|
|
|
|||||||
| Blogokat | Cikkekben | Photos | Video | Bónuszok | Kérdések | Memberlist | Mai hozzászólások | Kijelölés Fórumokat olvasottnak | Chat szoba |
| Mit álmodtál múlt éjjel? Oszd meg álmok és megvitassák azok jelentését másokkal. Lemuria »Start here! |
| Rövid News |
| Üdvözöljük a Globális Egység világában!
Globális Egység Közösség helyet megosztása kapcsolatos gondolatait és ötleteit a külső és belső változások és az átalakulás. Ha közzé szeretne regisztrálj itt. Néhány linkek kezdődnek:
Fórum kezdőlap,
Társadalmi csoportok,
Blogokat,
Cikkekben,
Photos,
Video,
Video Search,
Érdeklődjön,
Kérdések ,
Statisztikák.
Jó szórakozást, és úgy érzi, valóban üdvözölte, hogy a közösségben!
|
| Címkéket |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
akárki tud segítsen nekem, hogy interprete az álmom!Volt egy álmom a férjem, akivel vagyok elválasztva, mert több mint egy hónap. Még mindig nagyon szeretem és meg vagyok terhes.
azt álmodom, hogy megyünk egy Mini Cooper (mi dnt egy autó) az autópályán, ahol nem volt 4 sávos, és egy pillanatig úgy drived nagyon gyorsan, és mint egy töredéke második végül egy hegyes helyen, bokrok, és a kis földes utakon. , és azt mondta nekem, hogy el kellett menekülni, és azt mondta nekem arent jobb most menni? Szeretném tudni, hogy a szó az én álmom, remélem már jól megmagyarázni neked. coz akarom tudni, hogy ő vissza fog térni hozzám. |
||
|
|
|