נראה עדיין לא רשום עם הקהילה שלנו. כדי להירשם לחץ כאן ...

Global Oneness Community          
תרגומים אוטומטיים מתוצרת Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   גלובל האחדות קהילה > פשר החלומות > שיתוף חלום
בלוגים מאמרים תמונות וידאו Goodies שאלות נפוצות רשימת חברים ההודעות של היום סמן פורומים כנקראו ערוץ

שיתוף חלום מה חלמת אתמול בלילה? שתף את החלומות שלך ולדון המשמעויות שלהם עם אחרים. »התחל כאן!

Quick חדשות
ברוכים הבאים גלובל האחדות קהילה! גלובל באחדות הקהילה היא מקום של שיתוף מחשבות ורעיונות על שינוי וטרנספורמציה פנימית וחיצונית. כדי לכתוב אתה צריך הרשם כאן. כמה קישורים כדי להתחיל עם: פורום הבית, קבוצות חברתיות, בלוגים, מאמרים, תמונות, וידאו, Video Search, צור קשר, שאלות נפוצות , לסטטיסטיקה. תהנה ולהרגיש באמת לקהילה בברכה!

הערה: מודעה זו אינה מוצגת עבור חברים רשומים

תגיות
האשכולות: חלום , מילון החלומות , פשר החלומות , חלום Interpreter , שיתוף חלום , חלומות , פירוש חלומות , רוחניות , רוחניות
קטעי וידאו: חלום , מילון החלומות , פשר החלומות , חלום Interpreter , שיתוף חלום , חלומות , פירוש חלומות , רוחניות , רוחניות ,

LinkBack כלי פתיל
Old 10-19-2009, 08:13  
חבר
ג 'וניור חבר
Points: 113, Level: 2Points: 113, Level: 2Points: 113, Level: 2
Activity: 36%Activity: 36%Activity: 36%

adrianarose's Avatar

Activity Longevity
3/20 1/20
Today Posts
0/0 sssssss15
תודה: 19
הודה 8 פעמים ב 5 הודעות
adrianarose is on a distinguished road

Re: התחל כאן! מבוא פשר החלומות

אני מסכים עם mumoftwo. אני באמת מרגיש כי חלומות הם יותר אז מה אנחנו חושבים הם אף שהם יכולים להיות מאוד מבלבל.
adrianarose está offline  
Old 10-22-2009, 07:16  
משתמש חדש
ג 'וניור חבר
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

naziana's Avatar

Activity Longevity
1/20 1/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
תודה: 0
הודה 0 פעמים ב 0 הודעות
naziana is on a distinguished road

מישהו יכול לעזור לי Interprete החלום שלי!

היה לי חלום של הבעל שלי שאיתו אני מאז נפרדו עם יותר מ חודשים. אני עדיין אוהבת אותו המון ואני בהריון.

אני חולמת שאנחנו הולכים על מיני קופר (dnt יש לנו מכונית) על הכביש הראשי שם היה 4 נתיבים, ובתוך רגע, הוא drived מהר מאוד כמו בשבריר של השנייה בסופו של דבר במקום הררי, עם השיחים, הכבישים וארצי קטן. והוא אמר לי שאנחנו חייבים לברוח ואמר לי arent עדיף ללכת עכשיו?

הייתי רוצה לדעת את משמעות החלום שלי, אני מקווה גם להסביר לך את זה. Coz אני רוצה לדעת אם הוא יחזור אלי.
naziana está offline  

האשכולות דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
02:55 Jonas1 לוח השנה של בני המאיה & 2012 21 10-20-2009 04:07
התחל כאן! - מבוא התעוררות רוחנית & Earth Changes Jonas1 התעוררות רוחנית 1 08-31-2008 12:42

תגיות
חלום , מילון החלומות , פשר החלומות , חלום Interpreter , שיתוף חלום , חלומות , פירוש חלומות , רוחניות , רוחניות
חלום , מילון החלומות , פשר החלומות , חלום Interpreter , שיתוף חלום , חלומות , פירוש חלומות , רוחניות , רוחניות ,

כלי פתיל

פרסום כללים
אתה לא ייתכן לשלוח הודעה חדשה
אתה לא ייתכן העברת תגובות
אתה לא ייתכן העברת קבצים מצורפים
אתה לא ייתכן לערוך את ההודעות שלך

קוד BB הוא על
סמיילים הם על
[IMG] קוד על
קוד HTML כבוי
Trackbacks הם על
Pingbacks הם על