Úgy tűnik, még nem regisztrált közösségünk. A regisztráláshoz kattintson ide ...

Global Oneness Community          
Automata által készített fordítások Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Globális Közösség Egység > Dream Interpretation > Mit álmodtál múlt éjjel? Oszd meg álmok és megvitassák azok jelentését másokkal.
Blogokat Cikkekben Photos Video Bónuszok Kérdések Memberlist Mai hozzászólások Kijelölés Fórumokat olvasottnak Chat szoba

Mit álmodtál múlt éjjel? Oszd meg álmok és megvitassák azok jelentését másokkal. Lemuria »Start here!

Rövid News
Üdvözöljük a Globális Egység világában! Globális Egység Közösség helyet megosztása kapcsolatos gondolatait és ötleteit a külső és belső változások és az átalakulás. Ha közzé szeretne regisztrálj itt. Néhány linkek kezdődnek: Fórum kezdőlap, Társadalmi csoportok, Blogokat, Cikkekben, Photos, Video, Video Search, Érdeklődjön, Kérdések , Statisztikák. Jó szórakozást, és úgy érzi, valóban üdvözölte, hogy a közösségben!

Megjegyzés: Ez a hirdetés nem jelenik meg a regisztrált tagoknak

Címkéket
Témák: Álom, Dream Dictionary, Dream Interpretation, Dream Interpreter, Dream megosztása, Álmai, Meaning Of Dreams, Spirituális, Szellemiség
Videó: Álom ,Dream Dictionary ,Dream Interpretation ,Dream Interpreter ,Dream megosztása ,Álmai ,Meaning Of Dreams ,Spirituális ,Szellemiség ,

LinkBack Thread Tools
Old 05-06-2008, 07:13  
Adminisztratív
Adminisztratív
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 3%Activity: 3%Activity: 3%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
4/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Helyszín: Stockholm
Blog Entries: 2
Köszönet: 36
95 köszönetet mondott Times 68 Hozzászólások
Jonas1 is on a distinguished road

Start here! Introduction to Dream Interpretation

Ez a fórum megosztására és megvitatására álmok. Oszd meg álmait, és hagyja mások segítenek a tolmácsolás. Post your dream ittMi a sípjellel tudjuk? (Teljes film, 1-16 rész, 120 perc)

Az alábbiakban néhány cikkek értelmében az álmok és a Dream Dictionary tartalmazó álom értelmezése sok különböző forrásból:

Néhány cikk álmokról:

Védikus Dream Interpretation Srí Swami Sivananda

Christian Dream Interpretation

Iszlám Dream Interpretation

Dream Dictionary
Álom szótár több, mint 10,000 álmok, az álmok értelmezése sok különböző forrásból a nyugat, az iszlám és a védikus álom értelmezése:

10 leggyakoribb álom:

Egyéb közös álmok:

Remélem tetszik Globális Közösség Egység ? Van kérdése? Kérem contact meMi a sípjellel tudjuk? (Teljes film, 1-16 rész, 120 perc)

Last edited by Jonas1; 05-06-2008 at 07:35..
Jonas1 está offline  
FYFE ce. minnie
mumoftwo Következmény: Minden rossz karma karma
Old Őszintén szólva, néha úgy érzem bámult a padlóra, a Fizikai osztály, amikor a tudomány kerül szóba, a bizonyítékokat és tényeket, érveket, és én, az összes keresztény és udvarias, próbáld meg nem mentség, hogy Hiszem, hogy a tény  
Tagjának
Junior Member
Points: 210, Level: 4Points: 210, Level: 4Points: 210, Level: 4
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Soozie's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 sssssss41
Köszönet: 0
Megköszönte 1 Time in 1 Post
Soozie is on a distinguished road

Re: Start here! Introduction to Dream Interpretation

A következő felhasználó Says Thank You For Soozie, hogy ez hasznos Post:
Soozie está offline  
(05-12-2008)
lauralane 05-12-2008, 08:59
Old Köszönjük, hogy a részvények itt. Már dabbling az álmok sok éve és majdnem olyan bonyolult, mint néha csinál meg az adókat.  
Tagjának
Junior Member
Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32

lauralane's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss228
Köszönet: 3
37 köszönetet mondott Times-ban 32 Hozzászólások
lauralane is on a distinguished road

Remélem, hogy vizsgálja meg némelyike a fenti, és hogy jobban érzi a dolgokat. A kemény-hoz kutatás a saját, és néha nagyon sok honlapok online teszi a fejed spin. 05-13-2008, 03:37
lauralane está offline  
Old Én nem vagyok rajongó Freud és szkeptikus az álom olvasás. Úgy gondolom, minden ember a projekt mulasztások, érzések, és reméli, saját álmait, és az értelmezés csak egy utat a tér egy kör.  
Tagjának
Junior Member
Points: 122, Level: 2Points: 122, Level: 2Points: 122, Level: 2

liowkc's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 sssssss41
Megköszönte 0 Times in 0 Posts
liowkc is on a distinguished road

06-24-2008, 10:36
liowkc está offline  
Old Én történetesen azt hinni, hogy álmaink vannak, sőt, az üzenetek bizonyos divat. Nem vagyok teljesen biztos, hogy ki az, hogy a "beszél" velünk vagy szeretne küldeni nekünk ezeket a "vizuális üzenetek". Én is, egyáltalán  
Tagjának
Junior Member
Points: 186, Level: 3Points: 186, Level: 3Points: 186, Level: 3

mumoftwo's Avatar

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Posts
0/0 sssssss25
Köszönet: 2
Megköszönte 5 Times in 5 Posts
mumoftwo is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to mumoftwo

06-28-2008, 05:50
mumoftwo está offline  
Old Helyszín: Ky  
Tagjának
Junior Member
Points: 351, Level: 7Points: 351, Level: 7Points: 351, Level: 7

1wahmom's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Egyetértek veled, anya. Miközben ott volt ostoba álmokat a múltban, hogy nem lehetett volna esetleg valóban fontos, én úgy érzem, hogy néha nekünk van egy álma oka. Mindkét gyermekeim, azt álmodtam, hogy mit kellene ki-és ideje alatt teljes
Köszönet: 13
Megköszönte 3 Times in 2 Posts
1wahmom is on a distinguished road

07-08-2008, 01:16
1wahmom está offline  
Old A nevem Katie. Én egy 32 éves yr két gyermek anyja, és gyakran egészen élénk álmok. Általában emlékszem az álmaimat, és gyakran hivatkoznak, hogy az álom értelmezés utalásokat meghatározni, hogy mi az álmaimat is jelentheti.  
New Member
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

dreamer75's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
dreamer75 is on a distinguished road

Hi All,

Azonban én megragadt! A múltkor azt álmodtam, hogy én sétáltam, és kezembe került ez a hatalmas öreg fa vastag törzse és ágai, mélyen gyökerezik a földbe, és tudtam, hogy megtalálta az élet fájáról. Azonnal felébredtem nem találtam meg, mi a célja az volt, megtalálni a fát.

Most én nem vagyok rendkívül vallásos, és nem is én valaha gondoltak az élet fájának az én tudatos elme!

Én csak csodálkozó ha akárki tud segítsen nekem annak értelmezésében ez az álom, mert elég rövid volt, de nem hagyott bennem, mivel ...

07-08-2008, 07:13

Köszönöm!
dreamer75 está offline  
Old dreamer75,  
Super Member
Moderátori
Points: 14,395, Level: 82Points: 14,395, Level: 82Points: 14,395, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
11/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1142
Helyszín: Deep East Texas
Blog Entries: 3
1.193 megköszönte Times-ban 652 Hozzászólások
Essence is on a distinguished road

What a wonderful dream .....!!!!

Úgy érzem, az energia körül ez az álom az Ön számára az egyik induló új csodálatos utazás. Az egyik megtalálja lelki énjét. És milyen csodálatos hely, ahol kezdeni ..... A Tree of Life ....
07-13-2008, 09:28

Love, Light and Blessings,

Namaste

Lényegében
Essence está online agora  
Old 07-13-2008, 09:28  
New Member
Junior Member
Points: 18, Level: 1Points: 18, Level: 1Points: 18, Level: 1

jaxennis68@yahoo.com's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssssss3
Köszönet: 1
jaxennis68@yahoo.com is on a distinguished road

Azt álmodtam, hogy én nem tudok gondolni. Sem tudtam az ágyból nem tudott mozogni. Úgy éreztem, mintha ezt az életet élt a testület továbbra sem fáj a három hét múlva. Én férjhez megy arcom védett, míg az én alkotó alkalmaznak a mamám azt mondja, nem engedte látni az arcát. Kiderült, hogy én már egy roncs autót. Én nem is ismerem ezt a fickót megyek férjhez, hogy nem a barátom a valós életben. Furcsa dolog az ő neve Dallas a neve az én nagy nagyapám soha nem tudott. Anyám is ez a kislány, aki azt mondja mommmy nem emlékszik rám kiderül, ez volt az én kislányom. Vannak, akik a teremben, ahol tudtam, hogy egy idegen. A férfi Im hamarosan feleségül egy csomó pénzt már vigyáz rám és a tervezés ezt a szép esküvő. De én nem ismerem. Úgy érezte, hogy valóságos. Minden olyan ötlet, hogy a szó egy álom, mint ez.
jaxennis68@yahoo.com está offline