Näib, sa ei ole veel registreeritud kogukonnad. Registreerimiseks kliki siia ...

Global Oneness Community          
Google :Enter your search terms
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Ülemaailmne ühtsus ühenduse > (111) > Dream jagamine
Blogid Artiklid Fotod Videod Goodies KKK Liikmete nimekiri Tänased postitused Märgi foorumid loetuks Chat Room

Dream jagamine Mida sa unistus eile õhtul? Jaga oma unistused ja arutada nende tähendustest koos teistega. »Alusta siit!

Kiire Uudised
Welcome to Global ühtsus ühenduse! Ülemaailmne ühtsus ühenduse koha jagamise mõtteid ja ideid sisemine ja välimine muutus ja ümberkujundamine. Postitamiseks pead registreeru kasutajaks. Mõned lingid alustada: Foorumi avaleht, Sotsiaalsete rühmade, Blogid, Artiklid, Fotod, Videod, Video Search, Kontakt, KKK , Statistika. Lõbus ja tundub väga tervitatav, et ühenduse!

Märkus: See reklaam ei kuvata registreeritud liikmed

Sildid
Threads: Unistama, Dream Dictionary, (111), Dream tõlk, Dream Sharing, Dreams, Meaning of Dreams, Spiritual, Vaimsus
Videos: Unistama ,Dream Dictionary ,(111) ,Dream tõlk ,Dream Sharing ,Dreams ,Meaning of Dreams ,Spiritual ,Vaimsus ,

LinkBack Thread Tools
Old 05-06-2008, 07:13  
Admin
Admin
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
5/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Päeviku sissekanded: 2
Tänas 95 Times in 68 Posts
Jonas1 is on a distinguished road

Alusta siit! Sissejuhatus Dream tõlgendamine

See foorum on jagada ja arutelu unistused. Jaga oma unistused ja lase teistel sind aidata tõlgendada. Post your dream siin!

Allpool on mõned artiklid tähendusest unenägude ja Dream Dictionary sisaldab unenäo tõlgendamise eri allikatest:

Mõned artiklid unenägudest:

Vedic Dream tõlgendamine Sri Swami Sivananda

Christian Dream tõlgendamine

Islami Dream tõlgendamine

Dream Dictionary
Dream Dictionary üle 10,000 unenäod, mis unenäod tõlgendada eri allikatest, sealhulgas Lääne, islami ja Vedic unenäo tõlgendus:

10 Most Üldine unenäod:

Muud sagedased unenäod:

Loodan, et teile meeldib Ülemaailmne ühtsus ühenduse ! Küsimusi? Palun minuga!

Last edited by Jonas1; 05-06-2008 at 07:35http://www.experiencefestival.com/forum/vbtube_show.php?do\u003dtube&tubeid\u003d4301&t\u003d5422
Jonas1 está offline  
Pärast User Says Thank You to Jonas1 For This Useful Post:
mumoftwo Eile 05:11
Old 05-12-2008, 07:04  
Liige
Junior Member
Points: 210, Level: 4Points: 210, Level: 4Points: 210, Level: 4
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Soozie's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 sssssss41
Tänas 1 Time in 1 Post
Soozie is on a distinguished road

Re: Alusta siit! Sissejuhatus Dream tõlgendamine

Ausalt, mõnikord ma tunnen nagu jõllis on sõna füüsika klassi, kui teadus tuleb mängu, kus tõendeid ja fakte ja väiteid, ja mina, kõik kristlik ja viisakas, püüdke mitte vabandust, et ma usun, et faktid välja seksistlik muinasjutu raamatu. Aga ma, ja Piibel on unistus tõlgendus ka. Mida Freud öelda, et? Kas on olemas teaduslikud tõendid, et unenäod tegelikult tähendavad rohkem kui meie aju juhusliku automaatse piloot pilte une ajal?
Soozie está offline  
Old 05-12-2008, 08:59  
Liige
Junior Member
Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32

lauralane's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss228
Tänas 37 Times in 32 Posts
lauralane is on a distinguished road

Täname jagab siin. Olen olnud espalla koos unistused juba mitmeid aastaid ja selle peaaegu sama keeruline nagu mõnikord teeme oma maksud. Loodan, et vaadata üle mõned üle ja saada paremini tunda asjade eest. Selle raske uuringuid oma mõnikord ja seal on nii palju saite online ta teeb oma pead spin.
lauralane está offline  
Old 05-13-2008, 03:37  
Liige
Junior Member
Points: 122, Level: 2Points: 122, Level: 2Points: 122, Level: 2

liowkc's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 sssssss41
Tänas 0 Times in 0 Posts
liowkc is on a distinguished road

Ma ei ole fänn Freud ja skeptik on unistus lugemine. Usun, et kõik inimesed projekti nende eksimusi, tundeid ja loodab oma unistused ja tõlgendus on ainult suund, ruudu ringis.
liowkc está offline  
Old 06-24-2008, 10:36  
Liige
Junior Member
Points: 186, Level: 3Points: 186, Level: 3Points: 186, Level: 3

mumoftwo's Avatar

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Posts
0/0 sssssss25
Tänas 5 Times in 5 Posts
mumoftwo is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to mumoftwo

Olen nimelt veendunud, et meie unistused on tegelikult sõnumeid teatud viisil. Ma pole päris kindel, aga kes see on, "räägib" meile või üritad saata meile neid "visuaalse sõnumid". Ma ka mitte kõik, et tagada, et iga unistus meil on sama oluline. Need, kes me mäletame elavalt ja tundub, et on vaieldamatult mõjutavad meid, kui me pärast on need, mis meil tuleb tõenäoliselt pöörates tähelepanu. Mul on see peidetud kahtlus, et minu kogemus deja vu võib kuidagi olla seotud unistused olen varem olnud, et ma võib olla harjatud välja nagu "ainult unistus" ja unustatud. Ma arvan, et võtab aega, et teadus lingid eespool unistused. See võiks olla päris huvitav.
mumoftwo está offline  
Old 06-28-2008, 05:50  
Liige
Junior Member
Points: 351, Level: 7Points: 351, Level: 7Points: 351, Level: 7

1wahmom's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Tänas 3 Times in 2 Posts
1wahmom is on a distinguished road

Nõustun teiega, ema. Kuigi mul on olnud rumal unistused varem, et ei oleks võimalik olnud mingit tegelikku tähtsust mind, ma tunnen, et mõnikord on meil unistusi põhjusel. Nii minu lapsed, olen unistanud, mida nad maha ja ajal täies pikkuses minu rasedust. Kui nad on sündinud Ma ei olnud üllatunud, et palju, sest ma juba teadsin oma südames.
1wahmom está offline  
Old 07-08-2008, 01:16  
Uus liige
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

dreamer75's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Tänas 0 Times in 0 Posts
dreamer75 is on a distinguished road

Hi All,

Minu nimi on Katie. Olen 32 a. vana kahe lapse ema ja on sageli üsna eredad unenäod. Ma tavaliselt Mäleta mu unistused ja viitavad sageli unenägu tõlgendada viidetena kindlaks, millised on mu unenäod võivad tähendada.

Olen siiski kinni! Muud õhtul uni, et ma kõndisin mööda ja ma leidsin selle väga vana puu, millel on paks kere ja filiaalid, juurdunud maasse ja ma teadsin, et ma ei leitud elupuu. Kohe i ärkas ilma et teada saada, milline eesmärk oli leida puu.

Nüüd ei ole ma tohutult usu, Ma ei ole kunagi mõelnud elupuu minu teadlik meeles!

Ma lihtsalt mõtlesin, et kas keegi saab mind aidata tõlgendamisel see unistus, sest see oli üsna lühike, kuid ei ole jätnud minu arvates, sest ...

Aitäh!
dreamer75 está offline  
Old 07-08-2008, 07:13  
Super liige
Moderaator
Points: 13,845, Level: 81Points: 13,845, Level: 81Points: 13,845, Level: 81
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
13/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1126
Päeviku sissekanded: 5
Aitäh: 1.209
Tänas 1.166 Times in 639 Posts
Essence is on a distinguished road

dreamer75,

Milline imeline unistus .....!!!!
Energia minu ümber see unistus teil on üks algab uus imeline teekond. Üks leida oma vaimsete ise. Ja milline hiilgav koht alustamiseks on ..... Tree of Life ....

Armastus, Valgus ja õnnistagu,

Namaste

Essence
Essence está offline  
Old 07-13-2008, 09:28  
Uus liige
Junior Member
Points: 18, Level: 1Points: 18, Level: 1Points: 18, Level: 1

jaxennis68@yahoo.com's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssssss3
Tänas 0 Times in 0 Posts
jaxennis68@yahoo.com is on a distinguished road

Mul oli unistus, et ma ei saa lakata mõtlemast. Ma ei saanud isegi voodist ei saa liikuda. Tundsin, nagu oleksin elanud seda elu, mida keha valud ikka ei kolm nädalat hiljem. Ma abiellub mu nägu on kaitstud kusjuures mu moodustavad kohaldatakse mu ema ütleb ei lase tal näha tema nägu. Selgub, olin auto vrakk. Ma isegi ei tea seda meest ma kavatsen abielluda see ei ole minu poiss tegelikus elus. Imelik asi, tema nimi on Dallas nimi minu suur vanaisa ma ei ole kunagi teadnud. Minu ema on see väike tüdruk, kes ütleb mommmy ei mäleta mind välja, see oli minu väike tüdruk. Mõned inimesed toas ma teadsin, et mõnel juhul, kui võõrastega. Mees Im umbes abielluda on palju raha on, jälgides mind ja kavatseb selle ilusa pulma. Aga ma ei tunne teda. On olnud nii reaalne. Iga mõte tähenduses unistus selline.
jaxennis68@yahoo.com está offline  

Sarnased Threads
/ Viimane postitus Foorum Vaatamisi Vastused
Alusta siit! Sissejuhatus Carl Johan Calleman, maiade kalender 2012 Jonas1 Maiade kalender 2012 20 09-09-2009 04:27
12:42 Jonas1 Spiritual Awakening Rating: 08-31-2008 --

Sildid
Unistama, Dream Dictionary, (111), Dream tõlk, Dream Sharing, Dreams, Meaning of Dreams, Spiritual, Vaimsus
Unistama ,Dream Dictionary ,(111) ,Dream tõlk ,Dream Sharing ,Dreams ,Meaning of Dreams ,Spiritual ,Vaimsus ,

Thread Tools

Sina
ei teha uusi teemasid Sina
ei teha uusi teemasid BB kood

on Peal Emotikonid
on Peal Emotikonid
kood Peal Emotikonid
Maha Trackbacks
on Peal Emotikonid
on Peal Emotikonid
on Peal Emotikonid

05:23 06:47-??

Kontakt Ülemaailmne ühtsus ühenduse Ülemaailmne ühtsus ühenduse Ülemaailmne ühtsus ühenduse -- Ülemaailmne ühtsus ühenduse vB Enterprise Tõlkija poolt

Automaatne tõlge tarnitud NLPPowered by vBulletin ® Version 3.8.1
Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Search Engine Optimization by
vBSEO 3.1.0 Kuulutus juhtimine
Mished.co.uk Automaatne tõlked tehtud
Google