Zdá se, jste se ještě nezaregistrovali s naší komunitě. Pro registraci prosím klikněte zde ...

Global Oneness Community          
Google :Zadejte své vyhledávací termíny
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Retroceder   Globální jednotu společenství > Výklad snu > Dream sdílení
Registrarse My Go Blogy Články Fotografie Videa Goodies FAQ Memberlist Dnešní příspěvky Chat Místnost

Dream sdílení Co se ti zdálo minulou noc? Podělte se o své sny a jejich význam diskutovat s ostatními. »Začněte zde!

Rychlé zprávy
Vítejte na globální jednotu společenství! Globální jednotu společenství je místem pro sdílení myšlenek a nápadů o vnitřní a vnější změny a transformace. Chcete-li post musíte registrovat zde. Některé odkazy na začátek: Forum Home, Sociální skupiny, Blogy, Články, Fotografie, Videa, Video Search, Kontaktujte nás, FAQ , Statistika. Bavte se a cítím se opravdu uvítal na komunitu!

Poznámka: Tato reklama se nezobrazí pro registrované členy

Tagy
Nitě: Sen, Dream Slovník, Výklad snu, Dream Interpreter, Dream Sdílení, Dreams, Meaning Of Dreams, Duchovní, Duchovno
Videa: Sen ,Dream Slovník ,Výklad snu ,Dream Interpreter ,Dream Sdílení ,Dreams ,Meaning Of Dreams ,Duchovní ,Duchovno ,

Respuesta

LinkBack NÁSTROJE Desplegado
Antiguo 06-May-2008 19:13   #Hodnocení: (permalink)
Admin
Admin
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

Activity Longevity
5/20 20/20
Today Mensajes
0/0 sssss6758
Zacina: Stockholm
Unikátní de Blog: 2
Thanked 95 Times in 68 Příspěvky
Jonas1 is on a distinguished road

Začněte zde! Úvod do Dream tlumočení

Toto fórum je pro sdílení a diskusi snů. Podělte se o své sny a nechat ostatní pomohou vám s výkladem. Post Vašich snů tady!

Níže jsou uvedeny některé články o smyslu snu a Dream slovník obsahuje výklad snu z mnoha různých zdrojů:

Některé články o snech:

Vedic Dream Výklad Srí Swami Sivananda

Christian Dream tlumočení

Islámský Dream tlumočení

Dream Slovník
Dream slovník pro více než 10.000 sny, sny výklady z mnoha různých zdrojů, včetně západní, islámské a Vedic výklad snu:

10 Most společné sny:

Ostatní společné sny:

Doufám, že se vám globální jednotu společenství ! Nějaké otázky? Prosím kontaktujte mě!

Última edición por fecha Jonas1: 06-May-2008 a las 19:35-??
Jonas1 está offline   Responder Con Cita
Po uživatelů říká k Jonas1 Thank You For This Užitečné post:
mumoftwo (25-Jun-2008)
Antiguo 12-May-2008 19:04   #2 (permalink)
Členské
Junior Member
Points: 210, Level: 4Points: 210, Level: 4Points: 210, Level: 4
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Mensajes
0/0 sssssss41
Stránka 1 z 1 pracovní místo
Soozie is on a distinguished road

Re: Začněte zde! Úvod do Dream tlumočení

Upřímně řečeno, někdy mám pocit, zíral do podlahy ve třídě fyziky, když věda přichází do hry, s doklady a fakta a argumenty, a já, všechny křesťanské a zdvořilý, pokuste se omluvit za to, že věřím, fakta z sexistické pohádkové knihy. Ale já ano, a v Bibli je sen i výklad. Co by se říct, že Freud? Existuje nějaký vědecký důkaz, že sny opravdu znamenají více než náš mozek náhodný autopilot snímků během spánku?
Soozie está offline   Responder Con Cita
Po uživatelů říká k Soozie Thank You For This Užitečné post:
lauralane (12-May-2008)
Antiguo 12-May-2008 20:59   #3 (permalink)
Členské
Junior Member
Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Mensajes
0/0 ssssss228
Thanked 37 Times in 32 Příspěvky
lauralane is on a distinguished road

Děkuji vám za akcie zde. Byl jsem pustily se sny již mnoho let a její téměř jako nadlidský úkol, neboť se někdy dělá svých daní. Doufám, že se podívat na některé z výše uvedených a získat lepší cit pro věci. Jeho těžké výzkum na vlastní někdy a je jich tolik místa on-line dává hlavu spin.
lauralane está offline   Responder Con Cita
Antiguo 13-May-2008 03:37   #Hodnocení: (permalink)
Členské
Junior Member
Points: 122, Level: 2Points: 122, Level: 2Points: 122, Level: 2

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Mensajes
0/0 sssssss41
liowkc is on a distinguished road

Nejsem žádný fanda Freud a skeptik snu čtení. Věřím, že všichni lidé projekt své nedostatky, pocity a naděje na jejich sny a výklad je jen cestou o kvadraturu kruhu.
liowkc está offline   Responder Con Cita
Antiguo 24-Jun-2008 22:36   #5 (permalink)
Členské
Junior Member
Points: 186, Level: 3Points: 186, Level: 3Points: 186, Level: 3

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Mensajes
0/0 sssssss25
Thanked 5 Times in 5 Příspěvky
mumoftwo is on a distinguished road
Contactar con mumoftwo a través de Yahoo

I stalo se domnívat, že naše sny jsou ve skutečnosti, zprávy některých módy. Nejsem si úplně jistý, nicméně, kdo to je, že je "mluví" s námi, nebo se snaží poslat nám tyto "vizuální zprávy". Jsem také není tak jistý, že každý sen, co máme, je stejně důležité. Ty, které si pamatujeme živě, a zdá se, že jednoznačným vliv na nás, když jsme se probudit ty bychom měli být pravděpodobně věnovat pozornost. Mám podezření, že mé zkušenosti z deja vu může nějakým způsobem souviset s sny jsem měl v minulosti, možná jsem oprášil jako "jen sen", a zapomněl. Myslím, že bude trvat nějaký čas na výzkum výše uvedené odkazy na sny. Mohlo by to být docela zajímavé.
mumoftwo está offline   Responder Con Cita
Antiguo 28-Jun-2008 05:50   #6 (permalink)
Členské
Junior Member
Points: 351, Level: 7Points: 351, Level: 7Points: 351, Level: 7

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Mensajes
0/0 sssssss50
Zacina: Ky
Thanked 3 Times in 2 Příspěvky
1wahmom is on a distinguished road

Souhlasím s tebou, mami. I když jsem měl hloupé sny v minulosti, které nemohly být možná žádný skutečný význam pro mě, mám pocit, že někdy máme sny z nějakého důvodu. S oběma svými dětmi, jsem snil, co by byli pryč a po celé délce mého těhotenství. Když se narodili Nepřekvapilo mě to hodně, protože jsem už věděl, že v mém srdci.
1wahmom está offline   Responder Con Cita
Antiguo 08-Jul-2008 01:16   #7 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Mensajes
0/0 ssssssss1
dreamer75 is on a distinguished road

Hi All,

My name is Katie. Jsem 32 yr stará matka dvou dětí, a často mají velmi živé sny. Obvykle si vzpomenout na své sny a často odkazují na výklad snu odkazy určit, co by mohlo znamenat, své sny.

Nicméně, i am stuck! V noci se mi zdálo, že jsem šel dál a narazil jsem na tento starý obrovský strom s tlustým kmenem a větvemi, pevně zakořeněné v zemi a věděl jsem, našel strom života. Okamžitě jsem se probudil, aniž by zjistit, co bylo účelem nalezení stromu.

Teď já am ne velmi náboženský, ani jsem někdy o tom, strom života v mé vědomé mysli!

Já jsem se zeptat, jestli někdo mi může pomoci při interpretaci tohoto snu, jak to bylo docela krátké, ale neopustil své mysli, protože ...

Díky!
dreamer75 está offline   Responder Con Cita
Antiguo 08-Jul-2008 07:13   #8 (permalink)
Super člen
Moderátor
Points: 13,845, Level: 81Points: 13,845, Level: 81Points: 13,845, Level: 81
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Activity Longevity
12/20 18/20
Today Mensajes
0/0 sssss1126
Zacina: Deep East Texas
Unikátní de Blog: 3
Poděkoval 1166 Times in 639 Příspěvky
Essence is on a distinguished road

dreamer75,

Jaký nádherný sen .....!!!!
Energie cítím kolem tohoto sen pro vás je jedním ze začíná nová nádherná cesta. Jeden z nalezení své duchovní já. A co nádherné místo pro start v ..... Tree of Life ....

Láska, Světlo a požehnání,

Namaste

Essence
Essence está offline   Responder Con Cita
Antiguo 13-Jul-2008 21:28   #9 (permalink)
New Member
Junior Member
Points: 18, Level: 1Points: 18, Level: 1Points: 18, Level: 1

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Mensajes
0/0 ssssssss3
jaxennis68@yahoo.com is on a distinguished road

Měl jsem sen, že nemůžu přestat myslet. Nemohla jsem ani vstát z postele nemohla pohnout. Cítil jsem se jako bych žil ten život podle tělesné bolesti stále ještě o tři týdny později. Já se vdávala moje tvář je chráněna, zatímco můj tvoří se používá moje máma říká, nedovolte, aby jí vidět její tvář. Ukázalo se, že jsem byl při autonehodě. Já ani nevím, ten chlap jdu si vzít to není můj přítel v reálném životě. Divná věc, jeho jméno je Dallas jméno mého praděda nikdy jsem věděl. Moje matka byla tato holčička, která říká, že mommmy nepamatuje mi ukáže, že je to moje holčička. Někteří lidé v místnosti, kde jsem věděl, že někteří cizinci. Muž Im chystá na svatbu má spoustu peněz, byla péče o mě a plánování této krásné svatbě. Ale já ho neznám. Cítil se tak skutečné. Nějakou představu o význam snu jako je tento.
jaxennis68@yahoo.com está offline   Responder Con Cita
Respuesta

Temas Podobné
Tema Autor Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Začněte zde! Úvod do Carl Johan Calleman, Mayský kalendář & 2012 Jonas1 Mayský kalendář & 2012 20 09-září-2009 04:27
08-31-2008 Jonas1 Duchovní probuzení Hodnocení: 31-ago-2008 00:42

Tagy
Sen, Dream Slovník, Výklad snu, Dream Interpreter, Dream Sdílení, Dreams, Meaning Of Dreams, Duchovní, Duchovno
Sen ,Dream Slovník ,Výklad snu ,Dream Interpreter ,Dream Sdílení ,Dreams ,Meaning Of Dreams ,Duchovní ,Duchovno ,

Normas de publicación
Ty nesmí zakládat nová témata
Ty nesmí post odpovědi
Ty nesmí post příloh
Ty nesmí upravovat své příspěvky

BB code je habilitado
Las Caritas están habilitado
Código [IMG] está habilitado
HTML kód está deshabilitado
Zpětné odkazy jsou habilitado
Pingbacks jsou habilitado
Refbacks jsou habilitado

La franja horaria es GMT. Ahora son las 21:24-??

Kontaktovat con Nosotros Globální jednotu společenství Globální jednotu společenství Globální jednotu společenství Archivo Globální jednotu společenství vB Podnik Překladatel by

Automatické překlady dodané NLPPowered by vBulletin ® verze 3.8.1