|
|
|
|||||||
| שיתוף חלום מה חלמת אתמול בלילה? שתף את החלומות שלך ולדון המשמעויות שלהם עם אחרים. »התחל כאן! |
| Quick חדשות |
| ברוכים הבאים גלובל האחדות קהילה!
גלובל באחדות הקהילה היא מקום של שיתוף מחשבות ורעיונות על שינוי וטרנספורמציה פנימית וחיצונית. כדי לכתוב אתה צריך הרשם כאן. כמה קישורים כדי להתחיל עם:
פורום הבית,
קבוצות חברתיות,
בלוגים,
מאמרים,
תמונות,
וידאו,
Video Search,
צור קשר,
שאלות נפוצות ,
לסטטיסטיקה.
תהנה ולהרגיש באמת לקהילה בברכה!
|
| תגיות |
|
|
LinkBack | כלי פתיל |
| להלן פרטי אומר תודה כדי Jonas1 על ההודעה המועילה הזאת: | mumoftwo (06-25-2008) |
|
|
|||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: התחל כאן! מבוא פשר החלומותבכנות, אני מרגישה לפעמים כמו בוהה ברצפה בכיתה לפיזיקה, כאשר המדע נכנס לשחק, עם הוכחות ועובדות וויכוחים, ואני, כל נוצרי מנומס, לא לנסות לתרץ את העובדה שאני מאמין העובדות מתוך ספר אגדה סקסיסטי. אבל אני, וגם בתנ"ך יש גם פירוש החלום. מה פרויד היה אומר על זה? האם יש הוכחה מדעית כי חלומות באמת מתכוון יותר תמונות אקראיות המוח שלנו טייס אוטומטי במהלך השינה?
|
||
|
|
|
| להלן פרטי אומר תודה כדי Soozie על ההודעה המועילה הזאת: | lauralane (05-12-2008) |
|
|
|||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: התחל כאן! מבוא פשר החלומותתודה על המניות כאן. הייתי מתעסק עם חלומות במשך שנים רבות עכשיו כמעט מסובך כמו מסי לפעמים עושה שלך שלה.
אני מקווה להסתכל מעבר חלק מעל ולקבל תחושה טובה יותר של הדברים. קשה מחקר על שלך לפעמים יש כל כך הרבה אתרים באינטרנט זה עושה ספין הראש שלך. ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: התחל כאן! מבוא פשר החלומותאני לא אוהד של פרויד קריאה ספקנית של חלום. אני מאמין שכל בני האדם פרוייקט הפגמים, הרגשות שלהם ומקווה לחלומות שלהם היא רק פרשנות שדרה לריבוע המעגל.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: התחל כאן! מבוא פשר החלומותאני מאמין כי החלומות שלנו הם, למעשה, כמה הודעות של אופנה. אני לא לגמרי בטוח, לעומת זאת, מי זה כי הוא "מדבר" אלינו או מנסה לשלוח לנו את המסרים הללו "חזותית". אני גם לא כל כך בטוח שכל חלום שיש לנו זה הוא בעל חשיבות זהה. אלה שאנחנו זוכר בבהירות ולא נראה שיש להשפיע על מהדהד לנו כשאנחנו ערים אלה כנראה שאנחנו צריכים להיות לשים לב. יש לי חשד מתגנב כי החוויות שלי של דז 'ה וו אולי בכמה בדרך להיות מקושרים החלומות שהיו לי בעבר כי אני אולי הבריש בתור "סתם חלום" ונשכח. אני חושב שאני ייקח קצת זמן כדי לחקור את הקישורים לעיל על חלומות. זה יכול להיות די מעניין.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
חבר
ג 'וניור חבר
|
Re: התחל כאן! מבוא פשר החלומותאני מסכים איתך, אמא. אמנם היו לי חלומות מטופש בעבר כי לא יכול היה אולי היה שום חשיבות אמיתית לי, אני מרגיש כי לפעמים יש לנו חלומות סיבה. עם שני הילדים שלי, חלמתי על מה הם יהיו לסירוגין במהלך כל אורך של ההריונות שלי. כאשר הם נולדו לא הייתי מופתע כי הרבה כי אני כבר ידעתי בלב שלי.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
|
Re: התחל כאן! מבוא פשר החלומותHi All,
שמי קייטי. אני אמא בת 32 yr של שני ולעתים קרובות יש לי חלומות די חי. אני בדרך כלל זוכרת את החלומות שלי ולא מתייחסים לעתים קרובות החלום הפניות פרשנות כדי לקבוע מה החלומות שלי היה אומר. עם זאת, אני תקוע! אני באותו לילה חלמתי שאני הולך ואני נתקלתי העץ הישן הזה ענק עם גזע עבה וענפים, בתקיפות מושרשת לתוך הקרקע ידעתי שאני חייב למצוא את עץ החיים. מיד התעוררתי בלי לברר מה המטרה היתה למצוא את העץ. עכשיו אני לא דתי עצומה, וגם אני פעם חשבתי על עץ החיים בתוך המודע שלי! אני רק תוהה אם מישהו יכול לעזור לי לפרש את החלום הזה כפי שהוא היה די קצר אבל לא השאיר את דעתי מאז ... תודה! ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Super חבר
מנחה
|
Re: התחל כאן! מבוא פשר החלומותdreamer75,
איזה חלום נפלא .....!!!! אני מרגיש את האנרגיה סביב החלום הזה בשבילך הוא אחד מתחיל מסע נפלא חדש. אחד של מציאת העצמי הרוחני שלך. ומה מקום נפלא להתחיל ב ..... עץ החיים .... אהבה, אור וברכה, נמסטה תמצית |
||
|
|
|
|
|
|||
|
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
|
Re: התחל כאן! מבוא פשר החלומותהיה לי חלום שאני לא יכול להפסיק לחשוב. אפילו לא יכולתי לקום מהמיטה לא יכולתי לזוז. הרגשתי כאילו אני חי את החיים על ידי הגוף כואב עדיין כעבור שלושה שבועות. אני מתחתנת פני זו מוגנת בעת להפוך את שלי מוחל אמא שלי אומרת לא לתת לה לראות את פניה. מסתבר שהייתי בתאונת דרכים. אני אפילו לא מכירה את הבחור הזה אני הולכת להתחתן הוא לא חבר שלי בחיים האמיתיים. הדבר המוזר הוא שמו דאלאס את השם של סבא רבא שלי לא ידעתי. אמא שלי זה ילדה קטנה שאומרת mommmy לא זוכר אותי מסתבר שזה הילדה הקטנה שלי. יש אנשים בחדר שבו ידעתי כמה זרים. Im על אדם להינשא יש הרבה כסף כבר דואג לי תכנון החתונה הזאת יפה. אבל אני לא מכיר אותו. זה הרגיש כל כך אמיתי. יש לך מושג על המשמעות של חלום כזה.
|
||
|
|
|
האשכולות דומים
|
||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| 02:55 | Jonas1 | לוח השנה של בני המאיה & 2012 | 20 | 09-09-2009 04:27 |
| התחל כאן! - מבוא התעוררות רוחנית & Earth Changes | Jonas1 | התעוררות רוחנית | 1 | 08-31-2008 12:42 |
| תגיות |
| כלי פתיל | |
|
|
|
|