|
|
|
|||||||
| Što si san sinoć? Podijelite svoje snove i njihova značenja razgovarati s drugima. Lemuria »Start Here! |
| Quick News |
| Welcome to the Global Oneness Community!
Global Oneness Community je mjesto za razmjenu misli i ideja o unutarnje i vanjske promjene i transformacije. Da bi vam post potreba za Registrirajte se ovdje. Neke veze za početak sa:
Forum Home,
Social Groups,
Blogovi,
Članci,
Fotografije,
Videos,
Video Search,
Kontaktirajte nas,
FAQ ,
Statistiku.
Zabavite se i osjećati zaista dobrodošla u zajednici!
|
| Tags |
|
|
LinkBack | Thread Tools |
|
|
|||
|
New Member
Junior Member
|
bilo tko može pomoć mene to interprete moj san!Imao sam san moga muža s kojim sam razdvojeni od više od mjeseci. ja još uvijek volim ga puno i sam trudna.
ja san da smo bili odlazak u Mini Cooper (mi dnt imati auto) na autocesti, gdje je bilo 4 traka, te u trenutku, on drived vrlo brzo i kao u djeliću sekunde završio u planinskom mjestu, sa grmlja, i mali zemljani putevi. i on mi je rekao da smo morali pobjeći i rekao mi je arena biti bolje sada ići? Htjela bih znati značenje mog sna, nadam se da imaju dobro objasniti vama. coz ja ištanje to znati ako on će se vratiti k meni. |
||
|
|
|