עליה. זה רק מתחיל איזו תועלת לי כשאני נכנס השנים האלה של הבגרות המאוחרות. אולי מחקר רציני יותר של שדה של חלומות אלה השנים הראשונות של הבגרות המאוחרת שלי, בגיל 60 to 65, הוא באופק. ימים יגידו.

פעילות זו, קובץ זה, רעיונות אלה, לספק משאבים ופעילות גופנית מהנה של התבוננות מעת לעת כפי אני משחקת עם החומר של החלומות שלי כפי שהם להחליק לתוך החיים שלי להתעורר מן החלום ולא לישון REM. לישון REM התגלה בשנת 1953. זו היתה פריצת הדרך הראשונה במדע אמפירי חלום. נראה לי, כי, כי הנתונים לרכוש אני פשוט יותר מדי שטחי כדי להיות בעל ערך רב. האינטרסים המדעית שלי השקר חלק ביותר בתחומים אחרים של החיים, לא חלום המחקר.

1953 הייתה שנה משמעותית, עם תחילת מלכות האלוהים כפי שהוא עשה את זה השנה, מנקודת מבט הבהאית. כמובן של יותר ממחצית המאה מאז (1953-2008), חלה עלייה עצומה במחקר אמפירי של חלומות, שינה את הנושאים הקשורים לבעיות. אבל זה לא הכוונה שלי כאן להתעכב על ספרות זו המתפתחת, בעיות שינה או, אכן, רוב הבעיות שהתגלו במחקר של חלומות. קובץ זה הוא יותר של רטרוספקטיבה אישית, אם אפשר להתבטא כך. אולי בעתיד, תוך מעקב מאמר על הנושא, אני ambit להרחיב את המחקר שלי. כמו "עבדול בהא אומר" תנועה נפלאה ביותר מרתק הופיעה בעולם של קיום באותה שנה, 1953, dictu mirabile. שיהיה מה לראות פריצות דרך ותובנות להופיע בשנים המאוחרות של הבגרות שלי זקנה מ מחקר נוסף של חלומות התפתחות של הדת הבהאית שבה הייתי קשור במשך מחצית המאה אותו.

16 פבואר 2008
3rd edition
(POSTED AT: האחדות GLOBAL
קהילתי: 26 / 8 / '08)
RonPrice está offline  
Old 08-27-2008, 02:13  
חבר
ג 'וניור חבר
Points: 2,732, Level: 33Points: 2,732, Level: 33Points: 2,732, Level: 33
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Belgarath's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss189
תודה: 0
המשתמש קיבל 43 תודות ב 33 הודעות
Belgarath is on a distinguished road

Re: כמה הרהורים של ארבעים שנה של חלומות

מאמרים מעניינים מאוד. אני לא לשמור רשומות של החלומות שלי אבל אני יכול להתחיל. זה יכול להוכיח יקר לי ושל צמיחה רוחנית שלי כאשר במבט לאחור במשך השנים, כפי שהוא נראה עשו בשבילך.
Belgarath está offline  

האשכולות דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
התחל כאן! מבוא פשר החלומות Jonas1 שיתוף חלום 82 09-16-2009 06:21
חלומות Vivid מחוץ לגוף mysticbee שיתוף חלום 5 09-10-2009 04:52
נחמה חלומות heart4peace תמיכה והצעות 7 07-23-2008 07:26
ארבעים kingskid שיתוף חלום 2 07-22-2008 04:22
חלומות מפחיד מוזר ily שיתוף חלום 0 06-29-2008 01:42

תגיות
חולם, חלומות, פרשנויות, חבל הצלה, השתקפות, Lifetime, שנים, ארבעים
חולם ,חלומות ,פרשנויות ,חבל הצלה ,השתקפות ,Lifetime ,שנים , ,

כלי פתיל