Se pare că nu aveţi încă înregistrat cu comunitatea noastra. Pentru a va inregistra, vă rugăm să faceţi clic aici ...

Global Oneness Community          
Traduceri automate efectuate de către Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Unitatea comunitare > Interpretarea viselor > Ce ai visat azi-noapte? Partajaţi-vă visurile şi discutaţi despre semnificaţia lor cu alţii.
Blog-uri Articolele Poze Filme Goodies Intrebari frecvente Membri Membri Today's Posts Marchează forumurile citite Chat Room

Ce ai visat azi-noapte? Partajaţi-vă visurile şi discutaţi despre semnificaţia lor cu alţii. Lemuriei »Start aici!

Quick News
Bine aţi venit la unitatea comunitare globale! Global Unime Comunitatea este un loc pentru partajarea de gânduri şi idei despre schimbarea interioare şi exterioare şi de transformare. Pentru a posta aveţi nevoie pentru a inregistreaza-te aici. Unele link-uri pentru a începe cu: Forum Home, Social Groups, Blog-uri, Articolele, Poze, Filme, Video Search, Contactati-ne, Intrebari frecvente , Statistici. Distreaza-te si simti cu adevarat salutat la comunitate!

Notă: Acest anunţ nu este afişat pentru membrii inregistrati

Tag-uri
Fire: Visa, Dream Dictionary, Interpretarea viselor, Dream Interpreter, Dream Sharing, Visele, Meaning of Dreams, Spirituală, Spiritualitate
Videos: Visa ,Dream Dictionary ,Interpretarea viselor ,Dream Interpreter ,Dream Sharing ,Visele ,Meaning of Dreams ,Spirituală ,Spiritualitate ,

LinkBack Thread Tools
Old 05.06.2008, 07:13  
Admin
Admin
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
5/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Blog Entries: 2
Jonas1 is on a distinguished road

Start aici! Introducere în Dream Interpretation

Acest forum este pentru partajarea şi discuţii de vise. Visele tale Ponderea şi permit altora să te ajute cu interpretarea. Post-ţi visul aici?

Mai jos cateva articole cu privire la sensul vise şi Dream Dicţionar cu conţinut de interpretare vis din mai multe surse diferite:

Unele articole despre vise:

Simboluri Dream: Simboluri Dream şi însemnătatea lor

Interpretarea creştină Dream

Interpretarea Islamice Dream: Meaning of Dreams in Islam II,

Dream Dictionary
Dream Dictionar pentru mai mult de 10.000 de vise, cu interpretari vise din multe surse diferite, inclusiv de vest, islamică şi vedice interpretare vis:

Interpretarea Dream Fiind Urmărit

Dream animale de Interpretare

Sper ca va place Global Unitatea comunitare ? Orice întrebări? Te rog A lua legatura cu mine?

Last edited by Jonas1; 05.06.2008, la 07:35..
Jonas1 está offline  
(10-01-2009)
mumoftwo (06-25-2008)
Old Sincer, uneori mă simt ca privea în podea, în clasa de Fizica, atunci când ştiinţa intră în joc, cu dovezi şi fapte şi argumente, şi I, toate creştine şi politicos, încercaţi să nu scuză pentru faptul că cred că faptele din o carte sexiste basm. Dar eu fac, şi în Biblie nu există, de asemenea, de interpretare vis. Ce s-ar Freud spune despre asta? Este o orice dovezi ştiinţifice că visele într-adevăr înseamnă mai mult decât aleatoriu creierul nostru imagini de pilotul automat în timpul somnului?  
Membru
Junior Member
Points: 210, Level: 4Points: 210, Level: 4Points: 210, Level: 4
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Soozie's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 sssssss41
Post Thanked 1 Time in 1
Soozie is on a distinguished road

Re: Start aici! Introducere în Dream Interpretation

În urma User says vă mulţumesc pentru a Soozie pentru acest post-uri utile:
Soozie está offline  
lauralane
(05-12-2008) 05.12.2008, 08:59
Old Mulţumit de 37 de ori în 32 Posts  
Membru
Junior Member
Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32

lauralane's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss228
Vă mulţumim pentru acţiunile aici. Am fost stiintele vise de mai mulţi ani de acum şi aproape la fel de dificil ca, uneori, faci impozite.
lauralane is on a distinguished road

Sper să se uite peste unele din cele de mai sus şi a obţine o simt mai bine pentru lucruri. Greu sa la cercetare pe cont propriu, uneori, şi nu există atât de multe site-uri online, it a face spin dvs. de cap. 05.13.2008, 03:37
lauralane está offline  
Old Eu nu sunt fan al lui Freud şi un sceptic de lectură vis. Eu cred că toţi oamenii de proiect eşecurile lor, sentimentele şi speranţele în visele lor şi interpretare este doar o cale de a pătrat un cerc.  
Membru
Junior Member
Points: 122, Level: 2Points: 122, Level: 2Points: 122, Level: 2

liowkc's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 sssssss41
liowkc is on a distinguished road

06.24.2008, 10:36
liowkc está offline  
Old Eu întâmpla să cred că visele noastre sunt, de fapt, a unor mesaje de moda. Nu sunt sigur în totalitate, cu toate acestea, cine este faptul că este "vorbeşte", la noi sau încercarea de a ne trimite aceste mesaje "vizual". Eu nu sunt, de asemenea, tot ceea ce-vă că fiecare vis avem este la fel de importante. Cei care ne amintim viu şi par să aibă un efect răsunător pe noi atunci când ne trezim sunt cele care ar trebui să ne fie, probabil, acordând o atenţie. Am aceasta suspiciune ascuns faptul că experienţele mele de deja vu poate într-un fel să fie legată de vise am avut în trecut ca să am periat off ca fiind "doar un vis" si uitate. Cred că va dura ceva timp pentru cercetare link-urile de mai sus pe vise. S-ar putea fi destul de interesant.  
Membru
Junior Member
Points: 186, Level: 3Points: 186, Level: 3Points: 186, Level: 3

mumoftwo's Avatar

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Posts
0/0 sssssss25
Mulţumit de 5 ori în 5 Posts
mumoftwo is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to mumoftwo

06.28.2008, 05:50
mumoftwo está offline  
Old Locatie: Ky  
Membru
Junior Member
Points: 351, Level: 7Points: 351, Level: 7Points: 351, Level: 7

1wahmom's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Sunt de acord cu tine, mamă. În timp ce am avut vise stupide în trecut, care nu ar fi putut avea nici o importanţă reală pentru mine, eu mă simt că uneori avem vise pentru un motiv. Cu atât copiii mei, am visat ceea ce ei s-ar fi oprit şi pe timpul intreaga lungime de sarcini meu. Când s-au născut eu nu am fost surprins de faptul că de mult pentru că am ştiut deja în inima mea.
1wahmom is on a distinguished road

07.08.2008, 01:16
1wahmom está offline  
Old Numele meu este Katie. Sunt o mama 32 an vechi de două şi, adesea, au vise destul de vii. Eu de obicei amintesc visele mele şi, adesea, se referă la vis trimiteri interpretare pentru a determina ce visele mele ar putea să însemne.  
New Member
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

dreamer75's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
dreamer75 is on a distinguished road

Hi All,

Cu toate acestea, I sînt stuck! I alte noapte a visat că am fost de mers pe jos de-a lungul şi am dat peste acest copac uriaş vechi cu un trunchi gros şi ramuri, adânc înrădăcinate în pământ şi am ştiut că a găsit pomul vieţii. Imediat m-am trezit, fără a afla ce scop a fost de a găsi copac.

Acum, eu nu sunt enorm religioasă, nici nu m-am gândit vreodată despre pomul vieţii în mintea mea conştientă!

I sînt întrebam dacă cineva mă poate ajuta în interpretarea acestui vis asa cum a fost destul de scurt, dar nu a lăsat mintea mea, deoarece ...

07.08.2008, 07:13

Mulţumesc!
dreamer75 está offline  
Old dreamer75,  
Super Membru
Moderator
Points: 14,197, Level: 82Points: 14,197, Level: 82Points: 14,197, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
11/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1132
Blog Entries: 3
Ceea ce cu privire la numărul 23?
Essence is on a distinguished road

Ce .....!!!! minunat vis

Mă simt de energie în jurul acestui vis pentru tine este una de a începe o călătorie nou minunat. Unul de a găsi de sine tău spiritual. Şi ce-un loc glorios pentru a începe de la ..... la pomul vieţii ....
07.13.2008, 09:28

Love, lumină şi binecuvântările,

NAMASTE

Esenţa
Essence está offline  
Old Am avut un vis pe care eu nu pot opri gândeşti. Nu am putut ajunge chiar din pat nu putea mişca. Am simtit ca am trăit această viaţă prin dureri de organismul are încă trei săptămâni mai târziu. Am fost mărită fata mea este protejată în timp ce-mi se aduce este aplicat mama mea, spune să nu las-o sa vezi fata ei. Se pare că am fost într-un accident de masina. Nu ştiu, chiar tipul asta am de gând să se căsătorească, nu este prietenul meu in viata reala. Ciudat lucru pe numele lui este Dallas numele bunicului meu mare N-am ştiut. Mama mea are acest fetiţă care spune mommmy nu aminte de mine se dovedeşte a fost fetita mea. Unii oameni in camera am ştiut în cazul în care unele persoane necunoscute. Im om pe cale de a se căsători are o multime de bani a fost, având grijă de mine şi de planificare această nuntă frumoasă. Dar eu nu-l cunosc. Se simţea atât de real. Orice idee cu privire la semnificaţia unui vis de genul asta.  
New Member
Junior Member
Points: 18, Level: 1Points: 18, Level: 1Points: 18, Level: 1

jaxennis68@yahoo.com's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssssss3
jaxennis68@yahoo.com is on a distinguished road

jaxennis68@yahoo.com está offline