Схоже, ви ще не реєструвалися на нашому суспільстві. Для реєстрації натисніть тут ...

Global Oneness Community          
Автоматичні переклади, виконані Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобальне співтовариство Єдності > Сонник > Мрія обмін
Блоги Статті Фотографій Відео Goodies ЧАВО Список користувачів Повідомлення за сьогодні Всі розділи прочитані Канал

Мрія обмін Що тобі снилося минулої ночі? Поділіться своїми мріями і обговорити їх з іншими значеннями. »Start Here!

Короткі новини
Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство! Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з: Головна сторінка форуму, Соціальні групи, Блоги, Статті, Фотографій, Відео, Пошук відео, Зв'язатися з Нами, ЧАВО , Статистика. Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!

Примітка: Ця об'ява не відображається для зареєстрованих членів

Мітки
Threads: Сон, Сонник, Сонник, Сонник, Мрія Поділитись, Dreams, Meaning Of Dreams, Духовна, Духовність
Відео: Сон ,Сонник ,Сонник ,Сонник ,Мрія Поділитись ,Dreams ,Meaning Of Dreams ,Духовна ,Духовність ,

Linkback Пристосування для нарізання
Old 05-06-2008, 07:13 PM  
Адміністратор
Адміністратор
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 3%Activity: 3%Activity: 3%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
4/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Розташування: Стокгольм
Записи блога: 2
Поблагодарили 95 раз в 68 повідомленнях
Jonas1 is on a distinguished road

Початок тут! Введення в Сонник

Цей форум для обміну та обговорення снів. Поділіться своїми мріями і нехай інші допоможуть вам з тлумаченням. Опублікувати вашу мрію тут!

Нижче деякі статті про сенс мрії і мрії словник, що містить тлумачення мрія з багатьох джерел:

Деякі статті про сни:

Ведичний Сонник Шрі Свамі Шівананди

Християнську інтерпретацію Dream

Ісламська інтерпретація мрія: Значення сновидінь в ісламі II

Сонник
Сонник для більш ніж 10,000 мрії, мрії з тлумаченнями з різних джерел, включаючи західну, ісламського та ведичних Сонник:

Сонник женуться

Сонник тварин

Я сподіваюся, що ви, як глобальне співтовариство Єдності ! Є питання? Будь ласка зв'язатися зі мною!

Остання редакція Jonas1; на 05-06-2008 07:35 PM..
Jonas1 está online agora  
(10-01-2009)
mumoftwo 05-12-2008, 07:04 PM
Old Чесно кажучи, іноді я відчуваю, як дивився в підлогу в класі фізики, коли наука входить в гру, з доказами і фактами і аргументами, і я, всі християнські і ввічливі, намагаються не привід для того, що я вважаю, що факти з сексистські казка книгу. Але я, і в Біблії є мрія інтерпретацією. Що би Фрейд сказати про це? Чи існують наукові докази того, що мрії дійсно значать більше, ніж випадкового автоматичного нашого мозку експериментальних зображення під час сну?  
Користувач
Junior Member
Points: 210, Level: 4Points: 210, Level: 4Points: 210, Level: 4
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Soozie's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 sssssss41
Поблагодарили 1 раз 1 повідомлення
Soozie is on a distinguished road

Re: Початок тут! Введення в Сонник

Цей користувач сказав Дякую Soozie за цей пост:
Soozie está offline  
lauralane
(05-12-2008) 05-12-2008, 08:59 PM
Old Спасибо за акції тут. Я був втручаються у мріях багатьох років, і його майже так само складно, як іноді роблять ваші податки.  
Користувач
Junior Member
Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32

lauralane's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss228
Поблагодарили 37 раз в 32 повідомленнях
lauralane is on a distinguished road

Я сподіваюся, оглянути деякі з зазначених вище і краще відчути речі. Складно уявити дослідження з власної іноді і існує так багато сайтів в мережі, вона робить ваш закрутилася голова. 05-13-2008, 03:37 AM
lauralane está offline  
Old Я не шанувальник Фрейда і скептик мрії читанні. Я вважаю, що всі люди проектувати свої недоліки, почуттів і сподівань на їх мрії та інтерпретацію тільки проспекту до площі кола.  
Користувач
Junior Member
Points: 122, Level: 2Points: 122, Level: 2Points: 122, Level: 2

liowkc's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 sssssss41
Thanked 0 Times у 0 повідомлень
liowkc is on a distinguished road

06-24-2008, 10:36 вечора
liowkc está offline  
Old Я випадково вважаємо, що наші мрії, насправді, повідомлення про деякому роді. Я не зовсім впевнений, проте, хто це, що це "говорять" з нами або намагається надіслати нам ці "візуальні повідомлення". Я також не впевнений, що все, що кожна мрія у нас має таке ж значення. Ті, кого ми пам'ятаємо і, схоже, гучне впливають на нас, коли ми слід тих, які ми, ймовірно, слід приділяти увагу. Я це підозра, що мій досвід дежа вю може якимось чином пов'язані з мріями я був у минулому, що я, можливо, струсити, як "Just A Dream" і забули. Я думаю, що потребують деякого часу, щоб досліджувати зв'язку вище, на мрії. Це може бути дуже цікавим.  
Користувач
Junior Member
Points: 186, Level: 3Points: 186, Level: 3Points: 186, Level: 3

mumoftwo's Avatar

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Posts
0/0 sssssss25
Поблагодарили 5 раз на 5 повідомлень
mumoftwo is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to mumoftwo

06-28-2008, 05:50 AM
mumoftwo está offline  
Old Розміщення: KY  
Користувач
Junior Member
Points: 351, Level: 7Points: 351, Level: 7Points: 351, Level: 7

1wahmom's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Я згоден з Вами, мамо. Хоча я була дурною мрії в минуле, яке не могло б, можливо, отримали реальне значення для мене, я відчуваю, що іноді у нас є мрії про причину. В обох моїх дітей, я мріяла, що вони будуть і вимиканням протягом всій довжині моєї вагітності. Коли вони народилися я не був здивований тим, що багато, тому що я вже знав, в моєму серці.
Поблагодарили 3 раз в 2 повідомлень
1wahmom is on a distinguished road

07-08-2008, 01:16 AM
1wahmom está offline  
Old Мене звати Кеті. С 32 рік старий мати двох дітей і часто мають досить яскраві сни. Зазвичай я пам'ятаю мої мрії і часто посилаються на Сонник посилання визначити, що мої мрії могло означати.  
Нові члени
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

dreamer75's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
dreamer75 is on a distinguished road

Привет All,

Тим не менше, я застряг! Інше я вночі снилося, що я йшов, і я натрапив на це величезне старе дерево з товстим стовбуром і гілками, міцно вкорінені в землі, і я знав, я знайшов дерево життя. Відразу ж я прокинувся, НЕ дізнавшись, з якою метою було знайти дерево.

Тепер я не надзвичайно релігійним, ні я ніколи не думав про древо життя у моїй свідомості!

Я просто цікаво, якщо хто-небудь може мені допомогти в інтерпретації цієї мрії, як це було досить коротким, але не залишив мій погляд з тих пір ...

07-08-2008, 07:13 AM

Коли є воля для майстра є також шлях. ~ EarthKat
dreamer75 está offline  
Old dreamer75,  
Супер Член
Модератор
Points: 14,378, Level: 82Points: 14,378, Level: 82Points: 14,378, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
11/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1140
Розташування: Deep Східному Техасі
Записи блога: 3
Поблагодарили 1191 таймс "в 651 повідомленнях
Essence is on a distinguished road

Яка прекрасна мрія .....!!!!

Я відчуваю енергію в усьому ця мрія для вас є одним з Запуск нової дивовижну подорож. Один з ваших знайти духовне. І яке славне місце для початку на ..... Древо життя ....
07-13-2008, 09:28 PM

Любов, Світло і благодать,

Namaste

Сутності
Essence está offline  
Old Мені наснилося, що я не можу перестати думати. Я навіть не могла встати з ліжка, не міг рухатися. Я відчував, що я жила цієї життям, болю в тілі все ще через три тижні. Я одружуся моєму обличчі приховується Хоча моя складових застосовується моя мама каже, не дозволяють їй побачити її обличчя. Виявляється, я був в автомобільній катастрофі. Я навіть не знаю цього хлопця я збираюся вийти за нього заміж, не мого одного в реальному житті. Weird річ його звати Даллас ім'я мого прадіда я ніколи не знали. Моя мати цієї дівчинки, хто говорить mommmy не пам'ятає мене Виявляється, це була моя дівчинка. Деякі люди в кімнаті, я знав де-не-де чужі. Людина І.М. Про одружитися має багато грошей було піклуватися про мене і планування цієї гарне весілля. Але я його не знаю. Це було так реально. Будь-яка ідея про значення, як це мрія.  
Нові члени
Junior Member
Points: 18, Level: 1Points: 18, Level: 1Points: 18, Level: 1

jaxennis68@yahoo.com's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssssss3
jaxennis68@yahoo.com is on a distinguished road

jaxennis68@yahoo.com está offline  

Подібні нитки
Нитка Автор теми Форум Відповіді Останнє повідомлення
Початок тут! Введення в Карл-Йохан Calleman, календар Майя & 2012 Jonas1 Календар майя & 2012 20 09-09-2009 04:27 AM
Початок тут! - Вступ до духовне пробудження & земних змін Jonas1 Духовне пробудження 1 08-31-2008 12:42 ранку

Мітки
Сон, Сонник, Сонник, Сонник, Мрія Поділитись, Dreams, Meaning Of Dreams, Духовна, Духовність
Сон ,Сонник ,Сонник ,Сонник ,Мрія Поділитись ,Dreams ,Meaning Of Dreams ,Духовна ,Духовність ,

Пристосування для нарізання

Правила користування
Ви не може Створювати нові теми
Ви не може Опублікувати відповіді
Ви не може Поштові вкладення
Ви не може Редагувати власні повідомлення

BB код бути На
Смайли є На
[IMG] код На
HTML код Поза
Trackbacks є На
PingBacks є На