Čini se da još niste registrirani naše zajednice. Za registraciju kliknite ovdje ...

Global Oneness Community          
Automatsko Prijevodi made by Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Oneness Community > Dream Interpretation > Što si san sinoć? Podijelite svoje snove i njihova značenja razgovarati s drugima.
Blogovi Članci Fotografije Videos Goodies FAQ Članstvo Today's Posts Mark Forums Read Chat Room

Što si san sinoć? Podijelite svoje snove i njihova značenja razgovarati s drugima. Lemuria »Start Here!

Quick News
Welcome to the Global Oneness Community! Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa: Forum Home, Social Groups, Blogovi, Članci, Fotografije, Videos, Video Search, Kontaktirajte nas, FAQ , Statistiku. Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!

Napomena: Ovaj oglas se neće prikazati za registrirane članove

Tags
Threads: Sanjati, Dream Dictionary, Dream Interpretation, Dream Interpreter, Dream Sharing, Dreams, Meaning of Dreams, Spiritual, Duhovnost
Videos: Sanjati ,Dream Dictionary ,Dream Interpretation ,Dream Interpreter ,Dream Sharing ,Dreams ,Meaning of Dreams ,Spiritual ,Duhovnost ,

LinkBack Thread Tools
Old 05-06-2008, 07:13  
Admin
Admin
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 3%Activity: 3%Activity: 3%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
4/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Blog Entries: 2
Pohvaljen 95 Puta u 68 Postova
Jonas1 is on a distinguished road

Start Here! Uvod u Dream Interpretation

Ovo je forum za razmjenu i rasprave o snovima. Podijelite svoje snove i omogući drugima da vam pomoći s tumačenje. Post your dream ovdje!

Ispod neke članke o značenju snova i Dream Dictionary sadrže tumačenje snova iz mnogih različitih izvora:

U nekim člancima o snovima:

Vedska Dream Interpretation Sri Swami Sivananda

Christian Dream Interpretation

Islamski Dream Interpretation

Dream Dictionary
Dream Dictionary za više od 10.000 snova, s tumačenjima snova iz mnogih različitih izvora, uključujući zapadnu, islamski i Vedske san tumačenje:

10 Most zajedničkih snova:

Drugi česti snovi:

! Bilo kakva pitanja? Molim kontaktirajte me Intro!

Last edited by Jonas1; 05-06-2008 at 07:35..
Jonas1 está offline  
Nakon User Says Thank You to Jonas1 Za Ovaj Koristan Post:
mumoftwo (06-25-2008)
Old 05-12-2008, 07:04  
Member
Junior Member
Points: 210, Level: 4Points: 210, Level: 4Points: 210, Level: 4
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Soozie's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 sssssss41
Soozie is on a distinguished road

Re: Start ovdje! Uvod u Dream Interpretation

Iskreno, ponekad se osjećam kao buljenje u podu u fiziku razredu, kada je znanost dolazi u igru, uz dokaze i činjenice i argumente, a ja, sve kršćanske i pristojan, pokušajte ne opravdanje za činjenicu da vjerujem činjenice iz seksist bajku knjigu. Ali mi je činiti, te u Bibliji ima san tumačenje također. Što bi Freud rekao o tome? Ima li bilo koji znanstveni dokaz da se snovi doista znači više nego naš mozak slučajni je automatski pilot-slike tijekom spavanja?
Soozie está offline  
Nakon User Says Thank You to Soozie Za Ovaj Koristan Post:
lauralane (05-12-2008)
Old 05-12-2008, 08:59  
Member
Junior Member
Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32

lauralane's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss228
Pohvaljen 37 Puta u 32 Postova
lauralane is on a distinguished road

Hvala za dionice ovdje. Ja sam bio dabbling sa snovima već dugi niz godina i gotovo kao lukav kao što ponekad rade svoj porez. Nadam se da ću gledati preko neke od gore i dobiti bolji osjećaj za stvari. Njegova istraživanja tvrdi da na vlastite ponekad i ima toliko mjesta on-line čini your head spin.
lauralane está offline  
Old 05-13-2008, 03:37  
Member
Junior Member
Points: 122, Level: 2Points: 122, Level: 2Points: 122, Level: 2

liowkc's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 sssssss41
liowkc is on a distinguished road

Ja sam ne navijač od Freuda i skeptičan san za čitanje. Vjerujem da svi ljudi projekt njihove slabosti, osjećaje i nadu u svoje snove i interpretacija je samo put do trga krug.
liowkc está offline  
Old 06-24-2008, 10:36  
Member
Junior Member
Points: 186, Level: 3Points: 186, Level: 3Points: 186, Level: 3

mumoftwo's Avatar

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Posts
0/0 sssssss25
Pohvaljen 5 puta u 5 postova
mumoftwo is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to mumoftwo

Ja se dogoditi da vjerujemo da su naši snovi su, u stvari, poruke neki način. Im 'ne potpuno siguran, međutim, tko je da je "govori" za nas ili pokušavate poslati nam ove "vizualne poruke". Ja sam isto tako ne svi taj da je svaki san mi je imati iste važnosti. Oni koji pamtimo živo i izgledaju kao da imaju velik utjecaj na nas kad smo probuditi se onima koje bi vjerojatno trebalo biti plaćati pozornost na. Imam ovaj sumnja da je moja iskustva Deja Vu svibanj na neki način biti povezani s snove sam imao u prošlosti da sam svibanj imati brushed off kao "samo san" i zaboravljena. Mislim da ću uzeti neko vrijeme za istraživanje linkove gore na snove. To bi mogla biti vrlo zanimljiva.
mumoftwo está offline  
Old 06-28-2008, 05:50  
Member
Junior Member
Points: 351, Level: 7Points: 351, Level: 7Points: 351, Level: 7

1wahmom's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Pohvaljen 3 Puta u 2 Postova
1wahmom is on a distinguished road

Slažem se s tobom, mama. Dok sam imao glup snova u prošlosti koje nije mogao imati moguće je bilo koji stvaran značaj za mene, ja ne osjećam da ponekad mi imamo snove za razlog. Sa obje moje djece, što sam sanjao da će biti isključen za vrijeme i na cijelom dužinom moje trudnoće. Kad su rođeni nisam bio toliko iznenađen, jer sam već znao u mom srcu.
1wahmom está offline  
Old 07-08-2008, 01:16  
New Member
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

dreamer75's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
dreamer75 is on a distinguished road

Hi All,

Moje ime je Katie. Ja sam s 32 god stara majka dvoje djece i često imaju vrlo živopisne snove. Ja obično pamte moje snove i često se odnose na tumačenje snova reference to svojeglav što bi moglo značiti moje snove.

Međutim, ostao sam ja! Druge noći sam sanjao da sam hodajući i ja je došao preko ovaj veliki stara stabla s debelim deblo i grane, čvrsto ukorijenjena u zemlju i ja sam znao da je pronašao stablu života. Odmah sam se probudio bez saznate što je bila svrha pronalaženja stabla.

Sada sam se grdno vjerske, niti sam ikada mislio o stablu života u mom svjesnom umu!

Ja sam pravedan izvjedljiv ako bilo tko može pomoć mene na interpretaciji taj san kao što je bio prilično kratak, ali je nije napustio jer moj um ...

Last edited by EarthKat29; 04-18-2009 at
dreamer75 está offline  
Old 07-08-2008, 07:13  
Super Član
Moderator
Points: 14,395, Level: 82Points: 14,395, Level: 82Points: 14,395, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
11/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1142
Blog Entries: 3
Thanked 1.193 Puta u 652 Postova
Essence is on a distinguished road

dreamer75,

Što prekrasan san .....!!!!
Energija Osjećam se oko toga san za vas jedan je od početka nove divno. Jedan od pronalaženja svoje duhovno sebstvo. A što slavno mjesto za početak ..... u stablo života ....

Ljubav, Svjetlo i Blagoslovi,

Namaste

Essence
Essence está offline  
Old 07-13-2008, 09:28  
New Member
Junior Member
Points: 18, Level: 1Points: 18, Level: 1Points: 18, Level: 1

jaxennis68@yahoo.com's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssssss3
jaxennis68@yahoo.com is on a distinguished road

Sanjao sam da ja ne mogu prestati razmišljati o tome. Nisam čak mogao ustati iz kreveta nije mogla pomaknuti. Osjećao sam se kao da sam živio taj život od bolova u tijelu još uvijek ne tri tjedna kasnije. Sam bio uzimajući u braku moje lice je zaštićena dok moja čine primjenjuje se moja mama kaže ne dajte joj joj vidi lice. Ispostavilo se da sam bio u auto olupina. JA dont 'ravan znati taj tip I'm going to oženiti nije moj dečko u stvarnom životu. Weird stvar njegovo ime je Dallas ime moje pradjed nisam znao o tome. Moja majka je to djevojčica koja kaže mommmy ne sjeti me se ispostavi da je bila moja mala djevojčica. Neke osobe u sobi sam znao gdje je neki stranac. Im o čovjeku da se oženi ima mnogo novca vodi brigu o meni i planiranja ove prekrasne vjenčanje. Ali ja ga ne znam. Ona osjećala tako stvaran. Bilo koji ideja na značenje snova kao što je ovaj.
jaxennis68@yahoo.com está offline