|
|
|
|||||||
| Registrarse | My Go | Blogy | Články | Fotografie | Videa | Goodies | FAQ | Memberlist | Dnešní příspěvky | Hledání | Chat Místnost |
| Dream sdílení Co se ti zdálo minulou noc? Podělte se o své sny a jejich význam diskutovat s ostatními. »Začněte zde! |
| Rychlé zprávy |
| Vítejte na globální jednotu společenství!
Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek:
Forum Home,
Sociální skupiny,
Blogy,
Články,
Fotografie,
Videa,
Video Search,
Kontaktujte nás,
FAQ ,
Statistika.
Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!
|
| Tagy |
![]() |
|
|
LinkBack | NÁSTROJE | Desplegado |
| Po uživatelů říká k Jonas1 Thank You For This Užitečné post: | mumoftwo (25-Jun-2008) |
|
|
#2 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Začněte zde! Úvod do Dream tlumočeníUpřímně řečeno, někdy mám pocit, zíral do podlahy ve třídě fyziky, když věda přichází do hry, s doklady a fakta a argumenty, a já, všechny křesťanské a zdvořilý, pokuste se omluvit za to, že věřím, fakta z sexistické pohádkové knihy. Ale já ano, a v Bibli je sen i výklad. Co by se říct, že Freud? Existuje nějaký vědecký důkaz, že sny opravdu znamenají více než náš mozek náhodný autopilot snímků během spánku?
|
||
|
|
|
| Po uživatelů říká k Soozie Thank You For This Užitečné post: | lauralane (12-May-2008) |
|
|
#3 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Začněte zde! Úvod do Dream tlumočeníDěkuji vám za akcie zde. Byl jsem pustily se sny již mnoho let a její téměř jako nadlidský úkol, neboť se někdy dělá svých daní.
Doufám, že se podívat na některé z výše uvedených a získat lepší cit pro věci. Jeho těžké výzkum na vlastní někdy a je jich tolik místa on-line dává hlavu spin. ![]() |
||
|
|
|
|
|
#Hodnocení: (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Začněte zde! Úvod do Dream tlumočeníNejsem žádný fanda Freud a skeptik snu čtení. Věřím, že všichni lidé projekt své nedostatky, pocity a naděje na jejich sny a výklad je jen cestou o kvadraturu kruhu.
|
||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Začněte zde! Úvod do Dream tlumočeníI stalo se domnívat, že naše sny jsou ve skutečnosti, zprávy některých módy. Nejsem si úplně jistý, nicméně, kdo to je, že je "mluví" s námi, nebo se snaží poslat nám tyto "vizuální zprávy". Jsem také není tak jistý, že každý sen, co máme, je stejně důležité. Ty, které si pamatujeme živě, a zdá se, že jednoznačným vliv na nás, když jsme se probudit ty bychom měli být pravděpodobně věnovat pozornost. Mám podezření, že mé zkušenosti z deja vu může nějakým způsobem souviset s sny jsem měl v minulosti, možná jsem oprášil jako "jen sen", a zapomněl. Myslím, že bude trvat nějaký čas na výzkum výše uvedené odkazy na sny. Mohlo by to být docela zajímavé.
|
||
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | ||
|
Členské
Junior Member
|
Re: Začněte zde! Úvod do Dream tlumočeníSouhlasím s tebou, mami. I když jsem měl hloupé sny v minulosti, které nemohly být možná žádný skutečný význam pro mě, mám pocit, že někdy máme sny z nějakého důvodu. S oběma svými dětmi, jsem snil, co by byli pryč a po celé délce mého těhotenství. Když se narodili Nepřekvapilo mě to hodně, protože jsem už věděl, že v mém srdci.
|
||
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Začněte zde! Úvod do Dream tlumočeníHi All,
My name is Katie. Jsem 32 yr stará matka dvou dětí, a často mají velmi živé sny. Obvykle si vzpomenout na své sny a často odkazují na výklad snu odkazy určit, co by mohlo znamenat, své sny. Nicméně, i am stuck! V noci se mi zdálo, že jsem šel dál a narazil jsem na tento starý obrovský strom s tlustým kmenem a větvemi, pevně zakořeněné v zemi a věděl jsem, našel strom života. Okamžitě jsem se probudil, aniž by zjistit, co bylo účelem nalezení stromu. Teď já am ne velmi náboženský, ani jsem někdy o tom, strom života v mé vědomé mysli! Já jsem se zeptat, jestli někdo mi může pomoci při interpretaci tohoto snu, jak to bylo docela krátké, ale neopustil své mysli, protože ... Díky! ![]() |
||
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | ||
|
Super člen
Moderátor
|
Re: Začněte zde! Úvod do Dream tlumočenídreamer75,
Jaký nádherný sen .....!!!! Energie cítím kolem tohoto sen pro vás je jedním ze začíná nová nádherná cesta. Jeden z nalezení své duchovní já. A co nádherné místo pro start v ..... Tree of Life .... Láska, Světlo a požehnání, Namaste Essence |
||
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
Re: Začněte zde! Úvod do Dream tlumočeníMěl jsem sen, že nemůžu přestat myslet. Nemohla jsem ani vstát z postele nemohla pohnout. Cítil jsem se jako bych žil ten život podle tělesné bolesti stále ještě o tři týdny později. Já se vdávala moje tvář je chráněna, zatímco můj tvoří se používá moje máma říká, nedovolte, aby jí vidět její tvář. Ukázalo se, že jsem byl při autonehodě. Já ani nevím, ten chlap jdu si vzít to není můj přítel v reálném životě. Divná věc, jeho jméno je Dallas jméno mého praděda nikdy jsem věděl. Moje matka byla tato holčička, která říká, že mommmy nepamatuje mi ukáže, že je to moje holčička. Někteří lidé v místnosti, kde jsem věděl, že někteří cizinci. Muž Im chystá na svatbu má spoustu peněz, byla péče o mě a plánování této krásné svatbě. Ale já ho neznám. Cítil se tak skutečné. Nějakou představu o význam snu jako je tento.
|
||
|
|
|
![]() |
Temas Podobné
|
||||
| Tema | Autor | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Začněte zde! Úvod do Carl Johan Calleman, Mayský kalendář & 2012 | Jonas1 | Mayský kalendář & 2012 | 20 | 09-září-2009 04:27 |
| 08-31-2008 | Jonas1 | Duchovní probuzení | Hodnocení: | 31-ago-2008 00:42 |
| Tagy |
|
|