Zdá sa, ste sa ešte nezaregistrovali s našej komunite. Pre registráciu prosím kliknite tu ...

Global Oneness Community          
Automatické preklady vykonané Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Globálne jednotu spoločenstva > Výklad sna > Dream zdieľanie
Blogy Články Fotografie Videá Goodies FAQ Memberlist Dnešné príspevky Označiť témy ako prečítané Chat Miestnosť

Dream zdieľanie Čo sa ti zdalo minulú noc? Podeľte sa o svoje sny a ich význam diskutovať s ostatnými. »Začnite tu!

Rýchle správy
Vitajte na globálnu jednotu spoločenstva! Globálne jednotu spoločenstva je miestom na zdieľanie myšlienok a nápadov o vnútorné a vonkajšie zmeny a transformácie. Ak chcete post musíte registrovať tu. Niektoré odkazy na začiatok: Forum Home, Sociálne skupiny, Blogy, Články, Fotografie, Videá, Video Search, Kontaktujte nás, FAQ , Štatistika. Bavte sa a cítim sa naozaj privítal na komunitu!

Poznámka: Táto reklama sa nezobrazí pre registrovaných členov

Tagy
Priadza: Sen, Dream Slovník, Výklad sna, Dream Interpreter, Dream Zdieľanie, Dreams, Meaning Of Dreams, Duchovný, Duchovno
Videá: Sen ,Dream Slovník ,Výklad sna ,Dream Interpreter ,Dream Zdieľanie ,Dreams ,Meaning Of Dreams ,Duchovný ,Duchovno ,

LinkBack Nástroje témat
Old 05.06.2008, 07:13 PM  
Admin
Admin
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 3%Activity: 3%Activity: 3%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
4/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Miesto: Štokholm
Blog Entries: 2
Thanked 95 Times in 68 Príspevky
Jonas1 is on a distinguished road

Začnite tu! Úvod do Dream tlmočenie

Toto fórum je pre zdieľanie a diskusiu snov. Podeľte sa o svoje sny a nechať ostatné pomôžu vám s výkladom. Post Vašich snov tadyNový originálny film zostavovaní najlepšie ukážky z týchto filmov:

Nižšie sú uvedené niektoré články o zmysle sna a Dream slovník obsahuje výklad sna z mnohých rôznych zdrojov:

Niektoré články o snoch:

Vedic Dream Výklad Srí Swami Sivananda

Christian Dream tlmočenie

Islamský Dream tlmočenie

Dream Slovník
Dream slovník pre viac ako 10.000 sny, sny výklady z mnohých rôznych zdrojov, vrátane západnej, islamskej a Vedic výklad sna:

Výklad sna prenasledovaným

Výklad sna Zvieratá

Dúfam, že sa vám globálny jednotu spoločenstva 11-17-2008, 02:58 Thanks: 36Nový originálny film zostavovaní najlepšie ukážky z týchto filmov:

Power Of Mind 07:35 PM09-16-2008
Jonas1 está offline  
10.02.2009, 11:17
mumoftwo 09-22-2009, 05:11 PM
Old Úprimne povedané, niekedy mám pocit, civel do podlahy v triede fyziky, keď veda prichádza do hry, s dokladmi a fakty a argumenty, a ja, všetky kresťanské a zdvorilý, pokúste sa ospravedlniť za to, že verím, fakty z sexistické rozprávkovej knihy. Ale ja áno, a v Biblii je sen aj výklad. Čo by sa povedať, že Freud? Existuje nejaký vedecký dôkaz, že sny naozaj znamenajú viac ako náš mozog náhodný autopilot snímok počas spánku?  
Členské
Junior Member
Points: 210, Level: 4Points: 210, Level: 4Points: 210, Level: 4
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Soozie's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 sssssss41
Stránka 1 z 1 pracovné miesto
Soozie is on a distinguished road

Re: Začnite tu! Úvod do Dream tlmočenie

Po užívateľov hovorí k Soozie Thank You For This Užitočné post:
Soozie está offline  
lauralane
(05-12-2008) 05.12.2008, 08:59 PM
Old Thanked 37 Times in 32 Príspevky  
Členské
Junior Member
Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32

lauralane's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss228
Ďakujem vám za akcie tu. Bol som pustili sa sny už veľa rokov a jej takmer ako nadľudská úloha, pretože sa niekedy robí svojich daní.
lauralane is on a distinguished road

05-13-2008, 03:37 Nie som žiadny fanda Freud a skeptik sna čítanie. Verím, že všetci ľudia projekt svoje nedostatky, pocity a nádeje na ich sny a výklad je len cestou o Kvadratura kruhu.
lauralane está offline  
Old 06-24-2008, 10:36 PM  
Členské
Junior Member
Points: 122, Level: 2Points: 122, Level: 2Points: 122, Level: 2

liowkc's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 sssssss41
liowkc is on a distinguished road

I stalo sa domnievať, že naše sny sú v skutočnosti, správy niektorých módy. Nie som si úplne istý, však, kto to je, že sa "hovorí" s nami, alebo sa snažia poslať nám tieto "vizuálne správy". Som tiež nie je tak istý, že každý sen, čo máme, je rovnako dôležité. Tie, ktoré si pamätáme naživo, a zdá sa, že jednoznačným vplyv na nás, keď sme sa prebudiť tie by sme mali byť pravdepodobne venovať pozornosť. Mám podozrenie, že moje skúsenosti z deja vu môže nejakým spôsobom súvisieť s sny som mal v minulosti, možno som oprášil ako "len sen", a zabudol. Myslím, že bude trvať nejaký čas na výskum vyššie uvedené odkazy na sny. Mohlo by to byť celkom zaujímavé.
liowkc está offline  
Old 06-28-2008, 05:50  
Členské
Junior Member
Points: 186, Level: 3Points: 186, Level: 3Points: 186, Level: 3

mumoftwo's Avatar

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Posts
0/0 sssssss25
Thanked 5 Times in 5 Príspevky
mumoftwo is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to mumoftwo

Poloha: Ky
mumoftwo está offline  
Old Súhlasím s tebou, mami. Aj keď som mal hlúpe sny v minulosti, ktoré nemohli byť možno žiadny skutočný význam pre mňa, mám pocit, že niekedy máme sny z nejakého dôvodu. S oboma svojimi deťmi, som sníval, čo by boli preč a po celej dĺžke môjho tehotenstva. Keď sa narodili Neprekvapilo ma to veľa, pretože som už vedel, že v mojom srdci.  
Členské
Junior Member
Points: 351, Level: 7Points: 351, Level: 7Points: 351, Level: 7

1wahmom's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss50
07.08.2008, 01:16
Re: Snažíte sa udržateľnosti praxi?
Thanked 3 Times in 2 Príspevky
1wahmom is on a distinguished road

My name is Katie. Som 32 yr stará matka dvoch detí, a často majú veľmi živé sny. Zvyčajne si spomenúť na svoje sny a často odvolávajú na výklad sna odkazy určiť, čo by mohlo znamenať, svoje sny.
1wahmom está offline  
Old Avšak, i am stuck! V noci sa mi zdalo, že som išiel ďalej a narazil som na tento starý obrovský strom s hrubým kmeňom a konármi, pevne zakorenené v krajine a vedel som, našiel strom života. Okamžite som sa prebudil, bez toho by zistiť, čo bolo cieľom nájsť stromu.  
New Member
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

dreamer75's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
dreamer75 is on a distinguished road

Hi All,

Teraz já am nie veľmi náboženský, ani som niekedy o tom, strom života v mojej vedomej mysli!

Ja som sa opýtať, či niekto mi môže pomôcť pri interpretácii tohto sna, tak ako to bolo docela krátke, ale neopustí svoje mysle, pretože ...

07.08.2008, 07:13

Vážení Earthkat29, ja ťa milujem ........... Mám záujem o Vašu odpoveď amani313 ..
dreamer75 está offline  
Old Poďakoval 1193 Times in 652 Príspevky  
Super člen
Moderátor
Points: 14,395, Level: 82Points: 14,395, Level: 82Points: 14,395, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
11/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1142
Miesto: Deep East Texas
Blog Entries: 3
dreamer75,
Aký nádherný sen .....!!!!
Essence is on a distinguished road

Energia cítim okolo tohto sen pre vás je jedným zo začína nová nádherná cesta. Jeden z nájdenie svoje duchovné ja. A čo nádherné miesto pre štart v ..... Tree of Life ....

07-13-2008, 09:28 PM

Láska, Svetlo a požehnanie,

Namaste

Essence
Essence está online agora  
Old  
New Member
Junior Member
Points: 18, Level: 1Points: 18, Level: 1Points: 18, Level: 1

jaxennis68@yahoo.com's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssssss3
jaxennis68@yahoo.com is on a distinguished road

Mal som sen, že nemôžem prestať myslieť. Nemohla som ani vstať z postele nemohla pohnúť. Cítil som sa ako by som žil ten život podľa telesnej bolesti stále ešte o tri týždne neskôr. Já se vdávala moja tvár je chránená, zatiaľ čo môj tvoria sa používa moja mama hovorí, nedovoľte, aby jej vidieť jej tvár. Ukázalo sa, že som bol pri autonehode. Ja ani neviem, ten chlap jdu si vziať to nie je môj priateľ v reálnom živote. Divná vec, jeho meno je Dallas meno môjho Praděda nikdy som vedel. Moja matka bola táto dievčatko, ktorá hovorí, že mommmy nepamätá mi ukáže, že je to moje dievčatko. Niektorí ľudia v miestnosti, kde som vedel, že niektorí cudzinci. Muž Im chystá na svadbu má veľa peňazí, bola starostlivosť o mňa a plánovanie tejto krásnej svadbe. Ale ja ho nepoznám. Cítil sa tak skutočné. Nejakú predstavu o význam sna ako je tento.
jaxennis68@yahoo.com está offline