|
|
|
|||||||
| Blogy | Články | Fotografie | Videá | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Chat Miestnosť |
| Dream zdieľanie Čo sa ti zdalo minulú noc? Podeľte sa o svoje sny a ich význam diskutovať s ostatnými. »Začnite tu! |
| Rýchle správy |
| Vitajte na globálnu jednotu spoločenstva!
Globálne jednotu spoločenstva je miestom na zdieľanie myšlienok a nápadov o vnútorné a vonkajšie zmeny a transformácie. Ak chcete post musíte registrovať tu. Niektoré odkazy na začiatok:
Forum Home,
Sociálne skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videá,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Štatistika.
Bavte sa a cítim sa naozaj privítal na komunitu!
|
| Tagy |
|
|
LinkBack | Nástroje témat |
| 10.02.2009, 11:17 | mumoftwo 09-22-2009, 05:11 PM |
|
|
|||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Začnite tu! Úvod do Dream tlmočeniePo užívateľov hovorí k Soozie Thank You For This Užitočné post:
|
||
|
|
|
| lauralane | (05-12-2008) 05.12.2008, 08:59 PM |
|
|
|||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Začnite tu! Úvod do Dream tlmočenie05-13-2008, 03:37
Nie som žiadny fanda Freud a skeptik sna čítanie. Verím, že všetci ľudia projekt svoje nedostatky, pocity a nádeje na ich sny a výklad je len cestou o Kvadratura kruhu. ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Začnite tu! Úvod do Dream tlmočenieI stalo sa domnievať, že naše sny sú v skutočnosti, správy niektorých módy. Nie som si úplne istý, však, kto to je, že sa "hovorí" s nami, alebo sa snažia poslať nám tieto "vizuálne správy". Som tiež nie je tak istý, že každý sen, čo máme, je rovnako dôležité. Tie, ktoré si pamätáme naživo, a zdá sa, že jednoznačným vplyv na nás, keď sme sa prebudiť tie by sme mali byť pravdepodobne venovať pozornosť. Mám podozrenie, že moje skúsenosti z deja vu môže nejakým spôsobom súvisieť s sny som mal v minulosti, možno som oprášil ako "len sen", a zabudol. Myslím, že bude trvať nejaký čas na výskum vyššie uvedené odkazy na sny. Mohlo by to byť celkom zaujímavé.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Začnite tu! Úvod do Dream tlmočenieMy name is Katie. Som 32 yr stará matka dvoch detí, a často majú veľmi živé sny. Zvyčajne si spomenúť na svoje sny a často odvolávajú na výklad sna odkazy určiť, čo by mohlo znamenať, svoje sny.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Začnite tu! Úvod do Dream tlmočenieHi All,
Teraz já am nie veľmi náboženský, ani som niekedy o tom, strom života v mojej vedomej mysli! Ja som sa opýtať, či niekto mi môže pomôcť pri interpretácii tohto sna, tak ako to bolo docela krátke, ale neopustí svoje mysle, pretože ... 07.08.2008, 07:13 Thanks: 1236 Vážení Earthkat29, ja ťa milujem ........... Mám záujem o Vašu odpoveď amani313 .. ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Super člen
Moderátor
|
Re: Začnite tu! Úvod do Dream tlmočenieEnergia cítim okolo tohto sen pre vás je jedným zo začína nová nádherná cesta. Jeden z nájdenie svoje duchovné ja. A čo nádherné miesto pre štart v ..... Tree of Life ....
07-13-2008, 09:28 PM Láska, Svetlo a požehnanie, Namaste Essence |
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Začnite tu! Úvod do Dream tlmočenieMal som sen, že nemôžem prestať myslieť. Nemohla som ani vstať z postele nemohla pohnúť. Cítil som sa ako by som žil ten život podľa telesnej bolesti stále ešte o tri týždne neskôr. Já se vdávala moja tvár je chránená, zatiaľ čo môj tvoria sa používa moja mama hovorí, nedovoľte, aby jej vidieť jej tvár. Ukázalo sa, že som bol pri autonehode. Ja ani neviem, ten chlap jdu si vziať to nie je môj priateľ v reálnom živote. Divná vec, jeho meno je Dallas meno môjho Praděda nikdy som vedel. Moja matka bola táto dievčatko, ktorá hovorí, že mommmy nepamätá mi ukáže, že je to moje dievčatko. Niektorí ľudia v miestnosti, kde som vedel, že niektorí cudzinci. Muž Im chystá na svadbu má veľa peňazí, bola starostlivosť o mňa a plánovanie tejto krásnej svadbe. Ale ja ho nepoznám. Cítil sa tak skutočné. Nejakú predstavu o význam sna ako je tento.
|
||
|
|
|