به نظر می رسد شما در انجمن ما ثبت نام نشده است. لطفا برای ثبت نام اینجا را کلیک کنید...

Global Oneness Community          
ترجمه های خودکار ساخته شده توسط گوگل:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   جامعه جهانی یگانگی > تعبیرخواب > به اشتراک گذاری رویایی
بلاگ ها مقالات عکس فیلم کننده موضوعات پرسش و پاسخ لیست اعضاء امروز پست علامت بفرم خوانده شده اتاق گپ

به اشتراک گذاری رویایی شما چه رویای شب گذشته؟ رویاهای خود را تقسیم معانی و بحث خود را با دیگران است. »شروع در اینجا!

اخبار سریع
خوش آمدید به یگانگی جامعه جهانی! جامعه جهانی یگانگی جایی برای به اشتراک گذاری افکار و ایده های در مورد تغییر درونی و بیرونی و تحول است. برای شما پیام ارسال شده نیاز به اینجا ثبت نام کنیدبرخی از پیوندهای مربوط به شروع شود با : صفحه نخست انجمن ها، گروه های اجتماعی، بلاگ ها، مقالات، عکس، فیلم، جستجو ویدیو، تماس با ما، پرسش و پاسخ ، آمار. آیا احساس لذت و واقعا به این جامعه ، استقبال!

توجه : این آگهی را برای اعضای ثبت نام شده است نشان داده نمی شود

برچسب ها
موضوعات : رویایی، رویا فرهنگ، تعبیرخواب، رویای مترجم، رویای رانندگی، آرزو، معنای رویاها، معنوی، معنویت
فیلم : رویایی ،رویا فرهنگ ،تعبیرخواب ،رویای مترجم ،رویای رانندگی ،آرزو ،معنای رویاها ،معنوی ،معنویت ،

LinkBack ابزارهای موضوع
Old 05-06-2008 ، 07:13  
مدیر
مدیر
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 3%Activity: 3%Activity: 3%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
4/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
مکان : استکهلم
نوشته های بلاگ : 2
تشکر شده 95 بار در 68 پست
Jonas1 is on a distinguished road

شروع در اینجا! مقدمه ای بر رویای تفسیر

این فروم است برای به اشتراک گذاری و بحث در مورد خواب. رویاهای خود را تقسیم و اجازه دهید دیگران به شما کمک کند با تفسیر. تنها رویای شما در اینجا!

در زیر برخی از مقالات مربوط به مفهوم آرزوها و رویای فرهنگ حاوی تفسیر خواب را از منابع مختلف :

برخی از مقالات مربوط به خواب :

ودیک تعبیرخواب توسط سری Swami Sivananda

تعبیرخواب مسیحی

تعبیرخواب اسلامی

رویا فرهنگ
رویای واژهنامه برای بیش از 10.000 رویاها ، با رویاهای بسیاری از برداشتهایی را از منابع مختلف از جمله تعبیرخواب غربی ، اسلامی و ودیک :

10 شایع ترین رویاها :

رویای حیوانات تفسیر

امیدوارم که جامعه جهانی یگانگی ! هر گونه سؤال؟ لطفا با من تماس بگیرید!

آخرین ویرایش توسط Jonas1 ؛ 05-06-2008 در 07:35..
Jonas1 está online agora  
پس شما نمی توانید به Jonas1 برای این پست سودمند :
mumoftwo 05-12-2008 ، 07:04
Old به راستی جواب بدهید ، گاهی اوقات من می خواهم خیره در کف طبقات در کلاس فیزیک ، وقتی که علم را به بازی می آید ، با مدرک و استدلال و واقعیت ، و من ، همه مسیحی و مودب ، سعی کنید برای این واقعیت است که من معتقدم که واقعیت های خارج از بهانه نمی احساس کتاب نگاه جنسیتی fairytale. اما من چرا ، و در کتاب مقدس را تفسیر رویا نیز وجود دارد. فروید چه می گویند که در مورد؟ آیا هیچ مدرک علمی که رویاهای معنی بیش از تصادفی مغز ما تصاویر خلبان خودکار در طول خواب؟  
عضو
کاربر جدید
Points: 210, Level: 4Points: 210, Level: 4Points: 210, Level: 4
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Soozie's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 sssssss41
سپاس ها : 0
1 بار در 1 پست
Soozie is on a distinguished road

پاسخ : شروع کنید! مقدمه ای بر رویای تفسیر

کاربران زیر تشکر از شما برای این پست سودمند از Soozie :
Soozie está offline  
lauralane
(05-12-2008) 05-12-2008 ، 08:59
Old از شما به خاطر سهام کنید. من با رویاهای dabbling شده است را برای سالهای زیادی در حال حاضر و خود را تقریبا به عنوان متقلب به عنوان مالیات گاهی اوقات انجام دهید.  
عضو
کاربر جدید
Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32

lauralane's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss228
تشکر شده 37 بار در 32 پست
lauralane is on a distinguished road

من امیدوارم که بیش از نگاه برخی از موارد فوق و گرفتن احساس بهتری برای چیزها می شود. سخت برای پژوهش های آن بر خود شما وجود دارد و گاهی بسیاری از سایتهای آنلاین از آن باعث چرخش سر خود را. 05-13-2008 ، 03:37
lauralane está offline  
Old من هیچ طرفداران فروید و مشکوک خواندن خواب. من اعتقاد دارم تمام انسان ها پروژه نقایص خود ، احساسات و امیدوار است به رویاهای خود و سطر آخر این است فقط به خیابان مربع یک دایره.  
عضو
کاربر جدید
Points: 122, Level: 2Points: 122, Level: 2Points: 122, Level: 2

liowkc's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 sssssss41
liowkc is on a distinguished road

06-24-2008 ، 10:36
liowkc está offline  
Old من به اتفاق اعتقاد دارند که آرزوهای ما محسوب می شود ، در واقع ، برخی از پیامها مد. من کاملا مطمئن نیستید ، با این حال ، که در آن این است که "صحبت کردن" را به ما و یا سعی ما این پیامها "بصری بفرستید". من نیز تمام نیست که اطمینان حاصل کنید که هر رویایی که ما داشته باشد از اهمیت همان. آنهایی را که ما به یاد داشته باشید vividly و به نظر می رسد تحت تأثیر قرار resounding بر ما داشته باشند تا زمانی که ما از خواب بیدار می شود که احتمالا ما باید توجه به. من این سوء ظن sneaking که تجربیات من از vu ترک کردن ممکن است در برخی از راه خواب من در گذشته بود که من ممکن است مجبور کردن به عنوان "تنها رویای خار" و فراموش کردن کلمه عبور مربوط باشد. من فکر می کنم من چند وقت برای پژوهش های لینک بالا را در خواب شود. این می تواند بسیار جالب است.  
عضو
کاربر جدید
Points: 186, Level: 3Points: 186, Level: 3Points: 186, Level: 3

mumoftwo's Avatar

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Posts
0/0 sssssss25
تشکر شده 5 بار در 5 پست
mumoftwo is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to mumoftwo

06-28-2008 ، 05:50
mumoftwo está offline  
Old محل سکونت : Kỳ  
عضو
کاربر جدید
Points: 351, Level: 7Points: 351, Level: 7Points: 351, Level: 7

1wahmom's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss50
تشکر شده 3 بار در 2 پست
من با شما موافقم ، مادر. در حالی که من به حال خواب احمقانه را در گذشته که نه می توانست و احتمالا به حال هیچ اهمیت واقعی برای من ، آیا احساس می کنید که در برخی مواقع ما مجبور رویاها به دلیل. با هر دو فرزندان من ، رویای من آنچه را می شود روشن و خاموش در طول کل دوران بارداری من. زمانی که متولد شد من در تعجب نیست که بسیاری چون من در حال حاضر در قلب من می دانستند.
1wahmom is on a distinguished road

07-08-2008 ، 01:16
1wahmom está offline  
Old نام من کتی است. من یک مادر 32 ساله yr دو هستند و اغلب رویاهای کاملا واضح. من معمولا رویاهای من و به یاد داشته باشید که اغلب مراجعه به منابع تفسیر خواب برای تعیین چه معنی می تواند رویاهای من.  
عضو جدید
کاربر جدید
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

dreamer75's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
dreamer75 is on a distinguished road

سلام همه ،

با این حال ، من مانده! من شب دیگر dreamt که من راه رفتن همراه بود و من در سرتاسر این درخت بزرگ قدیمی با تنه و شاخه های ضخیم ، محکم به زمین ریشه دارد و من می دانستم که من درخت زندگی در بر داشت به حال آمد. بلافاصله من awoke بدون پیدا کردن چیزی است که با هدف پیدا کردن بود از درخت.

حالا در حال hugely نه مذهبی ، نه به من هرگز در مورد درخت زندگی آگاهانه در ذهن من اندیشه!

من فقط بدانم اگر کسی بتواند به من در تفسیر این رویا کمک کند تا آن را کاملا کوتاه بود اما ذهن من نه از سمت چپ...

07-08-2008 ، 07:13

با تشکر!
dreamer75 está offline  
Old dreamer75 ،  
مدیر ویژه انجمن
مدیر انجمن
Points: 14,378, Level: 82Points: 14,378, Level: 82Points: 14,378, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
11/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1140
نوشته های بلاگ : 3
تشکر شده 1،191 بار در 651 پست
Essence is on a distinguished road

چه رویای فوق العاده.....!!!!

انرژی من در اطراف این رویا برای شما احساس می کنید یکی از با شروع سفر جدید فوق العاده است. یکی از پیدا کردن خود معنوی شما. و آنچه در محل شکوه را به..... درخت شروع به زندگی....
07-13-2008 ، 09:28

عشق ، نور و Blessings ،

Namaste

اسانس
Essence está offline  
Old رویای من بود که من نمی توانم در مورد توقف فکر. من حتی نمی تواند تختخواب را ترک کنم نمی توان حرکت داشتند. من احساس می کنم می خواهم این زندگی از طریق بدن درد زندگی کرده بود هنوز هم نشانی از سه هفته بعد. من ازدواج شد صورت من است به حفاظت در حالی که من را تشکیل می دهند اعمال می شود به من می گوید مادر اجازه ندهید که چهره او را مشاهده کرد. تبدیل کردن من در خراب کردن خودرو بوده است. من حتی نمی دانستم که این پسر من میخواهد آن را با ازدواج با دوست پسر من در زندگی واقعی نمی باشد. چیز غریبی است نام خود را به دالاس به نام جد بزرگ من می دانستم که من هرگز در مورد. مادرم تا به این دخترک که می گوید mommmy نشانی از من به یاد نمی نوبت از آن دخترک من بود. برخی از مردم در اتاق من می دانستم که در آن برخی از غریبه. Im مرد در مورد ازدواج به مقدار زیادی از پول بوده است از مراقبت از من و برنامه ریزی این عروسی زیبا. اما من چرا او را نمی دانم. بنابراین این احساس واقعی است. هر گونه ایده به معنای رویا مثل این.  
عضو جدید
کاربر جدید
Points: 18, Level: 1Points: 18, Level: 1Points: 18, Level: 1

jaxennis68@yahoo.com's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssssss3
jaxennis68@yahoo.com is on a distinguished road

jaxennis68@yahoo.com está offline  

تاپیک های مشابه
موضوع نویسنده موضوع تالار گفتگو پاسخها آخرین ارسال
شروع در اینجا! مقدمه ای بر کارل یوهان Calleman ، تولیدی صنعتی مایان فولاد تقویم و 2012 Jonas1 تولیدی صنعتی مایان فولاد تقویم و 2012 20 09-09-2009 04:27
شروع کنید! -- مقدمه ای بر زمین و بیداری معنوی تغییرات Jonas1 بیداری روحانی 1 08-31-2008 12:42

برچسب ها
رویایی، رویا فرهنگ، تعبیرخواب، رویای مترجم، رویای رانندگی، آرزو، معنای رویاها، معنوی، معنویت
رویایی ،رویا فرهنگ ،تعبیرخواب ،رویای مترجم ،رویای رانندگی ،آرزو ،معنای رویاها ،معنوی ،معنویت ،

ابزارهای موضوع

قوانین ارسال
شما ممکن است ارسال موضوع جدید
شما ممکن است پست پاسخ ها
شما ممکن است ارسال فایل پیوست
شما ممکن است ویرایش پست های خود را

کد فعال است در
شکلک ها هستند در
[IMG] فعال است در
کد اچ است خاموش
Trackbacks هستند در
Pingbacks هستند در
Refbacks هستند در

یافتن همه پست های. زمان در حال حاضر است 02:27.

ترجمه های درخواست شده خودکار را با ان ال- er
شده توسط انجمن ® نسخه 3.8.1
کپی رایت © 2000 -- 2009 ، Jelsoft بنگاههای Ltd.
موتورهای جستجو بهینه سازی شده توسط میباشد 3.1.0
آگهی توسط مدیریت RedTyger
با یادآوری غیر فعال Mished.co.uk
Google