|
|
|
|||||||
| Blogi | Artykuły | Zdjęcia | Filmy | Gadżety | FAQ | Użytkownicy | Dzisiejsze Posty | Oznacz fora jako przeczytane | Chat Room |
| Dzielenie Dream What did you dream last night? Podziel się swoimi marzeniami i omówić ich znaczenie z innymi. »Start here! |
| Szybki News |
| Witamy w świecie Jedności Wspólnoty!
Global Jedności Wspólnota jest miejscem wymiany myśli i pomysłów na temat wewnętrznych i zewnętrznych zmian i transformacji. Aby wysłać musisz Zarejestruj się tutaj. Niektóre z linków na początek:
Strona główna forum,
Grupy społeczne,
Blogi,
Artykuły,
Zdjęcia,
Filmy,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statystyki.
Baw się dobrze i czuć się naprawdę pozytywnie do społeczności!
|
|
|
Linkback | Narzędzia wątku |
| Po User Says Thank You to Jonas1 ta wiadomosc: | mumoftwo 05-12-2008, 07:04 PM |
|
|
|||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Re: Start here! Wprowadzenie do Dream InterpretationPo User Says Thank You to Soozie ta wiadomosc:
|
||
|
|
|
| lauralane | (05-12-2008) 05-12-2008, 08:59 PM |
|
|
|||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Re: Start here! Wprowadzenie do Dream InterpretationMam nadzieję, że spojrzenie na niektóre z wyżej i lepiej czują się na rzeczy. Jego trudne do badania na własną rękę, a czasami jest tak wiele witryn internetowych, że aż zawrót głowy.
05-13-2008, 03:37 ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Re: Start here! Wprowadzenie do Dream Interpretation06-24-2008, 10:36 PM
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Użytkownik
Junior Member
|
Re: Start here! Wprowadzenie do Dream Interpretation06-28-2008, 05:50
|
||
|
|
|
|
|
|||||||||||
|
Użytkownik
Junior Member
Środowisko: 3 razy w 2 stanowiska
Zgadzam się z panem, mamą. Podczas gdy miałem głupie marzenia w przeszłości, że nie mógł ewentualnie miał realne znaczenie dla mnie, mam wrażenie, że czasami mamy sny powodu. W obu moich dzieci, marzyłem, ile kosztowałoby włącza się i wyłącza w czasie całej długości mojej ciąży. Kiedy urodziły się nie zaskoczyło mnie, że dużo, bo wiedziałem już w moim sercu.
![]() |
Re: Start here! Wprowadzenie do Dream Interpretation07-08-2008, 01:16
|
||||||||||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Start here! Wprowadzenie do Dream InterpretationHi All,
Jednakże, JA jestem przebijał! Innych i nocy śniło, że szedłem i natknąłem się na ten ogromny Stare drzewo z grubym pniu i gałęziach, mocno zakorzeniony w ziemi i wiedziałam, że muszę znaleźć drzewa życia. Natychmiast obudziłem się bez poznanie celem było znalezienie drzewa. Teraz nie jestem ogromnie religijnym, ani ja nigdy nie myślał o drzewie życia w moim świadomym umysłem! Jestem po prostu zastanawiasz się, czy ktoś może mi pomóc w interpretacji tego snu, ponieważ był bardzo krótki, ale nie opuścił mój umysł od ... 07-08-2008, 07:13 Dzięki! ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||||||||||
|
Moderator
Dzięki: 1024
Blog Entries: 3
Chcę podziękować za podzielenie się wspaniałą przygodę z nami.
Ja jestem ze stratą dla słów do wyrażenia tego, co się dzieląc się z nami zrobił dla mnie, a jak wiesz ..... Mnie nigdy nie są stratą dla słowa jest cudem i jego własny ......... LOL
![]() |
Re: Start here! Wprowadzenie do Dream InterpretationWhat a wonderful .....!!!! sen
Energii czuję się wokół tego snu dla Ciebie jest jednym z rozpoczęciem nowego wspaniała podróż. Jednym z znalezieniem siebie duchowe. A jakie wspaniałe miejsce do rozpoczęcia w ..... Tree of Life .... 07-13-2008, 09:28 PM Namaste Essence Po 2 Users Say Thank You do Essence ta wiadomosc: |
||||||||||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Start here! Wprowadzenie do Dream InterpretationMiałem sen, że nie mogę przestać myśleć o. Nie mogłem nawet wstać z łóżka nie mógł się ruszyć. Czułam się, jakbym żył tym życiem przez bóle całego ciała wciąż ma trzy tygodnie później. I był ślub mojej twarzy jest chroniony podczas mojej uzupełnić stosowany jest moja mama mówi nie pozwolili jej zobaczyć jej twarz. Okazuje się, byłem w wypadek samochodowy. Ja nawet nie wiem, ten facet Idę do małżeństwa nie jest moim chłopakiem w codziennym życiu. Weird thing his name is Dallas imię mój pradziadek I never knew about. Moja mama ma tę małą dziewczynkę, która mówi mommmy nie pamiętasz mnie okazało się, że moja mała dziewczynka. Niektóre osoby w pokoju wiedziałem gdzieś obcych. Im człowiek o małżeństwa ma dużo pieniędzy zostało dbania o mnie i planowanie tego pięknego ślubu. Ale ja go nie znam. It felt so real. Każdy pomysł na znaczenie snu tak.
|
||
|
|
|