Kjo duket se nuk i keni regjistruar akoma me komunitetin tonë. Për t'u regjistruar ju lutem klikoni këtu ...

Global Oneness Community          
Automatic Translations bërë nga Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Filma Community > Dream Interpretation > Ndarjen Dream
Regjistrohu My Go Blogs Artikuj Photos Videos Goodies FAQ Anëtarëve Today's Posts Chat Room

Ndarjen Dream Çfarë keni ëndërr natën e kaluar? Share ëndrrat tuaja dhe për të diskutuar kuptimet e tyre me të tjerët. »Filloni këtu!

Quick News
Mirë se vini në Antarevė Global! Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të register here. Disa lidhjet për te filluar me: Forum Home, Social Groups, Blogs, Artikuj, Photos, Videos, Video Search, Kontakt, FAQ , Statistika. Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit!

Shënim: Ky ad nuk shfaqet për anëtarët e regjistruar

Tags
Threads: Ëndrra, Dream Dictionary, Dream Interpretation, Dream të përkthyesve me gojë, Dream Sharing, Iluminizmi, Meaning of Dreams, Christian, Spirituality
Videos: Ëndrra ,Dream Dictionary ,Dream Interpretation ,Dream të përkthyesve me gojë ,Dream Sharing ,Iluminizmi ,Meaning of Dreams ,Christian ,Spirituality ,

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old 05-06-2008, 07:13   #1 (permalink)
Admin
Admin
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
5/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Vendndodhja: Stockholm
Blog Entries: 2
Jonas1 is on a distinguished road

Filloni këtu! Hyrje në Dream Interpretation

Ky forum është për ndarjen dhe diskutimin e ëndrrave. Share ëndrrat tuaja dhe le të tjerët të ju ndihmojë me interpretimin. Post ëndrrën tuaj këtu!

Më poshtë disa artikuj në lidhje me kuptimin e ëndrrave dhe Dream Dictionary që përmbajnë interpretimin e ëndrrës nga shumë burime të ndryshme:

Disa artikuj rreth ëndrrave:

Interpretimi Vedic Dream nga Sri Swami Sivananda

Interpretimi krishterë Dream

Dream Interpretation islamik

Dream Dictionary
Dream Dictionary për më shumë se 10,000 ëndrrat, me ëndrrat e interpretime nga shumë burime të ndryshme duke përfshirë interpretim perëndimore, islamic dhe Vedic ëndërr:

10 ëndrrat më i zakonshem:

Ëndrra të tjera të përbashkëta:

Unë shpresoj që ju pëlqen Filma Komunitetit ! Ndonjë pyetje? Lutem kontaktojnë!

Last edited by Jonas1; 05-06-2008 në 07:35..
Jonas1 está offline   Reply With Quote
Pas User Says Thank You to Jonas1 për këtë post të dobishme:
mumoftwo (06-25-2008)
Old 05-12-2008, 07:04   #2 (permalink)
Anëtar
Shvercer
Points: 210, Level: 4Points: 210, Level: 4Points: 210, Level: 4
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Soozie's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 sssssss41
Thanked 1 Time in 1
Soozie is on a distinguished road

Re: Start këtu! Hyrje në Dream Interpretation

Sinqerisht, ndonjëherë ndihem si e ndezur në dysheme në klasë Fizikë, kur shkenca vjen në lojë, me argumente dhe fakte dhe argumente, dhe unë, të gjithë të krishterë dhe i sjellshëm, mundohuni të mos justifikim për faktin se unë besoj se faktet nga një libër seksiste përrallë. Por unë, dhe në Bibël ka interpretim edhe ëndërr. Çfarë do të Frojdi thotë në lidhje me atë? A ka ndonjë provë shkencore që ëndrrat të vërtetë do të thotë më shumë se trurit tonë images rastit pilot automatike gjatë gjumit?
Soozie está offline   Reply With Quote
Pas User Says Thank You to Soozie për këtë post të dobishme:
lauralane (05-12-2008)
Old 05-12-2008, 08:59   #3 (permalink)
Anëtar
Shvercer
Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32

lauralane's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss228
lauralane is on a distinguished road

Faleminderit për aksionet këtu. Unë kam qenë dabbling me ëndrrat për shumë vite dhe tani pothuajse e saj si ndërlikuar sa ndonjëherë duke bërë taksat tuaja. Unë shpresoj që të duken mbi disa nga lart dhe për të marrë një të ndjehen më të mirë për gjërat. Vështirë të saj të kërkimit në tuaj ndonjëherë dhe ka faqet kaq shumë miq që e bën spin tuaj kokë.
lauralane está offline   Reply With Quote
Old 05-13-2008, 03:37   #4 (permalink)
Anëtar
Shvercer
Points: 122, Level: 2Points: 122, Level: 2Points: 122, Level: 2

liowkc's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 sssssss41
liowkc is on a distinguished road

Unë nuk jam tifoz i Frojdit dhe një lexim skeptik e ëndërr. Unë besoj se të gjithë njerëzit e projektit mungesat e tyre, ndjenjat dhe shpresat në ëndrrat e tyre dhe interpretimi është vetëm një rrugë për të sheshit një rreth.
liowkc está offline   Reply With Quote
Old 06-24-2008, 10:36   #5 (permalink)
Anëtar
Shvercer
Points: 186, Level: 3Points: 186, Level: 3Points: 186, Level: 3

mumoftwo's Avatar

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Posts
0/0 sssssss25
mumoftwo is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to mumoftwo

Unë besoj se të ndodhë me ëndrrat tona janë, në fakt, mesazhet e disa modës. Unë nuk jam plotësisht i sigurt, megjithatë, kush është ai që është "flasin" për ne ose duke u përpjekur të na dërgoni këto "mesazhe vizuale". Unë nuk jam edhe i sigurt se të gjithë që çdo ëndërr që kemi është e njëjta rëndësi. Ata që ne i mbajmë mend gjallërisht dhe duket të ketë një oshëtimë të ndikojë mbi ne kur kemi pas janë ata që ne duhet të jetë ndoshta duke i kushtuar vëmendje të. Unë kam këtë dyshim poshtër se përvojat e deja vu e mia të mund në një farë mënyre të lidhur me ëndrrat e unë kam pasur në të kaluarën dhe që unë mund të kenë brushed off si "vetëm një ëndërr" dhe e harruar. Unë mendoj se unë do të marrë disa kohë kërkime lidhjet e mësipërme për ëndrrat. Kjo mund të jetë mjaft interesante.
mumoftwo está offline   Reply With Quote
Old 06-28-2008, 05:50   #6 (permalink)
Anëtar
Shvercer
Points: 351, Level: 7Points: 351, Level: 7Points: 351, Level: 7

1wahmom's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Re: qarqet kulture
1wahmom is on a distinguished road

Unë pajtohem me ju, mama. Ndërsa unë kam pasur ëndrrat e trashë në kaluarën që nuk mund të ketë ndoshta kishte ndonjë rëndësi të vërtetë për mua, unë do të ndjehen se nganjëherë ne kemi ëndrra për një arsye. Me të dy fëmijët e mi, unë ëndërrova atë që ata do të jenë të dhe gjatë tërë gjatësinë e shtatzënitë e mia. Kur ata ishin lindur unë nuk u habitur se shumë sepse unë tashmë e dinte në zemrën time.
1wahmom está offline   Reply With Quote
Old 07-08-2008, 01:16   #7 (permalink)
Qumeshtor
Shvercer
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

dreamer75's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
dreamer75 is on a distinguished road

Hi all,

Emri im është Katie. Unë jam një nënë 32 yr old të dy dhe shpesh kanë ëndrrat e shumë të gjalla. Unë zakonisht mend ëndrrat e mia dhe shpesh i referohen ëndërr referenca interpretim për të përcaktuar se çfarë mund të thotë ëndrrat e mia.

Megjithatë, jam mendjemadh! I tjetër natë ëndërroi se isha duke ecur së bashku dhe i erdhi gjithë kjo pemë e madhe e vjetër me një trung të trashë dhe degët, rrënjët në mënyrë të vendosur në tokë dhe i dinin i kishin gjetur pemën e jetës. Menjëherë i u zgjua pa gjetur se çfarë qëllimi ishte për të gjetur pemë.

Tani unë nuk jam jashtëzakonisht fetare, as kam menduar ndonjëherë rreth pema e jetës në mendjen time i vetëdijshëm!

Unë jam vetëm pyesin nëse dikush mund të ndihmojnë mua në interpretimin këtë ëndërr si ajo ishte mjaft e shkurtër, por nuk e ka lënë mendjen time që ...

Faleminderit!
dreamer75 está offline   Reply With Quote
Old 07-08-2008, 07:13   #8 (permalink)
Super Anëtar
Moderator
Points: 13,845, Level: 81Points: 13,845, Level: 81Points: 13,845, Level: 81
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
12/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1126
Vendndodhja: Thellë East Texas
Blog Entries: 3
Thanked 1.166 Times in 639 Posts
Essence is on a distinguished road

dreamer75,

Çfarë ëndërr e mrekullueshme .....!!!!
Energjisë Ndihem rreth kësaj ëndërr për ju është një për të filluar një udhëtim të ri të mrekullueshme. Një për të gjetur veten tuaj shpirtërore. Dhe ajo që një vend të lavdishëm do të fillojë në ..... Tree of Life ....

Dashurisë, dritës dhe bekimin,

Namaste

Thelbi
Essence está offline   Reply With Quote
Old 07-13-2008, 09:28   #9 (permalink)
Qumeshtor
Shvercer
Points: 18, Level: 1Points: 18, Level: 1Points: 18, Level: 1

jaxennis68@yahoo.com's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssssss3
jaxennis68@yahoo.com is on a distinguished road

Unë kisha një ëndërr që unë nuk mund të mos të menduarit rreth. Unë nuk mund të merrni edhe nga krevati nuk mund të lëvizin. Ndjeva si unë kishte jetuar këtë jetë me dhimbje të trupit ende ka tre javë më vonë. Unë ishte duke u martuar me veten time i është e mbrojtur, ndërsa ime është aplikuar deri nëna ime thotë se nuk e le të saj të parë fytyrën e saj. Rezulton se unë kam qenë në një aksident makine. Unë nuk e di edhe këtë djalë unë jam do të martohet ajo nuk është dashurin tim në jetën reale. Gjë Weird emri i tij është Dallas emrin e gjyshit tim të madh nuk e dinin. Nëna ime e ka këtë vajzë të vogël e cila thotë se mommmy nuk mbaj mend rezulton se ishte vajzë e mia pak. Disa njerëz në dhomë ku kam njohur disa njerëz të panjohur. Im njeri për t'u martuar është një shumë e parave ka qenë duke u kujdesur për mua dhe planifikimit këtë martesë të bukur. Por unë nuk e di atë. Ajo ndjeu kaq reale. Çdo ide për kuptimin e një ëndërr si kjo.
jaxennis68@yahoo.com está offline   Reply With Quote
Reply