Atrodo dar nesate užsiregistravęs mūsų bendruomenės. Norėdami užsiregistruoti, spauskite čia ...

Global Oneness Community          
Automatinis vertimas atliktas Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Global Išskirtinis Bendrijos > Sapnas > Dream pasidalijimo
Dienoraščiai Straipsniai Nuotraukos Vaizdo Gėrybės DUK Vartotojai Šiandien Žinutės Pažymėti forumus kaip skaitytus Pokalbių Kambarys

Dream pasidalijimo What did you dream last night? Pasidalinkite savo svajones ir aptarti jų reikšmę su kitais. »Pradėkite čia!

Greita Naujienos
Sveiki atvykę į Global Išskirtinis bendruomenės dalimi! Global Išskirtinis Bendrijos pasidalyti mintimis ir idėjomis apie vidinės ir išorinės pokyčius ir konvertuoti vietoje. Norėdami rašyti turite Registruokitės čia. Keletas nuorodų pradėti: Forum Home, Socialines grupes, Dienoraščiai, Straipsniai, Nuotraukos, Vaizdo, Video Search, Kontaktai, DUK , Statistika. Smagiai ir jaustis tikrai pasveikino bendruomenę!

Pastaba: Šis skelbimas nėra rodomas registruoti nariai

Žymos
Temos: Svajonė , Dream Dictionary , Sapnas , Dream Vertėjas , Dream pasidalijimo , Dreams , Meaning Of Dreams , Spiritual , Dvasingumas
Video: Svajonė , Dream Dictionary , Sapnas , Dream Vertėjas , Dream pasidalijimo , Dreams , Meaning Of Dreams , Spiritual , Dvasingumas ,

LinkBack Temos įrankiai
Old 10-19-2009, 08:13  
Valstybės
Legionierius
Points: 113, Level: 2Points: 113, Level: 2Points: 113, Level: 2
Activity: 36%Activity: 36%Activity: 36%

adrianarose's Avatar

Activity Longevity
3/20 1/20
Today Posts
0/0 sssssss15
Ačiū: 19
Padėkojo 8 kartus per 5 Žinutės
adrianarose is on a distinguished road

Re: Start here! Įvadas į sapnas

Aš sutinku su mumoftwo. Aš tikrai manau, kad sapnai yra daugiau nei tai, ką galvoja, kad jie, nors jie gali būti labai paini.
adrianarose está offline  
Old 10-22-2009, 07:16  
Naujosios valstybės
Legionierius
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

naziana's Avatar

Activity Longevity
1/20 1/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Ačiū: 0
Padėkojo 0 Times in 0 Posts
naziana is on a distinguished road

kas gali man padėti interprete mano svajonė!

Turėjau savo vyru, su kuriuo svajonė esu atskirti nuo daugiau nei mėn. Aš vis dar myliu jį daug ir esu nėščia.

Svajoju, kad ėjome į Mini Cooper (mes DNT yra automobilis), ant plento, kur buvo 4 eismo juostų, ir kada jis drived labai greitai ir kaip ir antrojo atsidūrė kalnuota vieta, frakcija, krūmų ir nedidelių tiesus keliai. ir jis man pasakė, kad mes turėjome pabėgti ir man ARENT geriau dabar eiti?

Norėčiau sužinoti, mano svajonė prasme, tikiuosi gerai paaiškinti jums. coz i wanna know, jeigu jis sugrįš pas mane.
naziana está offline  

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Start Here! Įvadas Carl Johan Calleman, Mayan Calendar & 2.012 Jonas1 Mayan Calendar & 2.012 21 10-20-2009 04:07
Start Here! - Įvadas į dvasinę Awakening & Earth Changes Jonas1 Spiritual Awakening 1 08-31-2008 12:42

Žymos
Svajonė , Dream Dictionary , Sapnas , Dream Vertėjas , Dream pasidalijimo , Dreams , Meaning Of Dreams , Spiritual , Dvasingumas
Svajonė , Dream Dictionary , Sapnas , Dream Vertėjas , Dream pasidalijimo , Dreams , Meaning Of Dreams , Spiritual , Dvasingumas ,

Temos įrankiai

Siunčiamos Taisyklės
Tu negali kurti naujas temas
Tu negali rašyti atsakymus
Tu negali pašto priedai
Tu negali redaguoti savo žinutes

BB kodas yra Ant
Horoskopai yra Ant
[IMG] kodas Ant
HTML kodas Išjungta
Trackback yra Ant
TOPlist yra Ant