Схоже, ви ще не реєструвалися на нашому суспільстві. Для реєстрації натисніть тут ...

Global Oneness Community          
Автоматичні переклади, виконані Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Глобальне співтовариство Єдності > Сонник > Мрія обмін
Блоги Статті Фотографій Відео Goodies ЧАВО Список користувачів Повідомлення за сьогодні Всі розділи прочитані Канал

Мрія обмін Що тобі снилося минулої ночі? Поділіться своїми мріями і обговорити їх з іншими значеннями. »Start Here!

Короткі новини
Ласкаво просимо до Глобальну Єдності співтовариство! Глобальне співтовариство Єдності є місцем для обміну думками та ідеями про внутрішніх і зовнішніх змін і перетворень. Для пост потрібно Увійдіть тут. Деякі посилання, щоб почати з: Головна сторінка форуму, Соціальні групи, Блоги, Статті, Фотографій, Відео, Пошук відео, Зв'язатися з Нами, ЧАВО , Статистика. Веселого і відчуваю себе дійсно вітали до спільноти!

Примітка: Ця об'ява не відображається для зареєстрованих членів

Мітки
Threads: Сон , Сонник , Сонник , Сонник , Мрія Поділитись , Dreams , Meaning Of Dreams , Духовна , Духовність
Відео: Сон , Сонник , Сонник , Сонник , Мрія Поділитись , Dreams , Meaning Of Dreams , Духовна , Духовність ,

Linkback Пристосування для нарізання
Old 10-19-2009, 08:13 PM  
Користувач
Junior Member
Points: 113, Level: 2Points: 113, Level: 2Points: 113, Level: 2
Activity: 36%Activity: 36%Activity: 36%

adrianarose's Avatar

Activity Longevity
3/20 1/20
Today Posts
0/0 sssssss15
Поблагодарили 8 раз на 5 повідомлень
adrianarose is on a distinguished road

Re: Початок тут! Введення в Сонник

Я згоден з mumoftwo. Я дійсно відчуваю, що сни більше що ми вважаємо їх, хоча вони можуть бути дуже заплутаною.
adrianarose está offline  
Old 10-22-2009, 07:16 AM  
Нові члени
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

naziana's Avatar

Activity Longevity
1/20 1/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Thanked 0 Times у 0 повідомлень
naziana is on a distinguished road

кожен може допомогти мені перекладача моя мрія!

У мене була мрія мого чоловіка, з яким М. розділених вже більше місяця. Я все ще люблю його багато, і я вагітна.

Я мрію, що ми їдемо в Mini Cooper (DNT нас є автомобіль) на автомагістралі, де було 4 смуги руху, і в момент, він механік-водій дуже швидко і, як і в долі секунди опинився в гірському місці, з кущах, і малі земні дороги. І він розповів мені, що ми були змушені тікати, і сказав мені Arent бути краще тепер іти?

Я хотів би знати зміст моєю мрією, я сподіваюся, що добре пояснити його вам. Coz Я хочу знати, якщо він повернеться до мене.
naziana está offline  

Подібні нитки
Нитка Автор теми Форум Відповіді Останнє повідомлення
Початок тут! Введення в Карл-Йохан Calleman, календар Майя & 2012 Jonas1 Календар майя & 2012 21 10-20-2009 04:07 AM
Початок тут! - Вступ до духовне пробудження & земних змін Jonas1 Духовне пробудження 1 08-31-2008 12:42 ранку

Мітки
Сон , Сонник , Сонник , Сонник , Мрія Поділитись , Dreams , Meaning Of Dreams , Духовна , Духовність
Сон , Сонник , Сонник , Сонник , Мрія Поділитись , Dreams , Meaning Of Dreams , Духовна , Духовність ,

Пристосування для нарізання

Правила користування
Ви не може Створювати нові теми
Ви не може Опублікувати відповіді
Ви не може Поштові вкладення
Ви не може Редагувати власні повідомлення

BB код бути На
Смайли є На
[IMG] код На
HTML код Поза
Trackbacks є На
PingBacks є На