Šķiet vēl neesat reģistrēts mūsu kopienu. Lai reģistrētos, lūdzu uzklikšķiniet šeit ...

Global Oneness Community          
Automātiska Translations, ko Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global nedalāmība Kopienas > Dream Interpretācija > Dream apmaiņa
Reģistrēties Mani Go Blogs Raksti Fotogrāfijas Video Noderīgi FAQ Memberlist Today's Posts Chat Room

Dream apmaiņa Ko jūs sapnis šonakt? Dalieties savos sapņos un apspriest to nozīmju ar citiem. »Start here!

Quick News
Welcome to Global nedalāmība community! Global nedalāmība Kopiena ir vieta kopīgai domas un idejas par iekšējās un ārējās pārmaiņas un transformāciju. Lai ievietotu jums Reģistrēties šeit. Dažas saites, lai sāktu ar: Forum Home, Sociālajām grupām, Blogs, Raksti, Fotogrāfijas, Video, Video Search, Contact Us, FAQ , Statistiku. Have fun un justies tiešām vēlama community!

Piezīme: Šī reklāma netiek rādīta reģistrētajiem biedriem

Tags
Threads: Sapnis, Dream Dictionary, Dream Interpretācija, Dream Interpreter, Dream Sharing, Sapņi, Meaning Of Dreams, Spiritual, Garīgums
Video: Sapnis ,Dream Dictionary ,Dream Interpretācija ,Dream Interpreter ,Dream Sharing ,Sapņi ,Meaning Of Dreams ,Spiritual ,Garīgums ,

Reply

LinkBack Thread Tools Display Modes
Old Šodien, 07:16   #91 (Permalink)
New Member
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

naziana's Avatar

Activity Longevity
0/20 0/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Pateicās 0 Times 0 Posts
naziana is on a distinguished road

kāds var man palīdzēt intérprete mans sapnis!

Man bija sapnis par savu vīru, ar kuru esmu atdalīti ar jau vairāk kā mēnešus. Es joprojām mīlu viņu daudz un esmu stāvoklī.

es sapņoju, ka mums bija pozitīvas Mini Cooper (mēs DNT ir auto) uz šosejas, kur bija 4 joslas, un brīdi, viņš drived ļoti ātri un, tāpat kā daļa no otrās nonācis kalnainā vietā, ar krūmi, un mazo zemjainie ceļiem. un viņš man teica, ka mums nācās aizbēgt un pastāstīja arent labāk tagad iet?

Es gribētu zināt nozīmē mans sapnis, es ceru, ka man ir labi paskaidrot to jums. coz i want to zināt, vai viņš atgriezīsies pie manis.
naziana está offline   Reply With Quote
Reply