|
|
|
|||||||
| Reģistrēties | Mani Go | Blogs | Raksti | Fotogrāfijas | Video | Noderīgi | FAQ | Memberlist | Today's Posts | Meklēt | Chat Room |
| Dream apmaiņa Ko jūs sapnis šonakt? Dalieties savos sapņos un apspriest to nozīmju ar citiem. »Start here! |
| Quick News |
| Welcome to Global nedalāmība community!
Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar:
Forum Home,
Sociālajām grupām,
Blogs,
Raksti,
Fotogrāfijas,
Video,
Video Search,
Contact Us,
FAQ ,
Statistiku.
Have fun un justies tiešām vēlama community!
|
![]() |
|
|
LinkBack | Thread Tools | Display Modes |
|
|
#91 (Permalink) | ||
|
New Member
Junior Member
|
kāds var man palīdzēt intérprete mans sapnis!Man bija sapnis par savu vīru, ar kuru esmu atdalīti ar jau vairāk kā mēnešus. Es joprojām mīlu viņu daudz un esmu stāvoklī.
es sapņoju, ka mums bija pozitīvas Mini Cooper (mēs DNT ir auto) uz šosejas, kur bija 4 joslas, un brīdi, viņš drived ļoti ātri un, tāpat kā daļa no otrās nonācis kalnainā vietā, ar krūmi, un mazo zemjainie ceļiem. un viņš man teica, ka mums nācās aizbēgt un pastāstīja arent labāk tagad iet? Es gribētu zināt nozīmē mans sapnis, es ceru, ka man ir labi paskaidrot to jums. coz i want to zināt, vai viņš atgriezīsies pie manis. |
||
|
|
|
![]() |