Zdá se, jste se ještě nezaregistrovali s naší komunitě. Pro registraci prosím klikněte zde ...

Global Oneness Community          
Google :Zadejte své vyhledávací termíny
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Zurück   Globální jednotu společenství > Výklad snu > Dream sdílení
Registrieren My Go Blogy Články Fotografie Videa Goodies FAQ Memberlist Dnešní příspěvky Chat Místnost

Dream sdílení Co se ti zdálo minulou noc? Podělte se o své sny a jejich význam diskutovat s ostatními. »Začněte zde!

Rychlé zprávy
Vítejte na globální jednotu společenství! Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek: Forum Home, Sociální skupiny, Blogy, Články, Fotografie, Videa, Video Search, Kontaktujte nás, FAQ , Statistika. Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!

Poznámka: Tato reklama se nezobrazí pro registrované členy

Tagy
Nitě: Dreaming, Dreams, Čtyřicet, Výklady, Záchranné lano, Lifetime, Reflections, Let
Videa: Dreaming ,Dreams ,Čtyřicet ,Výklady ,Záchranné lano ,Lifetime ,Reflections ,Let ,

Antwort

LinkBack Themen-Optionen Ansicht
Alt 08-27-2008, 01:10 PM   #Hodnocení: (permalink)
Členské
Junior Member
Points: 689, Level: 13Points: 689, Level: 13Points: 689, Level: 13
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Benutzerbild von RonPrice

Activity Longevity
0/20 14/20
Today Beiträge
0/0 sssssss16
Blog-Einträge: 2
Mockrát vám děkuji. Vážím si vaší obavy z tolika lidmi na světě, kteří trpí kvůli neochotě těch, kteří mají prostředky na jejich sdílení
RonPrice is on a distinguished road
RonPrice eine Nachricht über Yahoo! schicken

Některé úvahy čtyřicet let Dreams

PREAMBULE

Následující dva eseje byly první písemné někdy v roce 2004, o pět let poté, co jsem odešel z-plný úvazek. I revidované je ve dvou případech: na 25. března 2005 a ze dne 16.února 2008. Do května 2005, od 60 let, jsem osvobodil sám jsem plný pracovní úvazek-, Part-time práci a většinu své dobrovolnické činnosti. Níže vydání Mám na mysli jako můj 3. vydání těchto esejů. 1. vydání těchto esejů bylo psáno dvanáct let poté, co jsem začal psát poznámky na organizovaný snů a snem života (1), sen-life pro mě, že v době, kdy se vrátil zhruba o 40 let a 1952 / 3. I když jsem stále poznámky a podrobné údaje v mém snu souboru, Časopis: Objem 1,3 Dreams 1952 do současnosti, žádné poznámky pod čarou jsou zde, jen jména zdrojů.
Poznámky pod čarou -------------------- --------------------------

(1) Můj první zaznamenaný sen byl dne 21. března 1986, avšak pouze tři sny byly zaznamenány do 19. dubna 1992. V roce 1992 jsem zaznamenal deset sny, a tak je vidět, že jsem 1992 jako vážné začátku mého vedení pořádané poznámky o mých snech.
__________________________________________________ ______________________

Výklad snů: ESEJ NO.2
Po 22 letech (1986-2008), získávání zkušeností mého snu, za jejich výběr epizodicky, protože mám vybrat pouze několik, některé sedmnáct-4 stran, při pokusu o stažení a napište svůj sen zkušenosti sahající do prvního ročníku dětství v pozdní 1952 / 3, když mi bylo osm / devět let, přibližně padesát pět roků, po 16 letech (1992-2008), při pokusu o analýzu mého snu zážitky, co bych chtěl dělat tady je rozšířit první esej I napsal na toto téma v roce 2004 a které jsem revidované v druhém vydání v roce 2005 a ve třetím vydání v roce 2008.

Lord Byron říká snů "vypadat jako hlasatelé věčnosti" a "Abdu'l-Bahá často se odkazuje na světě snů pro ilustraci existenci duše, pro ilustraci, že duše není závislá na těle, k dokreslení větší intenzitou pocitů, vjemů a štěstí po uvolnění ducha nebo duše od těla. Ale 'Abdu'l-Bahá také se odkazuje na "zmatená směs snů", "volnoběh sny", a "prázdné sny." Sny mohou také být prorocká. Pro 'Abdu'l-Bahá předpověděl, že jeho vlastní smrt.

"To je pravda je často přenášeného skrze sny nikdo, kdo je obeznámen s historií, především církevních dějin, lze pochybovat," tak to se říká v dopise napsaném jménem Guardian. "Zároveň se sny a vize jsou vždy barevná a více či méně ovlivněn tím, mysl snílka a musíme dávat pozor na připojení příliš velký význam pro ně. Čistší a bez předsudků a přání našich srdcích a myslích se, větší je pravděpodobnost, že naše sny se vyjadřovat spolehlivé pravdu, ale pokud máme silné předsudky, osobní likings a averze, špatné pocity či zlé motivy, budou tyto osnovy a narušovat jakékoli inspirativní dojem, že k nám přichází.

V mnoha případech sny byly prostředkem, jak přinést lidem pravdu, nebo potvrzení v jejich konkrétní systémy víry. Musíme se snažit, aby se stala čistého srdce "a zbaven všech zachránit Boha ', a to není snadná záležitost. Nikdy jsem se především dojem čistoty mysli, můj duch nebo duše, tak to nikdy mě překvapuje, když mám sny, které jsou zmateni, složité, bizarní, zarmoutil se i nemocní a dotkl se s různými druhy zoufalství. Mé sny, stejně jako moje probuzení myšlenky byly často velmi daleko od čisté a pravdivé. "Garbage se a smetí ven," jako jeden z výroků z let mého života jde, řka, které slyším znovu a znovu v průběhu let.

Měli bychom test dojmy dostáváme skrze sny, vize a inspirace, jejich srovnání se ukázalo, Word nebo nějaký subjekt moudrosti literatury máme drahé, mají jako standardní, pokud budeme mít všechny standardní vůbec. Měli bychom zkontrolovat náš sen zkušeností prostřednictvím prosévání mechanismus této moudrosti, literatury a vidět to, zda jsou naše sny jsou v plném souladu s ní. V jiném dopise v Bahá'í literárního korpusu v podobném duchu jsme našli :"... Guardian by naznačovaly, že budete studovat velmi pečlivě prohlášení o Abdu'l-Bahá v souvislosti s otázkou vize, sny, atd. jako Abdu'l-Bahá má velmi plně vysvětlit toto choulostivé téma. Najdete zde odkazy na něj v "Bahá'u'lláh a New Era, '" Některé odpovědi na otázky' a knihy tablet. Guardian rovněž okomentoval v této věci.

"Stručně řečeno, není pochyb o tom, že vize občas se přijde na jednotlivce, které jsou pravdivé a mají význam. Na druhou stranu, to jde o jednotlivce skrze milost Boží, a nikoliv provedením jakékoli lidské fakult. To není věc, kterou člověk by měl usilovat o rozvíjení. Pokud osoba se snaží rozvíjet schopnosti, aby mohli mít vize, sny atd., vlastně, co dělají, je oslabení některých svých duchovních kapacit, a tedy za takových okolností, sny a vize nemají realitu, a v konečném důsledku vést k ničení charakter osoby. "

Samozřejmě, existuje mnoho lidí, jaké jsem v životě setkal, kdo by nesouhlasil s tímto citovat. Mají různé moudrosti literatury prosévání mechanismus. Do každé své vlastní, říkám. Ale tento mechanismus je součástí mé, mechanismus jsem rafinaci pro více než půl století, nyní. Není mým záměrem pouze citovat z mnoha zdrojů porozumění v této věci, Bahá'í a non-Bahá'í zdrojů, i když to udělám čas od času. Také jsem vytvořil soubor, dva-kroužkových pořadačů na toto téma, který mi umožňuje pokusit se získat nějaké syntézy na teoretické zaměření na sny. Čas nedovoluje mi dokončit tento esej zde. Vrátím se k tomuto tématu později.

Ron Cena
16.února 2008
3. vydání

V roce Bahá'í Svaté 1992-1993 jsem se začal vážněji můj sen sbírat zkušenosti. Rok svatého, který byl, jako Světový dům spravedlnosti prohlásil: "... příležitost k úvahám o vnitřní části duše." Mé sny se před rokem 1992 prakticky ztratil ze své paměti, s výjimkou snad šest velkých snů a snové sahající až do počátku mého života Bahá'í v roce 1952/1953. V roce 1992 jsem také začal organizovat poznámek, které jsem nasbírala v předchozích šesti letech. Měl jsem nějaké poznámky, které jsem začal sbírat v posledních měsících, zatímco žije v Katherine NT, na začátku roku 1986. Názory komentátorů snů a snem-teorie, eseje o snech a poznámek z knihy, které jsem četl, občas kniha, která byla relevantní pro vyhledávání v mých snech a jejich význam začal převzít kolekce výklenek.

Nyní, po šestnáct roků (1992-2008) nahrávání některé z mých snů, přičemž upozorňuje na sny a poskytuje stručné shrnutí předchozích čtyřicet let můj sen života (1952-1992), jsem vytvořil základnu pro porozumění, základnu pro integraci mých snů do mé autobiografie, do té míry, že je to možné. Tento esej je pokusem o přehled, porozumění, přiměřenost perspektivy, kontextu začít zkoumání základních otázek vis-a-vis můj sen života.

Co budu dělat vlastně s výsledky z tohoto počátečního šetření tohoto počátečního zpracování, mého chápání a těch druhých jsem nakreslil na otázku, je třeba ještě vyřešit. Ať jsem "to", to bude pravděpodobně časem vyvíjet, pokud se vyvíjí vůbec. Stejně jako mnoho myšlenek, ale zůstává jen, že - myšlenky a akce nikdy výsledků. Možná jsem se již zahájilo v oblasti činnosti se některé z mých básní, které se zmiňují, jak se často, aby se sny a můj sen života. Tři z těchto básní lze nalézt v mých dvou-kroužek s názvem pojiva --Časopis: Objem 1,3 Dreams 1952 do současnosti. Mám jich tady nejsou zahrnuty v této úvodní eseje. Musím říct, že tady, jako druh otevírání vědomí, že práce John Davidson, profesor psychologie na univerzitě v Tasmánii a Bahá'í, který učil kurz snů 1980 a 1990, bylo něco inspirace zde.

Je to již více než století od Freud publikoval svou Výklad snů (1900) a, samozřejmě, historie sny západní civilizace sahá jak Řekům a Židům, mimo jiné, ale to není mým cílem zde jít do této historie. Freud řekl, že sny se královská cesta k vnitřnímu životu člověka, ale tam je změť myšlenky a pocity ve snech, a tak, aby královská cesta není rovná a jednoduchá cesta. Jung řekl, že pomohl překonat vlastní sobectví ve své autobiografii a ve svém životě sen procesu. On také cítil, sny nám pomohl kontaktní vlastní stín. Adler, v kontrastu, viděl sny jako protiklad zdravého rozumu a skutečnosti, opravdu,-za svého úhlavního nepřítele. Náš život-style se často dostane mimo kontakt s realitou a zdravým rozumem, a sny nám mohou pomoci vidět v kontextu neskutečnosti, Adler pokračoval.

Vědecky-smýšlející lidé málokdy snem je řečeno. To je jistě pravda, jak moje žena a syn, žádný z nich zřejmě moc se děje v jejich snu života a oba jsou mnohem vědeckých ve svém přístupu k životu. Můj vlastní život není sen, že na rozdíl od mé mladší krok-dcera, která je mnohem více na humanitní vědy a umění straně intelektuálního spektra. Hard-čichal realismus vědce výsledků v přístupu ke snům, které stojí za ostrý rozdíl od mnoha jiných výkladů, které vidí sny jako záblesky nesmrtelnosti, fragmenty bajka, archetyp a podobně. Z tohoto důvodu považuji tento realismus atraktivní jako interpretační systém nebo non-systém. Slavný citát ze Shakespeara, v němž se odkazuje na sny jako "děti volnoběhu mozek," tento názor podporuje.

Ale to není všechno. Literatury na téma snů je nyní bující a není mým cílem poskytnout i zběžný přehled o tento materiál, ne tady v této eseji, ani jinde. Mám pocit, že je možné v pohádkové říši, potenciální jsem sotva fathomed po tomto šestnáct let studia a analýzy. Brian Finney říká, že sny probudit "očekávání význam skutečnost, že zůstane nenaplněn, protože jejich soukromý a nepřímé povahy." Stránky mého snu souboru odhalí některé z těchto očekávání a některé své radikální odchýlení od zdravého rozumu a reality, házení světlo, věřím, o autobiografii jsem napsal, a jehož název je: Průkopnická přes čtyři epochy: A Study in a Study of Autobiography.

Mnoho z citace a články nyní k dispozici na téma sny z různých zdrojů jsou důležité pro pochopení a zkušenosti mých snů. Četl jsem je čas od času, kdy se snažím vyřešit sen a jeho význam. Literatura nyní je, jak jsem řekl výše, rostoucí. V posledních pěti letech 2003-2008, jsem se začal hromadit sběr těchto předmětů v mém snu souboru. Ale musím přiznat, že toto téma je pro mě menší klíč velká symfonie života, velká symfonie mé kultury učení, jakož i dosažené úspěchy a mysli. Málokdy jsem přišel do studia sny jako předmět, já jsem zřídka zaznamenat sen. Tam je prostě příliš mnoho jiného se děje v mé intelektuální život, který je větší zájem a hodnoty tome v mé práci.

Podle mého dvacet dva roky sní o sběru a popis (1986-2008) a šestnáct roků ročníků a analýzy (1992-2008), se jeví jako nemám často pocházejí z mého snového světa a dal mi pero v ruce. Pouze tehdy, pokud existuje nějaký vliv přežitek, který zůstane v mé mysli k probuzení, možná dvakrát nebo třikrát do roka na většinu a v průměru. V téměř devět let po svém nástupu do Tasmánie, 1999 - 2008, jsem udělal jen 29 položek nebo tři ročně. Po všech těchto 22 let jsem se zaznamenávají pouze sedmnáct stran písemné a zadali poznámky o konkrétních sny, méně než 1 strana za rok. Mám-li použít časové období 1952 - 2008, padesát šest roků, jako můj databáze, mám asi jedna stránka každé tři roky, 170 slov za rok, 14 slov za měsíc, 3,5 týdne a pravděpodobně i jedno slovo za dva dnů.

V loňském roce, od května roku 2007, kdy jsem začal brát anti-depresivní effexor, můj život je sen ožije aktivitou si vzpomínám každou noc. Ale já mám zaznamenány pouze čtyři sny v tomto období téměř deset měsíců. Tato úroveň nahrávání, je dobrým ukazatelem míry mého systematického úsilí o studium můj sen života. Doufám však, že tento krátký esej a materiálu, který je uveden v mém snu souboru, i když zde nejsou zahrnuty v každém detailu, bude k užitku toho, kdo přijde na to. To je jen začátek, aby se do určité míry mne, když jsem do těchto letech pozdní dospělosti. Možná vážnější studium oboru snů v těchto prvních letech své pozdní dospělost, stáří 60 až 65, je na obzoru. Čas ukáže.

Tato aktivita, tento soubor, tyto myšlenky, poskytují příjemný zdroj a výkon rozjímání čas od času, když jsem hrál s věcí z mých snů, jak se proklouznout do mého života probuzení z REM a non-REM spánku. REM spánku byl objeven v roce 1953. To byl první průlom ve snu empirické vědy. Zdá se mi však, že jsem data získat, je prostě příliš povrchní, aby bylo velmi přínosné. Moje vědecké zájmy z větší části leží v jiných oborech života, ne-sen studie.

1953 byl významný rok, s Boží království začíná stejně jako tento rok, z pohledu Bahá'í. Samozřejmě ve více než půl století, od té doby (1953-2008), došlo k obrovské zvýšení empirické studie snů, spánek a související otázky a problémy. Ale to není mým záměrem zde bydlet na této vzkvétající literatury, problémy spánku nebo dokonce většinu otázek, které se objevily ve studii snů. Tento soubor je více osobní retrospektivní, abych tak řekl. Možná v budoucnu, v následné-up esej na toto téma, budu rozšíření působnosti mého studia. Jako 'Abdu'l-Bahá říká "nejkrásnější a vzrušující pohyb se objevil ve světě existuje v tomto roce, 1953, mirabile dictu. Nech to být vidět, jaké objevy a poznatky se v letech mé pozdní dospělosti a stáří od další studium snů a od vývoje Bahá'í Faith, s níž jsem byla spojena v průběhu téhož půl století.

16.února 2008
3. vydání
(Zaslané na: GLOBAL JEDNOTY
SPOLEČENSTVÍ K: 26 / 8 / '08)
RonPrice está offline   Mit Zitat antworten
Alt 08-27-2008, 02:13 PM   #2 (permalink)
Členské
Junior Member
Points: 2.732, Level: 33Points: 2.732, Level: 33Points: 2.732, Level: 33
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Benutzerbild von Belgarath

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Beiträge
0/0 ssssss189
Thanked 43 Times in 33 Příspěvky
Belgarath is on a distinguished road

Re: Některé úvahy čtyřicet let Dreams

Velmi zajímavé eseje. Nechci vést záznamy o mých snů ale může začít. Je užitečná může být pro mě a můj duchovní růst při pohledu zpět v průběhu let, jak se zdá, že pro tebe udělal.
Belgarath está offline   Mit Zitat antworten
Antwort