به نظر می رسد شما در انجمن ما ثبت نام نشده است. لطفا برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید...

Global Oneness Community          
ترجمه های خودکار ساخته شده توسط گوگل:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   جامعه جهانی یگانگی > تعبیرخواب > به اشتراک گذاری رویایی
بلاگ ها مقالات عکس فیلم کننده موضوعات پرسش و پاسخ لیست اعضاء امروز پست علامت بفرم خوانده شده اتاق گپ

به اشتراک گذاری رویایی شما چه رویای شب گذشته؟ رویاهای خود را تقسیم معانی و بحث خود را با دیگران است. »شروع در اینجا!

اخبار سریع
خوش آمدید به یگانگی جامعه جهانی! جامعه جهانی یگانگی جایی برای به اشتراک گذاری افکار و ایده های در مورد تغییر درونی و بیرونی و تحول است. برای شما پیام ارسال شده نیاز به اینجا ثبت نام کنیدبرخی از پیوندهای مربوط به شروع شود با : صفحه نخست انجمن ها، گروه های اجتماعی، بلاگ ها، مقالات، عکس، فیلم، جستجو ویدیو، تماس با ما، پرسش و پاسخ ، آمار. آیا احساس لذت و واقعا به این جامعه ، استقبال!

توجه : این آگهی را برای اعضای ثبت نام شده است نشان داده نمی شود

برچسب ها
موضوعات : رؤیادیدن، آرزو، چهل و، تفسیر، شریانهای حیاتی، طول عمر، بازتاب، سال
فیلم : رؤیادیدن ،آرزو ،چهل و ،تفسیر ،شریانهای حیاتی ،طول عمر ،بازتاب ،سال ،

LinkBack ابزارهای موضوع
Old 08-27-2008 ، 01:10  
عضو
کاربر جدید
Points: 689, Level: 13Points: 689, Level: 13Points: 689, Level: 13
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

RonPrice's Avatar

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Posts
0/0 sssssss16
نوشته های بلاگ : 2
سپاس ها : 0
تشکر شده 8 بار در 3 پست
RonPrice is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to RonPrice

بازتاب برخی از چهل سال از رویاهای

مقدمه

دو مقاله زیر را برای اولین بار در برخی از زمان در سال 2004 نوشته شده بود حدود پنج سال پس از من از مناقصه و استخدام تمام وقت بازنشسته شده بود. من آنها را در دو دفعه تجدید نظر : در تاریخ 25th 2005 و در تاریخ 16th 2008. تا ماه مه 2005 ، از سن 60 ، من خودم کار من تمام وقت ، پاره وقت و کار آزاد به حال بسیاری از فعالیت های داوطلبانه کنم. من نسخه زیر را برای اشاره به عنوان 3rd نسخه من از این مقاله. 1st نسخه از این مقاله نوشته شده بود دوازده سال بعد از شروع به حفظ یادداشت های سازماندهی شده در رویاها و زندگی رویایی (1) ، رویای زندگی را برای من که در زمان رفت و برگشت حدود 40 سال به 1952 / 3. گرچه من نگهداری منابع جزئیات در فایل رویای من ، مجله : : : دوره 1.3 رویاهای سال 1952 تا حال ، هیچ جستارهای وابسته هستند در اینجا یافت نشد ، فقط نامهای از منابع.
-------------------- پاورقیها --------------------------

(1) برای اولین بار رویای من ضبط شده بود 21 مارس سال 1986 ، اما فقط سه تا آرزو یدلایمخیرات 1992 آوریل 19 ثبت شد. در سال 1992 ده رویاهای من ضبط شده و بنابراین این است که من را ببینید یدلایمخیرات 1992 به عنوان آغاز جدی برای من نگهداری یادداشت های سازمان یافته در رویاهای من.
__________________________________________________ ______________________

تفسیر رویاها : No.2 مقاله
پس از 22 سال (1986-2008) جمع آوری تجارب رویای من ، آنها را جمع آوری episodically ، برای من جمع آوری شده فقط چند ، برخی از هفده - 4 صفحات ؛ پس از اقدام به فراخوان و نوشتن رویای من تجربه رفتن به سال اول از من دوران کودکی در اواخر 1952 / 3 زمانی که من هشت / نه ساله بود ، برخی از fifty و پنج سال ؛ پس از 16 سال (1992-2008) از تلاش برای تحلیل تجارب رویای من ، آنچه من می خواهم در اینجا انجام شده است را گسترش مقاله اول من نوشت : در مورد این مطلب که در سال 2004 و من در چاپ دوم در سال 2005 تجدید نظر شده و در چاپ سوم در سال 2008.

لرد بایرون می گوید آرزو "مثل نوید دهنده ابدیت نگاه" و "حضرت عبدالبهاء ، اغلب اشاره به این جهان از رویاهای برای نشان دادن وجود روح ، به نشان است که روح در بدن وابسته نیست ، برای نشان دادن شدت بیشتر از احساسات ، ادراکات و شادی بعد از آزادی روح یا روح از بدن است. Abdu'l اما '- Bahá همچنین اشاره به" زد و خورد ، اشتباه از خواب "،" رویاهای غیر فعال "و" آرزو خالی است. "رویاها می تواند در خود نبوی می شود برای 'Abdu'l - Bahá آنها foretold مرگ خودش بود.

"حقیقت این است که اغلب از طریق آرزوهای هیچ کس که با تاریخ آشنا است ، به خصوص تاریخ مذهبی imparted ، می تواند شک ،" که آن را در نامه نوشته شده از طرف گاردین گفته شود. "در همان زمان خواب و سند چشم انداز همیشه و بیشتر یا کمتر شده توسط ذهن ادم خیال باف تحت تاثیر رنگ ، رنگ آمیزی و ما باید از چسباندن اهمیت بیش از حد به آنها برحذر باشید. پاک تر و عاری از تعصب و آرزوی قلب و ذهن ما تبدیل شده ، بیشتر از آن است که احتمال دارد رویاهای ما به حقیقت قابل اعتماد هستند ، می توانند اما اگر ما را تعصبات قوی ، likings شخصی و aversions ، احساسات بد و انگیزه بدی ، این پیچ و تاب خواهد شد و هر گونه تحریف تاثیر الهام بخش است که به ما می آید.

در رویاهای بسیاری از موارد بوده است به معنی آوردن مردم به حق و یا تایید آنها را در نظام های مذهبی خاص خود را. ما باید با تلاش در قلب خالص تبدیل شده و از همه آزاد `نجات خدا ، و این مهم نیست آسان است. من هرگز به خصوص با خلوص ذهن من ، روح من روح من و یا تحت تاثیر قرار است ، بنابراین هرگز زمانی که مرا شگفت زده به من بدهید که در خواب هستند اشتباه گرفته ، پیچیده ، غریب و عجیب ، مشکل ، حتی بیمار است و لمس با انواع مختلف از ناامیدی. رویاهای من نیز بیداری افکار من اغلب به دور از خالص و واقعی شده است. "زباله در داخل و خارج زباله ،" به عنوان یکی از سخنان از چند دهه از زندگی من می رود ، و گفت که من شنیدن دوباره و دوباره در طول سال است.

"به طور خلاصه ، هیچ سوالی است که سند چشم انداز انجام گهگاه به افراد است که واقعی و اهمیت. آیند و از سوی دیگر وجود دارد ، این نیز به فردی را از طریق فضل خدا ، و از طریق اعمال هر کدام از دانشکده ها انسان نیست. این است چیزی که یک شخص باید سعی کنید برای توسعه ندارد. وقتی که شخص تلاش برای توسعه دانشکده ها به طوری که آنها ممکن است سند چشم انداز ، و غیره رویاها ، در واقع آنچه انجام می دهند لذت می برند و تضعیف شده است برخی از ظرفیت های معنوی خود زندگی کند ؛ و در نتیجه در چنین شرایطی ، آرزوها و سند چشم انداز را هیچ حقیقت ، و در نهایت منجر به تخریب شخصیت فرد. "

البته ، بسیاری از مردم به من بدهید در زندگی ملاقات کرده که نمی خواهد با این متن موافق وجود دارد. آنها ادبیات حکمت sifting مکانیزم های مختلف. به هر خود ، به من بگو. اما این مکانیسم بخشی از معدن ، مکانیزم من برای تصفیه شده بیش از نیم قرن است. قصد من به سادگی از منابع بسیاری از درک این موضوع ، بهائی و غیر بهائی از منابع نقل قول شده است نیست ، اگر چه من انجام خواهد داد تا از زمان به زمان. من همچنین یک فایل ، دو اهرم جعبه ماکو حلقه در توسعه موضوع که به من اجازه می دهد تا به تلاش برخی از سنتز در گیری نظری به خواب می کنید. ساعتی اجازه نمی دهند من این مقاله را به پایان نمایید. من باید به این موضوع در تاریخ بعد از بازگشت.

رون قیمت

یدلایمخیرات 2008 فوریه 16
3rd چاپ
معرفی به تجربه من از رویاها : 1952/3-2007/8
بهائی در سال 1992-1993 مقدس من شروع به جمع آوری بیشتر جدی تجربه رویای من. کریم که در آن سال ، به عنوان بیتالعدل اعظم بود اظهار داشت ، "فرصت... برای بازتاب درونی در بخشی از روح". رویاهای من قبل از یدلایمخیرات 1992 ، عملا از حافظه من به جز شاید شش رویاهای بزرگ و رویای از بین رفتند دنباله قصد بازگشت به ابتدای زندگی من بهائی در سال 1952/1953. من همچنین در سال 1992 آغاز شده سازماندهی یادداشت های من در شش سال گذشته را جمعآوری کرده بود. من قدری یادداشت که من شروع به در ماه گذشته در حالی که زندگی در جمع آوری کاترین NT ، در سال 1986 تا امروز است. دیدگاه مفسران در خواب و رویا نظریه ، مقالات و یادداشت ها در خواب از من بود که کتاب خواندن ، کتاب گاه به گاه که به جستوجو را در رویاهای من مربوط بود و معنای خود را به تصور تو رفتگی در دیوار مجموعه شروع شده بود.
اکنون پس از گذشت شانزده سال (1992-2008) از ضبط برخی از رویاهای من ، رویاهای نکاتی در مورد نگهداری و ارائه خلاصه ای موجز از چهل سال از زندگی قبلی رویای من (1952-1992) ، من اقدام به تاسیس پایه از درک مطلب ، پایگاهی برای یکپارچه سازی از رویاهای خود زندگی نامه من را به من ، به میزانی که است که ممکن است. این مقاله سعی در بررسی اجمالی ، تفاهم ، کفایت از منظر ، چهار چوب خود را آغاز و سؤال از سؤالات اساسی در قبال - قبال زندگی رویای من است.

آنچه که من در واقع با این نتایج از معاینه اولیه کار ، این پیچیدگی اولیه ، این درک من و کسانی که دیگران را به من بدهید یک سوال در کشیده شده باشد هنوز به کار کردن است. هر چه من "را ،" احتمالا در طول زمان ، تکامل ، اگر آن را تکامل می یابد در همه. مانند بسیاری از افکار آنها باقی مانده است که تنها -- افکار و اقدام هرگز نتایج. شاید در حال حاضر شروع به در عرصه عمل با بعضی از اشعار من ساخته شده که اشاره به عنوان آنها اغلب ، به آرزوها و زندگی خواب من. سه نفر از این شعر می تواند در دو من یافت می شود با عنوان حلقه صاحف - --

مجله : : : دوره 1.3 رویاهای سال 1952 تا کنون

. من آنها را شامل اینجا و در این مقاله مقدماتی. من در اینجا باید گفت ، به عنوان یک نوع باز توجه داشته باشید که کار از جان دیویدسون ، پروفسور روانشناسی در دانشگاه تاسمانی و بهائی ، که یک دوره تدریس در خواب در 1980s و 1990s ، تا به چیزی بوده است الهام اینجا.شده است بیش از یک قرن از او منتشر فرویدتفسیر رویاها (1900)

و ، البته ، از رویاهای در تاریخ تمدن غرب برمی گردد به هر دو یونانیان و عبرانیان ، میان چیزهای دیگر ، اما هدف من در اینجا برای رفتن به این تاریخ. فروید گفت که خواب جاده سلطنتی را به یکی زندگی درونی بودند ، اما از درهم و برهم کردن فکر و احساس در خواب و غیره که در جاده سلطنتی است راه راست و ساده نیست وجود دارد. یونگ گفت که وی برای غلبه بر خود بینی ذاتی خود را در زندگینامه خودنوشت و در زندگی خود را با روند کمک کرد خواب بود. او همچنین احساس خواب کمک کرد که سایه خود با ما تماس بگیرید. آدلر ، در مقابل ، شاهد آرزو به عنوان antithesis از عقل سلیم و واقعیت است ، در واقع ، به عنوان قوس خود دشمنان. سبک زندگی ما میشود که اغلب خارج از تماس با واقعیت و عقل سلیم و خواب کمک می کند عدم حقیقت در این چهار چوب به ما مراجعه کنید ، آدلر رفت. علمی فکر مردم به ندرت خواب است گفت :. است که مطمئنا از هر دو همسر و پسر من ، نه نفر از آنها به نظر می رسد که خیلی رفتن در خواب در زندگی خود و هر دو نفر از آنها بسیار علمی در رویکرد خود را به زندگی واقعی. رویای زندگی من است و بر خلاف خود که از من قدم نمی دختر جوان بیشتری را در علوم انسانی و هنر از طرف طیف فکری که در است. سخت رئالیسم بینی نتایج دانشمند در رویکرد به خواب که می ایستد به عنوان یک تضاد به بسیاری از تفاسیر دیگر را ببینید که خواب به عنوان glimpses از جاودانگی ، تکه های از افسانه ، نمونه اولیه ، و غیره. به همین دلیل پیدا کنم این رئالیسم جذاب به عنوان یک سیستم و یا غیر تفسیری سیستم. نقل قول معروف از شکسپیر است که در آن ، او به خواب به عنوان "مغز کودکان تنبل ارجاع ،" پشتیبانی از این دیدگاه. اما این همه نیست. ادبیات در مورد این موضوع از رویاهای در حال حاضر رشد است و قصد من هم ارائه بررسی اجمالی روی سرعت و عجله از آن مواد است ، نه اینجا و در این مقاله و نه در جای دیگر نیست. احساس می کنم ، امکان بالقوهای است در عالم رویا ، پتانسیل من به ندرت بعد از این شانزده سال مورد مطالعه و تجزیه و تحلیل fathomed وجود دارد. برایان می گوید که Finney خواب بیدار کردن "انتظارات از اهمیت است که به دلیل ماهیت خصوصی و غیر مستقیم unfulfilled باقی مانده است." صفحات فایل رویای من خواهد شد برخی از این انتظارات و بعضی از پروازهای خروجی رادیکال من از عقل سلیم و واقعیت است ، آشکار پرتاب نور ، من اعتماد ، در خود زندگی نامه من نوشته شده است و عنوان آن باشد :

پیشگام در بیش از چهار Epochs : در مطالعه و بررسی زندگینامه.

بسیاری از نقل قولها و مقاله ها در حال حاضر قابل دسترس در موضوع خواب را از منابع مختلف به درک من و تجربه از رؤیاهای مربوط می شوند. من آنها را بخوانند از زمان به زمانی که من تلاش برای سردرآوردن از خواب و معنای آن را. ادبیات در حال حاضر است ، همانگونه که در بالا گفت ، رشد. در پنج سال گذشته ، 2003-2008 ، من شروع به گرد آوری مجموعه ای از مقالات از جمله در پرونده رویای من. اما ، باید اعتراف کنم که این موضوع است برای من که یک کلید کوچک در سمفونی بزرگ زندگی ، سمفونی بزرگی از فرهنگ من از یادگیری و همچنین attainments و دستاوردهای ذهن داشته باشند. من به ندرت به این مطالعه از خواب به عنوان یک موضوع آمده ؛ من به ندرت رکورد رویایی. فقط خیلی زیاد دیگری وجود دارد رفتن در زندگی معنوی من است که مورد علاقه بیشتر و تومه ارزش در کار من. من در بیست و دو سال از مجموعه رویایی و توضیحات (1986-2008) و سالهای شانزده سال مورد مطالعه و تجزیه و تحلیل (1992-2008) به نظر می رسد من که اغلب نه بیرون آمدن از جهان رویای قرار من و من قلم به دست. تنها زمانی که بعضی از پس مانده غذا تحت تاثیر قرار است وجود دارد که باقی می ماند در ذهن من در بیداری ، شاید دو یا سه بار در سال بیشتر و در حد متوسط است. در نزدیک به نه سال از آمدن به تاسمانی ، 1999 تا 2008 ، من را ساخته اند تنها 29 مدخل یا سه سال است. بعد از این همه سال 22 من فقط صفحات ضبط شده از هفده یادداشت های نوشتاری و تایپ در رویاهای خاص ، کمتر از 1 صفحه در سال است. اگر من با استفاده از مدت زمان 1952 - 2008 ، پنجاه و شش سال ، به عنوان پایه من داده ، من در حدود یک صفحه در هر سه سال ، 170 سال واژه ها ، واژه ها 14 ماه ، 3.5 هفته ، و مسلما ، هر دو یک کلمه روز است.

در سال گذشته ، از یدلایمخیرات 2007 مه زمانی که من شروع به گرفتن effexor ضد افسردگی ، زندگی خواب من آمده است با فعالیت های زنده به خاطر دارم که هر شب. اما من که فقط چهار آرزو را در این دوره از نزدیک به ده ماه ثبت شد. این سطح از ضبط شاخص خوبی برای درجه از تلاش های نظام مند به مطالعه زندگی من رویای من است. من امیدوارم ، هر چند که در این مقاله مختصر و مواد است که در خارج فایل رویای من مجموعه ، اگرچه شامل در اینجا ذکر نشده و در هر جزئیات ، استفاده خواهد شد به هر کس می آید بر آن می شود. این فقط شروع به استفاده از برخی به من باشد که من وارد این سالها از دوران بلوغ دیر است. شاید مطالعه زمینه رویاهای جدی تر در این سال اولین من در اواخر دوران بلوغ ، سن 60 - 65 است ، در افق آن است. ساعت ارسال خواهد شد.

این فعالیت ، این فایل ، این ایده ها ، ارائه منابع و ورزش فرح بخش از تفکر از زمان به زمان به عنوان من با stuff از رویاهای من بازی به عنوان زندگی آنها را به بیداری من از REM و خواب غیر REM لغزش. خواب REM در سال 1953 کشف شد. دستیابی به موفقیت در این علم تجربی برای اولین بار در رویا شد. به نظر من ، هر چند که من اطلاعات کسب شده است به سادگی به سرعت و عجله بیش از حد از ارزش بزرگ باشد. من برای منافع علمی ترین بخش دروغ در رشته های دیگر زندگی ، و نه رویای مطالعه.

یدلایمخیرات 1953 سال قابل توجه بود ، با آغاز پادشاهی خداوند به عنوان آن بود که در آن سال ، از یک دیدگاه بهائی. البته در بیش از نیم قرن از آن زمان (1953-2008) ، شده است وجود دارد افزایش وسیعی در این مطالعه تجربی ، از رویاها ، خواب و مسائل و مشکلات مربوط به. اما قصد من در اینجا به ساکن شدن در این ادبیات رشد ، مشکلات خواب ، یا در واقع ، نمی باشد ، بسیاری از مسائلی را که در این مطالعه از رویاهای پدید آمده است. این پرونده بیش از گذشته نگر شخصی است ، پس به صحبت می کنند. شاید در آینده ، در پیگیری مقاله در این مورد ، من ambit از مطالعه من پهن کردن. Abdu'l به عنوان '- Bahá می گوید" یک حرکت شگفت انگیز ترین و هیجان ظاهر شده در جهان وجود در آن سال ، سال 1953 ، mirabile dictu اجازه آن دیده می شود چه پیشرفت و بینش در طی سالیان سال از اواخر دوران بلوغ من و سن بالا را از نظر می رسد مطالعه بیشتر از رویاها و از رشد دیانت بهائی است که با من بیش از نیم قرن است که همان همراه شده اند.

یدلایمخیرات 2008 فوریه 16

3rd چاپ

(در فرستاده شده در تاریخ : جهانی یگانگی
COMMUNITY شده در : 26 / 8 / '08)
08-27-2008 ، 02:13
تشکر شده 43 بار در 33 پست
RonPrice está offline  
Old پاسخ : برخی از بازتاب از چهل سال از رویاهای  
عضو
کاربر جدید
Points: 2,732, Level: 33Points: 2,732, Level: 33Points: 2,732, Level: 33
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Belgarath's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss189
سپاس ها : 0
مقالات بسیار جالب است. من سوابق از رویاهای من نیست اما من نگه دارید ممکن است شروع می شود. ممکن است ثابت با ارزش به من و رشد روحانی ام حتی وقتی که به دنبال بازگشت در طول سال ها ، به عنوان آن به نظر می رسد که برای شما انجام داده اند.
Belgarath is on a distinguished road

رویاها و عکاسی -- اخطارها؟

آسایش از رویاهای
Belgarath está offline  

تاپیک های مشابه
موضوع نویسنده موضوع تالار گفتگو پاسخها آخرین ارسال
شروع در اینجا! مقدمه ای بر رویای تفسیر Jonas1 به اشتراک گذاری رویایی 82 09-16-2009 06:21
رویاهای رنگی خارج از بدن mysticbee به اشتراک گذاری رویایی 5 09-10-2009 04:52
07-22-2008 heart4peace پشتیبانی و پیشنهادات 7 07-23-2008 07:26
آرزوهای عجیب ترسناک kingskid به اشتراک گذاری رویایی 2 رؤیادیدن 04:22
چهل و ily به اشتراک گذاری رویایی 0 06-29-2008 01:42

برچسب ها
تفسیر، آرزو، شریانهای حیاتی، طول عمر، بازتاب، رؤیادیدن، چهل و، سال
تفسیر ،آرزو ،شریانهای حیاتی ،طول عمر ،بازتاب ، ، ،سال ،

ابزارهای موضوع

قوانین ارسال
شما ممکن است ارسال موضوع جدید
شما ممکن است پست پاسخ ها
شما ممکن است ارسال فایل پیوست
شما ممکن است ویرایش پست های خود را

کد فعال است در
شکلک ها هستند در
[IMG] فعال است در
کد اچ است خاموش
Trackbacks هستند در
Pingbacks هستند در
Refbacks هستند در

یافتن همه پست های. زمان در حال حاضر است 06:28.

توسط مترجم تصدی فعال ان ال- er
شده توسط انجمن ® نسخه 3.8.1
کپی رایت © 2000 -- 2009 ، Jelsoft بنگاههای Ltd.
موتورهای جستجو بهینه سازی شده توسط میباشد 3.1.0
آگهی توسط مدیریت RedTyger
با یادآوری غیر فعال Mished.co.uk
Google