Zdi se še niste registrirani v našo skupnost. Za vpis kliknite tukaj ...

Global Oneness Community          
Samodejno Prevodi, ki jih Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Skupnosti > Dream Interpretation > Dream delitve
Blogi Členi Fotografije Videos Dobrote FAQ Memberlist Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Dream delitve Kaj si sanje sinoči? Delite svoje sanje in razpravljajo o svojih pomenov z drugimi. »Start here!

Quick News
Dobrodošli na Global Oneness Community! Global Oneness Skupnosti je kraj za izmenjavo misli in zamisli o notranji in zunanji sprememb in preoblikovanja. Če želite objaviti morate Registrirajte se tukaj. Nekaj povezav, da začnete z: Forum Home, Socialna Groups, Blogi, Členi, Fotografije, Videos, Video Search, Kontakt, FAQ , Statistika. Have fun in počutila pozdravil za skupnost!

Opomba: Ta oglas ni prikazan za registrirane člane

Tags
Threads: Sanjati, Dream Dictionary, Dream Interpretation, Dream Interpreter, Dream Sharing, Dreams, Meaning Of Dreams, Spiritual, Duhovnost
Videos: Sanjati ,Dream Dictionary ,Dream Interpretation ,Dream Interpreter ,Dream Sharing ,Dreams ,Meaning Of Dreams ,Spiritual ,Duhovnost ,

LinkBack Thread Tools
Old 05-06-2008, 07:13  
Admin
Admin
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 3%Activity: 3%Activity: 3%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
4/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Blog Entries: 2
Thanked 95 Times v 68 Posts
Jonas1 is on a distinguished road

Start here! Uvod v Dream Interpretation

To je forum za izmenjavo in razpravo o sanj. Delite svoje sanje in dovoli drugim, vam pomaga z razlago. Objavi svoje sanje tukaj!

Spodaj je nekaj člankov o pomenu sanj in Dream Dictionary vsebuje razlago sanj iz različnih virov:

Nekateri članki o sanjah:

Vedska Dream Razlaga, ki ga Sri Swami Sivananda

Christian Dream Interpretation

Islamska Dream Razlaga: Meaning of Dreams v islamu II

Dream Dictionary
Dream Dictionary za več kot 10.000 sanje, s sanjami razlag iz različnih virov, vključno z zahodnim, islamic in vedski sanje razlaga:

Dream Interpretation Being lovili

Dream Interpretation Živali

Upam, da vam je všeč Global Oneness Skupnosti ! Vprašanja? Prosim contact me!

Last edited by Jonas1; na 05-06-2008 07:35..
Jonas1 está offline  
Po User Says Thank You do Jonas1 Za to Useful Post:
mumoftwo 05-12-2008, 07:04
Old Resnično, včasih se počutim, kot strmi v tla v razredu fiziko, ko znanosti prihaja v igro, z dokazi in argumenti in dejstvi, in jaz, vseh krščanskih in vljudni, poskusite ne bo izgovor za to, da verjamem, dejstva iz seksističnih pravljico knjigo. Ampak delam, in v Svetem pismu obstaja razlaga tudi sanje. Kaj bi Freud rekel o tem? Ali obstaja znanstveni dokaz, da sanje res pomeni več kot naši možgani na naključni avtomatski pilot slike med spanjem?  
Države
Junior države
Points: 210, Level: 4Points: 210, Level: 4Points: 210, Level: 4
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Soozie's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 sssssss41
Thanked 1 Čas v 1 Post
Soozie is on a distinguished road

Re: Start here! Uvod v Dream Interpretation

Po User Says Thank You do Soozie Za to Useful Post:
Soozie está offline  
lauralane
(05-12-2008) 05-12-2008, 08:59
Old Zahvaljujemo se vam za delnice tukaj. Bil sem dabbling s sanjami že več let in skoraj tako kot je bilo včasih težavno početje davke.  
Države
Junior države
Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32

lauralane's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss228
lauralane is on a distinguished road

Upam, da si v nekaterih zgornjih in dobili boljši občutek za stvari. Njegov trd za raziskave na svoj včasih in obstaja toliko spletnih strani daje glavo spin. 05-13-2008, 03:37
lauralane está offline  
Old Jaz nisem ljubitelj Freud in skeptik v sanjah obravnave. Menim, da vsi ljudje projekt svoje pomanjkljivosti, čustva in upa, v svoje sanje in razlaga je samo pot za kvadratni krog.  
Države
Junior države
Points: 122, Level: 2Points: 122, Level: 2Points: 122, Level: 2

liowkc's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 sssssss41
Thanked 0 Times v 0 Posts
liowkc is on a distinguished road

06-24-2008, 10:36
liowkc está offline  
Old Jaz verjamem, da naše sanje so, pravzaprav, sporočila nekaj modnih. Nisem povsem prepričan, vendar pa, kdo je, da je "govoril", da nas ali poskuša, da nam pošljete teh "vizualnih sporočil. Prav tako sem prepričan, da ni vse, da ima vsaka sanje imamo je isti pomen. Tisti, ki se spomnimo živo in se zdi, da so izjemno vplivajo na nas, ko smo budni, so ti verjetno, da bi morali biti pozoren, da. Imam to Ugibati, da bo moje izkušnje deja vu je treba na nek način povezane z sanje sem imela v preteklosti, da lahko imam brušena off kot "samo sanje" in pozabil. Mislim, da bo nekaj časa za raziskave povezave zgoraj na sanje. Lahko bi bilo zelo zanimivo.  
Države
Junior države
Points: 186, Level: 3Points: 186, Level: 3Points: 186, Level: 3

mumoftwo's Avatar

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Posts
0/0 sssssss25
Thanked 5 Times v 5 Posts
mumoftwo is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to mumoftwo

06-28-2008, 05:50
mumoftwo está offline  
Old Lokacija: Ky  
Države
Junior države
Points: 351, Level: 7Points: 351, Level: 7Points: 351, Level: 7

1wahmom's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Strinjam se s tabo, mami. Medtem ko sem imel neumne sanje v preteklosti, ki jih morda ne bi imela pravi pomen mi, mi včasih zdi, da imamo sanje, za razlog. Pri obeh moji otroci, sem sanjal, kaj bi jih bilo treba izključiti, in v obdobju celotni dolžini moje nosečnosti. Ko so bili rojeni nisem bil presenečen, da je veliko, ker sem že vedel, v mojem srcu.
1wahmom is on a distinguished road

07-08-2008, 01:16
1wahmom está offline  
Old Moje ime Katie. Jaz sem 32 let stara mati dveh in imajo pogosto zelo žive sanje. Ponavadi se spominjam svoje sanje in sanje pogosto sklicujejo na razlago sklicevanja na ugotovili, kaj bi lahko pomenilo moje sanje.  
New Member
Junior države
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

dreamer75's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
dreamer75 is on a distinguished road

Hi All,

Vendar sem zaljubljen! Zadnjič sem sanjal, da sem hodil po in jaz prišel čez to ogromno staro drevo z debelo deblo in veje, trdno ukoreninjene v tleh in vem, da sem ugotovila, drevo življenja. Takoj sem se prebudi, ne da bi ugotovitev, kaj je bil namen iskanja drevesa.

Sedaj moram jaz ne zelo verskih, niti nisem nikoli razmišljal o drevesu življenja v mojih mislih zavesti!

Jaz sem šele začuden če kdorkoli moči pomoč mi v tej razlagi sanj, saj je bilo precej kratko, vendar še ni zapustil mojih mislih, ker ...

07-08-2008, 07:13

Hvala!
dreamer75 está offline  
Old dreamer75,  
Super država
Moderator
Points: 14,378, Level: 82Points: 14,378, Level: 82Points: 14,378, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
11/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1140
Blog Entries: 3
Thanked 1191 Times v 651 Posts
Essence is on a distinguished road

Kakšna čudovita .....!!!! sanje

Energija Počutim se okoli te sanje za vas je eden od začetka novega čudovito potovanje. Eden od iskanju svojega duhovnega jaza. In kako veličastno mesto za začetek na ..... Tree of Life ....
07-13-2008, 09:28

Ljubezen, Svetloba in Blagoslovil,

Namaste

Essence
Essence está offline  
Old  
New Member
Junior države
Points: 18, Level: 1Points: 18, Level: 1Points: 18, Level: 1

jaxennis68@yahoo.com's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssssss3
jaxennis68@yahoo.com is on a distinguished road

Imel sem sanje, da ne morem nehati misliti. Nisem mogel priti iz postelje ni mogel premakniti. Počutil sem se, kot da sem živel v tem življenju, ki ga telo bolečine še vedno tri tedne pozneje. Sem bil pridobivanje poročen moj obraz je bil varovan, medtem ko mi dajo gor se uporablja moja mama pravi, ne pustite ji videti njen obraz. Izkazalo se je, sem bil v avto razvalina. Sploh ne vem tega tipa bom poročiti ni moj fant v resničnem življenju. Čudno stvar njegovo ime je Dallas ime mojega dedka veliko nisem vedela. Moja mama je ta deklica, ki pravi mommmy ne spomniš me izkaže, da je bila moja mala deklica. Nekateri ljudje v sobi, kjer sem vedel nekaj neznanci. Im človek kmalu poročiti ima veliko denarja je bila skrb za mene in načrtovanja to lepo poroko. Ampak jaz ne vem zanj. Je bila tako resnična. Vsaka ideja o pomenu sanj, kot je ta.
jaxennis68@yahoo.com está offline  

Podobna Threads
Nit Thread Starter Forum Odgovori Last Post
Start here! Uvod v Carl Johan Calleman, Mayan Calendar & 2012 Jonas1 Mayan Calendar & 2012 20 09-09-2009 04:27
Start here! - Uvod v Spiritual Awakening & Earth Changes Jonas1 Spiritual Awakening 1 08-31-2008 12:42

Tags
Sanjati, Dream Dictionary, Dream Interpretation, Dream Interpreter, Dream Sharing, Dreams, Meaning Of Dreams, Spiritual, Duhovnost
Sanjati ,Dream Dictionary ,Dream Interpretation ,Dream Interpreter ,Dream Sharing ,Dreams ,Meaning Of Dreams ,Spiritual ,Duhovnost ,

Thread Tools

Napotitev Pravila
Ti ne post nove teme
Ti ne post Odgovori
Ti ne post attachments
Ti ne edit your posts

BB code je Na
Smilies so Na
[IMG] koda Na
HTML koda je Izključen
Pingbacks so Na
Refbacks so Na

All times are GMT. The time now is 02:51.

Samodejno prevajanje ki jih NLP-er