Φαίνεται δεν έχετε ακόμα εγγραφεί με την κοινότητα μας. Για να εγγραφείτε κάντε κλικ εδώ ...

Global Oneness Community          
Google :Bahai
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Επιστροφή   Global Oneness Κοινότητα > »Ξεκινήστε από εδώ! > Τι έκανες το όνειρο χτες το βράδυ; Μοιραστείτε τα όνειρά σας και να συζητήσετε τις έννοιές τους με άλλους.
Εγγραφή My Go Blogs Άρθρα Φωτογραφίες Βίντεο Έξτρα Συχνές ερωτήσεις Μελών Σημερινά μηνύματα Chat Room

Τι έκανες το όνειρο χτες το βράδυ; Μοιραστείτε τα όνειρά σας και να συζητήσετε τις έννοιές τους με άλλους. »Ξεκινήστε από εδώ! Τα χρώματα που φοράτε

Σύντομα Νέα
Welcome to the Global Oneness Community! Global Oneness Κοινότητα είναι μέρος για ανταλλαγή σκέψεων και ιδεών για την εσωτερική και εξωτερική αλλαγή και μετασχηματισμό. Για να σας θέση πρέπει να εγγραφείτε εδώ. Ορισμένες συνδέσεις για να ξεκινήσει με: Αρχική Σελίδα Φόρουμ, Κοινωνικών Ομάδων, Blogs, Άρθρα, Φωτογραφίες, Βίντεο, Video Search, Επικοινωνήστε μαζί μας, Συχνές ερωτήσεις , Στατιστικά στοιχεία. Καλή διασκέδαση και αισθάνομαι πραγματικά εξέφρασε την ικανοποίησή του για το κοινωνικό σύνολο!

»Προτεινόμενα άρθρα

Ετικέτες
Threads: Όνειρο, Dream Dictionary, »Ξεκινήστε από εδώ!, Dream Interpreter, Dream Sharing, Dreams, Meaning Of Dreams, Πνευματικός, Πνευματικότητα
Βίντεο: Όνειρο ,Dream Dictionary ,»Ξεκινήστε από εδώ! ,Dream Interpreter ,Dream Sharing ,Dreams ,Meaning Of Dreams ,Πνευματικός ,Πνευματικότητα ,

Απάντηση στο θέμα

LinkBack Εργαλεία Θεμάτων Τρόποι εμφάνισης
Παλιά 06-05-08, 19:13   #2 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές
Φόρουμ
Φόρουμ
Points: 128.270, Level: 100Points: 128.270, Level: 100Points: 128.270, Level: 100
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

Το avatar του χρήστη Jonas1

Activity Longevity
5/20 20/20
Today Μηνύματα
0/0 sssss6758
Περιοχή: Στοκχόλμη
Συνολικά μηνύματα: 3
Ευχαριστήθηκε 95 Φορές σε 68 Posts
Jonas1 is on a distinguished road

Ξεκινήστε από εδώ! Εισαγωγή στη Διερμηνεία Dream

Αυτό το φόρουμ είναι για ανταλλαγή και συζήτηση των ονείρων. Μοιραστείτε τα όνειρά σας και αφήστε τους άλλους να σας βοηθήσει με την ερμηνεία. Post όνειρό σας εδώ!

Ακολουθούν ορισμένα άρθρα σχετικά με το νόημα των ονείρων και των Dream Λεξικό περιέχει ερμηνεία ονείρου από πολλές διαφορετικές πηγές:

Μερικά άρθρα σχετικά με τα όνειρα:

Vedic Ερμηνεία ονείρου από τη Σρι Σουάμι Σιβανάντα

Christian Ερμηνεία ονείρου

Ισλαμική Ερμηνεία ονείρου

Dream Dictionary
Dream Λεξικό για περισσότερα από 10.000 όνειρα, με όνειρα ερμηνείες από πολλές διαφορετικές πηγές, συμπεριλαμβανομένης της Δυτικής, ισλαμική και Βεδική ερμηνεία ονείρου:

10 Τα περισσότερα κοινά όνειρα:

Άλλα κοινά όνειρα:

Ελπίζω να σας αρέσει Global Oneness Κοινότητας ! Όλες οι ερωτήσεις; Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μου!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Jonas1: 06-05-08 στις 19:35.
Ο χρήστης Jonas1 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Angela Fyfe
mumoftwo (25-06-08)
Παλιά 12-05-08, 19:04   #3 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές
Τα
Junior Member
Points: 210, Level: 4Points: 210, Level: 4Points: 210, Level: 4
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Το avatar του χρήστη Soozie

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Μηνύματα
0/0 sssssss41
Soozie is on a distinguished road

Re: Ξεκινήστε εδώ! Εισαγωγή στη Διερμηνεία Dream

Ειλικρινά, μερικές φορές νιώθω σαν να κοιτάζει στο πάτωμα στην τάξη Φυσικής, όταν η επιστήμη έρχεται στο προσκήνιο, με αποδείξεις και στοιχεία και επιχειρήματα, και εγώ, όλες τις χριστιανικές και ευγενικοί, προσπαθήστε να μην αποτελεί δικαιολογία για το γεγονός ότι πιστεύω ότι τα πραγματικά περιστατικά από ένα σεξιστικό παραμύθι βιβλίο. Πιστεύω όμως, και στη Βίβλο υπάρχει ερμηνεία όνειρο επίσης. Τι θα πει ο Φρόιντ για αυτό; Υπάρχει καμία επιστημονική απόδειξη ότι τα όνειρα σημαίνει πραγματικά περισσότερα από τυχαίες αυτόματο εικόνες χειριστή του εγκεφάλου μας κατά τη διάρκεια του ύπνου;
Ο χρήστης Soozie δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Ο παρακάτω Χρήστης λέει ευχαριστώ στον Soozie για αυτό το χρήσιμο Post:
lauralane (12-05-08)
Παλιά 12-05-08, 20:59   #4 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές
Τα
Junior Member
Points: 2.593, Level: 32Points: 2.593, Level: 32Points: 2.593, Level: 32

Το avatar του χρήστη lauralane

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Μηνύματα
0/0 ssssss228
Ευχαρίστησε 37 φορές σε 32 Posts
lauralane is on a distinguished road

Σας ευχαριστώ για τις μετοχές εδώ. Έχω αδέξιος με όνειρα για πολλά χρόνια τώρα και της σχεδόν ως δυσνόητη όπως κάνει μερικές φορές τους φόρους σας. Ελπίζω να κοιτάξουν πέρα από ορισμένα από τα παραπάνω και έχετε μια καλύτερη αίσθηση για τα πράγματα. Σκληρά για την έρευνα του με δική σας μερικές φορές και υπάρχουν τόσες πολλές τοποθεσίες σε απευθείας σύνδεση που κάνει περιστροφή το κεφάλι σας.
Ο χρήστης lauralane δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-05-08, 03:37   #[Colors] (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές
Τα
Junior Member
Points: 122, Level: 2Points: 122, Level: 2Points: 122, Level: 2

Το avatar του χρήστη liowkc

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Μηνύματα
0/0 sssssss41
Ευχαριστήθηκε 0 Φορές σε 0 Posts
liowkc is on a distinguished road

Δεν είμαι οπαδός του Φρόιντ και σκεπτικιστής της ανάγνωσης όνειρο. Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι του έργου αποτυχίες, τα συναισθήματά τους και τις ελπίδες τους στα όνειρα και η ερμηνεία είναι απλώς μια λεωφόρο για να τετράγωνο κύκλο.
Ο χρήστης liowkc δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 24-06-08, 22:36   #5 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές
Τα
Junior Member
Points: 186, Level: 3Points: 186, Level: 3Points: 186, Level: 3

Το avatar του χρήστη mumoftwo

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Μηνύματα
0/0 sssssss25
Ευχαριστήθηκε 5 Φορές σε 5 Posts
mumoftwo is on a distinguished road
Αποστολή μηνύματος μέσω Yahoo στον/στην mumoftwo

Τυχαίνει να πιστεύω ότι τα όνειρα μας είναι, στην πραγματικότητα, τα μηνύματα από κάποιο τρόπο. Δεν είμαι εντελώς σίγουρος, όμως, ο οποίος είναι ότι "μιλούν" για να μας ή προσπαθούν να μας στείλετε αυτά τα "οπτικά μηνύματα". Είμαι, επίσης, ότι δεν είναι όλοι βέβαιοι ότι κάθε όνειρο που έχουμε είναι από την ίδια σημασία. Εκείνοι που θυμόμαστε έντονα και φαίνεται να έχουν ένα ηχηρό επηρεάσει σε μας όταν ξυπνάμε είναι αυτά που θα πρέπει μάλλον να είναι η προσοχή στην. Έχω αυτό γλιστρήσετε υποψία ότι οι εμπειρίες μου από το deja vu μπορεί κατά κάποιο τρόπο να συνδέεται με τα όνειρα που είχα στο παρελθόν ότι μπορεί να έχουν γυαλισμένο μακριά ως "απλά ένα όνειρο" και να ξεχαστεί. Νομίζω ότι θα χρειαστεί κάποιος χρόνος για την έρευνα συνδέσμους πιο πάνω για όνειρα. Θα μπορούσε να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα.
Ο χρήστης mumoftwo δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 28-06-08, 05:50   #2 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές
Τα
Junior Member
Points: 351, Level: 7Points: 351, Level: 7Points: 351, Level: 7

Το avatar του χρήστη 1wahmom

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Μηνύματα
0/0 sssssss50
Περιοχή: Ky
1wahmom is on a distinguished road

Συμφωνώ μαζί σας, μαμά. Αν και είχα ανόητα όνειρα στο παρελθόν ότι δεν θα μπορούσε ενδεχομένως να είχε πραγματική σημασία για μένα, εγώ πιστεύω ότι μερικές φορές έχουμε όνειρα για ένα λόγο. Με τα δύο παιδιά μου, ονειρεύτηκα τι θα είναι ανοικτά και για καθ 'όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου. Όταν έχουν γεννηθεί εγώ δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι πολύ γιατί ήξερα ήδη στην καρδιά μου.
Ο χρήστης 1wahmom δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-07-08, 01:16   #19 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές
Τα νέα κράτη
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

Το avatar του χρήστη dreamer75

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Μηνύματα
0/0 ssssssss1
dreamer75 is on a distinguished road

Hi All,

Το όνομά μου είναι Katie. Είμαι 32 yr old μητέρα δύο και συχνά έχουν πολύ έντονα όνειρα. Θυμάμαι συνήθως τα όνειρά μου και συχνά αναφέρονται σε όνειρο αναφορές ερμηνεία να καθορίσει τι τα όνειρά μου θα μπορούσε να σημαίνει.

Ωστόσο, έχω κολλήσει! Το άλλο θ νύχτα ονειρεύτηκα ότι ήμουν περπάτημα κατά μήκος και ήρθα σε αυτό το τεράστιο παλιό δέντρο με ένα χοντρό κορμό και τα κλαδιά, σταθερά ριζωμένη στο έδαφος και ήξερα ότι είχε βρει το δέντρο της ζωής. Αμέσως ξύπνησα αν δεν βρουν ό, τι ο σκοπός ήταν να βρουν το δέντρο.

Τώρα δεν είμαι εξαιρετικά θρησκευτικές και δεν έχω ποτέ σκεφτεί το δέντρο της ζωής σε συνειδητό μυαλό μου!

Διερωτώμαι αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει στην ερμηνεία αυτό το όνειρο όπως ήταν πολύ σύντομη, αλλά δεν χάθηκε από το μυαλό μου ...

Ευχαριστώ!
Ο χρήστης dreamer75 δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 08-07-08, 07:13   #8 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές
Super κράτη
Συντονιστής
Points: 13.845, Level: 81Points: 13.845, Level: 81Points: 13.845, Level: 81
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Το avatar του χρήστη Essence

Activity Longevity
12/20 18/20
Today Μηνύματα
0/0 sssss1126
Περιοχή: Βαθιά Ανατολικό Τέξας
Συνολικά μηνύματα: 4
Ευχαρίστησε 1,166 Times in 639 Posts
Essence is on a distinguished road

dreamer75,

Τι υπέροχο .....!!!! όνειρο
Η ενέργεια που νιώθω γύρω από αυτό το όνειρο για εσάς είναι ένα από το ξεκίνημα μιας νέας υπέροχο ταξίδι. Ένα από εύρεση πνευματικό εαυτό σας. Και τι μια λαμπρή θέση για να αρχίσει στις ..... Το Δέντρο της Ζωής ....

Αγάπη, Φως και τις ευλογίες,

Namaste

Ουσία
Ο χρήστης Essence δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Παλιά 13-07-08, 21:28   #9 (PermalinkGlobal Oneness με τις κοινοτικές στατιστικές
Τα νέα κράτη
Junior Member
Points: 18, Level: 1Points: 18, Level: 1Points: 18, Level: 1

Το avatar του χρήστη jaxennis68@yahoo.com

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Μηνύματα
0/0 ssssssss3
jaxennis68@yahoo.com is on a distinguished road

Είχα ένα όνειρο που δεν μπορώ να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε. Δεν μπορούσα καν να βγει από το κρεβάτι δεν μπορούσε να κινηθεί. Ένιωσα σαν να είχα ζήσει αυτή τη ζωή από πόνους στο σώμα εξακολουθεί να κάνει τρεις εβδομάδες αργότερα. Ήμουν παντρεύεται πρόσωπό μου προστατεύεται παράλληλα να μου μέχρι εφαρμόζεται μαμά μου λέει να μην αφήσει τη δει το πρόσωπό της. Βγάζει ήμουν σε ένα ναυάγιο αυτοκίνητο. Δεν ξέρω καν αυτός ο τύπος Πάω να την παντρευτεί, δεν είναι φίλος μου στην πραγματική ζωή. Περίεργο πράγμα το όνομά του είναι Ντάλας το όνομα του προπάππου μου ποτέ δεν γνώριζε. Η μητέρα μου έχει αυτό το κοριτσάκι που λέει mommmy δεν με θυμάται αποδειχθεί ότι ήταν το κοριτσάκι μου. Μερικοί άνθρωποι στην αίθουσα ήξερα κάποια όπου αγνώστους. Ο Im άνθρωπος για να παντρευτεί έχει πολλά λεφτά έχει τη φροντίδα εμένα και τον προγραμματισμό αυτό το όμορφο γάμο. Αλλά δεν τον ξέρω. Αισθάνθηκα τόσο πραγματική. Κάθε ιδέα για την έννοια του ένα όνειρο σαν αυτό.
Ο χρήστης jaxennis68@yahoo.com δεν είναι συνδεδεμένος   Απάντηση με παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Παρόμοια Θέματα
Θέμα Δημιουργός Φόρουμ Απαντήσεις Threads
Ξεκινήστε από εδώ! Εισαγωγή στην Carl Johan Calleman, Mayan Calendar & 2012 Jonas1 Συζητήστε και να μοιράζονται τα πάντα σχετικά με το ημερολόγιο των Μάγιας και ποια είναι η σημασία 2012, μπορεί να έχει. 20 09-09-09 04:27
Ξεκινήστε από εδώ! - Εισαγωγή στην πνευματική αφύπνιση & Earth Αλλαγές Jonas1 Συζητήστε και να μοιραστούν ή να ζητήσετε οτιδήποτε σχετίζεται με την πνευματική αφύπνιση. 2 31-08-08 00:42

Ετικέτες
Όνειρο, Dream Dictionary, »Ξεκινήστε από εδώ!, Dream Interpreter, Dream Sharing, Dreams, Meaning Of Dreams, Πνευματικός, Πνευματικότητα
Όνειρο ,Dream Dictionary ,»Ξεκινήστε από εδώ! ,Dream Interpreter ,Dream Sharing ,Dreams ,Meaning Of Dreams ,Πνευματικός ,Πνευματικότητα ,

Δικαιώματα - Επιλογές
Εσύ δεν μπορεί να δημοσιεύσετε νέα θέματα
Εσύ δεν μπορεί να post απαντήσεις
Εσύ δεν μπορεί να συνημμένα post
Εσύ δεν μπορεί να επεξεργαστείτε τα μηνύματα σας

BB code είναι σε λειτουργία
Τα Smilies είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας [IMG] είναι σε λειτουργία
Ο κώδικας HTML είναι εκτός λειτουργίας
Trackbacks είναι σε λειτουργία
Pingbacks είναι σε λειτουργία
Refbacks είναι σε λειτουργία

Όλες οι ώρες είναι GMT. Η ώρα τώρα είναι 02:56.

παραδίδονται από NLP -erPowered by vBulletin ® Version 3.8.1
Φόρουμ κινητήρα powered by: vBulletin Version 3.8.1
Search Engine Optimization από
vBSEO 3.1.0 Ad Management by
Mished.co.uk Αυτόματες Μεταφράσεις πραγματοποιούνται από
Google