|
|
|
|||||||
| Ndarjen Dream Çfarë keni ëndërr natën e kaluar? Share ëndrrat tuaja dhe për të diskutuar kuptimet e tyre me të tjerët. »Filloni këtu! |
| Quick News |
| Mirë se vini në Antarevė Global!
Filma Komunitetit është një vend për shkëmbimin e mendimeve dhe ideve për ndryshimin e brendshme dhe të jashtme dhe transformimin. Per te postuar ju duhet të register here. Disa lidhjet për te filluar me:
Forum Home,
Social Groups,
Blogs,
Artikuj,
Photos,
Videos,
Video Search,
Kontakt,
FAQ ,
Statistika.
Have fun dhe të ndjehen të mirëpritur të vërtetë të komunitetit!
|
| Tags |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
|
|
|||
|
Qumeshtor
Shvercer
|
anyone can help me të intérprete ëndrrën time!Unë kisha një ëndërr e burrit tim me të cilin jam ndarë me të që prej më shumë se një muaj. Unë ende e duan atë shumë dhe jam shtatzënë.
i ëndërr që ne kemi qenë duke shkuar në një mini Cooper (ne DNT kemi një makinë) në autostradë, ku kishte 4 korsi, dhe në një moment, ai drived shumë shpejt dhe si në një pjesë të dytë përfundoi në një vend malor, me shkurre, dhe rrugët e vogla prej dheu. dhe ai më tha se kishim të shpëtuar dhe më tha arent të jetë më mirë tani të shkoni? Unë do të doja të di kuptimin e ëndrrës sime, shpresoj të kem edhe shpjegojë atë për ju. coz i duan të dinë nëse ai do të kthehet tek unë. |
||
|
|
|