|
|
|
|||||||
| Блогови | Чланци | Фотографије | Видео | Додаци | Најчешћа питања | Листа чланова | Данашњи Постови | Означи форуме као прочитане | Цхат Соба |
| Сан дељење Шта си сан синоӕ? Поделите своје снове и њихово значење разговарати са другима. »Старт Хере! |
| Брзо Вести |
| Добродошли на глобалне Једност Заједнице!
Глобални Јединство заједнице је место за размену мисли и идеја о унутрашње и спољашње промене и трансформације. Да ли порука треба да Регистер хереНеки линкови. Почети са:
Форум почетна,
Социјалне групе,
Блогови,
Чланци,
Фотографије,
Видео,
Видео сеарцх,
Контакт,
Најчешћа питања ,
Статистике.
Забавите се и осећају заиста добродошлицу у заједницу!
|
| Тагс |
|
|
ЛинкБацк | Алати тхреад |
| (10-01-2009) | мумофтуо (06-25-2008) |
|
|
|||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Старт Хере! Увод у тумачење сноваИскрено, понекад се осећам као буље у подне у класи физику, науку, када ступа на сцену, уз доказе и чињенице и аргументе, а ја, све хришћанске и љубазно, покушајте да не изговор за чињеницу да верујем чињеницама од сексистички бајке књигу. Али ја, као и у Библији постоји и тумачење снова. Шта би Фројд рекао о томе? Да ли постоји научни доказ да се снови заиста значи више од случајних нашег мозга аутоматског пилота слике у току сна?
|
||
|
|
|
| Следећи корисник каже Хвала Соозие За Корисникове Постове | лауралане (05-12-2008) |
|
|
|||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Старт Хере! Увод у тумачење сноваХвала вам за акције овде. Ја сам био дабблинг са сновима много година и скоро као лукав као некад раде свој пореза.
Надам се да изгледају преко неке од горе и боље осећају за ствари. Тешко је истраживање на свој понекад и постоји толико сајтова на мрежи чини главу окреће. ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Старт Хере! Увод у тумачење сноваЈа нисам љубитељ Фројда и скептик сна читања. Верујем да сви људи пројектују своје слабости, осећања и наду у своје снове и тумачење је само авенија на тргу круг.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Старт Хере! Увод у тумачење сноваЈа се десити да верујем да наши снови су, у ствари, порука неке моде. Нисам потпуно сигуран, међутим, ко је да је "причају" са нама или покушавате да нам пошаљете те "визуелне поруке". Ја нисам сигуран да све то имамо сваки сан је исти значај. Оне које смо живо памћење и чини се да су одјекује утичу на нас када се пробудим су оне вероватно треба да обраћају пажњу на. Имам ову сумња да ће моја искуства Деја Ву могу бити на неки начин повезан са сновима сам имала у прошлости, тако да могу имати брушеног игру као "само сан" и заборављена. Мислим да ћу узети мало времена за истраживање линкове изнад на снове. То може да буде веома занимљиво.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Члан
Јуниор члан
|
Одг: Старт Хере! Увод у тумачење сноваСлажем се с тобом, мама. Док сам имао глуп снове у прошлости који нису могли да евентуално имали прави значај за мене, ја не сматрам да понекад имамо разлога за снове. Са обе моје деце, ја сам сањао шта ће бити искључен и током целе дужине моја трудноћа. Када су родјени нисам био изненађен што је много, јер сам већ знао у мом срцу.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Нови члан
Јуниор члан
|
Одг: Старт Хере! Увод у тумачење сноваХи алл,
Моје име је Катица. Ја сам 32 год стара мајка двоје деце, а често су прилично живописне снове. Ја обицно не заборавите моје снове и често се односи на тумачење снова референце да утврди шта би могло да значи моје снове. Међутим, ја сам у шкрипцу! Друга ноћ сам сањао да сам хода заједно и ја је дошао преко овог великог старог дрвета са дебелим стабло и гране, чврсто укорењена у земљу и сам знао да је пронашао дрво живота. Одмах сам се пробудио без проналажењу шта је сврха проналажења стабла. Сада сам не осетно верске, нити сам икада размишљао о стабло живота у мојој свести! Ја сам само питате да ли неко може да ми помогне у тумачењу овог сна као што је био прилично кратак, али није оставио моје срце од ... 04-18-2009, 06:35 АМ ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Супер члан
Модератор
|
Одг: Старт Хере! Увод у тумачење сновадреамер75,
Шта је диван сан .....!!!! Енергија Осећам се овај сан за тебе један је од почетка новог дивно путовање. Један од проналажења свог духовног сопства. И оно славно место да почнете у ..... Дрво живота .... Љубав, и светлост, благослови Намасте Суштина |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Нови члан
Јуниор члан
|
Одг: Старт Хере! Увод у тумачење сноваСањао сам да ја не могу да престанем да мислим о томе. Нисам могао ни устати из кревета није могла помакнути. Осећао сам се као да сам живео овај живот по телу болови и даље не касније од три недеље. Био сам венчавају моје лице је заштићена док ми се да се примењује моја мама каже да не дозволите јој видим лице. Испоставило се да је у олупину кола. Ја ни не знам овог типа идем да га ожени се мој момак у стварном животу. Уеирд ствар његово име је Далас име моје прадеда никада нисам знао о томе. Моја мајка је ова мала девојчица која каже момммы ме не заборавите испада да је моја девојчица. Неки људи у соби сам знао где је неки странац. Човек Им око на брак има много новца је бригу о мени и планирање овој прелепој свадби. Али ја га не знам. То је тако реално осетила. Било је идеја да значење сна овако.
|
||
|
|
|
Сличне теме
|
||||
| Низ | Тему Започео | Форум | Одговора | Последњи пост |
| Старт Хере! Увод у Карла Јохана Цаллеман, Маја и Календар 2012 | Jonas1 | Маја & Календар 2012 | 20 | 09-09-2009 04:27 ПМ |
| Старт Хере! - Увод у Духовни Буђење и Земље промене | Jonas1 | Духовно буђење | 1 | 08-31-2008 12:42 ПМ |
| Тагс |
| Алати тхреад | |
|
|
|
|