|
|
|
|||||||
| Dream delitve Kaj si sanje sinoči? Delite svoje sanje in razpravljajo o svojih pomenov z drugimi. »Start here! |
| Quick News |
| Dobrodošli na Global Oneness Community!
Global Oneness Skupnosti je kraj za izmenjavo misli in zamisli o notranji in zunanji sprememb in preoblikovanja. Če želite objaviti morate Registrirajte se tukaj. Nekaj povezav, da začnete z:
Forum Home,
Socialna Groups,
Blogi,
Členi,
Fotografije,
Videos,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statistika.
Have fun in počutila pozdravil za skupnost!
|
|
|
LinkBack | Thread Tools |
| Po User Says Thank You do Jonas1 Za to Useful Post: | mumoftwo 05-12-2008, 07:04 |
|
|
|||
|
Države
Junior države
|
Re: Start here! Uvod v Dream InterpretationPo User Says Thank You do Soozie Za to Useful Post:
|
||
|
|
|
| lauralane | (05-12-2008) 05-12-2008, 08:59 |
|
|
|||
|
Države
Junior države
|
Re: Start here! Uvod v Dream InterpretationUpam, da si v nekaterih zgornjih in dobili boljši občutek za stvari. Njegov trd za raziskave na svoj včasih in obstaja toliko spletnih strani daje glavo spin.
05-13-2008, 03:37 ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Države
Junior države
|
Re: Start here! Uvod v Dream Interpretation06-24-2008, 10:36
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Države
Junior države
|
Re: Start here! Uvod v Dream Interpretation06-28-2008, 05:50
|
||
|
|
|
|
|
|||||||||||
|
Države
Junior države
Strinjam se s tabo, mami. Medtem ko sem imel neumne sanje v preteklosti, ki jih morda ne bi imela pravi pomen mi, mi včasih zdi, da imamo sanje, za razlog. Pri obeh moji otroci, sem sanjal, kaj bi jih bilo treba izključiti, in v obdobju celotni dolžini moje nosečnosti. Ko so bili rojeni nisem bil presenečen, da je veliko, ker sem že vedel, v mojem srcu.
![]() |
Re: Start here! Uvod v Dream Interpretation07-08-2008, 01:16
|
||||||||||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior države
|
Re: Start here! Uvod v Dream InterpretationHi All,
Vendar sem zaljubljen! Zadnjič sem sanjal, da sem hodil po in jaz prišel čez to ogromno staro drevo z debelo deblo in veje, trdno ukoreninjene v tleh in vem, da sem ugotovila, drevo življenja. Takoj sem se prebudi, ne da bi ugotovitev, kaj je bil namen iskanja drevesa. Sedaj moram jaz ne zelo verskih, niti nisem nikoli razmišljal o drevesu življenja v mojih mislih zavesti! Jaz sem šele začuden če kdorkoli moči pomoč mi v tej razlagi sanj, saj je bilo precej kratko, vendar še ni zapustil mojih mislih, ker ... 07-08-2008, 07:13 Hvala! ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Super država
Moderator
|
Re: Start here! Uvod v Dream InterpretationKakšna čudovita .....!!!! sanje
Energija Počutim se okoli te sanje za vas je eden od začetka novega čudovito potovanje. Eden od iskanju svojega duhovnega jaza. In kako veličastno mesto za začetek na ..... Tree of Life .... 07-13-2008, 09:28 Ljubezen, Svetloba in Blagoslovil, Namaste Essence |
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior države
|
Re: Start here! Uvod v Dream InterpretationImel sem sanje, da ne morem nehati misliti. Nisem mogel priti iz postelje ni mogel premakniti. Počutil sem se, kot da sem živel v tem življenju, ki ga telo bolečine še vedno tri tedne pozneje. Sem bil pridobivanje poročen moj obraz je bil varovan, medtem ko mi dajo gor se uporablja moja mama pravi, ne pustite ji videti njen obraz. Izkazalo se je, sem bil v avto razvalina. Sploh ne vem tega tipa bom poročiti ni moj fant v resničnem življenju. Čudno stvar njegovo ime je Dallas ime mojega dedka veliko nisem vedela. Moja mama je ta deklica, ki pravi mommmy ne spomniš me izkaže, da je bila moja mala deklica. Nekateri ljudje v sobi, kjer sem vedel nekaj neznanci. Im človek kmalu poročiti ima veliko denarja je bila skrb za mene in načrtovanja to lepo poroko. Ampak jaz ne vem zanj. Je bila tako resnična. Vsaka ideja o pomenu sanj, kot je ta.
|
||
|
|
|
Podobna Threads
|
||||
| Nit | Thread Starter | Forum | Odgovori | Last Post |
| Start here! Uvod v Carl Johan Calleman, Mayan Calendar & 2012 | Jonas1 | Mayan Calendar & 2012 | 20 | 09-09-2009 04:27 |
| Start here! - Uvod v Spiritual Awakening & Earth Changes | Jonas1 | Spiritual Awakening | 1 | 08-31-2008 12:42 |
| Tags |
| Thread Tools | |
|
|
|
|