Изглежда, все още не сте регистрирани в нашата общност. За да се регистрирате моля, кликнете тук ...

Global Oneness Community          
Автоматични преводи, направени от Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобален единство на Общността > Сънотълкуването > Dream споделяне
Блогове Членове Снимки Видео Goodies Често задавани въпроси Потребители Днешните постове Марк Форуми Прочети Канал

Dream споделяне Какво сънува снощи? Сподели мечтите си и да се обсъдят техните значения с други хора. »Start тук!

Бързи новини
Добре дошли в Световния единство на Общността! Глобален единство на Общността е място за споделяне на мисли и идеи за вътрешната и външната промяна и трансформация. За да публикувате трябва да Регистрирайте се тук. Някои връзки да започне с: Начало на форума, Социални групи, Блогове, Членове, Снимки, Видео, Video Search, За контакти, Често задавани въпроси , "Статистика". Забавлявайте се и се чувствам наистина добре дошъл към обществото!

Забележка: Тази реклама не се показва за регистрирани потребители

Тагове
Теми: Мечтая, Сън Речник, Сънотълкуването, Сънотълкувателя, Dream Споделяне, Етерични масла, Смисъла на сънищата, Християнин, Духовност
Видео: Мечтая ,Сън Речник ,Сънотълкуването ,Сънотълкувателя ,Dream Споделяне ,Етерични масла ,Смисъла на сънищата ,Християнин ,Духовност ,

LinkBack Thread Инструменти
Old 05-06-2008, 07:13 ч.  
Администратор
Администратор
Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100Points: 128,270, Level: 100
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

Jonas1's Avatar

Activity Longevity
4/20 20/20
Today Posts
0/0 sssss6758
Общо Мнения: 2
Благодаря: 36
Благодари на 95 пъти в 68 Мнения
Jonas1 is on a distinguished road

Старт тук! Въведение в сънотълкуването

Този форум е за споделяне и обсъждане на мечтите си. Сподели мечтите си и да оставим другите да ви помогна с превод. Публикувай съня си тукКакво Bleep знаем? (Пълен филм, част 1-16, 120 минути)

По-долу някои статии за смисъла на сънищата и мечтите речник, съдържащ сънотълкуването от много различни източници:

Някои от статиите за мечти:

Ведическата сънотълкуването от Шри Свами Шивананда

Кристиан сънотълкуването

Ислямска сънотълкуването

Сън Речник
Dream речник за повече от 10,000 мечти, мечти с тълкувания от различни източници, включително западна, ислямската и Ведическата сънотълкуването:

10 Най-често мечти:

Други чести мечти:

Надявам се, че като Глобална единство на Общността ! Някакви въпроси? Моля свържете се с менКакво Bleep знаем? (Пълен филм, част 1-16, 120 минути)

Последно редактиран от Jonas1; 05-06-2008 в 07:35 ч...
Jonas1 está offline  
Следния потребител казва, благодаря ти за Jonas1 За това полезно мнение:
mumoftwo (06-25-2008)
Old 05-12-2008, 07:04 ч.  
Държавите
Младши държави
Points: 210, Level: 4Points: 210, Level: 4Points: 210, Level: 4
Activity: 0%Activity: 0%Activity: 0%

Soozie's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 sssssss41
Благодаря: 0
Благодари на 1 час "на 1 публикация
Soozie is on a distinguished road

Re: Старт тук! Въведение в сънотълкуването

Честно казано, понякога се чувствам като гледаше в пода в този клас, физика, когато науката влезе в игра, с доказателства и факти и аргументи, и аз, всички християнски и учтиви, се опитайте да не извинение за това, че аз вярвам, че фактите, изложени на сексистки една приказка книга. Но аз, и в Библията има сънотълкуването също. Фройд Какво ще кажете за това? Има ли научни доказателства, че мечтите наистина означава повече, отколкото нашите мозъка произволни снимки автоматично пилот по време на сън?
Soozie está offline  
Следния потребител казва Благодаря ви за Soozie За това полезно мнение:
lauralane (05-12-2008)
Old 05-12-2008, 08:59 ч.  
Държавите
Младши държави
Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32Points: 2,593, Level: 32

lauralane's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 ssssss228
Благодаря: 3
Благодари на 37 пъти в 32 Мнения
lauralane is on a distinguished road

Благодаря ви за акциите тук. Аз са dabbling с мечти за много години и почти толкова сложен като понякога това данъците си. Надявам се да гледам по някои от по-горе и да се чувствам по-добре за нещата. Трудно за изследвания на свой собствен понякога и има толкова много сайтове, онлайн го прави главата ти се завърти.
lauralane está offline  
Old 05-13-2008, 03:37 AM  
Държавите
Младши държави
Points: 122, Level: 2Points: 122, Level: 2Points: 122, Level: 2

liowkc's Avatar

Activity Longevity
0/20 18/20
Today Posts
0/0 sssssss41
Получил 0 Благодарности за 0 Мнения
liowkc is on a distinguished road

Аз не съм фен на Фройд и тревна на сън четене. Вярвам, всички хора проект пропуските си, чувства и надежди в мечтите си и тълкуване е само един път за кв. кръг.
liowkc está offline  
Old 06-24-2008, 10:36 ч.  
Държавите
Младши държави
Points: 186, Level: 3Points: 186, Level: 3Points: 186, Level: 3

mumoftwo's Avatar

Activity Longevity
0/20 17/20
Today Posts
0/0 sssssss25
Благодаря: 2
Благодари на 5 пъти в 5 Мнения
mumoftwo is on a distinguished road
Send a message via Yahoo to mumoftwo

Случайно да се смята, че сънищата ни са в действителност, съобщения на някои мода. Аз не съм напълно сигурен, обаче, който го е, че се "говорят" с нас или да се опита да ни изпратите тези "визуални съобщения". Аз също не съм сигурен, че всички, че всяка мечта която имаме, е от същото значение. Тези, които си спомняме ярко и изглежда имат огромен ефект върху нас, когато сме будни са тези, които може би трябва да се отделя внимание на. Аз имам този подъл подозрение, че моите преживявания на Deja Vu може по някакъв начин са свързани с мечти съм имал в миналото, че да имам четка думата, тъй като "просто една мечта" и забравени. Мисля, че ще отнеме известно време, за да изследват връзките по-горе на мечтите си. Тя може да бъде доста интересна.
mumoftwo está offline  
Old 06-28-2008, 05:50 AM  
Държавите
Младши държави
Points: 351, Level: 7Points: 351, Level: 7Points: 351, Level: 7

1wahmom's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 sssssss50
Благодаря: 13
Благодари на 3 пъти за 2 Мнения
1wahmom is on a distinguished road

Съгласен съм с теб, мамо. Макар че са имали глупави мечти в миналото, че вероятно не би могло да е истинско значение за мен, аз се чувствам, че понякога имаме мечти за причина. С двете си деца, видях това, което те ще бъдат на разстояние и по време на цялата дължина на моята бременност. Когато те са родени не бях изненадан, че много, защото вече знаеха, в сърцето ми.
1wahmom está offline  
Old 07-08-2008, 01:16 AM  
Новите държави -
Младши държави
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1

dreamer75's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
dreamer75 is on a distinguished road

Здравейте всички,

Моето име е Кейти. Аз съм на 32 год възраст майка на две деца и често имат съвсем ярки сънища. Аз обикновено помня сънищата ми и често се отнасят до сънотълкуването препратки да се определи какво може да означава, моите мечти.

Въпреки това, аз съм остана! Другите нощ аз сънувах, че аз бях пеша заедно и се натъкнах на това огромно старо дърво с дебел ствол и клони, здраво вкоренени в земята и не знаех, че е намерил дървото на живота. Веднага се събудих, без да откриете какво Целта е за намиране на дървото.

Сега аз не съм силно религиозни, нито съм някога, че за дървото на живота в съзнание, съзнанието ми!

Аз съм просто се чудех дали някой може да ми помогне в тълкуването на този сън, тъй като беше доста кратък, но не са напуснали съзнанието ми, тъй като ...

Последно редактиран от EarthKat29; 04-18-2009 в
dreamer75 está offline  
Old 07-08-2008, 07:13 AM  
Супер държави
Модератор
Points: 14,258, Level: 82Points: 14,258, Level: 82Points: 14,258, Level: 82
Activity: 100%Activity: 100%Activity: 100%

Essence's Avatar

Activity Longevity
12/20 18/20
Today Posts
0/0 sssss1138
Общо Мнения: 3
Благодаря: 1230
Благодари 1190 пъти в 650 Мнения
Essence is on a distinguished road

dreamer75,

Какъв прекрасен сън .....!!!!
Енергията се чувствам около тази мечта за теб е една от започване на нов чудесно пътуване. Един от намирането на Вашия духовен себе си. И какво славно място за започване на ..... Дървото на живота ....

Любов, Светлина и благословии

Намасте

Същност
Essence está offline  
Old 07-13-2008, 09:28 ч.  
Новите държави -
Младши държави
Points: 18, Level: 1Points: 18, Level: 1Points: 18, Level: 1

jaxennis68@yahoo.com's Avatar

Activity Longevity
0/20 16/20
Today Posts
0/0 ssssssss3
Благодаря: 1
jaxennis68@yahoo.com is on a distinguished road

Сънувах, че не мога да спра да мисля за. Аз дори не можех да ставам от леглото, не можех да мръдна. Чувствах, че е живял този живот от болки в тялото все още се три седмици по-късно. Бях се омъжва лицето ми е защитен, докато ми е да се прилага на майка ми казва, не да я видя лицето си. Оказа се, бях в колата развалина. Аз дори не знам този човек съм ще го ожени за приятеля ми не е в реалния живот. Странни нещо му име е Далас името на голям дядо ми Никога не съм знаел за. Майка ми е това малко момиче, което се казва mommmy не ме помни Оказва се, че ми беше малко момиче. Някои хора в стаята, където знаех, някои непознати. Им на човек за да се ожени има много пари, е да се грижи за мен и планиране на тази прекрасна сватба. Но аз не го познавам. Чувството беше толкова истинско. Имаш ли представа за значението на съня, като този.
jaxennis68@yahoo.com está offline  

Подобни Теми
Нишка Thread начинаещи Форум Отговори Последно мнение
Старт тук! Въведение в Calleman Йохан Карл, маите & Календар 2012 Jonas1 Календар на маите & 2012 20 09.09.2009 04:27 ч.
Старт тук! - Въведение към духовното пробуждане на Земята & Промени Jonas1 Духовно пробуждане 1 08-31-2008 12:42 ч.

Тагове
Мечтая, Сън Речник, Сънотълкуването, Сънотълкувателя, Dream Споделяне, Етерични масла, Смисъла на сънищата, Християнин, Духовност
Мечтая ,Сън Речник ,Сънотълкуването ,Сънотълкувателя ,Dream Споделяне ,Етерични масла ,Смисъла на сънищата ,Християнин ,Духовност ,

Thread Инструменти

Командироване Правила
Ти не може да пускате нови теми
Ти не може да след отговори
Ти не може да след прикачени файлове
Ти не може да редактирате вашите мнения

ВВ код е На
Smilies са На
[IMG] код На
HTML код е Отдалечаване
Trackbacks са На
Pingbacks са На
Refbacks са На

Всички времена са GMT. В момента е: 12:42 ч..

Автоматични преводи доставени от НЛП-ER
Осъществено от VBulletin ® Версия 3.8.1
Copyright © 2000 - 2009, Jelsoft Enterprises Ltd
Оптимизация за търсачки от vBSEO 3.1.0
Управление чрез реклами : Boby Dimitrov
Неактивни Напомняния С Mished.co.uk
Google