Wygląda na to jeszcze nie są zarejestrowane w naszej społeczności. Aby się zarejestrować kliknij tutaj ...

Global Oneness Community          
Automatyczne tłumaczenie dokonane przez Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Jedności Wspólnoty > Interpretacji snów > Dzielenie Dream
Blogi Artykuły Zdjęcia Filmy Gadżety FAQ Użytkownicy Dzisiejsze Posty Oznacz fora jako przeczytane Chat Room

Dzielenie Dream What did you dream last night? Podziel się swoimi marzeniami i omówić ich znaczenie z innymi. »Start here!

Szybki News
Witamy w świecie Jedności Wspólnoty! Global Jedności Wspólnota jest miejscem wymiany myśli i pomysłów na temat wewnętrznych i zewnętrznych zmian i transformacji. Aby wysłać musisz Zarejestruj się tutaj. Niektóre z linków na początek: Strona główna forum, Grupy społeczne, Blogi, Artykuły, Zdjęcia, Filmy, Video Search, Kontakt, FAQ , Statystyki. Baw się dobrze i czuć się naprawdę pozytywnie do społeczności!

Uwaga: Ta reklama nie jest widoczna dla zarejestrowanych użytkowników

Tagi
Tematy: Śnić , Dream Dictionary , Interpretacji snów , Dream Interpreter , Dream Udostępnianie , Dreams , Meaning Of Dreams , Duchowość , Duchowość
Filmy wideo: Śnić , Dream Dictionary , Interpretacji snów , Dream Interpreter , Dream Udostępnianie , Dreams , Meaning Of Dreams , Duchowość , Duchowość ,

Linkback Narzędzia wątku
Old 10-19-2009, 08:13 PM  
Użytkownik
Junior Member
Points: 113, Level: 2Points: 113, Level: 2Points: 113, Level: 2
Activity: 36%Activity: 36%Activity: 36%

adrianarose's Avatar

Activity Longevity
3/20 1/20
Today Posts
0/0 sssssss15
Środowisko: 8 razy w 5 stanowisk
adrianarose is on a distinguished road

Re: Start here! Wprowadzenie do Dream Interpretation

Zgadzam się z mumoftwo. Naprawdę uważam, że marzenia są ponad to, co myślą, że są chociaż mogą być bardzo mylące.
adrianarose está offline  
Old 10-22-2009, 07:16  
New Member
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

naziana's Avatar

Activity Longevity
1/20 1/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Podziękował 0 Times in 0 Posts
naziana is on a distinguished road

ktoś może mi pomóc interprete moje marzenie!

Miałem sen mojego męża, z którym jestem w separacji od ponad miesiąc. I still love him partii i jestem w ciąży.

Marzy mi się, że mieliśmy w mini cooper (DNT możemy mieć samochód) na autostradzie, gdzie doszło 4 pasy ruchu, aw chwilę, drived bardzo szybko i tak jak w ułamku sekundy znalazła się w górskich miejscu, z krzewów i małych ziemi dróg. i powiedział mi, że musiał uciekać i powiedział mi, arent być lepiej iść?

Chciałbym poznać znaczenie śnie Mam nadzieję, że dobrze ci to wyjaśnić. I coz chcą wiedzieć, czy wróci do mnie.
naziana está offline