Изгледа да нисте регистровани са наше заједнице. За регистрацију кликните овде ...

Global Oneness Community          
Аутоматски Преводи направио Гоогле:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобална Јединство заједнице > Тумачење снова > Сан дељење
Блогови Чланци Фотографије Видео Додаци Најчешћа питања Листа чланова Данашњи Постови Означи форуме као прочитане Цхат Соба

Сан дељење Шта си сан синоӕ? Поделите своје снове и њихово значење разговарати са другима. »Старт Хере!

Брзо Вести
Добродошли на глобалне Једност Заједнице! Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са: Форум почетна, Социјалне групе, Блогови, Чланци, Фотографије, Видео, Видео сеарцх, Контакт, Најчешћа питања , Статистике. Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!

Напомена: Овај оглас се не приказује за регистроване чланове

Тагс
Теме: Сан, Сан Речник, Тумачење снова, Тумачи сан, Дељење сан, Снови, Значење снова, Духовни, Духовност
Видео: Сан ,Сан Речник ,Тумачење снова ,Тумачи сан ,Дељење сан ,Снови ,Значење снова ,Духовни ,Духовност ,

ЛинкБацк Алати тхреад
Old 05-06-2008, 07:13 АМ  
Админ
Админ
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 3%Activity: 3%Activity: 3%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
4/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Локација: Стокхолм
Текстова у блогу: 2
Хвала: 36
Захваљено 95 пута на 68 порука
Jonas1 is on a distinguished road

Старт Хере! Увод у тумачење снова

Овај форум је за размену и дискусију о сновима. Поделите своје снове и дозволите другима да вам помогну са тумачењем. Пошаљите Ваш сан овде!

Испод неких чланака о значењу снова и снова речник садржи тумачење снова из различитих извора:

Неке чланке о сновима:

Ведски Тумачење снова Шри Суами Сивананда

Кристијан Тумачење снова

Исламски Тумачење снова

Сан Речник
Сан Речник за више од 10.000 снови, са сновима интерпретације из различитих извора укључујући и западне, исламске и ведског сан тумачење:

10 Најчешће снове:

Друге заједничке снове:

Ја вам се допада Глобални Јединство заједнице ! Каквих питања? Молим контактирајте ме!

Ласт едитед од Јонас1; на 05-06-2008 АМ 07:35..
Jonas1 está offline  
(10-01-2009)
мумофтуо (06-25-2008)
Old 05-12-2008, 07:04 АМ  
Члан
Јуниор члан
Points: 210, Level: 4Points: 210, Level: 4Points: 210, Level: 4
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Soozie's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 sssssss41
Хвала: 0
Захвалио 1 тиме ин 1 пост
Soozie is on a distinguished road

Одг: Старт Хере! Увод у тумачење снова

Искрено, понекад се осећам као буље у подне у класи физику, науку, када ступа на сцену, уз доказе и чињенице и аргументе, а ја, све хришћанске и љубазно, покушајте да не изговор за чињеницу да верујем чињеницама од сексистички бајке књигу. Али ја, као и у Библији постоји и тумачење снова. Шта би Фројд рекао о томе? Да ли постоји научни доказ да се снови заиста значи више од случајних нашег мозга аутоматског пилота слике у току сна?
Soozie está offline  
Следећи корисник каже Хвала Соозие За Корисникове Постове
лауралане (05-12-2008)
Old 05-12-2008, 08:59 АМ  
Члан
Јуниор члан
Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32

lauralane's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss228
Хвала: 3
Захваљено 37 пута на 32 порука
lauralane is on a distinguished road

Хвала вам за акције овде. Ја сам био дабблинг са сновима много година и скоро као лукав као некад раде свој пореза. Надам се да изгледају преко неке од горе и боље осећају за ствари. Тешко је истраживање на свој понекад и постоји толико сајтова на мрежи чини главу окреће.
lauralane está offline  
Old 05-13-2008, 03:37 ПМ  
Члан
Јуниор члан
Points: 122, Level: 2Points: 122, Level: 2Points: 122, Level: 2

liowkc's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 sssssss41
Захваљено 0 пута на 0 порука
liowkc is on a distinguished road

Ја нисам љубитељ Фројда и скептик сна читања. Верујем да сви људи пројектују своје слабости, осећања и наду у своје снове и тумачење је само авенија на тргу круг.
liowkc está offline  
Old 06-24-2008, 10:36 АМ  
Члан
Јуниор члан
Points: 186, Level: 3Points: 186, Level: 3Points: 186, Level: 3

mumoftwo's Avatar

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Posts
0/0 sssssss25
Хвала: 2
Захваљено 5 пута у 5 порука
mumoftwo is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to mumoftwo

Ја се десити да верујем да наши снови су, у ствари, порука неке моде. Нисам потпуно сигуран, међутим, ко је да је "причају" са нама или покушавате да нам пошаљете те "визуелне поруке". Ја нисам сигуран да све то имамо сваки сан је исти значај. Оне које смо живо памћење и чини се да су одјекује утичу на нас када се пробудим су оне вероватно треба да обраћају пажњу на. Имам ову сумња да ће моја искуства Деја Ву могу бити на неки начин повезан са сновима сам имала у прошлости, тако да могу имати брушеног игру као "само сан" и заборављена. Мислим да ћу узети мало времена за истраживање линкове изнад на снове. То може да буде веома занимљиво.
mumoftwo está offline  
Old 06-28-2008, 05:50 ПМ  
Члан
Јуниор члан
Points: 351, Level: 7Points: 351, Level: 7Points: 351, Level: 7

1wahmom's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Локација: Кентаки
Хвала: 13
Захваљено 3 пута на 2 порука
1wahmom is on a distinguished road

Слажем се с тобом, мама. Док сам имао глуп снове у прошлости који нису могли да евентуално имали прави значај за мене, ја не сматрам да понекад имамо разлога за снове. Са обе моје деце, ја сам сањао шта ће бити искључен и током целе дужине моја трудноћа. Када су родјени нисам био изненађен што је много, јер сам већ знао у мом срцу.
1wahmom está offline  
Old 07-08-2008, 01:16 ПМ  
Нови члан
Јуниор члан
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

dreamer75's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
dreamer75 is on a distinguished road

Хи алл,

Моје име је Катица. Ја сам 32 год стара мајка двоје деце, а често су прилично живописне снове. Ја обицно не заборавите моје снове и често се односи на тумачење снова референце да утврди шта би могло да значи моје снове.

Међутим, ја сам у шкрипцу! Друга ноћ сам сањао да сам хода заједно и ја је дошао преко овог великог старог дрвета са дебелим стабло и гране, чврсто укорењена у земљу и сам знао да је пронашао дрво живота. Одмах сам се пробудио без проналажењу шта је сврха проналажења стабла.

Сада сам не осетно верске, нити сам икада размишљао о стабло живота у мојој свести!

Ја сам само питате да ли неко може да ми помогне у тумачењу овог сна као што је био прилично кратак, али није оставио моје срце од ...

04-18-2009, 06:35 АМ
dreamer75 está offline  
Old 07-08-2008, 07:13 ПМ  
Супер члан
Модератор
Points: 14,395, Level: 82Points: 14,395, Level: 82Points: 14,395, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
11/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1142
Локација: Дубоко Нортх Тексас
Текстова у блогу: 3
Хвала: 1.236
Захваљено 1.193 пута на 652 порука
Essence is on a distinguished road

дреамер75,

Шта је диван сан .....!!!!
Енергија Осећам се овај сан за тебе један је од почетка новог дивно путовање. Један од проналажења свог духовног сопства. И оно славно место да почнете у ..... Дрво живота ....

Љубав, и светлост, благослови

Намасте

Суштина
Essence está offline  
Old 07-13-2008, 09:28 АМ  
Нови члан
Јуниор члан
Points: 18, Level: 1Points: 18, Level: 1Points: 18, Level: 1

jaxennis68@yahoo.com's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssssss3
Хвала: 1
jaxennis68@yahoo.com is on a distinguished road

Сањао сам да ја не могу да престанем да мислим о томе. Нисам могао ни устати из кревета није могла помакнути. Осећао сам се као да сам живео овај живот по телу болови и даље не касније од три недеље. Био сам венчавају моје лице је заштићена док ми се да се примењује моја мама каже да не дозволите јој видим лице. Испоставило се да је у олупину кола. Ја ни не знам овог типа идем да га ожени се мој момак у стварном животу. Уеирд ствар његово име је Далас име моје прадеда никада нисам знао о томе. Моја мајка је ова мала девојчица која каже момммы ме не заборавите испада да је моја девојчица. Неки људи у соби сам знао где је неки странац. Човек Им око на брак има много новца је бригу о мени и планирање овој прелепој свадби. Али ја га не знам. То је тако реално осетила. Било је идеја да значење сна овако.
jaxennis68@yahoo.com está offline  

Сличне теме
Низ Тему Започео Форум Одговора Последњи пост
Старт Хере! Увод у Карла Јохана Цаллеман, Маја и Календар 2012 Jonas1 Маја & Календар 2012 20 09-09-2009 04:27 ПМ
Старт Хере! - Увод у Духовни Буђење и Земље промене Jonas1 Духовно буђење 1 08-31-2008 12:42 ПМ

Тагс
Сан, Сан Речник, Тумачење снова, Тумачи сан, Дељење сан, Снови, Значење снова, Духовни, Духовност
Сан ,Сан Речник ,Тумачење снова ,Тумачи сан ,Дељење сан ,Снови ,Значење снова ,Духовни ,Духовност ,

Алати тхреад

Правила Постања
Ти не могу постављати нове теме
Ти не могу Пост одговори
Ти не могу Пост прилоге
Ти не могу едитовати ваше постове

ВБ код је Укључено
Смајлији јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
[ДИР] код Укључено
ХТМЛ код је Искључено
Трацкбацк јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
Пингбацкс јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено
Рефбацкс јеси, јесмо, јесте, јесу Укључено

Сва времена су ГМТ. Тренутно време је 04:31 АМ.

Аутоматски превод Деливеред бы НЛП-ЕР
Поуеред бы вБуллетин ® Верзија 3.8.1
Цопыригхт © 2000 - 2009, Јелсофт Ентерприсес Лтд
Оптимизација за претраживаче стране Мацхинес 3.1.0
Ад управљања према РедТыгер
Неактивни Подсетници По Мисхед.цо.ук
Google