|
|
|
|||||||
| Blogs | Άρθρα | Φωτογραφίες | Βίντεο | Έξτρα | Συχνές ερωτήσεις | Μελών | Σημερινά μηνύματα | Mark Forums Read | Chat Room |
| Τι έκανες το όνειρο χτες το βράδυ; Μοιραστείτε τα όνειρά σας και να συζητήσετε τις έννοιές τους με άλλους. »Ξεκινήστε από εδώ! Τα χρώματα που φοράτε |
| Σύντομα Νέα |
| Welcome to the Global Oneness Community!
Global Oneness Κοινότητα είναι μέρος για ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών για την εσωτερική και εξωτερική αλλαγή και μετασχηματισμό. Για να σας θέση πρέπει να εγγραφείτε εδώ. Ορισμένες συνδέσεις για να ξεκινήσει με:
Αρχική Σελίδα Φόρουμ,
Κοινωνικών Ομάδων,
Blogs,
Άρθρα,
Φωτογραφίες,
Βίντεο,
Video Search,
Επικοινωνήστε μαζί μας,
Συχνές ερωτήσεις ,
Στατιστικά στοιχεία.
Καλή διασκέδαση και αισθάνομαι πραγματικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για το κοινωνικό σύνολο!
|
| Ετικέτες |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
|
|
|||||||||||
|
Τα
Junior Member
Συνολικά μηνύματα: 3
Ευχαρίστησε 8 Times in 3 Posts
|
Ορισμένες σκέψεις από σαράντα χρόνια of DreamsΠΡΟΟΙΜΙΟ
Οι ακόλουθες δύο δοκίμια γράφτηκαν για πρώτη φορά σε κάποια στιγμή το 2004 περίπου πέντε έτη μετά είχα αποσυρθεί από την πλήρη απασχόληση. Τους αναθεωρήθηκε δύο φορές: στις 25 Μαρτίου 2005 και στις 16 Φεβρουαρίου του 2008. Μέχρι το Μάιο του 2005, η ηλικία των 60 ετών, είχα ελευθερωθεί ο ίδιος μου εργασία πλήρους απασχόλησης, μερικής απασχόλησης και μεγαλύτερο μέρος της δραστηριότητάς μου εθελοντή. Η έκδοση παρακάτω αναφέρομαι ως 3η έκδοση μου από αυτά τα δοκίμια. Η 1η έκδοση αυτών των γραπτών δοκιμίων ήταν δώδεκα χρόνια μετά άρχισα να κρατήσει σημειώσεις για οργανωμένη όνειρα και όνειρο ζωής (1), ένα όνειρο ζωής για μένα ότι κατά τη στιγμή πήγε πίσω περίπου 40 χρόνια για 1952 / 3. Αν και έχουν κρατήσει σημειώσεις και λεπτομερείς αναφορές στο αρχείο όνειρό μου, Εφημερίδα: Τόμος 1,3 Dreams 1952 μέχρι σήμερα, Οι υποσημειώσεις δεν βρίσκονται εδώ, μόνο τα ονόματα των πηγών. -------------------- ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ -------------------------- __________________________________________________ ______________________ Ερμηνεία των ονείρων: Νο.2 ESSAY Μετά από 22 χρόνια (1986-2008) από τη συλλογή εμπειριών το όνειρό μου, να συλλέγει episodically, γιατί συγκεντρώνονται μόνο σε λίγες, περίπου δεκαεπτά A-4 Lord Byron λέει όνειρα "μοιάζουν με κήρυκες της αιωνιότητας" και "Abdu'l-Baha συχνά αναφέρεται στον κόσμο των ονείρων για να τονίσει την ύπαρξη της ψυχής, για να τονίσει ότι η ψυχή δεν εξαρτάται από το σώμα, προκειμένου να τεκμηριωθεί η μεγαλύτερη ένταση των συναισθημάτων, των αντιλήψεων και της ευτυχίας μετά την απελευθέρωση του πνεύματος και ψυχής από το σώμα. Αλλά Abdu'l-Baha, επίσης, γίνεται λόγος για «σύγχυση πανσπερμία των ονείρων", "σε αδράνεια όνειρα," και "κενό όνειρα." όνειρα μπορεί επίσης να να είναι προφητικό. Για 'Abdu'l-Baha που προαναγγελθέντος θανάτου τη δική Του. "Η αλήθεια είναι συνήθως μεταδίδεται μέσω των ονείρων που κανείς δεν είναι εξοικειωμένο με την ιστορία, ειδικά θρησκευτική ιστορία, μπορεί να αμφιβάλει," έτσι είναι ανέφερε σε επιστολή που συνέταξε για λογαριασμό του Guardian. "Την ίδια στιγμή τα όνειρα και τα οράματα έχουν χρώμα και πάντα επηρεάζεται περισσότερο ή λιγότερο από το μυαλό του ονειροπόλος και πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ που συνδέονται σημασία για αυτούς. Η καθαρότερη και πιο ελεύθερες από προκαταλήψεις και επιθυμία τις καρδιές και το μυαλό μας να γίνει, το πιο πιθανό είναι ότι τα όνειρα μας θα μεταφέρει αξιόπιστα αλήθεια, αλλά αν έχουμε ισχυρές προκαταλήψεις, προσωπικά likings και απέχθεια, άσχημα συναισθήματα ή κακά κίνητρα, αυτά θα στημόνι και στρεβλώνουν τις εμπνευσμένες εντύπωση ότι έρχεται σε εμάς. Σε πολλές περιπτώσεις, τα όνειρα έχουν τα μέσα για την προσέγγιση των ανθρώπων με την αλήθεια ή την επιβεβαίωση των οποίων περιλαμβάνονται ειδικότερα τα συστήματα πεποιθήσεων τους. Πρέπει να προσπαθήσει να γίνει καθαρό στην καρδιά και «δωρεάν από όλους εκτός από τον Θεό, και αυτό δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ποτέ δεν έχω εντυπωσιαστεί ιδιαίτερα με την καθαρότητα του μυαλού μου, το πνεύμα μου ή ψυχή μου, γι 'αυτό δεν με εκπλήσσει όταν έχω όνειρα που βρίσκονται σε σύγχυση, περίπλοκες, παράξενες, προβληματικό, ακόμα και άρρωστο και άγγιξε με διάφορα είδη της απελπισίας. Όνειρά μου καθώς και να ξυπνήσει τις σκέψεις μου, συχνά έχουν πολύ από την καθαρή και αληθινή. "Σκουπίδια και στα σκουπίδια έξω," ως ένα από τα ρητά από τις δεκαετίες της ζωής μου πάει, μια παροιμία που ακούω ξανά και ξανά όλα αυτά τα χρόνια. Εμείς θα πρέπει να δοκιμάσετε τις εμφανίσεις παίρνουμε μέσα από τα όνειρα, τα οράματα και εμπνεύσεις, συγκρίνοντας τα με το αποκάλυψε το Word ή κάποιο όργανο της λογοτεχνίας σοφία πιστεύουμε, κατέχουν ως πρότυπο, αν έχουμε κανένα πρότυπο σε όλα. Θα πρέπει να ελέγξετε τις εμπειρίες μας μέσα από το όνειρό του κοσκινίσματος μηχανισμός αυτής της σοφίας, αυτή τη λογοτεχνία και να δούμε αν τα όνειρά μας είναι σε πλήρη αρμονία με αυτές. Σε μια άλλη επιστολή στην Μπαχάι λογοτεχνικό σώμα σε παρόμοιο ύφος βρούμε :"... Η Guardian αφήνει να εννοηθεί ότι θα μελετήσει πολύ προσεκτικά την ανακοίνωση των Abdu'l-Baha σε σχέση με το ζήτημα της οράματα, όνειρα, κλπ. , όπως Abdu'l-Baha έχει πολύ πλήρως εξηγηθεί αυτό το ευαίσθητο θέμα. Θα βρείτε αναφορές σε αυτό το «Baha'u'llah και η Νέα Εποχή», «Μερικές Answered Questions» και τα βιβλία του Δισκία. The Guardian επίσης σχολίασε για το θέμα αυτό. "Εν ολίγοις, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα οράματα κατά καιρούς έρχονται σε άτομα, τα οποία είναι αλήθεια και έχουν σημασία. Από την άλλη πλευρά, αυτό έρχεται σε ένα άτομο μέσω της χάριτος του Θεού, και δεν είναι μέσα από την άσκηση οποιασδήποτε από τις σχολές του ανθρώπου. Δεν είναι κάτι το οποίο ένα πρόσωπο πρέπει να προσπαθήσει να αναπτύξει. Όταν ένα άτομο προσπαθεί να αναπτύξουν ικανότητες ώστε να μπορούν να απολαμβάνουν τα οράματα, τα όνειρα, κλπ., στην πραγματικότητα αυτό που κάνουν είναι αποδυνάμωση ορισμένων πνευματικών ικανοτήτων τους? και, συνεπώς, υπό αυτές τις συνθήκες, όνειρα και τα οράματα δεν έχουν πραγματικότητα, και τελικά να οδηγήσει στην καταστροφή του χαρακτήρα του ατόμου. " Φυσικά, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι έχω συναντήσει στη ζωή που δεν θα συμφωνήσει με αυτό το απόσπασμα. Έχουν διαφορετική λογοτεχνία σοφία κοσκίνισμα μηχανισμό. Σε κάθε δική τους, λέω. Αλλά ο μηχανισμός αυτός είναι μέρος του ορυχείου, ένας μηχανισμός έχω διύλισης για πάνω από μισό αιώνα τώρα. Δεν είναι πρόθεσή μου να παραθέσω απλώς από τις πολλές πηγές της κατανόησης σχετικά με το θέμα αυτό, Μπαχάι και μη Μπαχάι πηγές, αν και εγώ θα το κάνει από καιρό σε καιρό. Έχω αναπτύξει επίσης ένα αρχείο, σε δύο με δακτυλίους για το θέμα που μου επιτρέπει να προσπαθήσω να πάρετε κάποια σύνθεση για τη θεωρητική τους προσανατολισμούς για τα όνειρα. Ο χρόνος δεν μου επιτρέπει να τελειώσω αυτό το δοκίμιο εδώ. Θα επανέλθω στο θέμα αυτό σε μεταγενέστερη ημερομηνία. 16 Φεβρουαρίου 2008 3η έκδοση __________________________ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ OF DREAMS: 1952/3-2007/8 Κατά το έτος Μπαχάι Ιερά 1992-1993 άρχισα να συλλέξει πιο σοβαρά με την εμπειρία μου όνειρο. Αυτό ιωβηλαίο έτος ήταν, όπως η καθολική Σώμα της Δικαιοσύνης δήλωσε, "μια ευκαιρία ... για εσωτερική προβληματισμό σχετικά με το μέρος της ψυχής." Τα όνειρά μου πριν από το 1992 είχε σχεδόν εξαφανιστεί από τη μνήμη μου, εκτός ίσως για έξι μεγάλες όνειρα και όνειρο αλληλουχίες που χρονολογούνται στην αρχή της Μπαχάι ζωή μου κατά το έτος 1952/1953. Το 1992 επίσης, άρχισε να οργανώνει τις σημειώσεις μου είχαν συλλέγονται τα προηγούμενα έξι χρόνια. Είχα κάποιες σημειώσεις που άρχισα να συλλέξει τους τελευταίους μήνες, ενώ ζουν σε Katherine NT, στις αρχές του 1986. Οι απόψεις των σχολιαστών για τα όνειρα και όνειρο-θεωρία, δοκίμια σχετικά με τα όνειρα και τις σημειώσεις από τα βιβλία που είχα διαβάσει, την περιστασιακή βιβλίο που ήταν κρίσιμο για την έρευνα στα όνειρά μου και η σημασία τους είχε αρχίσει να αναλάβει μια εξειδικευμένη συλλογή. Κατά το έτος Μπαχάι Ιερά 1992-1993 άρχισα να συλλέξει πιο σοβαρά με την εμπειρία μου όνειρο. Αυτό ιωβηλαίο έτος ήταν, όπως η καθολική Σώμα της Δικαιοσύνης δήλωσε, "μια ευκαιρία ... για εσωτερική προβληματισμό σχετικά με το μέρος της ψυχής." Τα όνειρά μου πριν από το 1992 είχε σχεδόν εξαφανιστεί από τη μνήμη μου, εκτός ίσως για έξι μεγάλες όνειρα και όνειρο αλληλουχίες που χρονολογούνται στην αρχή της Μπαχάι ζωή μου κατά το έτος 1952/1953. Το 1992 επίσης, άρχισε να οργανώνει τις σημειώσεις μου είχαν συλλέγονται τα προηγούμενα έξι χρόνια. Είχα κάποιες σημειώσεις που άρχισα να συλλέξει τους τελευταίους μήνες, ενώ ζουν σε Katherine NT, στις αρχές του 1986. Οι απόψεις των σχολιαστών για τα όνειρα και όνειρο-θεωρία, δοκίμια σχετικά με τα όνειρα και τις σημειώσεις από τα βιβλία που είχα διαβάσει, την περιστασιακή βιβλίο που ήταν κρίσιμο για την έρευνα στα όνειρά μου και η σημασία τους είχε αρχίσει να αναλάβει μια εξειδικευμένη συλλογή. Αυτό που πραγματικά θα κάνει με τα αποτελέσματα από αυτή την αρχική εξέταση, αυτή η πρώτη επεξεργασία, από τα μνημόνια μου και των άλλων που έχω είναι για ακόμη μια ερώτηση που πρέπει να εκπονηθούν. Ό, τι εγώ "do," αυτό μάλλον θα εξελίσσονται με την πάροδο του χρόνου, εφόσον εξελιχθεί σε όλους. Όπως πολλές σκέψεις, που παραμένει ακριβώς αυτό - οι σκέψεις και δράση δεν αποτελέσματα. Ίσως έχω ήδη ξεκινήσει στη σφαίρα της δράσης με μερικά από τα ποιήματά μου ότι αναφέρομαι, ως συνήθως, με όνειρα και τη ζωή των ονείρων μου. Τρία από αυτά τα ποιήματα μπορεί να βρεθεί σε δύο μου-με δακτυλίους με τίτλο - Περιοδικό: Τόμος 1,3 Dreams 1952 έως σήμερα. Δεν έχω να περιλαμβάνεται εδώ σε αυτό το εισαγωγικό δοκίμιο. Πρέπει να πω εδώ, ως ένα είδος ανοίγματος σημειωθεί, ότι το έργο του John Davidson, καθηγητής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Τασμανίας και Μπαχάι, που δίδαξε ένα μάθημα για τα όνειρα στη δεκαετία του 1980 και του 1990, έχει κάτι από έμπνευση εδώ. Αυτό που πραγματικά θα κάνει με τα αποτελέσματα από αυτή την αρχική εξέταση, αυτή η πρώτη επεξεργασία, από τα μνημόνια μου και των άλλων που έχω είναι για ακόμη μια ερώτηση που πρέπει να εκπονηθούν. Ό, τι εγώ "do," αυτό μάλλον θα εξελίσσονται με την πάροδο του χρόνου, εφόσον εξελιχθεί σε όλους. Όπως πολλές σκέψεις, που παραμένει ακριβώς αυτό - οι σκέψεις και δράση δεν αποτελέσματα. Ίσως έχω ήδη ξεκινήσει στη σφαίρα της δράσης με μερικά από τα ποιήματά μου ότι αναφέρομαι, ως συνήθως, με όνειρα και τη ζωή των ονείρων μου. Τρία από αυτά τα ποιήματα μπορεί να βρεθεί σε δύο μου δέσιμο με τίτλο δαχτυλίδι --Εφημερίδα: Τόμος 1,3 όνειρα το 1952 έως το Παρόν. Δεν έχω να περιλαμβάνεται εδώ σε αυτό το εισαγωγικό δοκίμιο. Πρέπει να πω εδώ, ως ένα είδος ανοίγματος σημειωθεί, ότι το έργο του John Davidson, καθηγητής Ψυχολογίας στο Πανεπιστήμιο της Τασμανίας και Μπαχάι, που δίδαξε ένα μάθημα για τα όνειρα στη δεκαετία του 1980 και του 1990, έχει κάτι από έμπνευση εδώ. Έχει περισσότερο από έναν αιώνα μετά Φρόιντ δημοσίευσε του Ερμηνεία των Ονείρων (1900) και, φυσικά, η ιστορία των ονείρων στο δυτικό πολιτισμό ανάγεται τόσο οι Έλληνες και οι Εβραίοι, μεταξύ άλλων, αλλά δεν είναι σκοπός μου εδώ να μπω σε αυτή την ιστορία. Ο Φρόιντ είπε ότι τα όνειρα είναι η βασιλική δρόμο σε μία εσωτερική ζωή του, αλλά υπάρχει ένα μπέρδεμα του σκέψη και συναίσθημα με όνειρα και έτσι η βασιλική δρόμος δεν είναι μια ευθεία και απλή διαδρομή. Jung είπε ότι βοήθησε να ξεπεραστούν οι εγωισμό εγγενείς στην αυτοβιογραφία του και στη ζωή του από τη διαδικασία όνειρο. Ένιωσε επίσης όνειρα μας βοήθησε να επικοινωνήσετε με τον εαυτό σκιά. Adler, αντίθετα, είδε τα όνειρά όπως η αντίθεση της κοινής λογικής και της πραγματικότητας, μάλιστα, όπως αψίδα τους εχθρούς. Ζωής μας συχνά ξεφεύγει από επαφή με την πραγματικότητα και την κοινή λογική και τα όνειρα μπορεί να μας βοηθήσει να δούμε την πραγματικότητα σε αυτό το πλαίσιο, συνέχισε Adler. Επιστημονικά-minded άνθρωποι σπάνια όνειρο λέγεται. Αυτό είναι σίγουρα ισχύει τόσο για τη γυναίκα μου και ο γιος μου, κανέναν από αυτούς δεν φαίνεται να έχουν πολλά συμβαίνουν στη ζωή το όνειρό τους και οι δύο εκ των οποίων είναι πολύ περισσότερο στην επιστημονική προσέγγιση τους στη ζωή. Τη ζωή Το όνειρό μου δεν διαφέρει από αυτό των νεότερων βήμα μου κόρη που είναι πολύ περισσότερο για τις ανθρωπιστικές επιστήμες και τέχνες πλευρά της πνευματικής φάσματος. Η σκληρή μύτη ρεαλισμό των αποτελεσμάτων επιστήμονα σε μια προσέγγιση για τα όνειρα που ξεχωρίζει ως μια έντονη αντίθεση με πολλές από τις άλλες ερμηνείες που βλέπουν τα όνειρα ως αναλαμπές της αθανασίας, κομμάτια από ένα μύθο, ένα αρχέτυπο, κ.ά.. Για το λόγο αυτό θεωρώ ρεαλισμό ελκυστική ως ερμηνευτική σύστημα ή μη του συστήματος. Μια διάσημη ρήση του Σαίξπηρ, στην οποία αναφέρεται σε όνειρα ως "τα παιδιά της αδράνειας εγκεφάλων», υποστηρίζει αυτή την άποψη. Αλλά αυτό δεν είναι όλα. Η βιβλιογραφία για το θέμα των ονείρων είναι πλέον φλέγον και δεν είναι πρόθεσή μου να παράσχει, έστω και σύντομη επισκόπηση του υλικού αυτού, δεν είναι εδώ σε αυτό το δοκίμιο ουτε αλλού. Πιστεύω υπάρχει δυνατότητα στον κόσμο όνειρο, μια πιθανή έχω μόλις fathomed μετά από αυτό δεκαέξι χρόνια της μελέτης και ανάλυσης. Brian Finney λέει ότι τα όνειρα προκαλεί "προσδοκίες της σημασίας που παραμένουν ανεκπλήρωτες, λόγω της ιδιωτικής και έμμεσης φύσης τους." Οι σελίδες του αρχείου το όνειρό μου θα αποκαλύψει ορισμένες από αυτές τις προσδοκίες και ορισμένες από τις ριζικές αποκλίσεις μου από την κοινή λογική και την πραγματικότητα, ρίχνοντας φως, πιστεύω, για την αυτοβιογραφία έχω γράψει και ο τίτλος του οποίου είναι: Πρωτοποριακή για τέσσερα Εποχές: Μια Μελέτη και σε μια μελέτη του αυτοβιογραφία. Πολλές από τις τιμές και τα άρθρα τώρα διαθέσιμη για το θέμα των ονείρων από διάφορες πηγές, οι σχετικές με την κατανόηση και την εμπειρία μου των ονείρων. Τις διάβασα από καιρό σε καιρό, όταν προσπαθώ να ξεκαθαρίσουμε ένα όνειρο και το νόημά της. Η λογοτεχνία είναι τώρα, όπως είπα παραπάνω, έκρηξη. Κατά τα τελευταία πέντε χρόνια, 2003-2008, έχω αρχίσει να συσσωρεύεται μια συλλογή των ειδών αυτών στο αρχείο όνειρό μου. Όμως, οφείλω να ομολογήσω ότι το θέμα είναι για μένα ένα μικρό κλειδί στη μεγάλη συμφωνία της ζωής, τη μεγάλη συμφωνία του πολιτισμού μου, της μάθησης, καθώς και τα επιτεύγματα και τα επιτεύγματα του νου. Σπάνια έρχονται στην μελέτη των ονείρων ως θέμα? Μου ρεκόρ σπάνια ένα όνειρο. Υπάρχουν απλά πάρα πολλά άλλα συμβαίνουν στην πνευματική ζωή μου ότι είναι μεγαλύτερο ενδιαφέρον και tome αξία στην εργασία μου. Σε είκοσι δύο μου χρόνια συλλογής όνειρο και περιγραφή (1986-2008) και δεκαέξι χρόνια χρόνια μελέτης και ανάλυσης (1992-2008) φαίνεται εγώ δεν κάνω συχνά έχουν διέλθει από κόσμο το όνειρό μου και να μου στυλό στο χέρι. Μόνο όταν υπάρχει κάποια απομείνει επηρεάσουν ότι μένει στο μυαλό μου για να ξυπνήσει, ίσως δύο ή τρεις φορές το χρόνο το πολύ και κατά μέσο όρο. Στην σχεδόν εννέα χρόνια από τότε που έρχονται στην Τασμανία, 1999 έως το 2008, έχω κάνει μόνο 29 καταχωρήσεις ή τρεις το χρόνο. Μετά από όλα αυτά τα 22 χρόνια έχω καταγράφονται μόνο δεκαεπτά σελίδες των γραπτών και δακτυλογραφημένα σημειώματα για συγκεκριμένα όνειρα, λιγότερο από 1 σελίδα κατ 'έτος. Αν μπορώ να χρησιμοποιήσω το χρονικό διάστημα 1952 με 2008, πενήντα έξι χρόνια, η βάση δεδομένων μου, έχω περίπου μία σελίδα κάθε τρία χρόνια, δηλαδή 170 ετησίως, 14 λέξεις από ένα μήνα, 3,5 μια εβδομάδα και, αναμφίβολα, μια λέξη κάθε δύο ημέρες. Τον τελευταίο χρόνο, από το Μάιο του 2007, όταν άρχισα να λάβουν τα αντι-effexor κατασταλτική, ζωή το όνειρό μου έχει έρθει στη ζωή με δραστηριότητα Θυμάμαι κάθε βράδυ. Αλλά έχω καταγραφεί μόνο τέσσερα όνειρα σε αυτό το χρονικό διάστημα των δέκα σχεδόν μήνες. Αυτό το επίπεδο καταγραφής είναι ένας καλός δείκτης του βαθμού συστηματικές προσπάθειες μου για τη μελέτη της ζωής μου όνειρο. Ελπίζω, ωστόσο, ότι αυτό το σύντομο δοκίμιο και το υλικό που περιλαμβάνεται στο αρχείο το όνειρό μου, αν και δεν περιλαμβάνεται εδώ, σε κάθε λεπτομέρεια, θα είναι χρήσιμη για όποιον έρχεται σ 'αυτήν. Είναι μόλις αρχίζει να γίνεται κάποια χρησιμότητα για μένα όπως έχω αρχίσει αυτά τα χρόνια της ενήλικης ζωής αργά. Ίσως μια πιο σοβαρή μελέτη του τομέα των ονείρων σε αυτά τα πρώτα χρόνια της ενήλικης ζωής μου αργά, σε ηλικία 60 με 65, είναι στον ορίζοντα. Ο χρόνος θα δείξει. Η δραστηριότητα αυτή, το αρχείο αυτό, αυτές οι ιδέες, παρέχουν μια ευχάριστη πόρων και άσκησης των αναπόληση από καιρό σε καιρό, όπως να παίξω με το υλικό των ονείρων μου, καθώς κλίσεων σε αφύπνιση ζωή μου από REM και μη REM ύπνο. REM ύπνου ανακαλύφθηκε το 1953. Αυτή ήταν η πρώτη εμπειρική σημαντική ανακάλυψη στην επιστήμη όνειρο. Μου φαίνεται, όμως, ότι τα δεδομένα που θα αποκτήσουν είναι απλά πάρα πολύ συνοπτική να είναι μεγάλης αξίας. Επιστημονικά ενδιαφέροντα μου για το ψέμα το μεγαλύτερο μέρος τους σε άλλους κλάδους της ζωής, δεν είναι όνειρο-μελέτη. 1953 ήταν μια σημαντική χρονιά, με το Βασίλειο του Θεού αρχή όπως έπραξε το εν λόγω έτος, από τη σκοπιά της Μπαχάι. Φυσικά σε περισσότερο από μισό αιώνα από τότε (1953-2008), υπήρξε μια τεράστια αύξηση στην εμπειρική μελέτη των ονείρων, ύπνο και τα συναφή θέματα και προβλήματα. Αλλά δεν είναι πρόθεσή μου εδώ να σταθώ σε αυτό το φλέγον λογοτεχνία, τα προβλήματα του ύπνου ή, μάλιστα, τα περισσότερα από τα θέματα που προέκυψαν κατά τη μελέτη των ονείρων. Το αρχείο αυτό είναι περισσότερο από ένα προσωπικό εκ των υστέρων, να το πω έτσι. Ισως στο μέλλον, σε συνέχεια δοκίμιο σχετικά με το θέμα, θα διευρύνει το πεδίο των σπουδών μου. Abdu'l Ως «Baha-λέει" μια πιο όμορφη και συναρπαστική κίνηση εμφανίστηκε στον κόσμο της ύπαρξης του ίδιου έτους, 1953, mirabile dictu. Ας είναι να δει τι ανακαλύψεις και απόψεις εμφανίζονται στα χρόνια της ενήλικης ζωής μου αργά και γήρατος από την περαιτέρω μελέτη των ονείρων και από την ανάπτυξη των Μπαχάι Πίστη με το οποίο έχω ήδη συνδεδεμένες κατά την ίδια μισό αιώνα. 3η έκδοση __________________________ (Posted at: GLOBAL Oneness ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ: 26 / 8 / '08) |
||||||||||
|
|
|
Παρόμοια νήματα
|
||||
| Νήμα | Εκκινητής | Φόρουμ | Απαντήσεις | Threads |
| Ξεκινήστε από εδώ! Εισαγωγή στη Διερμηνεία Dream | Jonas1 | Τι έκανες το όνειρο χτες το βράδυ; Μοιραστείτε τα όνειρά σας και να συζητήσετε τις έννοιές τους με άλλους. | 91 | 10-22-2009 07:16 π.μ. |
| Έντονα όνειρα Out of Body | mysticbee | Τι έκανες το όνειρο χτες το βράδυ; Μοιραστείτε τα όνειρά σας και να συζητήσετε τις έννοιές τους με άλλους. | 5 | 09-10-2009 04:52 PM |
| Όνειρα και οράματα - Προειδοποιήσεις; | heart4peace | Ρωτήστε για τίποτα σχετικά με το χώρο και πώς να κινείται. ή έρχονται με τις προτάσεις για το πώς μπορεί να βελτιωθεί. | 19 | 07-23-2008 07:26 PM |
| Άνεση Από Dreams | kingskid | Τι έκανες το όνειρο χτες το βράδυ; Μοιραστείτε τα όνειρά σας και να συζητήσετε τις έννοιές τους με άλλους. | 3 | 07-22-2008 04:22 PM |
| περίεργα τρομακτικό όνειρα | ily | Τι έκανες το όνειρο χτες το βράδυ; Μοιραστείτε τα όνειρά σας και να συζητήσετε τις έννοιές τους με άλλους. | 0 | 06-29-2008 01:42 PM |
| Ετικέτες |
| Thread Tools | |
|
|
|
|