|
|
|
|||||||
| Dienoraščiai | Straipsniai | Nuotraukos | Vaizdo | Gėrybės | DUK | Vartotojai | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Pokalbių Kambarys |
| Dream pasidalijimo What did you dream last night? Pasidalinkite savo svajones ir aptarti jų reikšmę su kitais. »Pradėkite čia! |
| Greita Naujienos |
| Sveiki atvykę į Global Išskirtinis bendruomenės dalimi!
Global Išskirtinis Bendrijos pasidalyti mintimis ir idėjomis apie vidinės ir išorinės pokyčius ir konvertuoti vietoje. Norėdami rašyti turite Registruokitės čia. Keletas nuorodų pradėti:
Forum Home,
Socialines grupes,
Dienoraščiai,
Straipsniai,
Nuotraukos,
Vaizdo,
Video Search,
Kontaktai,
DUK ,
Statistika.
Smagiai ir jaustis tikrai pasveikino bendruomenę!
|
|
|
LinkBack | Temos įrankiai |
| (10-01-2009) | mumoftwo (06-25-2008) |
|
|
|||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Start here! Įvadas į sapnasHonestly, Sometimes I feel like įdėmus in Physics klasės grindų, kai mokslas pradeda veikti, su aiškiais įrodymais ir faktais ir argumentais, ir aš, visų krikščionių, ir mandagus, bandyti ne pasiteisinimas dėl to, kad aš manau, faktus iš sexist pasakų knygą. Bet aš, ir Biblijoje yra svajonė aiškinimas taip pat. Kas būtų Freudo pasakyti apie tai? Ar yra kokių nors mokslinių įrodymų, kad svajonės iš tiesų reiškia daugiau, nei mūsų smegenų atsitiktinis automatinis pilotas vaizdai miego metu?
|
||
|
|
|
| Šis vartotojas Says Dėkojame Soozie Už šią naudingą Post: | lauralane (05-12-2008) |
|
|
|||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Start here! Įvadas į sapnasDėkojame už akcijas čia. Buvau žymėjimą su svajonių daugelį metų ir beveik tiek pat sudėtinga, kaip kartais daro savo mokesčius.
Tikiuosi, kad atrodo kaip tam, kas išdėstyta pirmiau, ir geriau pajusti už ką. Jo sunku tirti savo kartais ir ten yra tiek daug svetainių internete tai daro savo galva nugara. ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Start here! Įvadas į sapnasAš ne Freudo gerbėjas ir skeptikas Dream svarstymą. Manau visiems žmonėms projektą savo trūkumus, jausmus ir tikisi į savo svajones ir aiškinimas yra tik avenue kvadratinį ratą.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Start here! Įvadas į sapnasAš atsitikti manyti, kad mūsų svajonės yra iš tikrųjų, pranešimų apie kai kurių mados. Aš nesu visiškai tikras, tačiau, kas tai yra tai, kad yra "kalbėti" su mumis arba bando išsiųsti mums šiuos "Visual pranešimai". Aš taip pat ne viskas, kad kiekvienas sapnas mums yra vienodai svarbūs. Tie, kurie mes prisimename gyvai ir atrodo, kad garsiai įtakos mums, kai mes Wake tie mes tikriausiai turėtų būti atkreipti dėmesį į. Aš tai Slaptas įtarimas, kad mano patirtis deja vu gali būti kokiu nors būdu būti susijusios su svajonių Turėjau anksčiau, kad man gali būti nupoliruotas ne kaip "just a dream" ir pamiršta. Manau, kad tam prireiks šiek tiek laiko, kad mokslinių tyrimų ryšius aukščiau sapnai. Tai gali būti gana įdomi.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Valstybės
Legionierius
|
Re: Start here! Įvadas į sapnasSutinku su jumis, mama. Nors man buvo kvailas svajones praeities, negalėjo galbūt neturėjo jokios realios svarbu man, aš manau, kad kartais mes turime svajones priežasties. Su abiem savo vaikais, aš visada svajojo, ką jie bus išjungti, ir per visą ilgį mano nėštumo. Kada jie gimė Man ne nustebino, kad daug, nes aš jau žinojo mano širdyje.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Naujosios valstybės
Legionierius
|
Re: Start here! Įvadas į sapnasHi All,
Mano vardas yra Katie. I am 32 yr old mama dvi ir dažnai turi gana ryškūs sapnai. Aš paprastai atsimena mano sapnai ir dažnai nurodo sapnas nuorodomis nustatyti, kas mano sapnai galėtų reikšti. Tačiau man įstrigo! Kitas naktį aš sapnavau, kad buvau vaikščiodami ir aš atėjau per šį didžiulį seną medį su stora kamieno ir šakų, yra tvirtai įsišaknijusi į žemę, ir aš žinojau, buvo nustatyta, gyvybės medį. Tuoj aš przebudził be išsiaiškinti, ką tikslas buvo rasti medis. Dabar aš esu ne didžiulę religinių, nei aš kada nors galvojote apie gyvybės medį, mano sąmoningas protas! Aš tiesiog įdomu, jei kas nors galėtų man padėti aiškinant šią svajonę, nes buvo gana trumpas, bet dar liko mano galvoje, nes ... 04-18-2009, 06:35 ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Super valstybės
Moderatorius
|
Re: Start here! Įvadas į sapnasdreamer75,
Koks nuostabus sapnas .....!!!! Energijos manau apie tai už jus vienas sapnas pradėti naują didis. Vienas surasti jūsų dvasinio. Ir kas šlovingą vieta pradėti ne ..... .... Gyvybės medis Meilė, šviesos ir Blessings, Namaste Esmė |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Naujosios valstybės
Legionierius
|
Re: Start here! Įvadas į sapnasI had a dream, kad aš negaliu nustoti galvoti apie. Aš net negalėjo keltis iš lovos negalėjo judėti. Aš jaučiausi kaip aš gyveno šiame gyvenime kūno skausmai vis dar trijų savaičių. Buvau tuokiasi mano veidas yra apsaugotas, o mano makiažas prašė Mano mama sako, neleiskite jai rodyti savo veidą. Pasirodo, man buvo į automobilio avarija. I don't even know this guy I'm going to marry it ne mano draugas realiame gyvenime. Keista dalykas jo vardas yra Dallas mano senelis Didžiosios Vardas Aš niekada nežinojo apie. Mano mama turi tokią mažą mergaitę, kuris sako mommmy nėra Prisiminti mane Pasirodo, tai buvo mano mergaitė. Kai į kambarį aš žinojau, kai kur žmonės svetimi. Vyras Im Apie tuoktis turi daug pinigų buvo rūpinasi manimi ir planuoti šią gražią vestuvių. Bet aš nežinau jo. Jis manė, kad realus. Bet mintis apie tai, kaip sapnas prasme.
|
||
|
|
|
Panašios Temos
|
||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Start Here! Įvadas Carl Johan Calleman, Mayan Calendar & 2.012 | Jonas1 | Mayan Calendar & 2.012 | 20 | 09-09-2009 04:27 |
| Start Here! - Įvadas į dvasinę Awakening & Earth Changes | Jonas1 | Spiritual Awakening | 1 | 08-31-2008 12:42 |
| Žymos |
| Temos įrankiai | |
|
|
|
|