|
|
|
|||||||
| Dream apmaiņa Ko jūs sapnis šonakt? Dalieties savos sapņos un apspriest to nozīmju ar citiem. »Start here! |
| Quick News |
| Welcome to Global nedalāmība community!
Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar:
Forum Home,
Sociālajām grupām,
Blogs,
Raksti,
Fotogrāfijas,
Video,
Video Search,
Contact Us,
FAQ ,
Statistiku.
Have fun un justies tiešām vēlama community!
|
|
|
LinkBack | Thread Tools |
|
|
|||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: Start here! Ievads Dream interpretācijalauralane
|
||
|
|
|
| (05-12-2008) | 05-12-2008, 08:59 Paldies par akciju šeit. Man ir bijusi dabbling ar sapņi jau daudzus gadus un gandrīz tikpat grūts kā dažreiz dara jūsu nodokļiem. |
|
|
|||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: Start here! Ievads Dream interpretācija05-13-2008, 03:37
Es neesmu ventilators Freida un skeptiķis par sapni lasījumā. Es uzskatu, ka visiem cilvēkiem projicēt savas nepilnības, jūtas un cerības savos sapņos un mutiskā tulkošana ir tikai iespēja, ar kvadrātveida apli. ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: Start here! Ievads Dream interpretācijaEs gadīties domāt, ka mūsu sapņi ir, faktiski, ziņas par dažu modes. Es neesmu pilnīgi pārliecināts, taču, kurš tas ir, ka ir "runāja" mums vai mēģina sūtīt mums šos "redzes ziņojumus". Es esmu arī nav tik pārliecināts, ka katrs sapnis mums ir pati nozīme. Tie, kas mums jāatceras, spilgti un, šķiet, ir pārsteidzošām ietekmēt par mums, kad mēs uzmodināt ir tie, kas mums būtu iespējams, pievēršot uzmanību. Man ir tas nekrietns aizdomas, ka mana pieredze deja vu var kaut kādā veidā ir saistīts ar sapņiem man bija agrāk, ka man var būt matēts pie kā "tikai sapnis" un aizmirsti. Es domāju, ka paies zināms laiks, lai pētniecības virs saites sapņi. Tas varētu būt diezgan interesants.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: Start here! Ievads Dream interpretācijaAtrašanās vieta: Ky
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Loceklis
Junior Member
|
Re: Start here! Ievads Dream interpretācijaMans vārds ir Ketija. Es esmu 32 g. vecs māte divu un bieži vien ir diezgan spilgti sapņi. Es parasti atceros saviem sapņiem un bieži atsaucas uz sapņu interpretāciju norādes, lai noteiktu, kāds ir mans sapņu varētu nozīmēt.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Start here! Ievads Dream interpretācijaSveiki visiem,
Tagad es neesmu ļoti reliģiska, ne arī es esmu kādreiz domājuši par dzīvības koku manā Conscious Mind! Es esmu tikai jautājums, ja kāds varētu man palīdzēt, interpretējot šo sapni, jo tas bija diezgan īss, bet nav atstājis manā prātā, jo ... 07-08-2008, 07:13 dreamer75, Pateicība! ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||||||||||
|
Super loceklis
Moderator
Atrašanās vieta: Deep East Texas
Blog Entries: 3
Atrast visus pateicās ziņas, ko Essence
![]() |
Re: Start here! Ievads Dream interpretācijaEnerģija Es jūtos apmēram šis sapnis jums ir viena uzsākt jaunu brīnišķīgs ceļojums. Vienu atrast savu garīgo self. Un ko slavens vieta, kur sākas ..... Tree of Life ....
07-13-2008, 09:28 Mīlestības, gaismas un Blessings, Namaste Essence |
||||||||||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Start here! Ievads Dream interpretācijaMan bija sapnis, ka es nevaru pārtraukt domāt par. Es nevarēju pat celties no gultas nevar pārvietoties. Es jutos kā man bija dzīvojis šo dzīvi ar ķermeņa sāpes vēl nav trīs nedēļas vēlāk. Man bija panākt, precējies manas sejas ir aizsargāta kamēr mani veido lieto mana mamma saka, neļaujiet viņas redzēt viņas seju. Izrādās, man bija bijusi automašīnu vraku. Es pat nezinu tas puisis man gatavojas precēties tas nav mans draugs reālajā dzīvē. Dīvaini, kaut viņa vārds ir Dallas nosaukums man par lielu vectēva es nekad zināja. Mana māte ir šāda maza meitene, kas saka mommmy nav atcerēties mani izrādās, ka tā bija mana meitene. Dažas istabu es zināju, ka cilvēki, daži, kur svešiem cilvēkiem. Vīrietis Im gatavojas precēties ir daudz naudas ir rūpes par mani un plānošanas šīs skaistās kāzas. Bet es nezinu viņam. Tā bija tik reāla. Jebkuru ideju nozīmē sapnis kā šis.
|
||
|
|
|