|
|
|
|||||||
| Blogid | Artiklid | Fotod | Videod | Goodies | KKK | Liikmete nimekiri | Tänased postitused | Märgi foorumid loetuks | Chat Room |
| Dream jagamine Mida sa unistus eile õhtul? Jaga oma unistused ja arutada nende tähendustest koos teistega. »Alusta siit! |
| Kiire Uudised |
| Welcome to Global ühtsus ühenduse!
Ülemaailmne ühtsus ühenduse koha jagamise mõtteid ja ideid sisemine ja välimine muutus ja ümberkujundamine. Postitamiseks pead registreeru kasutajaks. Mõned lingid alustada:
Foorumi avaleht,
Sotsiaalsete rühmade,
Blogid,
Artiklid,
Fotod,
Videod,
Video Search,
Kontakt,
KKK ,
Statistika.
Lõbus ja tundub väga tervitatav, et ühenduse!
|
| Sildid |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
| Pärast User Says Thank You to Jonas1 For This Useful Post: | mumoftwo Eile 05:11 |
|
|
|||
|
Liige
Junior Member
|
Re: Alusta siit! Sissejuhatus Dream tõlgendamineAusalt, mõnikord ma tunnen nagu jõllis on sõna füüsika klassi, kui teadus tuleb mängu, kus tõendeid ja fakte ja väiteid, ja mina, kõik kristlik ja viisakas, püüdke mitte vabandust, et ma usun, et faktid välja seksistlik muinasjutu raamatu. Aga ma, ja Piibel on unistus tõlgendus ka. Mida Freud öelda, et? Kas on olemas teaduslikud tõendid, et unenäod tegelikult tähendavad rohkem kui meie aju juhusliku automaatse piloot pilte une ajal?
|
||
|
|
|
| Pärast User Says Thank You to Soozie For This Useful Post: |
|
|
|||
|
Liige
Junior Member
|
Re: Alusta siit! Sissejuhatus Dream tõlgendamineTäname jagab siin. Olen olnud espalla koos unistused juba mitmeid aastaid ja selle peaaegu sama keeruline nagu mõnikord teeme oma maksud.
Loodan, et vaadata üle mõned üle ja saada paremini tunda asjade eest. Selle raske uuringuid oma mõnikord ja seal on nii palju saite online ta teeb oma pead spin. ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Liige
Junior Member
|
Re: Alusta siit! Sissejuhatus Dream tõlgendamineMa ei ole fänn Freud ja skeptik on unistus lugemine. Usun, et kõik inimesed projekti nende eksimusi, tundeid ja loodab oma unistused ja tõlgendus on ainult suund, ruudu ringis.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Liige
Junior Member
|
Re: Alusta siit! Sissejuhatus Dream tõlgendamineOlen nimelt veendunud, et meie unistused on tegelikult sõnumeid teatud viisil. Ma pole päris kindel, aga kes see on, "räägib" meile või üritad saata meile neid "visuaalse sõnumid". Ma ka mitte kõik, et tagada, et iga unistus meil on sama oluline. Need, kes me mäletame elavalt ja tundub, et on vaieldamatult mõjutavad meid, kui me pärast on need, mis meil tuleb tõenäoliselt pöörates tähelepanu. Mul on see peidetud kahtlus, et minu kogemus deja vu võib kuidagi olla seotud unistused olen varem olnud, et ma võib olla harjatud välja nagu "ainult unistus" ja unustatud. Ma arvan, et võtab aega, et teadus lingid eespool unistused. See võiks olla päris huvitav.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Liige
Junior Member
|
Re: Alusta siit! Sissejuhatus Dream tõlgendamineNõustun teiega, ema. Kuigi mul on olnud rumal unistused varem, et ei oleks võimalik olnud mingit tegelikku tähtsust mind, ma tunnen, et mõnikord on meil unistusi põhjusel. Nii minu lapsed, olen unistanud, mida nad maha ja ajal täies pikkuses minu rasedust. Kui nad on sündinud Ma ei olnud üllatunud, et palju, sest ma juba teadsin oma südames.
|
||
|
|
|
|
|
|||
|
Uus liige
Junior Member
|
Re: Alusta siit! Sissejuhatus Dream tõlgendamineHi All,
Minu nimi on Katie. Olen 32 a. vana kahe lapse ema ja on sageli üsna eredad unenäod. Ma tavaliselt Mäleta mu unistused ja viitavad sageli unenägu tõlgendada viidetena kindlaks, millised on mu unenäod võivad tähendada. Olen siiski kinni! Muud õhtul uni, et ma kõndisin mööda ja ma leidsin selle väga vana puu, millel on paks kere ja filiaalid, juurdunud maasse ja ma teadsin, et ma ei leitud elupuu. Kohe i ärkas ilma et teada saada, milline eesmärk oli leida puu. Nüüd ei ole ma tohutult usu, Ma ei ole kunagi mõelnud elupuu minu teadlik meeles! Ma lihtsalt mõtlesin, et kas keegi saab mind aidata tõlgendamisel see unistus, sest see oli üsna lühike, kuid ei ole jätnud minu arvates, sest ... Aitäh! ![]() |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Super liige
Moderaator
|
Re: Alusta siit! Sissejuhatus Dream tõlgendaminedreamer75,
Milline imeline unistus .....!!!! Energia minu ümber see unistus teil on üks algab uus imeline teekond. Üks leida oma vaimsete ise. Ja milline hiilgav koht alustamiseks on ..... Tree of Life .... Armastus, Valgus ja õnnistagu, Namaste Essence |
||
|
|
|
|
|
|||
|
Uus liige
Junior Member
|
Re: Alusta siit! Sissejuhatus Dream tõlgendamineMul oli unistus, et ma ei saa lakata mõtlemast. Ma ei saanud isegi voodist ei saa liikuda. Tundsin, nagu oleksin elanud seda elu, mida keha valud ikka ei kolm nädalat hiljem. Ma abiellub mu nägu on kaitstud kusjuures mu moodustavad kohaldatakse mu ema ütleb ei lase tal näha tema nägu. Selgub, olin auto vrakk. Ma isegi ei tea seda meest ma kavatsen abielluda see ei ole minu poiss tegelikus elus. Imelik asi, tema nimi on Dallas nimi minu suur vanaisa ma ei ole kunagi teadnud. Minu ema on see väike tüdruk, kes ütleb mommmy ei mäleta mind välja, see oli minu väike tüdruk. Mõned inimesed toas ma teadsin, et mõnel juhul, kui võõrastega. Mees Im umbes abielluda on palju raha on, jälgides mind ja kavatseb selle ilusa pulma. Aga ma ei tunne teda. On olnud nii reaalne. Iga mõte tähenduses unistus selline.
|
||
|
|
|
Sarnased Threads
|
||||
| / | Viimane postitus | Foorum | Vaatamisi | Vastused |
| Alusta siit! Sissejuhatus Carl Johan Calleman, maiade kalender 2012 | Jonas1 | Maiade kalender 2012 | 20 | 09-09-2009 04:27 |
| 12:42 | Jonas1 | Spiritual Awakening | Rating: | 08-31-2008 -- |
| Sildid |
| Thread Tools | |
|
|
|
|