Atrodo dar nesate užsiregistravęs mūsų bendruomenės. Norėdami užsiregistruoti, spauskite čia ...

Global Oneness Community          
Automatinis vertimas atliktas Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Išskirtinis Bendrijos > Sapnas > Dream pasidalijimo
Dienoraščiai Straipsniai Nuotraukos Vaizdo Gėrybės DUK Vartotojai Šiandien Žinutės Pažymėti forumus kaip skaitytus Pokalbių Kambarys

Dream pasidalijimo What did you dream last night? Pasidalinkite savo svajones ir aptarti jų reikšmę su kitais. »Pradėkite čia!

Greita Naujienos
Sveiki atvykę į Global Išskirtinis bendruomenės dalimi! Global Išskirtinis Bendrijos pasidalyti mintimis ir idėjomis apie vidinės ir išorinės pokyčius ir konvertuoti vietoje. Norėdami rašyti turite Registruokitės čia. Keletas nuorodų pradėti: Forum Home, Socialines grupes, Dienoraščiai, Straipsniai, Nuotraukos, Vaizdo, Video Search, Kontaktai, DUK , Statistika. Smagiai ir jaustis tikrai pasveikino bendruomenę!

Pastaba: Šis skelbimas nėra rodomas registruoti nariai

Žymos
Temos: Svajonė, Dream Dictionary, Sapnas, Dream Vertėjas, Dream pasidalijimo, Dreams, Meaning Of Dreams, Spiritual, Dvasingumas
Video: Svajonė ,Dream Dictionary ,Sapnas ,Dream Vertėjas ,Dream pasidalijimo ,Dreams ,Meaning Of Dreams ,Spiritual ,Dvasingumas ,

LinkBack Temos įrankiai
Old 05-06-2008, 07:13  
Administratorius
Administratorius
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
4/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Vietovė: Stokholmas
Blog Entries: 2
Ačiū: 36
95 padėkojo Times 68 Žinutės
Jonas1 is on a distinguished road

Start Here! Įvadas į sapnas

Šis forumas skirtas dalintis ir diskusijos sapnai. Pasidalinkite savo svajones ir tegul kiti jums padėti aiškinimas. Post your dream čia!

Toliau pateikiamos kai apie sapnų reikšmę straipsnių ir Dream Dictionary yra sapnas iš daugelio skirtingų šaltinių:

Kai apie sapnus straipsniai:

Vedų sapnas Sri Swami Sivananda

Krikščionių sapnas

Islamo sapnas

Dream Dictionary
Dream Dictionary daugiau nei 10,000 sapnai, sapnų aiškinimai su iš įvairių šaltinių, įskaitant Vakarų, islamo ir Vedų sapnas:

10 Dažniausios sapnai:

Kiti bendri sapnai:

! Turite klausimų? Prašau Susisiekite su manimi Paskutinį kartą redagavo Jonas1; metu 11-03-2008!

Paskutinį kartą redagavo Jonas1; metu 05-06-2008 07:35..
Jonas1 está offline  
(10-01-2009)
mumoftwo (06-25-2008)
Old 05-12-2008, 07:04  
Valstybės
Legionierius
Points: 210, Level: 4Points: 210, Level: 4Points: 210, Level: 4
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Soozie's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 sssssss41
Ačiū: 0
Padėkojo 1 valanda 1 Skelbti
Soozie is on a distinguished road

Re: Start here! Įvadas į sapnas

Honestly, Sometimes I feel like įdėmus in Physics klasės grindų, kai mokslas pradeda veikti, su aiškiais įrodymais ir faktais ir argumentais, ir aš, visų krikščionių, ir mandagus, bandyti ne pasiteisinimas dėl to, kad aš manau, faktus iš sexist pasakų knygą. Bet aš, ir Biblijoje yra svajonė aiškinimas taip pat. Kas būtų Freudo pasakyti apie tai? Ar yra kokių nors mokslinių įrodymų, kad svajonės iš tiesų reiškia daugiau, nei mūsų smegenų atsitiktinis automatinis pilotas vaizdai miego metu?
Soozie está offline  
Šis vartotojas Says Dėkojame Soozie Už šią naudingą Post:
lauralane (05-12-2008)
Old 05-12-2008, 08:59  
Valstybės
Legionierius
Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32

lauralane's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss228
Ačiū: 3
Padėkojo 37 kartus iš 32 vietų
lauralane is on a distinguished road

Dėkojame už akcijas čia. Buvau žymėjimą su svajonių daugelį metų ir beveik tiek pat sudėtinga, kaip kartais daro savo mokesčius. Tikiuosi, kad atrodo kaip tam, kas išdėstyta pirmiau, ir geriau pajusti už ką. Jo sunku tirti savo kartais ir ten yra tiek daug svetainių internete tai daro savo galva nugara.
lauralane está offline  
Old 05-13-2008, 03:37  
Valstybės
Legionierius
Points: 122, Level: 2Points: 122, Level: 2Points: 122, Level: 2

liowkc's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 sssssss41
Padėkojo 0 Times in 0 Posts
liowkc is on a distinguished road

Aš ne Freudo gerbėjas ir skeptikas Dream svarstymą. Manau visiems žmonėms projektą savo trūkumus, jausmus ir tikisi į savo svajones ir aiškinimas yra tik avenue kvadratinį ratą.
liowkc está offline  
Old 06-24-2008, 10:36  
Valstybės
Legionierius
Points: 186, Level: 3Points: 186, Level: 3Points: 186, Level: 3

mumoftwo's Avatar

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Posts
0/0 sssssss25
Ačiū: 2
Padėkojo 5 kartus po 5 Žinutės
mumoftwo is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to mumoftwo

Aš atsitikti manyti, kad mūsų svajonės yra iš tikrųjų, pranešimų apie kai kurių mados. Aš nesu visiškai tikras, tačiau, kas tai yra tai, kad yra "kalbėti" su mumis arba bando išsiųsti mums šiuos "Visual pranešimai". Aš taip pat ne viskas, kad kiekvienas sapnas mums yra vienodai svarbūs. Tie, kurie mes prisimename gyvai ir atrodo, kad garsiai įtakos mums, kai mes Wake tie mes tikriausiai turėtų būti atkreipti dėmesį į. Aš tai Slaptas įtarimas, kad mano patirtis deja vu gali būti kokiu nors būdu būti susijusios su svajonių Turėjau anksčiau, kad man gali būti nupoliruotas ne kaip "just a dream" ir pamiršta. Manau, kad tam prireiks šiek tiek laiko, kad mokslinių tyrimų ryšius aukščiau sapnai. Tai gali būti gana įdomi.
mumoftwo está offline  
Old 06-28-2008, 05:50  
Valstybės
Legionierius
Points: 351, Level: 7Points: 351, Level: 7Points: 351, Level: 7

1wahmom's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Vieta: Ky
Ačiū: 13
Padėkojo 3 kartus 2 Žinutės
1wahmom is on a distinguished road

Sutinku su jumis, mama. Nors man buvo kvailas svajones praeities, negalėjo galbūt neturėjo jokios realios svarbu man, aš manau, kad kartais mes turime svajones priežasties. Su abiem savo vaikais, aš visada svajojo, ką jie bus išjungti, ir per visą ilgį mano nėštumo. Kada jie gimė Man ne nustebino, kad daug, nes aš jau žinojo mano širdyje.
1wahmom está offline  
Old 07-08-2008, 01:16  
Naujosios valstybės
Legionierius
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

dreamer75's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
dreamer75 is on a distinguished road

Hi All,

Mano vardas yra Katie. I am 32 yr old mama dvi ir dažnai turi gana ryškūs sapnai. Aš paprastai atsimena mano sapnai ir dažnai nurodo sapnas nuorodomis nustatyti, kas mano sapnai galėtų reikšti.

Tačiau man įstrigo! Kitas naktį aš sapnavau, kad buvau vaikščiodami ir aš atėjau per šį didžiulį seną medį su stora kamieno ir šakų, yra tvirtai įsišaknijusi į žemę, ir aš žinojau, buvo nustatyta, gyvybės medį. Tuoj aš przebudził be išsiaiškinti, ką tikslas buvo rasti medis.

Dabar aš esu ne didžiulę religinių, nei aš kada nors galvojote apie gyvybės medį, mano sąmoningas protas!

Aš tiesiog įdomu, jei kas nors galėtų man padėti aiškinant šią svajonę, nes buvo gana trumpas, bet dar liko mano galvoje, nes ...

04-18-2009, 06:35
dreamer75 está offline  
Old 07-08-2008, 07:13  
Super valstybės
Moderatorius
Points: 14,258, Level: 82Points: 14,258, Level: 82Points: 14,258, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
12/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1138
Vieta: Deep East Texas
Blog Entries: 3
Ačiū: 1.230
Padėkojo 1.190 Times 650 Žinutės
Essence is on a distinguished road

dreamer75,

Koks nuostabus sapnas .....!!!!
Energijos manau apie tai už jus vienas sapnas pradėti naują didis. Vienas surasti jūsų dvasinio. Ir kas šlovingą vieta pradėti ne ..... .... Gyvybės medis

Meilė, šviesos ir Blessings,

Namaste

Esmė
Essence está offline  
Old 07-13-2008, 09:28  
Naujosios valstybės
Legionierius
Points: 18, Level: 1Points: 18, Level: 1Points: 18, Level: 1

jaxennis68@yahoo.com's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssssss3
jaxennis68@yahoo.com is on a distinguished road

I had a dream, kad aš negaliu nustoti galvoti apie. Aš net negalėjo keltis iš lovos negalėjo judėti. Aš jaučiausi kaip aš gyveno šiame gyvenime kūno skausmai vis dar trijų savaičių. Buvau tuokiasi mano veidas yra apsaugotas, o mano makiažas prašė Mano mama sako, neleiskite jai rodyti savo veidą. Pasirodo, man buvo į automobilio avarija. I don't even know this guy I'm going to marry it ne mano draugas realiame gyvenime. Keista dalykas jo vardas yra Dallas mano senelis Didžiosios Vardas Aš niekada nežinojo apie. Mano mama turi tokią mažą mergaitę, kuris sako mommmy nėra Prisiminti mane Pasirodo, tai buvo mano mergaitė. Kai į kambarį aš žinojau, kai kur žmonės svetimi. Vyras Im Apie tuoktis turi daug pinigų buvo rūpinasi manimi ir planuoti šią gražią vestuvių. Bet aš nežinau jo. Jis manė, kad realus. Bet mintis apie tai, kaip sapnas prasme.
jaxennis68@yahoo.com está offline  

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Start Here! Įvadas Carl Johan Calleman, Mayan Calendar & 2.012 Jonas1 Mayan Calendar & 2.012 20 09-09-2009 04:27
Start Here! - Įvadas į dvasinę Awakening & Earth Changes Jonas1 Spiritual Awakening 1 08-31-2008 12:42

Žymos
Svajonė, Dream Dictionary, Sapnas, Dream Vertėjas, Dream pasidalijimo, Dreams, Meaning Of Dreams, Spiritual, Dvasingumas
Svajonė ,Dream Dictionary ,Sapnas ,Dream Vertėjas ,Dream pasidalijimo ,Dreams ,Meaning Of Dreams ,Spiritual ,Dvasingumas ,

Temos įrankiai

Siunčiamos Taisyklės
Tu negali kurti naujas temas
Tu negali rašyti atsakymus
Tu negali pašto priedai
Tu negali redaguoti savo žinutes

BB kodas yra Ant
Horoskopai yra Ant
[IMG] kodas Ant
HTML kodas Išjungta
Trackback yra Ant
TOPlist yra Ant