PREAMBULE
A következő két esszéket írt először valamikor 2004-ben körülbelül öt évvel azután, hogy visszavonult a teljes munkaidős foglalkoztatást. Én átdolgozott őket két alkalommal: március 25-én és a 2005 február 16, 2008. 2005 májusában, a 60 éves, én már magam én felszabadította a teljes munkaidő, a részmunkaidő és a legtöbb az én önkéntes tevékenységet. A kiadás az alábbi utalok, mint az én 3. kiadás ilyen esszéket. Az 1. kiadás ilyen esszéket is írt egy tizenkét év után kezdtem tartani szervezett kiegészítő álom álom és élet (1), egy álom-élet számomra, hogy abban az időben ment vissza mintegy 40 éves és 1952 / 3. Bár én mindig megtartottam jegyzetek és részletes referenciákat álmomban fájl,
Lap: Volume 1,3 Dreams 1952 to the Present, nem lábjegyzetek itt található, csak a nevét forrásokból.
-------------------- LÁBJEGYZETEK --------------------------
(1) Az első feljegyzett álmom volt, március 21, 1986, de csak három álmai jegyeztek fel 19-ig April 1992. 1992-ben vettem fel tíz álmok és így látom, hogy 1992 elején a súlyos, hogy az én vezetésével szervezett kiegészítő álmaimat.
__________________________________________________ ______________________
ÉRTELMEZÉSE DREAMS: esszé NO.2
Miután 22 évig (1986-2008) gyűjtése az álmom tapasztalatok begyűjtéséhez epizodikusan, mert gyűjteni csak néhány, mintegy tizenhét-4 oldalas, miután megpróbálta felidézni és leírni az álmom tapasztalatok megy vissza az első évben az én késői gyermekkor 1952 / 3 éves koromban nyolc / kilenc év, ötven éven át, miután 16 évig (1992-2008) a kísérletet, hogy elemezze az álmom tapasztalatok, mit szeretnék csinálni itt kiterjeszteni az első tanulmány I. írta ebben a témában 2004-ben, amit én vizsgálják felül a második kiadás 2005-ben és a harmadik kiadás 2008-ban.
Lord Byron mondja álmokat "hírnökei néz ki, mint az örökkévalóság" és a "Abdu'l-Bahá sokszor utal, hogy a világ az álmok, hogy bemutassa hogy létezik a lélek, mutatja, hogy a lélek nem függ a szervezet számára, hogy bemutassa a nagyobb intenzitással érzések, felfogások és a boldogság felszabadítása után a szellem vagy a lélek és a test. De 'Abdu'l-Bahá is utal: "a zavaros egyveleget az álmok", "üres álmok" és "üres álmok". Dreams is a prófétai. A 'Abdu'l-Bahá azt megjövendölte saját halálát.
"Ez az igazság gyakran álmok nem ruházta át, aki ismeri a történelmet, különösen a vallásos történelem, nem kétséges", így azt mondta írt levelében nevében a Guardian. "Ugyanakkor az álmok és látomások mindig színes és többé-kevésbé befolyásolta az elméjét az álmodó és meg kell óvakodj a túl nagy jelentőséget tulajdonít nekik. A tisztább és szabadabb a vágy, az előítéletek és a szívünket és elménket válik, a annál valószínűbb az, hogy álmaink továbbítani fogja a megbízható igazság, de ha erős előítéletek, személyes likings és aversions, rossz érzései vagy gonosz indítékok, ezeket lánc és inspiráló torzítja a benyomást kelti, hogy jön hozzánk.
Sok esetben az álom volt az eszközök, amelyekkel az emberek az igazságot, vagy megerősítik azokat a sajátos vallási rendszerek. Arra kell törekednünk, hogy lesz tiszta szívűek, és "mentesen minden kivéve Isten" és ez nem könnyű kérdés. Én még soha nem volt különösen tetszettek a tisztasága bennem, a lelkem vagy a lelkem, így nem meglep, amikor már álmok, amelyek zavaros, bonyolult, bizarr, zavaros, még beteg és megérintette a különféle kétségbeesés. Álmaim is, mint az én éber gondolatok gyakran messze tiszta és igaz. "Szemét és szemét ki", ahogy az egyik mondása az évtizedek életem megy, egy mondás, amit hallani újra és újra az évek során.
Fel kell vizsgálati megjelenést kapunk keresztül álmok, látomások és sugallatok, összehasonlítva a feltárt Word vagy valamely szerve bölcsesség irodalom tartunk kedves, tartsa, mint egy normál, ha bármilyen előírás egyáltalán. Nézzük meg álmaink tapasztalatok révén szitálásából mechanizmus ezt a bölcsességet, ezt az irodalmat és nézd meg, hogy az álmok teljes harmóniában értenek. Egy másik levél a bahá'í irodalmi korpusz hasonlóképpen megtaláljuk :"... a The Guardian azt javasoljuk, hogy alaposan tanulmányozza a nyilatkozatot Abdu'l-Bahá kapcsolatban az a kérdés, látomások, álmok, stb mint Abdu'l-Bahá azt nagyon alaposan elmagyarázta e kényes témáról. talál hivatkozásokat erre "Bahá'u'lláh és a New Era," "Néhány ismételt kérdések", és a könyvek a tablettát. The Guardian hasonlóképpen kommentálta ebben a kérdésben.
"Röviden, nem kérdéses, hogy a látomások néha nem jön az egyének, amelyek valódi és jelentőségét. Másrészt, ez a szó, hogy a magánszemély útján Isten kegyelme, és nem pedig gyakorlása során az emberi kar. Ez nem egy dolog, ami egy személy meg nem alakult ki. Ha valaki arra törekszik, hogy fejleszteni képességeit, hogy azok is élvezzék látomások, álmok stb valójában mit csinálnak gyengül egyes lelki képességek, és így ilyen körülmények között álmok és látomások nem valóság, és végső soron pusztulását a karakter a személy. "
Persze, sok ember, akivel találkoztam az életben, aki nem ért egyet ezzel a quote. Van egy másik bölcsesség irodalom szitálás mechanizmus. Mindegyik a saját, mondom. De ez a mechanizmus része az enyém, egy olyan mechanizmust voltam finomítása több mint fél évszázada most. Nem célom, hogy egyszerűen idézet a számos forrásból a megértés ebben a témában, bahá'í és nem bahá'í forrásokból, bár én ezt időről időre. Én is kidolgozott egy fájlt, egy két-gyűrűs iratgyűjtő ezzel a témával kapcsolatban, ami lehetővé teszi számomra, hogy megpróbál egy kis összefoglaló az elméleti iránymutatásokat álmok. Az idő nem engedi meg, hogy fejezze be ezt a esszét itt. Még visszatérek erre a téma egy későbbi időpontban.
Ron Price
Február 16, 2008
3. kiadás
In The bahá'í szentév 1992-1993 kezdtem el komolyabban gyűjteni az álmom tapasztalataikat. Ez a szentév volt, mint az Igazság Egyetemes Háza kijelentette: "lehetőséget ... a belső elmélkedés része a lélek." Álmaimban még 1992 előtt gyakorlatilag eltűnt az emlékezetemben, kivéve talán a hat nagy álom álom és sorozatok menjen vissza a kezdetén a bahá'í életet az év 1952/1953. 1992-ben én is kezdett szervezni a jegyzeteket kellett gyűjteni az előző hat évben. Volt egy kis megjegyzi, hogy elkezdtem gyűjteni az elmúlt hónapokban, miközben élő Katherine NT, 1986 elején. Nézeteit kommentátorok az álmok és álom-elmélet, esszék az álmok, és megjegyzi, hogy a könyveket olvastam, az alkalmi könyv volt releváns a keresést álmaim és jelentésük kezdett vállalni a hiánypótló gyűjtemény.
Most, tizenhat év (1992-2008) a felvétel néhány álmaim, tartása kiegészítő álmok és egy tömör összefoglalót nyújt az előző negyven év álmom élet (1952-1992), már létrehozott egy alapot a megértés, a alap integrálása az én álmaim önéletrajzában, olyan mértékben, hogy ez lehetséges. Ez az esszé egy kísérlet áttekintést, a megértés, a megfelelő perspektíva, olyan körülmények között kezdődik vizsgálatának alapvető kérdést vis-a-vis álmom élet.
Amit ténylegesen köze az eredményeket a kezdeti vizsgálat kezdeti kidolgozása, az én egyetértést és mások már adódik a kérdés még nem dolgozták ki. Whatever I "do", akkor valószínűleg idővel változni, ha fejlődik egyáltalán. Mint sok más gondolat, akkor is csak, hogy - a gondolatok és a cselekvés soha eredményeket. Talán már megtette az első lépéseket a birodalmában cselekvés néhány verseimet, hogy utal, mivel gyakran, hogy az álmok és az álmom élet. Ezek közül három vers megtalálható az én két-gyűrűs iratgyűjtő jogosult --
Lap: Volume 1,3 Dreams 1952 to the Present. Én nem veszi át itt, ebben a bevezető tanulmányt. Azt kell mondanom itt is, mint egyfajta megnyitó figyelmét, hogy a munkája John Davidson, a pszichológia professzora a University of Tasmania és egy bahá'í, aki megtanította a tanfolyamon álmokat az 1980-as és 1990-es, már valami példaképe itt.
Ez már több mint egy évszázad óta Freud tette közzé
Interpretation of Dreams (1900) és persze, a történelem az álmok a nyugati civilizáció nyúlik vissza, mind a görögök és a zsidók, többek között, de ez nem célom ide, hogy ebbe a történelmet. Freud azt mondta, hogy álom volt a királyi út az ember belső életét, de van egy kusza gondolkodás és az érzés, hogy az álmok és királyi út nem egyenes és egyszerű úton. Jung azt mondta, hogy segített, hogy legyőzzék az önzés rejlő önéletrajzában és az ő életét, és az álom folyamat. Ő is érezte, álmok segített a kapcsolatot a saját árnyéka. Adler, ezzel szemben, látta, álmok, mint az ellentéte a józan ész és a valóság, sőt, mint fő-fő ellenség. Életmódbeli gyakran kiszáll a kapcsolatot a valóság és a józan ész és az álmok segíthetnek nekünk abban látja ezt a valótlanság kontextusban, Adler folytatta.
Tudományos beállítottságú emberek ritkán álom azt mondta. Ez mindenképpen igaz mind a feleségem és a fiam sem, akik közül úgy tűnik, hogy sok újság álmaikban életét és a két akiknek sokkal több tudományos megközelítése a saját életét. Saját álom az élet nem ellentétben, hogy az én fiatalabb lépés-lánya, aki sokkal inkább a humán és a művészeti oldalát szellemi spektrumot. A kemény orrú realizmusa a tudós eredményeit az a szemlélet, hogy az álmok áll, mint egy éles ellentétben sok más értelmezéseket lásd álmok, mint a halhatatlanság pillantások, töredékek egy mese, egy archetípus, satöbbi. Ezen okból találom vonzónak ezt a realizmus, mint értelmezési rendszer vagy nem-rendszer. Egy híres Shakespeare-idézet, amelyben utal álmok "a gyerekek Alapjárati agyak" támogatja ezt a nézetet.
De ez még nem minden. A szakirodalom az álmok most kibontakozó, és ez nem célom, hogy még egy felületes áttekintést nyújtanak az adott anyag, és nem itt, ez a tanulmány, sem máshol. Úgy érzem, megvan a potenciál az álom világ, egy potenciális már alig fathomed után tizenhat éves tanulmány és elemzés. Brian Finney azt mondja, hogy álmok felkelti "elvárás-e jelentősége, hogy nem teljesítettek, mert azok a magán-és közvetett jellegű." Oldalainak álmom fájl feltár egy részét ezeknek az elvárásoknak, és az én radikális eltérések a józan ész és a valóság, dobás fény, bízom benne, az önéletrajz írtam, és amelynek címe:
Úttörő négy korszak: A Study in és Study of Autobiography.
Sok a jegyzések és ebből már elérhető a témában az álmok a különböző forrásokból származó lényeges az én megértés és tapasztalat az álmok. Olvastam őket időről időre, amikor Én kipróbálás-hoz kiválaszt egy álmot és annak értelmét. A szakirodalom ma is, ahogy mondtam fent zsendülő. Az elmúlt öt évben, 2003-2008, már kezdett felhalmozni egy gyűjtemény az ilyen cikkek álmomban fájlban. De be kell vallanom, hogy a téma számomra egy kis kulcs a nagy szimfonikus élet, a nagy szimfonikus én tanulási kultúra, valamint az elért eredményeket, és az elme. Alig jött a tanulmány az álmok, mint tárgy, én ritkán rekord egy álom. Már csak túl sok más újság az én szellemi élet, mely nagyobb érdeklődéssel és haszonnal tome munkámat.
Az én huszonkét éves álom gyűjtése és leírása (1986-2008) és a tizenhat éves tanulmányi évet és elemzés (1992-2008) úgy tűnik, nem gyakran jön ki az álmom Világ és tedd a tollamat a kezében. Csak ha van egy kis maradék befolyásolja, hogy marad bennem az ébrenlét, talán két-három alkalommal egy évben a legnagyobb és átlagban. A közel kilenc éve nem jön Tasmania, 1999 és 2008 között már csak 29 bejegyzés, vagy három évente. Végtére is ezek a 22 éven át feljegyzett csak tizenhét oldalnyi írott és gépelt jegyzetek az egyes álmok, kevesebb, mint 1 oldal évente. Ha valaki használja az időszak 1952-2008, harminchárom évig, ahogy adatbázisa, már körülbelül egy oldalon háromévente 170 szó évente, szóval egy 14 hónapos, 3,5 egy hét, és vitathatatlanul, egy szóval minden második nap.
Az elmúlt évben, a 2007 májusa óta, amikor elkezdtem, hogy az antidepresszáns effexor, az én álmom az élet életre kelnek a tevékenység Emlékszem, minden este. De én csak akkor rögzíti, négy álmok ebben az időszakban közel tíz hónap. Ez a szint a felvétel egy jó mutatója a mértékét az én rendszeres erőfeszítéseket, hogy tanulmányozza az álmom élet. Remélem azonban, hogy ezt a rövid tanulmányt, és az anyag, amely nincs meghatározva az álmomban fájlt, de nem tartoznak ide a részletekbe, majd hasznos lehet bárkinek jön rá. Csak akkor kezd néhány hasznos nekem, én meg ezekben az években a késő felnőttkorban. Talán egy komolyabb tanulmányt a terület álmok ezekben az első években én késő felnőttkorban, az életkor 60-65, van a láthatáron. Idő megmondja.
Ez a tevékenység, ez a fájl, ezeket a gondolatokat nyújtanak kellemes erőforrás és gyakorlása szemlélődés időről időre, ahogy játszani a dolgot, az álmaim, mert csúsznak az én éber életet a REM és nem-REM alvás. REM alvás-ben fedezték fel 1953-ban. Ez volt az első áttörés a dream empirikus tudomány. Úgy vélem azonban, hogy az adatok megszerzése én egyszerűen túl felületes, hogy nagy értéket képvisel. Saját tudományos érdekek a legtöbb hazugság más tudományágak az élet, nem álom-tanulmány.
1953 jelentős év volt, az Isten kezdettől fogva az volt, hogy az évben, egy bahá'í szemszögéből. Természetesen a több mint fél évszázad azóta (1953-2008), volt egy hatalmas növekedése empirikus tanulmány az álmok, az alvás és az ehhez kapcsolódó kérdéseket és problémákat. De nem az a szándékom, hogy itt élnek ezen a zsendülő irodalom, a problémák, vagy az alvás, sőt a legtöbb kérdés merült fel, hogy a tanulmány az álmok. Ez a fájl inkább egy személyes retrospektív, hogy úgy mondjam. Talán a jövőben, a nyomon követési tanulmányában a témában, fogom szélesíteni hatálya my tanulmány. Mivel a 'Abdu'l-Bahá azt mondja: "igen szép és izgalmas mozgást jelent meg a világon, a lét, abban az évben, 1953, mirabile dictu. Legyen látta, amit áttörését, és betekintést jelennek meg az évek óta tartó megboldogult felnőtt és idős korban a a további vizsgálat során, az álmok és a fejlesztés a bahá'í hit az, amit összefüggésbe hozták, hogy több mint fél évszázad azonos.
Február 16, 2008
3. kiadás
(Posted at: GLOBAL ONENESS
KÖZÖSSÉG: 26 / 8 / '08)