|
|
|
|||||||
| Blogokat | Cikkekben | Photos | Video | Bónuszok | Kérdések | Memberlist | Mai hozzászólások | Kijelölés Fórumokat olvasottnak | Chat szoba |
| Mit álmodtál múlt éjjel? Oszd meg álmok és megvitassák azok jelentését másokkal. Lemuria »Start here! |
| Rövid News |
| Üdvözöljük a Globális Egység világában!
Globális Egység Közösség helyet megosztása kapcsolatos gondolatait és ötleteit a külső és belső változások és az átalakulás. Ha közzé szeretne regisztrálj itt. Néhány linkek kezdődnek:
Fórum kezdőlap,
Társadalmi csoportok,
Blogokat,
Cikkekben,
Photos,
Video,
Video Search,
Érdeklődjön,
Kérdések ,
Statisztikák.
Jó szórakozást, és úgy érzi, valóban üdvözölte, hogy a közösségben!
|
|
|
LinkBack | Thread Tools |
| FYFE ce. minnie | mumoftwo Következmény: Minden rossz karma karma |
|
|
|||
|
Tagjának
Junior Member
|
Re: Start here! Introduction to Dream InterpretationA következő felhasználó Says Thank You For Soozie, hogy ez hasznos Post:
|
||
|
|
|
| (05-12-2008) | lauralane 05-12-2008, 08:59 |
|
|
|||
|
Tagjának
Junior Member
|
Re: Start here! Introduction to Dream InterpretationRemélem, hogy vizsgálja meg némelyike a fenti, és hogy jobban érzi a dolgokat. A kemény-hoz kutatás a saját, és néha nagyon sok honlapok online teszi a fejed spin.
05-13-2008, 03:37 ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Tagjának
Junior Member
|
Re: Start here! Introduction to Dream Interpretation06-24-2008, 10:36
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Tagjának
Junior Member
|
Re: Start here! Introduction to Dream Interpretation06-28-2008, 05:50
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Tagjának
Junior Member
|
Re: Start here! Introduction to Dream Interpretation07-08-2008, 01:16
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Start here! Introduction to Dream InterpretationHi All,
Azonban én megragadt! A múltkor azt álmodtam, hogy én sétáltam, és kezembe került ez a hatalmas öreg fa vastag törzse és ágai, mélyen gyökerezik a földbe, és tudtam, hogy megtalálta az élet fájáról. Azonnal felébredtem nem találtam meg, mi a célja az volt, megtalálni a fát. Most én nem vagyok rendkívül vallásos, és nem is én valaha gondoltak az élet fájának az én tudatos elme! Én csak csodálkozó ha akárki tud segítsen nekem annak értelmezésében ez az álom, mert elég rövid volt, de nem hagyott bennem, mivel ... 07-08-2008, 07:13 Köszönöm! ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||||||||||
|
Super Member
Moderátori
Helyszín: Deep East Texas
Blog Entries: 3
1.193 megköszönte Times-ban 652 Hozzászólások
![]() |
Re: Start here! Introduction to Dream InterpretationWhat a wonderful dream .....!!!!
Úgy érzem, az energia körül ez az álom az Ön számára az egyik induló új csodálatos utazás. Az egyik megtalálja lelki énjét. És milyen csodálatos hely, ahol kezdeni ..... A Tree of Life .... 07-13-2008, 09:28 Love, Light and Blessings, Namaste Lényegében |
||||||||||
|
|
|
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Start here! Introduction to Dream InterpretationAzt álmodtam, hogy én nem tudok gondolni. Sem tudtam az ágyból nem tudott mozogni. Úgy éreztem, mintha ezt az életet élt a testület továbbra sem fáj a három hét múlva. Én férjhez megy arcom védett, míg az én alkotó alkalmaznak a mamám azt mondja, nem engedte látni az arcát. Kiderült, hogy én már egy roncs autót. Én nem is ismerem ezt a fickót megyek férjhez, hogy nem a barátom a valós életben. Furcsa dolog az ő neve Dallas a neve az én nagy nagyapám soha nem tudott. Anyám is ez a kislány, aki azt mondja mommmy nem emlékszik rám kiderül, ez volt az én kislányom. Vannak, akik a teremben, ahol tudtam, hogy egy idegen. A férfi Im hamarosan feleségül egy csomó pénzt már vigyáz rám és a tervezés ezt a szép esküvő. De én nem ismerem. Úgy érezte, hogy valóságos. Minden olyan ötlet, hogy a szó egy álom, mint ez.
|
||
|
|
|