Úgy tűnik, még nem regisztrált közösségünk. A regisztráláshoz kattintson ide ...

Global Oneness Community          
Automata által készített fordítások Google:
Albanian Arabic Bulgarian Catalan Chinese Croatian Czech Danish Dutch English Estonian Filipino Finnish French Galician German Greek Hebrew Hindi Hungarian Indonesian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Maltese Norwegian Persian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Slovenian Spanish Swedish Taiwanese Thai Turkish Ukrainian Vietnamese

Go Back   Globális Közösség Egység > Dream Interpretation > Mit álmodtál múlt éjjel? Oszd meg álmok és megvitassák azok jelentését másokkal.
Blogokat Cikkekben Photos Video Bónuszok Kérdések Memberlist Mai hozzászólások Kijelölés Fórumokat olvasottnak Chat szoba

Mit álmodtál múlt éjjel? Oszd meg álmok és megvitassák azok jelentését másokkal. Lemuria »Start here!

Rövid News
Üdvözöljük a Globális Egység világában! Globális Egység Közösség helyet megosztása kapcsolatos gondolatait és ötleteit a külső és belső változások és az átalakulás. Ha közzé szeretne regisztrálj itt. Néhány linkek kezdődnek: Fórum kezdőlap, Társadalmi csoportok, Blogokat, Cikkekben, Photos, Video, Video Search, Érdeklődjön, Kérdések , Statisztikák. Jó szórakozást, és úgy érzi, valóban üdvözölte, hogy a közösségben!

Megjegyzés: Ez a hirdetés nem jelenik meg a regisztrált tagoknak

Címkéket
Témák: Álom , Dream Dictionary , Dream Interpretation , Dream Interpreter , Dream megosztása , Álmai , Meaning Of Dreams , Spirituális , Szellemiség
Videó: Álom , Dream Dictionary , Dream Interpretation , Dream Interpreter , Dream megosztása , Álmai , Meaning Of Dreams , Spirituális , Szellemiség ,

LinkBack Thread Tools
Old 10-19-2009, 08:13  
Tagjának
Junior Member
Points: 113, Level: 2Points: 113, Level: 2Points: 113, Level: 2
Activity: 36%Activity: 36%Activity: 36%

adrianarose's Avatar

Activity Longevity
3/20 1/20
Today Posts
0/0 sssssss15
Köszönet: 19
Megköszönte 8 Times in 5 Posts
adrianarose is on a distinguished road

Re: Start here! Introduction to Dream Interpretation

Egyetértek mumoftwo. És tényleg úgy érzem, hogy az álmok többet akkor mi úgy gondoljuk, hogy vannak még akkor is lehet nagyon zavaró.
adrianarose está offline  
Old 10-22-2009, 07:16  
New Member
Junior Member
Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1Points: 12, Level: 1
Activity: 2%Activity: 2%Activity: 2%

naziana's Avatar

Activity Longevity
1/20 1/20
Today Posts
0/0 ssssssss1
Köszönet: 0
Megköszönte 0 Times in 0 Posts
naziana is on a distinguished road

akárki tud segítsen nekem, hogy interprete az álmom!

Volt egy álmom a férjem, akivel vagyok elválasztva, mert több mint egy hónap. Még mindig nagyon szeretem és meg vagyok terhes.

azt álmodom, hogy megyünk egy Mini Cooper (mi dnt egy autó) az autópályán, ahol nem volt 4 sávos, és egy pillanatig úgy drived nagyon gyorsan, és mint egy töredéke második végül egy hegyes helyen, bokrok, és a kis földes utakon. , és azt mondta nekem, hogy el kellett menekülni, és azt mondta nekem arent jobb most menni?

Szeretném tudni, hogy a szó az én álmom, remélem már jól megmagyarázni neked. coz akarom tudni, hogy ő vissza fog térni hozzám.
naziana está offline