Šķiet vēl neesat reģistrēts mūsu kopienu. Lai reģistrētos, lūdzu uzklikšķiniet šeit ...

Global Oneness Community          
Automātiska Translations, ko Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global nedalāmība Kopienas > Dream Interpretācija > Dream apmaiņa
Blogs Raksti Fotogrāfijas Video Noderīgi FAQ Memberlist Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Dream apmaiņa Ko jūs sapnis šonakt? Dalieties savos sapņos un apspriest to nozīmju ar citiem. »Start here!

Quick News
Welcome to Global nedalāmība community! Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar: Forum Home, Sociālajām grupām, Blogs, Raksti, Fotogrāfijas, Video, Video Search, Contact Us, FAQ , Statistiku. Have fun un justies tiešām vēlama community!

Piezīme: Šī reklāma netiek rādīta reģistrētajiem biedriem

Tags
Threads: Sapnis, Dream Dictionary, Dream Interpretācija, Dream Interpreter, Dream Sharing, Sapņi, Meaning Of Dreams, Spiritual, Garīgums
Video: Sapnis ,Dream Dictionary ,Dream Interpretācija ,Dream Interpreter ,Dream Sharing ,Sapņi ,Meaning Of Dreams ,Spiritual ,Garīgums ,

LinkBack Thread Tools
Old 05-06-2008, 07:13  
Admin
Admin
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 3%Activity: 3%Activity: 3%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
4/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Atrašanās vieta: Stockholm
Blog Entries: 2
Pateicās 95 Times 68 Posts
Jonas1 is on a distinguished road

Start Here! Ievads Dream interpretācija

Šis forums ir apmaiņai un diskusijām par sapņiem. Dalieties savos sapņos un ļaut citiem palīdzēt jums ar interpretāciju. Publicēt jūsu sapni šeit!

Zemāk daži par nozīmi sapņu izstrādājumi un Dream Dictionary satur sapņu interpretāciju no dažādiem avotiem:

Some about dreams raksti:

Vēdu Sapņu interpretācija Sri Swami Sivananda

Christian Dream Interpretācija

Islamic Dream Interpretācija: Meaning of Dreams islāmā II

Dream Dictionary
Dream Dictionary vairāk nekā 10,000 sapņi, ar sapņu interpretāciju no dažādiem avotiem, tostarp rietumu, islama un Vēdu sapņu interpretāciju:

Sapņu interpretācija Being chased

Dream tulkošanas Dzīvnieki

Ceru, ka jums patīk Global nedalāmība Kopienas ! Kādi jautājumi? Lūdzu contact me!

Power Of Mind 07:35..
Jonas1 está offline  
Old Pēc Lietotājs saka Paldies Soozie Par šo noderīgo Post:  
Loceklis
Junior Member
Points: 210, Level: 4Points: 210, Level: 4Points: 210, Level: 4
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Soozie's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 sssssss41
Pateicās 1 time in 1 Post
Soozie is on a distinguished road

Re: Start here! Ievads Dream interpretācija

lauralane
Soozie está offline  
(05-12-2008)
05-12-2008, 08:59 Paldies par akciju šeit. Man ir bijusi dabbling ar sapņi jau daudzus gadus un gandrīz tikpat grūts kā dažreiz dara jūsu nodokļiem.
Old Es ceru apskatīt dažus iepriekš un iegūt labāku justies tādām lietām. Tā grūti pētījumiem par savu reizēm un ir tik daudz lapu internetā padara galvu spin.  
Loceklis
Junior Member
Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32

lauralane's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss228
Pateicās 37 reizes 32 Posts
lauralane is on a distinguished road

05-13-2008, 03:37 Es neesmu ventilators Freida un skeptiķis par sapni lasījumā. Es uzskatu, ka visiem cilvēkiem projicēt savas nepilnības, jūtas un cerības savos sapņos un mutiskā tulkošana ir tikai iespēja, ar kvadrātveida apli.
lauralane está offline  
Old 06-24-2008, 10:36  
Loceklis
Junior Member
Points: 122, Level: 2Points: 122, Level: 2Points: 122, Level: 2

liowkc's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 sssssss41
Pateicās 0 Times 0 Posts
liowkc is on a distinguished road

Es gadīties domāt, ka mūsu sapņi ir, faktiski, ziņas par dažu modes. Es neesmu pilnīgi pārliecināts, taču, kurš tas ir, ka ir "runāja" mums vai mēģina sūtīt mums šos "redzes ziņojumus". Es esmu arī nav tik pārliecināts, ka katrs sapnis mums ir pati nozīme. Tie, kas mums jāatceras, spilgti un, šķiet, ir pārsteidzošām ietekmēt par mums, kad mēs uzmodināt ir tie, kas mums būtu iespējams, pievēršot uzmanību. Man ir tas nekrietns aizdomas, ka mana pieredze deja vu var kaut kādā veidā ir saistīts ar sapņiem man bija agrāk, ka man var būt matēts pie kā "tikai sapnis" un aizmirsti. Es domāju, ka paies zināms laiks, lai pētniecības virs saites sapņi. Tas varētu būt diezgan interesants.
liowkc está offline  
Old 06-28-2008, 05:50  
Loceklis
Junior Member
Points: 186, Level: 3Points: 186, Level: 3Points: 186, Level: 3

mumoftwo's Avatar

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Posts
0/0 sssssss25
Pateicās 5 reizes 5 Posts
mumoftwo is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to mumoftwo

Atrašanās vieta: Ky
mumoftwo está offline  
Old Es jums piekrītu, mammu. Kaut gan man ir bijuši muļķīgi sapņi pagātnē, nevar būt iespējams, bijusi reāla nozīme man, man šķiet, ka reizēm mums ir sapņi par iemeslu dēļ. Gan ar mani bērni, es sapņoju, ko viņi būtu pie un laikā visā garumā ar manu grūtniecību. Kad viņi ir dzimuši es nebiju pārsteigts, ka daudz, jo es jau zināju, manā sirdī.  
Loceklis
Junior Member
Points: 351, Level: 7Points: 351, Level: 7Points: 351, Level: 7

1wahmom's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss50
07-08-2008, 01:16
Pateicās 3 reizes 2 Posts
1wahmom is on a distinguished road

Mans vārds ir Ketija. Es esmu 32 g. vecs māte divu un bieži vien ir diezgan spilgti sapņi. Es parasti atceros saviem sapņiem un bieži atsaucas uz sapņu interpretāciju norādes, lai noteiktu, kāds ir mans sapņu varētu nozīmēt.
1wahmom está offline  
Old Tomēr es esmu iestrēdzis! Citiem nakts es redzēju, ka man bija pastaigas gar un man nāca visā šo milzīgs vecs koks ar biezu stumbrs un zari, kas cieši iesakņojušās zemē, un es zināju, ka man bija konstatējusi, koka dzīvi. Uzreiz i pamodās, nerodot, kādi mērķi bija atrast koka.  
New Member
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

dreamer75's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Pateicās 0 Times 0 Posts
dreamer75 is on a distinguished road

Sveiki visiem,

Tagad es neesmu ļoti reliģiska, ne arī es esmu kādreiz domājuši par dzīvības koku manā Conscious Mind!

Es esmu tikai jautājums, ja kāds varētu man palīdzēt, interpretējot šo sapni, jo tas bija diezgan īss, bet nav atstājis manā prātā, jo ...

07-08-2008, 07:13

dreamer75,

Pateicība!
dreamer75 está offline  
Old Kāds brīnišķīgs sapnis .....!!!!  
Super loceklis
Moderator
Points: 14,378, Level: 82Points: 14,378, Level: 82Points: 14,378, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
11/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1140
Atrašanās vieta: Deep East Texas
Blog Entries: 3
Atrast visus pateicās ziņas, ko Essence
Essence is on a distinguished road

Enerģija Es jūtos apmēram šis sapnis jums ir viena uzsākt jaunu brīnišķīgs ceļojums. Vienu atrast savu garīgo self. Un ko slavens vieta, kur sākas ..... Tree of Life ....

07-13-2008, 09:28

Mīlestības, gaismas un Blessings,

Namaste

Essence
Essence está offline  
Old  
New Member
Junior Member
Points: 18, Level: 1Points: 18, Level: 1Points: 18, Level: 1

jaxennis68@yahoo.com's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssssss3
Pateicās 0 Times 0 Posts
jaxennis68@yahoo.com is on a distinguished road

Man bija sapnis, ka es nevaru pārtraukt domāt par. Es nevarēju pat celties no gultas nevar pārvietoties. Es jutos kā man bija dzīvojis šo dzīvi ar ķermeņa sāpes vēl nav trīs nedēļas vēlāk. Man bija panākt, precējies manas sejas ir aizsargāta kamēr mani veido lieto mana mamma saka, neļaujiet viņas redzēt viņas seju. Izrādās, man bija bijusi automašīnu vraku. Es pat nezinu tas puisis man gatavojas precēties tas nav mans draugs reālajā dzīvē. Dīvaini, kaut viņa vārds ir Dallas nosaukums man par lielu vectēva es nekad zināja. Mana māte ir šāda maza meitene, kas saka mommmy nav atcerēties mani izrādās, ka tā bija mana meitene. Dažas istabu es zināju, ka cilvēki, daži, kur svešiem cilvēkiem. Vīrietis Im gatavojas precēties ir daudz naudas ir rūpes par mani un plānošanas šīs skaistās kāzas. Bet es nezinu viņam. Tā bija tik reāla. Jebkuru ideju nozīmē sapnis kā šis.
jaxennis68@yahoo.com está offline