Čini se da još niste registrirani naše zajednice. Za registraciju kliknite ovdje ...

Global Oneness Community          
Automatsko Prijevodi made by Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Community > Dream Interpretation > Što si san sinoć? Podijelite svoje snove i njihova značenja razgovarati s drugima.
Blogovi Članci Fotografije Videos Goodies FAQ Članstvo Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Što si san sinoć? Podijelite svoje snove i njihova značenja razgovarati s drugima. Lemuria »Start Here!

Quick News
Welcome to the Global Oneness Community! Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa: Forum Home, Social Groups, Blogovi, Članci, Fotografije, Videos, Video Search, Kontaktirajte nas, FAQ , Statistiku. Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!

Napomena: Ovaj oglas se neće prikazati za registrirane članove

Tags
Threads: Dreaming, Dreams, Četrdeset, Interpretacije, Lifeline, Lifetime, Razmišljanja, Godina
Videos: Dreaming ,Dreams ,Četrdeset ,Interpretacije ,Lifeline ,Lifetime ,Razmišljanja ,Godina ,

LinkBack Thread Tools
Old 08-27-2008, 01:10  
Member
Junior Member
Points: 689, Level: 13Points: 689, Level: 13Points: 689, Level: 13
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

RonPrice's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 sssssss16
Blog Entries: 2
RonPrice is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to RonPrice

Neki od četrdeset godina Reflections of Dreams

PREAMBULA

Sljedeća dva eseja prvi put su napisana u nekom trenutku u 2004 oko pet godina, nakon što sam umirovljen s punim radnim vremenom. Ja ih revidirani u dva navrata: 25. ožujka 2005 dana 16. veljače 2008. Do svibnja 2005, u dobi od 60 godina, imao sam sebe oslobodio moje puno radno vrijeme, skraćeno radno vrijeme i najviše od svega moj volonterskih aktivnosti. Izdanje u nastavku sam nazivaju moj 3rd edition tih eseja. 1. izdanje tih eseja je napisao desetak godina nakon što sam počeo voditi bilješke o organizaciji snova i san život (1), san-život za mene da je u vrijeme vrati oko 40 godina, 1952 / 3. Iako sam i ja čuvao bilješke i detaljne reference u moj san varalica, Časopis: Volumen 1,3 Dreams 1952 do danas, ne fusnote se nalaze ovdje, samo imena izvora.
-------------------- BILJEŠKE --------------------------

(1) Moj prvi zabilježeni san je 21. ožujka 1986, ali samo tri snovi su snimljena do 19. travnja 1992. U 1992 sam snimio deset snove i tako da se vidi da sam 1992, kao ozbiljan početak moje vođenje bilješki na organizirani moje snove.
__________________________________________________ ______________________

INTERPRETATION OF DREAMS: ESEJ NO.2
Nakon 22 godina (1986-2008) za prikupljanje moj san iskustva, njima prikupljanje episodically, jer sam prikupio samo nekoliko, neki sedamnaest-4 stranice, nakon pokušaja da se sjeti i napiši mi san iskustva ide natrag u prvu godinu kasno djetinjstvo u 1952 / 3, kada sam je bilo osam / devet godina, nekih pedeset pet godina, nakon 16 godina (1992-2008) i trudi analizirati moj san iskustva, ono što bih želio napraviti ovdje je proširiti prvi esej sam napisao na tu temu u 2004 i što sam revidiran u drugo izdanje 2005 i na treće izdanje u 2008.

Lord Byron kaže snovi "izgledaju kao vjesnici vječnosti" i "Abdu'l-Baha često se odnosi na svijet snova kako bi ilustrirali postojanje duše, za ilustraciju da duša ne ovisi o tijelu, kako bi ilustrirali veći intenzitet osjećaja, percepcije i sreću nakon objavljivanja duha ili duše od tijela. Ali, 'Abdu'l-Baha se odnosi i na "zbunjeni mješovito snova", "idle dreams" i "prazne snove." Dreams također može biti proročki. Za 'Abdu'l-Baha im prorekla njegove smrti.

"To je istina često dala kroz snove nitko tko je upoznat s poviješću, osobito vjerske povijest, ne može sumnjati", kako navodi se u pismu u ime Guardian. "U isto vrijeme snova i vizije su uvijek boje i pod utjecajem više ili manje od um sanjar i moramo paziti od pridaje previše važnosti za njih. Čišće i slobodni od predrasuda i želje naših srca i misli postaju, vjerojatnije je da će se naši snovi pouzdano prenijeti istina, ali ako imamo jake predrasude, osobne likings i odbojnost, loše osjećaje ili zlo motive, te deformiranje, pa čak će i iskriviti sve inspirational dojam da nam dolazi.

U mnogim slučajevima snovi su bili sredstvo povezivanja ljudi to istina ili od njih potvrde u posebnim sustava vjerovanja. Moramo težiti da postanu čista srca i 'slobodna od svih spasiti Boga', a to nije lako pitanje. Nikada nisam bio osobito impresioniran s čistoću moje srce, moj duh i moje duše, tako da nikada me iznenađenja kad sam snove koji su zbunjeni, složeni, bizarne, uznemiri, čak i bolesni i dodiri različitih vrsta očaja. Moje snove kao i moje misli buđenja često je daleko od čiste i istinite. "Smeće u smeće i van", kao jedna od izreka iz desetljeća u mom životu ide, rekavši koje čujem uvijek iznova tijekom godina.

Mi smo trebali testirati pojavljivanja dobijemo kroz snove, vizije i inspiracije, uspoređujući ih s otkrila Word ili neki tijelo mudrosti književnosti držite mi drage, držite kao standard, ako imate bilo kakvih standarda uopće. Trebamo provjeriti svoja iskustva kroz san sijanje mehanizam ove mudrosti, ova literatura i vidjeti hoće li naši su snovi u punom skladu s tim. U drugom pismu u Baha'i književna građa u sličnim vena nalazimo :"... Guardian će predložiti da se studij vrlo pažljivo izjavu Abdu'l-Baha u vezi s pitanjem vizije, snovi, itd. , kao Abdu'l-Baha je u potpunosti objasnio ovaj vrlo delikatan temu. ćete naći reference na ovu u `Baha'u'llah i novom vijeku, '` Some Answered Questions ", a knjige tableta. Guardian također je komentirao o tom pitanju.

"Ukratko, ne postoji pitanje na koje vizije povremeno dolaze na pojedincima, koje su istina i značenje. S druge strane, ovo dolazi do pojedinca kroz milost Božju, a ne kroz ostvarivanje bilo kojeg ljudskog fakultetima. To nije stvar koja osoba trebala pokušati razviti. Kada osoba nastoji razviti fakultete, tako da bi mogli uživati vizije, snovi i sl., zapravo što oni rade je slabljenje određene njihove duhovne sposobnosti, a time i pod takvim okolnostima, snove i vizije koje nemaju stvarnosti, i na kraju dovesti do uništenja karakter osobe. "

Naravno, postoji mnogo ljudi sam upoznao u životu, koji ne bi pristali uz ovaj citat. Oni imaju različite mudrost književnost sijanje mehanizam. Za svaki svoje, a ja kažem. Ali ovaj mehanizam je dio moje, mehanizam sam rafiniranja za više od pola stoljeća sada. Nije mi namjera da jednostavno citat iz mnogih izvora o razumijevanju o toj temi, i non-Baha'i Baha'i izvora, iako ću učiniti s vremena na vrijeme. Ja sam također razvio datoteku, dva prstena vezivo na temu koja mi omogućuje da pokušati dobiti neke sinteze na teorijskim orijentacijama na snove. Vrijeme ne dopušta meni da biste završili ovaj esej ovdje. Ja će se vratiti na ovu temu na kasniji datum.

Ron Cijena
16 veljača 2008
3rd edition

Sada, nakon šesnaest godina (1992-2008) za snimanje neke od mojih snova, vođenje bilješki na snove i pruža sažet pregled prethodnih četrdeset godina moj san života (1952-1992), sam postavio bazu razumijevanja, baza za integraciju moje snove u moje autobiografije, u mjeri u kojoj je to moguće. Ovaj je esej pokušaj na pregled, razumijevanje, adekvatnost perspektive, kontekst za početak ispitivanja temeljnih pitanja vis-a-vis moj san život.

Što sam zapravo učiniti s rezultatima iz tog prvog ispita, ovaj početni razradu, mog razumijevanja i onih drugih imam nacrtan na je pitanje još nije razrađen. Što god sam "raditi", vjerojatno će evoluirati tijekom vremena, ako se razvija na sve. Kao i mnoge misli, oni ostaju upravo to - misli i djelovanja nikada rezultate. Možda sam već napravio start u području djelovanja s nekim od mojih pjesama koje aludiraju, kao što to često čine, u snove i moj san život. Tri od tih pjesama može se naći u mojoj dva-ring binder pravo --

Časopis: Volumen 1,3 Dreams 1952 to Present. Nisam ih uključeni ovdje u ovom uvodnom eseju. Moram reći ovdje, kao i vrsta otvora na umu, da je djelo Ivana Davidson, profesor psihologije na Sveučilištu u Tasmaniji i Baha'i, koji su poučavali tečaj na snove u 1980-ih i 1990-ih, je nešto inspiracija ovdje.To je više od stoljeća od Freud objavio svoje

Interpretation of Dreams (1900) i, naravno, povijest snova u zapadnoj civilizaciji seže i Grcima i Hebreji, između ostalog, ali to nije moj cilj ovdje da ide na tu povijest. Freud je rekao da su snovi kraljevski putu do svog unutarnjeg života, ali postoji zbrka misli i osjećaja u snovima i tako da kraljevske ceste nije ravan i jednostavan put. Jung je rekao da je pomogao u prevladavanju samodopadnost inherentne u svojoj autobiografiji i u svom životu koje san proces. Također je osjetio snove pomogao da nas kontaktirate shadow self. Adler, u kontrastu, snovima vidio kao antiteza zdravog razuma i stvarnosti, zaista, kao njihov luk-neprijatelja. Naš stil života često izmakne dodir sa stvarnošću i zdrav razum i snovi mogu nam pomoći da vidite ovu nestvarnost u kontekstu, Adler je otišao dalje. Znanstveno-minded ljudi rijetko san to je rekao. To je svakako vrijedi za oba moja žena i moj sin, ni od koga čini se da su puno se događa u njihovim san životu i oba od kojih su mnogo više znanstveni pristup u svom životu. Moj vlastiti život nije san za razliku od moje mlađe korak-kćeri koja je mnogo više na humanističke znanosti i umjetnosti strane intelektualne spektra. Tvrd-nos realizam znanstvenik rezultata u pristupu snove koji stoji kao oštar kontrast mnogih drugih interpretacija koje vide snovi kao glimpses besmrtnosti, fragmenti basna, arhetip, i tako dalje. Iz tog razloga ne mogu naći ovo realizam atraktivna kao interpretativna sustav ili ne-sustav. Poznati citat iz Shakespearea u kojoj se odnosi na snove kao "djeca u mirovanju mozgova", podržava ovaj pogled.

Ali to nije sve. Literatura na temu snova sad je burgeoning i nije mi namjera da čak i osigurati letimičan pregled tog materijala, a ne ovdje u ovom eseju, niti drugdje. Osjećam tu je potencijal u snu svijetu, potencijalni sam jedva su fathomed nakon ovog šesnaest godina studija i analiza. Brian Finney kaže da snovi probuditi "očekivanja od značaja koji ostaju neispunjena zbog svojih privatnih i indirektne prirode." Stranice moga san varalica htijenje otkriti neki od tih očekivanja i neke od mojih radikalno odstupanje od zdravog razuma i stvarnosti, bacajući svjetlo, nadam se, na autobiografija sam napisao, a čiji je naslov:

Pionirski preko četiri epohe: Study in i Studija Autobiografija. Mnogi od citata i članke sada je dostupna na temu snova iz različitih izvora su relevantne za moje razumijevanje i iskustvo snova. Ja ih pročitati s vremena na vrijeme kad sam pokušava riješiti san i njegovo značenje. Književnost sada je, kao što sam rekao gore, burgeoning. U posljednjih pet godina, 2003-2008, ja sam počeo akumulirati zbirku takvih članaka u moj san varalica. Ali, moram priznati da je za mene predmet manje ključ u veliku simfoniju života, velika simfonija mog kulture učenja kao i dostignuća i ostvarenja uma. Rijetko sam došao na studij snova kao subjekt, a ja rijetko rekord san. Ima je pravedan odveć drugo se događa u mom intelektualnom životu koji je od većeg interesa i vrijednosti knjiga u mom radu.

U mom dvadeset dvije godine od sna i opis zbirke (1986-2008) te šesnaest godina godina studija i analiza (1992-2008) da bi se činiti ja ne često izlaze iz mojih snova i staviti moju olovku u ruci. Tek kad postoji neki ostatak utjecati koja ostaje u moje srce na waking, možda dva ili tri puta godišnje u prosjeku i najviše. U gotovo devet godina od dolaska u Tasmaniju, 1999 do 2008 sam napravio samo 29 zapisa ili tri godine. Nakon svih ovih 22 godina sam snimio samo sedamnaest stranice pisane i upisali bilješke o specifičnim snove, manje od 1 stranica godišnje. Ako sam iskoristiti razdoblje 1952-2008 pedeset i šest godina, kao moj baze podataka, imam oko jedan strani svake tri godine, 170 riječi godinu dana, 14 riječi mjesec, 3,5 tjedna i, nedvojbeno, jedna riječ svake dvije dana.

U posljednjih godinu dana, od svibnja 2007 kada sam počeo uzimati anti-depresivno zyrtec, moj život je san oživljava uz djelatnost Sjećam svake noći. Ali imam samo četiri snimljena snove u tom razdoblju od skoro deset mjeseci. Ova razina snimanja je dobar pokazatelj stupnja moje sustavnog napora na studij moj san život. Nadam se, ipak, da je ovaj kratki esej i materijal koji je postavljen u mom snu datoteci, iako tu nije uključen u bilo koji detalj, će biti od koristi koje god dolazi na njemu. To je samo početak to biti od neke koristi za mene kao da unesem tih godina kasnog odrastanja. Možda ozbiljniji studij polje snova u tim prvim godinama moga kraja zrelo, dob 60 - 65, nalazi se na horizontu. Vrijeme će reći.

Ova aktivnost, ovu datoteku, ove ideje, pružiti ugodno resursa i vježbe kontemplacije s vremena na vrijeme kao što sam igrati sa stvari moje snove kao oni skliznuti u moj život buđenja iz REM i non-REM spavanja. REM spavanje je otkrivena u 1953. To je bio prvi prodor u snu empirijske znanosti. Čini mi se, ipak, da se podaci mogu dobiti je jednostavno previše površan da će biti od velike vrijednosti. Moj znanstveni interesi uglavnom nalaze u drugim disciplinama života, ne san-studija.

1953 je bio značajan godine, s početkom Kraljevstvo Božje, jer je to učinio godine, od Baha'i perspektive. Naravno, u više od pola stoljeća, od tada (1953-2008), došlo je veliki porast u empirijska studija snova, sna i pridružene pitanja i problema. Ali, to nije moja namjera ovdje nastaniti na ovim burgeoning književnosti, problemi spavanja ili, dapače, većina pitanja koja su se pojavili u proučavanje snova. Ova datoteka je više od osobne retrospektiva, da tako kažemo. Možda u budućnosti, u follow-up esej na temu, ja ću proširiti ambit mog studija. Kao što je 'Abdu'l-Baha piše "najviše prekrasan i uzbudljiv pokret pojavio u svijetu postojanja u toj godini, 1953, mirabile dictu. Neka se vidi ono što uvide i otkrića pojaviti u godinama moje kasno odrasloj dobi i starosti od daljnje proučavanje snova i od razvoja Baha'i Faith s kojima sam bio povezan preko istog pola stoljeća.

16 veljača 2008

3rd edition
(Posted at: Global Oneness
COMMUNITY ON: 26 / 8 / '08)
08-27-2008, 02:13
RonPrice está offline  
Old Re: Neki od četrdeset godina Reflections of Dreams  
Member
Junior Member
Points: 2,732, Level: 33Points: 2,732, Level: 33Points: 2,732, Level: 33
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Belgarath's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss189
Pohvaljen 43 Puta u 33 Postova
Belgarath is on a distinguished road

Vrlo zanimljiva eseja. Ja ne vodi evidenciju o svojim snovima, ali JA svibanj početak. On svibanj dokazati vrijedne za mene i moj duhovni rast kada se gleda leđa tijekom godina, kao što se čini da su učinili za vas.

Snovi i vizije - Upozorenja?
Belgarath está offline