|
|
|
|||||||
| Bloglar | Makaleler | Fotoğraflar | Videos | Hediyeler | SSS | Üye | Bugünün Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et | Sohbet Odası |
| Dream paylaşımı Ne dün gece rüya mı? Paylaşın rüyalar ve diğerleri ile bunların anlamları tartışmak. »Start here! |
| Hızlı Haberler |
| Welcome Küresel Oneness Topluluğa!
Küresel Oneness Toplum düşünce ve iç ve dış değişim ve dönüşüm hakkında fikir paylaşımı için bir yer. Size göndermek için gereken buradan kayıt olun. Bazı bağlantılar ile başlatmak için:
Forum Anasayfa,
Sosyal Gruplar,
Bloglar,
Makaleler,
Fotoğraflar,
Videos,
Video Arama,
İletişim,
SSS ,
Istatistikleri.
İyi eğlenceler ve hissediyorum gerçekten topluma memnuniyetle!
|
| Etiketler |
|
|
LinkBack | Konu Araçları |
| Kullanıcı This Useful Post Jonas1 Teşekkür ardından Says: | mumoftwo Dün, 05:11 |
|
|
|||
|
Üye
Junior Member
|
Re: Buradan başlayın! Giriş Tercümanlık DreamDürüst olmak gerekirse, bazen Fizik sınıfta katta ne bilim içine oyun, deliller ve gerçekler ve argümanlar ile, gelir ve ben, tüm Hıristiyan ve kibar, gerçeği I gerçekleri dışarı inanmak için mazeret değil deneyin bakıyor gibi hissediyorum cinsiyetçi bir masal kitabı. Ama yapmak ve İncil var rüya yorumunu da's. Freud ne derdi ki? Herhangi bir bilimsel kanıt rüyalar gerçekten uyku sırasında beynimiz rasgele otomatik pilot görüntüleri daha fazla anlamına mı?
|
||
|
|
|
| Kullanıcı Bu Useful Post Soozie için teşekkürler Says takiben: | lauralane (05-12-2008) |
|
|
|||
|
Üye
Junior Member
|
Re: Buradan başlayın! Giriş Tercümanlık DreamHisseler için burada teşekkür ederiz. Ben uzun yıllardır ve hayalleri ile dabbling edilmiştir onun gibi bazen vergi yaparken neredeyse zor.
Bazı şeyleri daha iyi hissediyorum biraz yukarıda olsun ve üzerinde göz umuyoruz. Kendi Onun sert araştırma bazen var kadar çok sayıda site sizin baş spin yapar online. ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Üye
Junior Member
|
Re: Buradan başlayın! Giriş Tercümanlık DreamBen Freud'un hiçbir fan ve önce bir rüya okuma şüpheci. Bütün insanların hayallerini içine onların başarısızlıkları, duygu ve umut proje ve yorum sadece bir daire kare bir cadde olduğuna inanıyoruz.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Üye
Junior Member
|
Re: Buradan başlayın! Giriş Tercümanlık DreamSanırım başına bizim rüyalar, aslında, bazı moda mesajları. Ben tamamen Bununla birlikte, bu "bize konuşurken veya bize bu" görsel mesajlar göndermeye çalışıyor "emin değilim. Ayrıca tüm bu Elimizdeki her rüya aynı öneme sahip olduğundan emin değilim. Bu bizim canlı bir şekilde hatırlıyorum ve bize zaman sonrasında bir çınlayan etkileyecek gibi görünüyor bu muhtemelen dikkat ederek olması gerektiğidir. Bu sinsi şüphe bu deja vu deneyimlerimi bazı yol Ben geçmişte ben sadece bir rüya "olarak kapalı fırça olabilir ve unutmuştu sonra rüyalar bağlantılı olabilir var. Ben rüyalar Yukarıdaki bağlantıları araştırma için biraz zaman alacağını düşünüyorum. Oldukça ilginç olabilir.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Üye
Junior Member
|
Re: Buradan başlayın! Giriş Tercümanlık DreamSeninle, anne katılıyorum. Ben muhtemelen benim için gerçek bir önemi yoktu olamazdı geçmişte aptalca hayalleri vardı, ben bazen yapmamız hissediyorsun bir nedenle rüyalar. Hem benim çocuklarla benim gebeliklerin tüm uzunluğu boyunca ne kapatılması ve olacağını hayal. Ne zaman doğdun ben sürpriz değildi çünkü zaten kalbinde çok biliyordum.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Yeni Üye
Junior Member
|
Re: Buradan başlayın! Giriş Tercümanlık DreamHi All,
My name is Katie. İki a 32 yıl yaşlı anne ve am çoğu oldukça canlı rüyalar. Ben genellikle Rüyalarımı hatırlıyorum sık sık rüyalarımda ne anlama geldiğini belirlemek için rüya yorumunu referans bakın. Ancak, i am şaşırıp kalmış! Gece Ben boyunca yürüyordu ve i bu büyük eski ağaç üzerinde kalın bir gövde ve dalları, sıkıca zemine köklü ve i-i hayat ağacı bulmuştu biliyordu geldi gördüm. Hemen i amaçla ağaç bulmak ne olduğunu bulmaya olmadan uyandı. Şimdi i derece, dini değilim ne de ben hiç benim bilinçli zihin yaşam ağacı düşündü! Eğer kimse bu rüyayı yorumlamak bana yardımcı olabilir ben çok kısa olarak ama merak ediyorum bu yana aklımdan sol değildir ... Teşekkürler! ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Moderatör
Yer: Derin East Texas
|
Re: Buradan başlayın! Giriş Tercümanlık Dreamdreamer75,
What a wonderful dream .....!!!! Senin için bu hayali etrafında hissediyorum bir enerji yeni bir harika bir yolculuk başlayan biridir. Birinin ruhsal kendini bulma. Ve muhteşem bir yerde hayat .... bir ağacı ..... ne başlamak için Namaste Özü 2 Kullanıcılar ardından Öz Bu Useful Post Thank You ki: |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Yeni Üye
Junior Member
|
Re: Buradan başlayın! Giriş Tercümanlık DreamBir rüya ki düşünmeye can't stop vardı. Hatta yatak hareket couldn't dışarı alamadım. I like vücut ağrıları tarafından hâlâ üç hafta sonra yok bu hayatta yaşadığı hissettim. Ederken kadar annem uygulanır yapmak benim korunmaktadır yüzüme evleniyor kızın yüzünü görelim yok diyor. Dışarı bir araba kazasında olmuştu kapatır. Hatta ben evlenmeye gidiyorum bu adam bilmiyorum gerçek hayatta benim erkek arkadaşım değil. Adını Dallas benim büyük büyük babasının adını Ben biliyordum asla Weird şey. Annem dışarı benim küçük kız vardı döner kim mommmy Beni hatırladın söylüyor bu küçük kız vardır. Biliyordum odada Bazı insanlar bazı yerde yabancılarla. Bana bakımı yapılmış adam Im hakkında evlenmek için para ve bu güzel düğün planlama. Ama onu bilmiyorum. Bu kadar gerçek hissettim. Böyle bir rüya anlamına herhangi bir fikir.
|
||
|
|
|
Benzer Threads
|
||||
| Iplik | Thread Starter | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Buradan başlayın! Giriş Carl Johan Calleman, Maya Takvimi & 2012 | Jonas1 | Maya Takvimi & 2012 | 20 | 09-09-2009 04:27 |
| Buradan başlayın! - Giriş Spiritual Awakening & Earth değişiklikler | Jonas1 | Spiritual Awakening | 1 | 08-31-2008 12:42 |
| Etiketler |
| Konu Araçları | |
|
|
|
|